Hverdagskos etter trening

Etter trening (og under) blir man så SYKT sulten, i allefall jeg. Tenker på alt godt jeg skal spise når jeg kommer hjem, men samtidig har jeg kun lyst på sunn mat. Jeg er faktisk blitt ganske sunn, elsker det! Så jeg og Stine dro først på Burger Man og spiste den beste kyllingsalaten jeg vet om. Haha, dette blir sånn “friste-innlegg” som jeg HATER å lese når jeg selv ikke har noe godt tilstede. 


Mmmm!!

Så dro vi innom butikken og kjøpte jordbær, banan og kokesjokolade ♥ Litt usunn er greit, men mørk sjokolade er i allefall bedre enn lys. Frukt dyppet i sjokolade er noe av det beste, mye bedre enn alt annet godteri. Også er det ganske sexy, noe å stelle i stand til en eventuell lover, høhøø!


Var som dere vet innom Expert. Ble “bare” en selvutløser-fjernkontroll, de hadde ikke inne det objektivet jeg ønsket. Men JIPPI, denne trengte jeg!

– Ble du fristet? 

Trening

Nå er jeg hos Stine, vi har akkurat spist fiskegrateng, så skal vi på SATS. Først spinning i 45 minutter så styrketrening, gleder meg! Elsker at jeg faktisk gleder meg til trening :) Er faktisk ingenting som gjør selvtilliten bedre enn trening.


I dag er jeg sminkefri, så da blir det svart/hvite bilder. 


MacBook Air bitches ;) 


Haha, true!


Før SATS skal vi innom Expert å kjøpe 2 av disse tingene, gleder meg til å blogge om det senere  :)

Blogges om 2 dager

Heii jenter! Gud, noen av dere er virkelige noen kjedelige mennesker, og frekke! Tenker selvfølgelig på gjesteinnlegget av Eivind. Skjønner at ikke alle synes sånn “tull” er morsomt, men chill.

Tok meg bloggfri i går. Har vært flink skolejente, that´s why! Men nå er jeg tilbake wuhuu! Føler ikke at noen kan klikke for at jeg tar meg 2 dager fri 🙂 Men skulle bare si hei nå, så blogges vi… om 2 dager! Haha neida, blogges om litt 🙂

GJESTEBLOGZ AV BLOGGKONGEN ? WHO DA FAK IZ DAT.

Heisann hoppsann og falleralerei ! HEI alle Tuva fans!

Noen husker kanskje meg ?  – Nei ? Hørt om Skjellz ? – Nei ?? 🙁 Greit, skal freshe opp minnene dine!

Ja.. Dette er ett gjesteblogg innlegg skrevet av Skjellz, jeg ble spurt av Tuva om å gjesteblogge, hun er så lat selv så hun tigga å ba på sine knær ”Eivind kan ikke du plllllzzz gjesteblogge for meg så jeg får en liten ”pause’, egentlig skulle hun bare ligge på sofaen og spise cheez doodlez ! True story. Så nå ligger hun her på sofaen hos meg og masserer meg imens jeg blogger for henne. (PS: hun suger til å massere)

Det var en liten ting jeg hadde lyst å få ut i verden… Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle gå fram, men tenkte at når jeg først har hennes oppmerksomhet her på bloggen og flere tusen som leser bloggen så tenkte jeg å utrykke mine følelser og tanker om henne……….. – ” Tuva…. Du e så inni ***** fin å kvile auan på, du e flink å lage grandiosa å flink å rote, du e åsså flink å fiske å fise , å du ser veldig bra ut i kjeldress” 

Laga en liten gjesteblogg-film. Talentløst. 

Jeg satt terningkast på Tuva i dette innlegget : ”Terningkast på Tuva” <– LINK

 

 Her er Tuva og meg i sommer da jeg la bloggaddressa på bilen ! Mange blogglesere synes dette var megamorsomt… MANGE synes det var teit, hjernedødt, mongolid, teit gjort osv, men who cares… 

Bloggbilen <3     (Dere skulle bare visst hva Tuva og jeg har gjort i den bilen)

Her er meg ! Naken og ærlig ! (fant desverre ikke noe særlig med snørr)

Her er min måte på å prøve å nå ut til verden , jeg eier ikke skam og elsker å dumme meg ut. 

Slike videoer som dette er ofte å finne på min blogg! 

 

Peace & Love , Bloggkongen

Gårsdagens og dagens antrekk

Dere lurte på outfiten min i går. Deres ønsker er min plikt, så da var det bare og streve seg ut av sengen for å knipse noen bilder. Utrolig slitsom denne jobben her altså, nesten så jeg må ta en uke fri snart! Orket ikke å dra klærne på meg igjen, men dere har jo sett de på, på de siste innleggene. 


Både shortsen, toppen, klokken og øredobbene er Karen sitt. Shortsen er fra H&M, toppen vet jeg ikke hvor er fra, men står “Promod” på lappen, klokken vet jeg ikke, øredobbene er fra Bik Bok og verdens fineste ring får dere ikke vite hvor er fra.. Enda :)

Har forresten fått kommentar om at jeg kler meg som en bestemor? Makan til frekkhet. Om din bestemor kler seg sånn som meg, DAAAAMN da har du en kul og sexy bestemor as!

Og selvfølgelig! Må ikke glemme dagens outfit:


Favorittgenseren og treningstights, beste chilleklærne! Genseren er fra www.russedress.no.

Nå skal jeg ut å måkke trappa. Flink?? :) 

Toppblogger og fakeleg=not good

Heiii! Har akkurat kommet hjem til min egen seng, sov hos Marlene, søstra mi, i natt. Først var jeg på et bursdagsvors sammen med Karen, og jeg kjente ingen der, så det var ikke kjempegøy. Jeg var ikke helt i godsiget heller, visste jo at alle som var tilstede var 18 og vel så det og skulle på byen, så jeg var ikke heelt i partystemning. Jeg er fortsatt bare 17 og det å snike seg inn på byen er ikke aktuelt i denne byen “hvor alle vet hvem alle er”, og hvem vil vel ikke se en toppblogger bli tatt med fakeleg? Det ville vært en fryd for mange. Sad, but true. Har jo tenkt meg til Florida på språkreise til sommeren, og den muligheten vil jeg ikke kaste bort for en tur på byen.

Så når alle i bursdagsvorset dro på byen dro jeg til Marlene og var sammen med henne og venninne hennes, spiste jordbær dyppet i sjokolade og drakk litt vin. Det var kjempekoselig, så kvelden i går var veldig vellykket for det om :)


Karen og Emil.


Sovnet av på sofaen i natt, så her har dere meg rett etter jeg stod opp, med sminke og klær fra gårdagen. Pretty!


Keriiii ♥

Blogges senere når jeg har fått tatt meg en dusj og sånn, smask! 

Barnebursdag og en ny bursdag


Lille bursdagsgutten♥


Min eldste bror, Espen.


Bursdagsgaven fra meg og Karen + en leke. De var så fiiine på han!

Var en kjempekoselig bursdag, med kake og saft, heheee. Nå er jeg hos Karen, hører på musikk og drikker vin. Skal i en ny bursdag ganske snart, jeg kjenner ikke bursdagsbarnet, men det blir sikkert gøy. Jeg inviterer bare meg selv jeg, er ei venninne av Karen da. Må fikse oss også, har det egentlig ganske travelt. Beklager for slike haste innlegg, men sånn er det å være meg. Busy bitch! Suss og muss, vi blogges i morgen :)

God morgen

Har endelig fått bankkortet og koden, så i går var jeg ute og spiste med venner. Tok masse bilder til dere, men noe er galt med minnebrikken så dere får bare noen kjedelige bilder siden bildene ble helt fucked. Beklager for det, men skal knipse noen sexye bilder av meg i dag da. 

Har sovet hos Karen i natt. Snart skal vi på kjøpesenteret å kjøpe bursdagsgave til Lucas, for klokken 14 er det bursdagsfeiring i barnehagen hans. Det blir koselig ♥ 


Egg med svidd bacon, frokosten.

Vi skal dusje og ordne oss nå, bloggæs!