FEIRER MEG SELV I KVELD

Heeii mine kjære blogglesere ♥ Litt av hvert har skjedd siden sist. Eller, to store ting har skjedd siden sist; Første eksamen er overstått og i går hadde jeg BURSDAG! 22 år er jeg visst allerede blitt, og det føles så gammelt. Det begynner å bli noen år siden jeg kunne unnskylde meg med at “jeg er jo bare en ung, dum og uerfaren tenåring”, når jeg gjør dumme valg 😉 Begynner å bli seriøse greier nå, nå som jeg plutselig er “voksen”, gitt. 

Jeg fikk verdens kuleste sykkel i bursdagsgave hos Vegard! Den er så kul at jeg er livredd noen skal stjele den når den står utenfor, selv om den selvfølgelig står låst haha. Jeg skal selvfølgelig vise dere sykkelen min senere! I kveld har jeg invitert rundt 15 venner over hit på vorsspiel for å feire bursdagen min, før vi tar turen videre ut på Studio. Jeg gleder meg utrolig mye, for jeg har ikke feiret bursdagen min på veldig mange år. Kan faktisk ikke huske sist bursdag jeg feiret. Da er det virkelig på tide å sette litt stas på seg selv! 

I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt å ha på denne kjolen, men hey – den er jo sykt kul? Kanskje det blir denne likevel. Heiv den i grunn bare over meg da jeg stod opp i dag, så lettvint å hive over seg. Kjøpte den på BikBok her om dagen. Står perfekt i stil til den nye sykkelen min gjør den òg, hehe. Nå må jeg hive meg rundt å rydde og klargjøre meg selv og leiligheten til feeest i kveld, vi blogges plutselig ♥

Sko // her

 

JEG ER SÅ STRESSA

Hei! Jeg gråt nettopp til læreren min (ja sånn irriterende elev er jeg..) i frustrasjon på grunn av eksamenen jeg har om litt over en uke, og det var bare ett av mine total break down jeg har hatt hittil. Som dere skjønner er jeg utrolig stresset over historieeksamen, at jeg ikke klarer å fokusere på annet.

Jeg føler jeg leser og leser, så og si helt forgjeves, for ingenting vil klistre seg fast mellom ørene mine. Føler meg dum og ubrukelig som ikke mestrer stoffet, og ser for meg at jeg står der som en stum idiot foran sensor neste mandag. Heldigvis har jeg en fantastisk historielærer som fikk roet nervene mine litt, og sammen lagde vi en plan. Kan virkelig anbefale Harald som historielærer på Sonans i Trondheim, om du har tenkt å ta opp historie. Han kan den syke kunsten ved å gjøre historiefaget interessant. Blir liksom ikke SÅ kjipt å ta opp historie igjen (om jeg stryker..) når jeg vet det er han som underviser.

Oppdaterer inn i mellom når det passer, men som dere skjønner så har dette nervevraket nok med å lese historie de neste 10 dagene. Får komme sterkere tilbake da <3

HVILKE BRILLER SKAL JEG VELGE?

Jeg har vært og sett briller i dag, og endte opp med to av disse tre. Får de om en ukes tid – men før jeg avslører hvem av brillene jeg kjøpte, vil jeg høre deres mening! Mest for gøy, men også fordi jeg er usikker på om brille-par nummer to var rett valg. Specsavers har sånn 2 for 1 deal, derfor kjøpte jeg like gjerne to stykk. Greit å ha noe å bytte mellom, selv om det bare er lesebriller. Og nettopp derfor tenker jeg også at det er innafor å gå for noe mer crazy og annerledes, som de i midten. 
 

Så.. Hvilke briller synes du jeg passet best? 😀