Hjemmefest

Hei!

Kvelden i går var helt super, med herlige jenter på vors blir det alltid topp stemning. Vorspiel er definitivt det aller beste med hele kvelden! For en gangs skyld droppet vi faktisk byen og dro på hjemmefest i stedet – som jeg faktisk ikke kan huske sist jeg var på. Tror det må ha vært før jeg ble 18, altså over ett år siden! Savner faktisk veldig den tiden før alle ble 18, da man dro på hjemmefester og hver helg var helt uforutsigbar. Nå er det jo ingen som har hjemmefester lengre på vår alder.. 

Formen er overraskende bra, og takk gud for det. Nå begynner pakkingen for alvor! Det er bare dager igjen før vi flytter ut herfra, og det er mye som skal gjøres. Hele huset må vaskes fra gulv til tak, så det er egentlig bare å starte NÅ!  


Therese og Brita ♥ Det eneste bildet som ble tatt i går. “Kjolen” som jeg hadde på meg i går er ikke en kjole, det er en topp og et skjørt. Toppen kjøpte jeg i Florida og skjørtet er fra h&m. Veldig lenge siden jeg kjøpte skjørtet, så det finnes nok dessverre ikke i butikk :/

10 kommentarer

Siste innlegg