31.aug.2010

Hey! Har hatt problemer med nettet i hele dag. Dagen har uansett vært svært uinteressant, så dere har ikke akkurat gått glipp av noe. Må nevne at jeg har vært på SATS i dag, det er viktig å skrive ned, og jeg spiste IKKE på burgerking etterpå i dag! Kommer sikkert til å skrive litt om trening fremover på bloggen siden jeg har lovd meg selv at det skal bli en del av hverdagen min fremover. Men jeg vet det er mange av dere som interesserer dere for det, så det blir vel supert. Også har jeg forresten kjøpt meg ei "frisør"saks i dag, sånn at jeg kan få stusset de slitte tuppene mine. Jeg tørr ikke gå til frisøren, for de klipper alltid mer enn nødvendig (i følge meg, selvfølgelig). Kan vise dere før og etter bilder når jeg har fått klipt meg. Selv om dere sikkert ikke blir å se noe forskjell, haha. Har ingen bilder å dele med dere. God natt:-)

Mens du sov

Ligger nydusjet med halvveis god samvittighet i senga, klar for å lukke øynene. Vellykket økt på SATS på idag. Har nettopp sett en kjempe søt film:

Planen var at jeg skulle sovne til filmen (jeg sovner nesten alltid av når jeg ser film), men den var så søt at den holdt meg våken. Kjærlighet mellom mennesker er virkelig vakkert. Men nå skal jeg virkelig sove, ny skoleuke venter. Håper jeg har mer energi denne uka så det ikke blir så kjedelig blogging. Blir bra når vi får skolepc for da kan jeg blogge når jeg er på skolen og. Men det er hysj! God natt ♥

BTW! Hvem i helvette plasserer et treningssenter i samme byggning som burgerking??? Vi junkfood-lovers klarer jo ikke å holde oss unna..

Skinnshorts


Shortsen og toppen er fra Bik Bok (gaven jeg fikk hos Markus), tubetopp og øredobber fra Cubus.

Så kom Anna og ødela alt…

Haha, neida, tulla ♥

Også skoene jeg hadde pååå:

Det er de samme skoene som jeg hadde på meg i dette innlegget. Var mange som lurte på hvor de var fra, og om jeg husker rett så het butikken Deichmann. Kjøpte de i Svergie. Veldig fine pumps med fin høyde (jeg er glad i veldig høye sko), og som passer til alt.


Liiker "blad"øredobbene mine fra Cubus veldig godt!

Nå skal jeg pakke treningstøyet å suse avgårde på SATS en tur 😀 Herliig!

Gårdagens eventyr

Kvelden i går var vel egentlig ikke helt vellykket? Planen var å dra på Mojo, som er en uteplass her i Tromsø. De arrangerte en sånn alkoholfri greie for ungdom under 18 år. Men da jeg og Therese kom til byen å møtte på de andre jentene ombestemte vi oss, for det var tydeligvis ikke noe bra der. Så vi dro heller på en randomfest i tromsdalen. Vi kjente absolutt INGEN, og det var ikke noe bra stemning, så vi gikk bare der i fra. Så fikk vi høre om et "storparty" hos en dude med over 80 stk. Så alle jentene heiv seg inn i ei maxitaxi.

Therese har sprayet seg med selvbruning, og jeg er glad i solarium, hvis noen lurte. Er altså ikke overdrevent bruk av brunkem.


Taxisjåføren var kjempesnill!! Anbefaler alle å ta DINTAXI!


Vi fikk turen for 250 kr! Det vil si, 25 kroner per pers. Lommerusk med andre ord!

Da vi kom til "storfesten" satt det omtrent 8 personer eller noe i en sofa. De hadde tydeligvis plusset på et 0-tall for mye. Så kan vel si vi ble meget skuffet. Men det var et stort hus, så folk ringte bare rundt, så til slutt ble det en god del folk der, og stemningen ble ganske bra.


Therese, Elenababe, meg og Anna ♥ Fiine jentene!


Edvardpus og meg.

Så var det sameguttene..

Mange gjettet riktig, og like mange gjettet feil. Ammot og Edvard er same, altså han til høyre og han til venstre. Mange trodde Edvard og Warvik var samer, fordi de trodde av de var brødre.

Charlotte(partygirl93) lurte meg med på en lang gåtur. Hun sa vi skulle møte en kjekk mann, så jeg takket selvsagt ikke nei.

Charlotte og den kjekke mannen (Simen). Han går faktisk på skolen min, og Charlotte sin, siden vi går på samme skole.


Hahah, festlig bilde! Ja, det var gårdagens eventyr. Oppsummering: helt OK kveld! Nok om det.

Nå skal jeg spise middag, så skal jeg poste outfiten min fra i går. Ja, flinke meg husket på å ta outfitbilder!

Sko og kjole selges

Selges på grunn av feil str, og fordi de tar plass jeg ikke har.

Brune sko fra H&M, str 38. Disse er egentlig veldig fine, men passer desverre ikke!


Budet er på: 120 kr (Isabelle)
Merk mailen med: brune sko

Skinnstøveletter fra Bianco, str 37 (ekte skinn).


Budet starter på: 200 kr
Merk mailen med: Støveletter

Sommerkjole fra Gina tricot, str xs/34.

Budet er på: 160 kroner (Anna)
Merk mailen med: sommerkjole

By kun hvis du har penger og er sikker på at du vil ha skoene/plagget 🙂

Betaling: Dere kan overføre penger til kontoen min eller sende penger i posten. Jeg sender skoene/plagget med èn gang jeg har motatt pengene. Man kan selvsagt også sende i postoppkrav, men det lønner seg ikke, for det kan bli veldig kostbart!

Mail sendes til: [email protected]

EDIT: budrunden er frem til ONSDAG!

I dag blir det svart-hvitt

…siden jeg rett og slett så helt grusom ut på bildene. Skjønner ikke hva jeg gjorde utenfor huset fire vegger seènde sånn ut…Men whatever!

Har vært på litt shopping i dag sammen med Therese og Markus. Markus'søten kjøpte meg gave til og med!! Jeg kjøpte meg også et par sko i dag. Så dro vi å spiste pizza på yonas, og Markus spanderte selvfølgelig. Sånn alle gutter burde være, ikke sant jenter?:D
 


Han kjøpte meg gave på Bik Bok, yndlingsbutikken min!

Om ikke lenge kommer det noen sko som jeg skal selge, på bloggen!

fat’ass

Siden sist har jeg lidd av ekstreme gangsperrer i armene og ryggen, etter min lille visit på SATS. Og i rumpa etter fjellturen med skolen. Og da å måtte gå opp ALLE trappene på skolen for å komme seg til kantina har virkelig vært hardt. GI MEG HEISKORT FOR FAEN! Kan for så vidt bare si opp medlemsskapet mitt på SATS med en gang. Blir jo mer sliten av en dag på skolen en èn time på SATS. Om jeg ikke får heiskort kommer jeg til å sulte ihjæl på skolen, for jeg gidder ikke å gå opp alle de trappene bare for å spise lissm. 

Har vært dårlig å oppdatere bloggen denne uka. Skolen sliter meg ut. Ikke at selveste skoledagen er så sykt krevende, for den er faktisk ganske chill. Tror jeg har absolutt valgt rett linje (service og samferdsel)! Men det å stå opp tidlig om morgenen, har virkelig vært hardt å vende seg til igjen. Denne uka har bestått av: Skole, sove, middag, litt jobb, sove and so on.

SÅNN SOM I GÅR. Det var fredag, helg, fri fra skolen, party, you know. Men jeg var alt for sliten til å gidde å gjøre noe. La meg rett etter skolen, og stod ikke opp før på kvelden. Tok med meg lillebroren min på butikken å handlet godteri for 300 kr (på foreldrene mine si regning, selvsagt). Så var det filmkos og godterispising ♥ Lillebroren min var så snill å masserte meg også!


Sørlandschips, nammm♥

Tv'en min♥ 42 tommer, kjøpt selv (litt stolt, hihi).

Btw, kom med ETT ønske om hva dere vil jeg skal blogge om i dag! Trenger litt inspirasjon.

– Synes du det har vært slitsom å begynne på skolen igjen?