EN STOR AVGJØRELSE ER TATT

 

Jeg er sliten. Ordentlig sliten. Hodet mitt har fått kjørt seg hardt de siste ukene, jeg trenger virkelig den ferien til Kroatia på lørdag. Ingen slitsom fyllatur, bare avkobling og mye god mat (og litt vin da) sammen med familien. Karen skal også være med, så det gleder jeg meg til. Satser på å vende tilbake med ny giv. Og nytt bosted rett rundt hjørnet! Jeg har nemlig tatt et enormt stort valg for meg personlig, og etter mye om og men har jeg bestemt meg for å flytte til Oslo. Trodde jeg hadde bestemt meg for flere uker siden, men i dag ble den endelige avgjørelsen tatt. Takket nei til tilbudet om å få bo i et hyggelig jente-kollektiv på Solsiden, og da ser jeg nå på det som “ingen vei tilbake”. Jeg vet ikke om det er det rette valget for meg, men akkurat nå føles ingenting rett uansett fra og til. 
 En sliten Tuva, som ikke har tatt så godt vare på seg selv den siste tiden. Oslo, håper du gjør meg godt ♥

 

FLYTTE TIL OSLO?

Jeg står ovenfor noen vanskelige valg om dagen som kan påvirke fremtiden min. Hvor skal jeg bo, og hva skal jeg gjøre videre med livet mitt egentlig. Jeg vurderer nemlig å flytte til Oslo! Jeg har flere venner der som ser ut til og trives, og som jeg kan støtte meg på – men selv har jeg ingen forhold til byen. Vet ikke om jeg liker den en gang. Virker som at folk enten hater eller elsker Oslo-livet. Likevel har jeg alltid sett for meg at jeg en dag skal oppleve hvordan det er å bo i hovedstaden, og når muligheten plutselig har dukket opp bør jeg kanskje gripe den? 

Boplass i Oslo har jeg allerede fått tilbud om, det er bare for meg å takke ja og sette meg på flyet om en måneds tid. Men kommer jeg til å klare og fokusere videre på skolen hvis jeg bor i Oslo? Hvilke privatskoler er bra i Oslo for å ta opp fag fra videregående? Blir jeg å finne meg jobb så jeg overlever? Kommer jeg til å trives i den store anonyme hovedstaden? Føler meg allerede godt etablert i Trondheim, jeg liker Trondheim og jeg føler meg ikke ferdig med byen. Langt ifra! Jeg kan da alltids flytte tilbake hit, og jeg ser faktisk for meg å slå meg til ro her en dag. Men så er jeg enda bare 22 år, og muligheten til å bo i Oslo føler jeg er NÅ. Ikke når jeg er 30 år og bør tenke på giftemål i stedet for å utforske alt som er.  

Har jeg noen lesere som har bosatt seg i byen og som kan fortelle hvordan det er å være ny i byen?
​Positive og negative erfaringer? 

 

VI SKAL SELGE LEILIGHETEN!

Hei, og tusen takk for utrolig fine kommentarer på mitt siste blogginnlegg ♥ Fikk langt flere gratulasjoner og fine ord enn forventet, og det betyr faktisk veldig mye for meg at dere fortsatt heier på meg. Takk! 

Store endringer vil skje fremover, og foreløpig vet jeg ikke om det blir mest positivt eller negativt. På sikt vil det nok ordne seg uansett, men ting tar tid og forskjellige følelser spiller inn. Jeg vil ikke si så mye om det nå, men har på følelsen at dere skal bli mer inkludert i fremtiden. Èn av de store endringene er at vi nå skal selge leiligheten vi bor i! Spennende og litt skummelt og trist på samme tid, for jeg elsker leiligheten og trives så godt her. Samtidig som beliggenheten er perfekt etter min mening. Kort vei til både skole, jobb, trening, sentrum og matbutikk – alt man (jeg) trenger. En perfekt leilighet med topp standard for flere studenter å bo sammen i, eller en liten familie. 

Kanskje nettopp en av mine blogglesere kjøper leiligheten? Det hadde vært litt kult. Eller kanskje du kjenner noen som er på utkikk etter leilighet i Trondheim? Førstkommende torsdag kl. 19:00 er det visning, og du er selvfølgelig hjertelig velkommen for å se om leiligheten er noe for deg. Legger ved flere bilder under, men er du interessert i å se og lese mer om leiligheten, finner du den her på finn.no


Se/les mer om leiligheten HER