Tusen takk

Jeg har enda ikke rukket å takke snilleste Cecceaya (blogglink) for det fine designet hun har laget til meg – som vel og merke begynner å bli en stund siden nå. Men uansett, hun fortjener all skryt hun kan få. TUSEN TAKK! Det var så gøy å begynne og blogge igjen når hun hjalp meg å gjorde bloggen min såå fin ♥ Hun er så dyktig med det hun driver med, både foto, webdesign og makeup. Har fått med meg at jeg ikke er den eneste som elsker designene hun lager, da hun har laget design til flere av toppbloggerne. Veldig forståelig, hun er så flink og man får det akkurat slik man vil. Vet man ikke hva man vil ha, så klarer hun for det om å sette sammen et kjempefint design. Hun tar imot bestillinger, så om noen er interessert finner dere info om det på bloggen hennes – hvor hun også poster en del fototips!

Hun har også en youtube-kanal hvor hun laster opp makeup-tutorials. Den finner dere heeer

Sunday

Hola! Håper dere har hatt en bedre søndag enn meg, for min har resultert i kvalme og tretthet etter gårsdagen. Men absolutt verdt det, storkoste meg i går – før det ble litt for mye alkohol for lille kroppen min. Plutselig sa det PANG i hodet mitt og Vegard måtte faktisk følge meg i seng og legge meg. Haha, lærer faktisk aldri.. Har vært og er utrolig sliten idag, så skal ta kveld om ikke så veldig lenge.. Sove ut og våkne opp i god form. Håper på en enda bedre uke for bloggen, og jeg må skjerpe meg og ta i bruk speilrefleksen mere!! Men jeg synes faktisk det er superkleint å dra opp svære speilrefleksen og bare “heiiii nu skal vi ta bilda til bloggeeen hihi”….

Fra i går:


Me and my beautiful nigga aka @jen9i på instagram 


Kjekkingaaan! 

Roadtrip

Nå er jeg i Lyngen, en liten plass en times kjøretur utenfor Tromsø. Jeg er her sammen med Vegard og Aslak, for å se på Vegard spille kamp. Heia L/K! Sitter i bilen sammen med Aslak og chiller, hører på musikk og venter på at kampen skal starte. Sola skinner og jeg håper seieren blir med oss hjem sånn at Vegard ikke blir så grinete resten av kvelden, haha 😀

 

Flyttet hjem da

Det var en deilig følelse å lukke døren for siste gang til leiligheten i går – etter rydding, pakking, bæring og vasking i flere dager. Det har gått i ett kjør siden mandag og det ble veldig stress på slutten siden Therese skulle rekke fly, men vi kom i mål og nå skal vi aldri tilbake igjen til turistvegen. Veldig rart, men også veldig deilig å være ferdig med leiligheten! 

I går natt var første natten hjemme – kan ikke få sagt det nok hvor rart det føles! Jeg blir ikke å savne leiligheten, men blir å savne og bo med Therese og det å ha et eget sted. Therese blir jeg jo å være mye sammen med uansett, men vi har jo bodd så nært hverandre (vært naboer) helt siden vi var 11 år, og nå bodd sammen det siste året. Har ikke rukket og fått roet ned og kjent ordentlig på følelsen enda, så er veldig spent på hvordan det blir å bo hjemme igjen etter å ha bodd for meg selv i nøyaktig 1 år. Håper på å finne meg en mindre og koselig leilighet som jeg kan kjøpe, mens jeg nå i mellomtiden kan spare penger mens jeg bor hjemme. Det er jo veldig positivt da, i og med at det faktisk koster en formue å bo for seg selv. Heldigvis har jeg bilen min, så ting blir lettere i forhold til sist jeg bodde hjemme. 


<3

Pakke, pakke, pakke..

Her er det KAOS! I dag skal stortsett alt ut av leiligheten, og det sier seg selv at det er mye som skal gjøres! Men heldigvis kan Vegard og Marius hjelpe til å ta seg av de tunge løftene, haha! Og heldigvis har jeg en superhandy kjæreste, som faktisk ikke er en selvfølge nå til dags. Å flytte er det verste jeg vet, og det aller verste er at jeg må flytte IGJEN om kort tid. Skal jo som nevnt bare bo hjemme midlertidig til jeg finner en fin leilighet jeg kan kjøpe. Gleder meg til alt faller på plass, for akkurat nå føles alt så.. usikkert. Det er veldig blandende følelser rundt flyttingen – men alt ordner seg til slutt, for snille piker :) 

Å flytte er kjedelig så da blir bildene like så:


Gruer meg til å bo i søppelsekker og pappesker framover. Tror ikke jeg kommer til å føle meg som “hjemme” selv om jeg faktisk skal bo hjemme, hvor jeg har bodd i 10 år. Det gamle rommet mitt har lillebroren min fått og jeg har dessverre ingen rettigheter på å få det tilbake, så jeg får gjesterommet i huset. Som er veldig lite. Men sånn er det bare, får bare prøve og gjøre det beste ut av det!


Hahah de er så søte der de står og plages og kjefter på hverandre

Bikinis

Hei! Vegard ligger allerede og sover søtt og jeg skal snart krype under dyna sammen med han, men først skal jeg vise dere bikiniene mine siden det var mange spørsmål om dem når jeg var i Alanya. Jeg synes at norske butikker har utrolig kjedelig utvalg av bikinier, så det er noe jeg ofte er på utkikk etter når jeg er i utlandet – dermed er stortsett alle favoritt-bikiniene mine fra utlandet, og selvfølgelig Victoria’s secret. Kjøpte VS-bikiniene når jeg var i Florida i fjor, elsker dem! Eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte flere, så det spørs om jeg ikke må bestille hjem noen. 


Kjøpte denne i Alanya. Husker ikke butikken, men de har mange butikker der nede med stort utvalg av fine bikinier. 


Denne og den under kjøpte jeg på Accessories rett før jeg dro til Alanya. 


Accessories


Bik Bok


Victoria’s secret


Victoria’s secret


Victoria’s secret

Savner allerede sol, bikini og stranden! Bildet er tatt i Florida i fjor og jeg vil egentlig bare skrike av å se på det, for her i Tromsø er det bare grått og trist 🙁 VIL BRUKE BIKINIENE MINE!!

Har flere bikinier men disse er mine favoritter. Har forresten tre veldig fine bikinioverdeler som jeg tenker å selge på bloggen pga feile størrelser, og den ene er fra VS. Kan legge ut bilder hvis det høres interessant ut? Nå skal jeg krype under dyna sammen med verdens beste. Å ha kjæreste er så fantastisk fint ♥ 

Hjemmefest

Hei!

Kvelden i går var helt super, med herlige jenter på vors blir det alltid topp stemning. Vorspiel er definitivt det aller beste med hele kvelden! For en gangs skyld droppet vi faktisk byen og dro på hjemmefest i stedet – som jeg faktisk ikke kan huske sist jeg var på. Tror det må ha vært før jeg ble 18, altså over ett år siden! Savner faktisk veldig den tiden før alle ble 18, da man dro på hjemmefester og hver helg var helt uforutsigbar. Nå er det jo ingen som har hjemmefester lengre på vår alder.. 

Formen er overraskende bra, og takk gud for det. Nå begynner pakkingen for alvor! Det er bare dager igjen før vi flytter ut herfra, og det er mye som skal gjøres. Hele huset må vaskes fra gulv til tak, så det er egentlig bare å starte NÅ!  


Therese og Brita ♥ Det eneste bildet som ble tatt i går. “Kjolen” som jeg hadde på meg i går er ikke en kjole, det er en topp og et skjørt. Toppen kjøpte jeg i Florida og skjørtet er fra h&m. Veldig lenge siden jeg kjøpte skjørtet, så det finnes nok dessverre ikke i butikk :/

uuut

Det ble lite blogging fra Sverige, for nå er jeg allerede hjemme igjen. Det ble en kjapp tur, men fikk i allefall litt billig snus med meg hjem :)

I kveld blir det ut på byen en tur med Therese ++. Gleder meg faktisk for en gangs skyld, siden det er evigheter siden sist jeg var ute her i Tromsø. Mye morsommere når det går litt tid mellom hver gang uansett. Akkurat nå sitter vi på badet og venter på å bli hentet, og sjåføren vår er her hvert øyeblikk så ville egentlig bare kjapt vise dere antrekket for kvelden: 

Ha en fin kveld alle, muss!

Plutselig i Sverige

Da er jeg plutselig i SVERIGE! Vegard er her på treningssamling med fotballaget, han dro ned på søndagen. Jeg skulle i utgangspunktet være med han ned, men så ble det ikke sånn daa. Storesøsteren hans, som også er her i Piteå, foreslo at jeg skulle komme ned å overraske han. Så da gjorde jeg det daa. Aldri kjørt så langt i hele mitt liv (har bare hatt lappen i sånn 3 måneder da haha..), men trodde aldri jeg noensinne skulle klare og kjøre i 10 timer i strekk. Uten GPS, så dere kan tro jeg var litt nervøs for hva som kunne skje på veien. Hadde det skjedd noe med bilen hadde jeg jo stått der som et brødhodet. Sikkert fått passe panikk, begynt å grine og ringt Vegard og sagt han måtte komme og redde meg. MEN jeg kom meg fram og Vegard ble veldig glad. Håper jeg da. Heldigvis trenger jeg ikke å kjøre hele veien hjem igjen alene ♥ Og ja – har kjøpt meg bil. Skal vise dere bilen min veldig snart!

Har veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært enda flinkere til å blogge, og at jeg ikke har tatt noen bilder foruten om når jeg satt i bilen.. Men jeg føler egentlig ikke at jeg MÅ blogge hver eneste dag, for vil ikke bli lei av det heller. Koser meg veldig med bloggen og synes det er utrolig morsomt å være tilbake – og ikke minst at SÅ mange fortsatt vil følge meg ♥

Mine flytteplaner

Hei dere! 

Da er jeg kommet trygt tilbake på norsk jord og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg nesten har vært i dyp depresjon over å ha kommet hjem. Det er selvfølgelig alltid godt å komme hjem, men jeg er en av de som liker best å være på reisefot. Det har vel mye med at vi holder på å pakke ned tingene våre siden vi skal flytte, så det var litt vemodig å komme hjem til ei rotete leilighet uten sofa. 

1. august sier vi farvel til turistvegen hvor vi allerede har bodd i 10 måneder. Den hovedsaklige grunnen for at vi bestemte oss for å si opp leiligheten er fordi det ikke er parkering til oss begge her, og den andre grunnen er at vi rett og slett ikke trives så godt i denne leiligheten. Den er alt for stor og kald – en mindre, koseligere leilighet er mye heller å foretrekke. Spesielt siden vi ikke lengre kun tenker på festing og moro (kjærestepier har vi også blitt utrolig nok, begge to).

Therese er så heldig å ha kjøpt seg leilighet som hun flytter inn i. Jeg er selvfølgelig dritsjalu, men jeg er selv på utkikk etter å kjøpe leilighet så det ordner seg etterhvert. Men i mellomtiden skal jeg flytte hjem til mor og far, og det må jeg si jeg grugleder meg til. Skal bli VELDIG rart og uvant, men samtidig godt, å ha noen rundt meg hele tiden. Et kjøleskap fylt med mat til en hver tid er absolutt noe jeg har savnet veldig dette året jeg har bodd for meg selv. Det kan bli en utfordring å flytte hjem igjen, etter å ha blitt så vant til å være min egen sjef, men jeg er veldig innstilt på at det skal gå fint – også satser jeg selvfølgelig på at jeg finner meg egen leilighet så fort som mulig! 


Ikke et sjokk at alle klærne er fra Bik Bok :)