Lillesøster på besøk i helga

Da var endelig kjærringa ut av hus og jeg har huset for meg selv en heeel uke. Neida, blir ensomt uten Therese, men i helga får jeg heldigvis besøk av mine kjære lillesøster, Jordild. Skal bli så koselig, synes det er godt å ha henne her av og til. Hun bor i Harstad skjønner dere, så ser henne litt for lite. Hun er 17 år, bare 1 år yngre enn meg, også har jeg jo Karen som bare er 1 år eldre enn meg igjen. Synes det er veldig morsomt at vi er så jevnaldrende, som gjør at vi er gode venner, kan “henge” sammen og byttelåne klær. Hadde vi bodd under samme tak som vi gjorde for mange år siden hadde det nok vært litt verre – masse krangling. Men tror vi alle begynner å bli litt mer voksne. 

Meg og Jordild fra jeg var på besøk hos henne i påsken: 


Fine, søteste Jordild <3

Hun kommer ikke før sent i kveld, så før det skal jeg rekke og komme meg på trening, så blir det sikkert bare avslapping her hjemme. I morgen er det bursdagsfeiring av Amalie, og da skal jeg ikke holde igjen på kruttet for å si det sånn. Ganske imponert over meg selv som nesten aldri drikker lengre, litt av en forandring fra tidligere partydronning nr. 1. Treningen betyr mye for meg så jeg føler ikke det store behovet lengre, så det går veldig greit. Men når jeg en sjelden gang skal ut, sånn som i morgen, ja da skal jeg kooose meg! Jeg skal innrømme at man blir jo litt “outsider” av å ikke dra ut med vennene sine i helgene, men det er verdt det. Heldigvis er de veldig forståelsesfulle ♥ 

Fin kjole ønsker ny eier

Hei! Skal hvert øyeblikk legge meg under dyna å sovne (gråte) til The Notebook. Fikk plutselig så lyst til å se den igjen, det er jo en av de fineste filmene som finnes. 

Har som nevnt en kjole som er litt for liten til meg over puppene. Den funker, men puppene tyter bare litt ut på siden og cupen på kjolen sitter liksom oppå puppene mine. Litt ubehagelig, så jeg tror ikke jeg blir å bruke den, så vil heller gi den bort til noen som blir å gjøre det. Den er fra Nelly og i str. 8 som tilsvarer XS. Veldig, veldig fin! For å få kjolen må dere like facebooksiden min HER og legge igjen en kommentar med mailadresse og navn. 


Nydusjet og kjempefin, men se på kjolen daa! (bhen min som jeg har tatt ned stroppene på, en veldig tynn bh så det er greit med plass til pupper i kjolen, kanskje en B-cup)

Lykke til, håper kjolen får en bedre eier ♥

Sprettrumpe? Ja takk

I dag er det beina som skal få gjennomgå. Man skal bli så sliten og det skal gjøre så vondt at man har problemer med å bruke dem etterpå. Jeg går alltid litt sånn haltende inn i garderoben etter endt beinøkt, og bedre følelse enn det finnes ikke. 

Har fått sinnsykt mange spørsmål om ben/rumpetrening etter at jeg postet formbildene, og ikke minst komplimenter for bena og rumpa mi – tusen takk for det! Jeg ser selv stor forskjell og Lene sier også at jeg har vært flink, og det betyr mye for treningshjertet mitt. Finnes jo et hav av øvelser man kan gjøre, men under ser dere flere av øvelsene jeg har i programmet mitt + noen flere. I tillegg tar jeg gående utfall, abductor-maskinen for å bygge mer bredde på rumpa og leg extension. 

Først litt motivasjon til de som trenger det:

 

Så noen videoer jeg har funnet på youtube. Skulle gjerne ha filmet meg selv, men på SATS er det så mange medlemmer at det ville blitt litt kleint. Kanskje etterhvert.. 

Knebøy – den optimale beinøvelsen som tar på både fremside/bakside lår, rumpe, leggene og nedre del av ryggen. Jeg tar dyype knebøy, nesten så rumpa treffer bakken. Silje Mariela, som viser øvelsen på videoen, har en treningsblogg som jeg selv er fast leser av. Hun er utrolig flink og kommer med en haug med tips, anbefales å lese!!

  
Strake markløft – tar godt på bakside og rumpe. 

Bulgarske utfall – Går på de samme musklene som knebøy, bare at den i tillegg er god trening for hoftestabilitet da man må bruke musklene for å stabilisere så man står stødig. Jeg både hater og elsker øvelsen, siden den er så jææævlig tung, men deilig med smerte!!

 
Hip thrust – Den utlimate rumpeøvelsen! Den kjennes, det skal jeg love dere. Jeg pleier å ha ei vektstang oppå hoftene når jeg gjør den. 

Benspark – Forside lår og rumpe. 

Leg curl – Bakside lår. Anbefaler forresten å se videoene til Scott Herman på youtube, veldig flink (og deilig) mann som viser utallige øvelser og hvordan de utføres med nøye forklaring. Søk han opp!

Benpress – Forside og bakside lår og rumpe. 

Det var mine favorittøvelser, håper det var til hjelp. Om dere likte innlegget og vil ha et innlegg for magetrening, så lik gjerne innlegget sånn at jeg ser hvor stor interessen er. Teknikk og god kontakt med musklene er utrolig viktig, så gjerne google dere litt fram og spør noen på treningssenteret om hjelp hvis det er noe dere lurer på – det gjør jeg hele tiden, og lærer nye ting hver dag. Jeg synes trening er veldig interessant og vil helst kunne alt NÅ, klarer ikke å vente til jeg faktisk kan kalle meg for Personlig Trener. Høres bra ut i mine ører!

Nå skal kalkunfilet, ris og brokkoli ned i magen, så er det påtide med bentrening. Flere som skal på trening?   

Vaskekjærringa mi

God kveld! Har vært en lang, men fin og spennende dag. Min første jobbdag på SATS i dag, gikk veldig fint selv om jeg var såå trøtt, la meg jo alt for sent i går. Men det kunne jeg jo ikke vise, måtte jo se opplagt og hyggelig ut. Synes det er veldig gøy å jobbe med kundeservice, er veldig glad i å hjelpe mennesker. Gleder meg bare til å lære alt, sånn at jeg slipper å si sånn “Beklager, men jeg er helt ny og under opplæring, bare vent et lite øyeblikk så kan hun hjelpe deg” – når det er noe jeg ikke vet hvordan gjøres. Klarte meg ganske bra synes jeg da, før jeg kom hjem og stupte vannrett i senga. Sov et par timer, og etter det har jeg og Therese vasket nesten hele leiligheten. Av og til har vi en skikkelig vaskedag, sånn som i dag.

Nå mangler bare rommet mitt og litt småting her og der, så ser alt helt strååålende ut :) Kanskje jeg finner noen klær jeg kan gi som premie i konkurranse/selge på bloggen. Vet jeg har en veldig fin kjole som er litt for liten over puppene, som jeg kan gi bort til en av dere som en gave for at dere er så snille med meg i kommentarfeltet for tiden ♥


Juhuuu vasking er så gøy 


Var på tide at hun der gjorde litt nytte av seg. Sexy housewife, som forresten reiser til syden på fredag. Litt sjalu!!! 

4 lange år

Fine, nydeligste pappaen min. 4 lange år har gått. Det har vært tøffe og triste stunder, men det går veldig fint med meg! Jeg er så bestemt på èn ting, og det er at med MEG skal det gå bra med. Det som er så fint er at jeg husker alt med pappa. Væremåten, hendene, håret, øynene, smilet og stemmen. Vil aldri glemmes, minnene tar jeg godt vare på. Er så uendelig glad for at han var musiker, sånn at jeg for alltid kan høre igjen stemmen hans gjennom musikken. 

Mange kriger har jeg vunnet, enda flere har jeg tapt. Men alltid har jeg reist meg, når jeg har falt. Kloke ord, paps ♥


Skrev et innlegg for 1 år siden dedikert til pappa, som dere kan lese her om dere vil. 

Livet er skikkelig dritt til tider, men livet går faktisk videre uansett hvor jævlig man har det der og da. Hadde gjort alt i verden for å få tilbake pappa, men jeg vet at alt jeg har opplevd har gjort meg til den personen jeg er i dag. Alt (nesten) har en mening, det er jeg helt sikker på. 

Mørketid og vinterdepresjon

Jeg ser nesten aldri på TV og kunne nesten ha klart meg uten, men TV må man ha for det om, hvis ikke er man.. unormal? Stua vår er så bred at sofaen og TVen står så langt fra hverandre, så vi var nødt til å ha en større TV fant vi ut, så da vi kjøpte en 60 tommer på Expert til kun 9000 kr. Har ikke så mye peiling på TV, men tror det er billig for en så stor en. Fikk den levert på døra i dag siden TVen vi kjøpte på torsdag var knust. Veldig deilig, den tar seg bra ut og fylte stua mer opp. 

Ellers hadde jeg norsktentamen i dag, som jeg følte gikk veldig bra. Skrev en tekst hvor jeg drøftet hva et skjønnhetsideal er, som jeg synes var ganske lett siden jeg har mange synspunkter angående nettopp det. Teksten handlet i stor grad om selvtillit, siden jeg mener skjønnhetsideal og selvtillit går under samme kategori. Ganske fornøyd med teksten, så tenkte kanskje å poste den på bloggen. Var tidlig ferdig på skolen og dro innom SATS for å snakke med senterlederen, også fikk “jobbuniformen”. 


Kledde meg bra den der ja

Rundt 2-tiden er det allerede mørkt ute, og da er jeg vanligvis ikke ferdig på skolen en gang. Er så utrolig vanskelig å få til gode bilder når det er så mørkt hele tiden, og det plager meg veldig. Vet flere bloggere har blogget om akkurat dette, men blogglysten blir litt mindre når man ikke har muligheten til å ta fine, lyse bilder utendørs. Hadde det ikke vært for treningen hadde jeg nok bare ligget inne på sofaen dagen lang. Vil påstå at treningen er det eneste som får meg til å ville stå opp. Mørketiden, som vi har her i Nord-Norge, er og vil alltid være tung. Kjenner det så godt på kroppen. Flyyyytte snart eller? JA! Eller kanskje en sydentur? Har skole.. Åååååhhh!


Ja takk til slike lyse bilder 🙁


Nei, nå blir det trening og litt solarium på meg. Å være bleik som snøen gjør det bare vondt verre. 

Deilig søndag

SATS hadde åpning av nytt senter i byen i går, og jeg skal som nevnt begynne å jobbe der i praksis hver onsdag gjennom skolen, så i dag og i går har jeg trent der, sånn for å bli litt kjent og sånn. Veldig fint og moderne senter, og ikke minst deilig med litt variasjon, nærmere hjemme er det også. Skal på møte med senterlederen i morgen for å snakke litt, så begynner jeg førstkommende onsdag. Blir kjempegøy, har en følelse av at arbeidsmiljøet er kjempebra. 

Tenkte egentlig å lage et innlegg for øvelser for rumpe/bein NÅ, men jeg er så sliten og det tar litt tid, men får se om jeg gidder i morgen heller. Liker responsen på treningsinnleggene, men dere må bare stoppe meg om det blir for mye. Jeg blir bare så engasjert og jeg gjør jo ikke så mye annet enn å spise, trene og gå på skolen. Tenker jeg skal finne noe annet å blogge om i morgen, variasjon er bra. 


Bildet tatt i går. I dag trente jeg rygg og biceps, som bestod av markløft, kroppsroing, nedtrekk smalt grep, sittende roing, en-arms nedtrekk, hammercurl og bicepscurl. Jeg får så sinnsykt pump i armene og føler at biceps er “min greie”, mens ryggen føler jeg ikke at jeg får like god kontakt med. Viktig å jobbe med kontakt, så da må jeg litt ned på vektene, selv om det er litt kjedelig. 

Var såå godt å være hjemme på Kvaløya litt. Vi har seriøst verdens mest hjemmekoselige hus! 


Og aaalt for mange fristelser… Viktig å kose seg litt også da 😀 


Mens jeg venter på at Therese skal hente meg. Ser ut som en unge på trening med flette, men er så ekkelt når håret flyger aller veier og klistrer seg til svette ryggen. 


Eksempel på hva jeg spiser til middag. Biff, stekte potetskiver, brokkoli, salat og litt kylling siden jeg ikke hadde nok biff. 

TUSEN TAKK

WOW for ei positiv tilbakemelding på forrige innlegg, jeg er så takknemlig! Dere er så gode alle sammen, er det rart jeg elsker å blogge? (Jeg gjør det altså, selv om jeg er litt av og på). Tror ikke jeg leste ÈN negativ kommentar? Jeg elsker dere!!! Tusen, tusen takk! Gleder meg til å dele framgangen med dere videre, for dette er virkelig gøy og jeg elsker å drive med det. Skal også vise dere øvelser jeg gjør, også for rumpe/lår, som kanskje var mest etterspurt. Finnes ikke noe finere enn ei fin rumpe!

Dro ut en tur på byen i går edru, for å ha noe å gjøre liksom. Tror bare jeg skal slutte med det, for det går faktisk ikke ann å ha det gøy uten alkohol haha. Fytti så ekle fulle folk er, får bare mindre lyst til å drikke når jeg ser hvor teit man faktisk er. I dag skal jeg hjem til Kvaløya å spise lam OG biff til middag, for en luksus! Gleder meg masse til å få servert maten og ikke minst se familien igjen ♥ Deilig å bo alene, men av og til savner jeg veldig å bo hjemme, det er så mye kjærlighet å få der. Klisjè, men sant! Dere som gleder dere sååå til å komme dere bort fra de masete foreldrene deres; Prøv og vær litt mer takknemlig og sett pris på foreldrene dine, kommer en tid hvor du skulle ønske du fortsatt hadde noen som tok vare på deg og vasket skittentøyet ditt. 


Før jeg dro ut i går. Både shorts og topp fra Bik Bok. 

Ha en fin søndag ♥ 

Progress pictures of me

Shiiitt, dette her er litt utenfor min komfortsone, så be nice to me. Spesielt å publisere det for så mange dømmende mennesker. Å stille seg rett opp-ned for å ta formbilder av kroppen er noe jeg må bli vandt med, så hvorfor ikke bare kaste seg i det. 

Som skrevet har jeg planer om å stille i Bikini fitness. En klasse hvor man ikke skal være for hard – litt høyere fettprosent og mindre muskler enn f. eks. Body fitness. Derfor tar jeg disse bildene, for å se på framgangen min, og den vil jeg gjerne dele med dere. Jeg vet mange støtter meg, og det er jeg utrolig glad for. Men vet også at mange absolutt skal spytte ut om hvor mandig og stygt det er med muskler, men det er fint vi alle har forskjellige meninger da. Det er MIN kropp og JEG synes muskler er fint. Og som dere ser på bildene under som er tatt med èn måned mellomrom, så får dere som ikke skjønner effekten av styrketrening på jenter, muligens et annet syn på hvor fantastisk bra styrketrening faktisk er for oss jenter også. BARE styrke, INGEN kardio. Får ikke lov å springe, for nå skal jeg bare fokusere på å bygge opp musklene. 


Ikke bry dere om “poseringene” mine, jeg kan ikke helt det der haha. 

<3 Styrketrening <3 Har trent mye og hardt den siste måneden, og jeg er veldig fornøyd med framgangen og gleder meg helt vilt til å ta nye bilder om èn måned!!! Å forme kroppen tar tid, men å se at kroppen sakte men sikkert forbedres er så verdt alle timene på gymmet! Må takke LENE for all hjelp av kosthold og styrkeprogram, hadde aldri klart meg uten henne – og ikke minst meg selv for bra innsats. Klapp på skuldra!

Se fresh ut på trening

Shopping av klær er vel på topp 5 listen over det artigste jeg vet, og treningsklær er ingen unntak. Faktisk så synes jeg det nesten er morsommere med nytt treningstøy enn vanlige klær. Om det ikke hadde sett teit ut hadde jeg helt klart gått med treningstøy på skolen, det finnes jo faktisk ingenting som er deilige å ha på, spør dere meg.. Haha!

At fint treningstøy er motiverende for treningen er det ingen som kan si imot. Om jeg går i en slitt tights eller en utvasket og trasig skjorte på trening, føler jeg meg ikke særlig attraktiv. Viktig å føle seg fresh, selv på trening, og gjerne med litt farger. Dere er med på den? Ofte jeg stopper opp på gymmet og tenker “wow, hun så fresh ut i de treningsklærne. Sånn vil jeg også ha”.

Synes det er dårlig med utvalg av treningstøy på de vanlige sportsbutikkene, men på nett finner man alltid utrolig mye fint. Har funnet litt favoritter jeg vil vise dere, vet noen har etterlyst et slikt innlegg om treningsklær. Personlig er jeg veldig glad i å trene i singlett, for da kan man se at musklene jobber (se seg litt i speilet og sånn, haha).  


Rosa topp finner dere HER // Turkis HER

Samme toppen som jeg hadde på meg i et innlegg for to dager siden finner dere HER // Tights HER 

Har testet ut mange forskjellige tightser, både dyre og billigere, men 2XU er uten tvil den beste jeg har prøvd. At 2XU-merket er populært skjønner jeg, de sitter så utrolig godt på, absolutt verdt de 100-lappene ekstra. Hadde det ikke vært for at det er greit å variere litt, hadde jeg gått med 2XU-tightsen min på hver trening. Du finner den HER // Drikkeflaske HER

Genser HER // Better Bodies-skjorte HER


Gul HER // Oransje/fersken HER // Lilla HER  

 – Noe dere likte? :)