Mitt absolutt favorittprodukt

Nå skal jeg fortselle dere om mitt absolutt favorittprodukt som jeg er blitt helt avhengig av, og jeg er kjempeglad for at jeg fikk teste det ut av www.makestyle.no. Glow Brow collection Kit Brown heter det, og i den finner du alt du trenger for å få perfekte bryn! Det er blitt mitt absolutt favorittprodukt da jeg bruker det hver eneste dag, selv om jeg noen dager ikke bruker annen makeup. Men brynene mine må jeg alltid fikse for å føle meg bra, og dette fantastiske settet gjør jobben utrolig enkel, og brynene blir kjempefine! Produktet er sponset, men synes det hadde vært verdt hver eneste krone om jeg hadde kjøpt det med mine egne penger. Har brukt det hver dag i ca. 3 uker, men for det om synes det såvidt at det er brukt.


Som sagt, alt du trenger for å få perfekte bryn! 


Her ser dere effekten av highlighten. Fint å bruke highlight øverst i brynet for å gi et mer åpent blikk!


Her ser dere tydelig forskjell på brynene mine fra det er usminket til sminket. Trenger vel ikke nevne hvilket som er sminket? Helt fantastisk!


Her er begge brynene sminket.

Som sagt, mitt absolutt favorittprodukt som jeg heretter ikke klarer meg uten! Nå er kittet også satt litt ned i pris og koster nå 339,- (før 399,-). Utrolig verdt det, spør du meg! Direktelink finner dere her.

Vanligvis bruker vi solbriller..


…For å beskytte øynene mot solen. Her i Tromsø bruker vi det for å beskytte de mot snøstorm! HERLIG!! Tok visst gleden litt på forskudd i går..


Var og shoppet litt etter skolen idag. Masse salg på Bik Bok, løp og kjøp! Viser dere når jeg kommer hjem fra SATS. Ville bare si hei egentlig, så vi snakkes om noen timer, ciaoo!

A dress – www.fashionlove.no


A dress, som kjolen heter, dumper ned i postkassen om noen dager. Noen får kanskje litt rosa søppelsekk feeling av den, men jeg synes den ser fantastisk søt ut! Går alltids ann å bruke et belte i midjen om man føler den blir for formløs, men jeg likte akkurat det – at den var stor, søt og flørtende, på en måte. Gleder meg hvert fall til å få den! Kunne du gått i den? 

PS: Mafata, som laget headeren min, har nå en konkurransen på bloggen sin der hvor tre stykker kan vinne gratis header. Så hvis dere synes headeren min er fin burde dere melde dere på! Konkurransen finner dere her.

Fin dag

Det har virkelig vært en fin dag i dag! Første som møtte meg da jeg gikk ut døren var en sterk solstråle som traff meg midt i trynet. Da var det rett inn å finne frem solbrillene. Lykke! Sol i ansiktet er et irritasjonsmoment for mange, men jeg setter virkelig pris på det, haha! Håper virkelig finværet fortsetter sånn at vi her i nord også kan få litt glede i hverdagen. Ikke mer enn èn halv time på skolen var ikke helt feil det heller, så jeg og Therese dro rett på Burger Man og spiste frokost/lunsj. Sunne meg spiste helt nydelig kyllingsalat. Faktisk noe av det beste jeg får, ikke fordi det er sunt men fordi det er GODT!

Mmm, skulle ønske jeg hadde kyllingsalat NÅ, men er nok Big One tripple cheese som er det eneste alternativet 🙁

Etter en strekk på sofaen var det spinning på SATS. I motsetning til før, elsker jeg spinning nå! Har funnet ut at jeg ikke likte det nettopp fordi jeg ikke hadde den rette innstillingen. Jeg hadde sett for meg at sykling var kjedelig og for “gamlinger”, og derfor pushet jeg ikke meg selv, og tok det mer som en rolig sykkeltur som om det skulle vært til butikken for å kjøpe is. Men nå pusher jeg meg selv så hardt at svetten renner ned og ødelegger mascaraen min, herlig!


Ny vårjakke fra Vero moda, liiker! Eller det heter vel ikke jakke, hva heter det? Nå skal jeg faktisk bare spise pizza før jeg tar kveld. Skal bli deilig!

Har du hatt en fin dag?
Liker du spinning? 😀

Ny header

Nydelige Mafata, eller Blackdoll som hun kaller seg i bloggnavnet, har laget meg ny header. Den forrige ble jeg veldig fort lei av, og synes denne var mye freshere, så ble veldig fornøyd! Og så er det fint med litt mer sommerlig header nå som det går i mitt lysere tider. Tusen takk, Mafata!

Hun er virkelig Black doll! Nydelig jente 🙂Likte dere headeren?

La oss alle heller ta lærdom av det

Ser enkelte ble utrolig irriterte over forrige innlegg, og kom med sinte kommentarer både til meg og Erik. Selvfølgelig er det ikke et “verdensproblem”, og jeg vet selv at jeg ikke skriver helt perfekt norsk, men jeg tar til meg det folk sier og jobber med å forbedre rettskrivingen. Har 5 i norsk, og hvis jeg hadde skrevet perfekt hadde jeg vel kanskje hatt 6? Så jeg er fullt klar over at jeg har noen skrivefeil/orddelingsfeil selv. Forresten; for all del ikke kommenter innleggene mine før dere har LEST de. For det var ikke JEG som skrev det forrige innlegget, det var Erik.

Heldigvis er 90% av dere som kommenterte oppegående mennesker som ser at det faktisk er et problem som burde jobbes med!

Som sagt vet jeg at jeg skriver ord feil til tider, og det er akkurat derfor Erik fikk lyst til å skrive det innlegget her på bloggen min. Det var han som tok det opp med meg da han så at jeg hadde litt for mange orddelingsfeil, og etter at han sa ifra har jeg begynt å tenke mer over det. Så i stedet for å fyre dere og komme med motargumenter, kan dere også heller ikke bare ta det innover dere? 

Måtte selvfølgelig Google “orddelingsfeil”, og da kom det opp mange syke eksempler:
Men nå er det nok om orddelingsfeil og rettskrivning for denne gang. La oss alle bare ta lærdom av det, okei? 🙂

Orddelingsfeil

Orddelingsfeil er, etter min mening, den nye folkesykdommen. Flere og flere vet rett og slett ikke hvordan helt enkle, norske ord skal skrives. Det at det blir noen enkle orddelingsfeil i en norskstil er ok, men når en så grov skrivefeil sprer seg til f.eks. produkter og reklame, er det på tide å få øynene opp. Hvor er den nasjonale stoltheten for det norske språk? Er den estetiske fremtoningen(utseende) til produkter og reklame viktigere, enn at vi skriver riktig?

Eksempel:

Dette produktet finner du i dagligvarebutikker landet rundt.

Alle personer med respekt for seg selv vet at det heter BOKSTAVKJEKS. Også produsenten. Men de ofrer en GROV orddelingsfeil for å få produktet til se bedre ut. Forkastelig? Helt klart. Merkelig de ikke har skrevet “Vinner bilen” nederst(*Vinnerbilen) Alltid artig å vite om bilen vinner. I så fall; hva vinner den? Bare en tanke, og et godt eksempel på hvordan en orddelingsfeil gir ordet en helt ny mening.

Og dere blogglesere elsker jo bilder, så her kommer ett til;

Brille Modell? Det heter brillemodell. Her driter Specsavers seg kraftig i mine øyne. En skrivefeil en 8-åring verdig. (Må få takke Stephen (Stephen Alexandre på Facebook) for å få bruke dette prakteksemplaret av et bilde) 

Nytt eksempel:

Dette er et skilt på et sykehjem. Den skal føre personer til et rom med en hjertestarter. Siden det er en idiot som har laget skiltet, betyr det nå at hjertet starter. Kjempefint at hjertet starter da. 

Det er dessverre ikke bare Specsavers , Sætre og sykehus-idioten som driter seg kraftig ut. Kunne brukt akkurat 13 sekunder på å finne fem Facebook-statuser som oser så mye orddelingsfeil, at enkelte setninger får en helt ny mening. Har et par gode eksempler, men av respekt for mine venner henges de ikke ut her. Dessverre er bloggere like dårlige. Bloggere som har over 10 000 lesere hver dag, og mange av dem har et orddelingsspråk som kunne gitt stryk i norsk skriftlig.

Dessverre har bloggeieren(Tuva) gitt meg forbud mot å henge ut, og navngi, bloggerne her. Det er trist, men forståelig. Grunnen til at dette innlegget postes her, er fordi Tuva faktisk er flink til å skrive. Uheldigvis gikk hun på en kraftig smell i går, og presterte å skrive “party antrekk”..

Så, er du stolt over språket ditt; ikke spam mellomromstasten. La den hvile litt. Gi den en pause. Den har ingenting den skulle gjort mellom brille og modell, hvis du mener brillemodell. Takk for at du tok deg tid til å lese.

Erik Skog Waaler

Ting som gjør meg glad/gir meg bedre selvtillit

Blir utrolig glad av så mye positiv tilbakemelding på forrige innlegg, mye gladere enn dere tror! Og hvert fall av at dere åpner dere for meg og alle andre som leser, og forteller om egne erfaringer og meninger. Fint å se at jeg kan påvirke mange positivt òg gjennom bloggen ved å skrive litt mer personlige innlegg, som kanskje hjelper flere enn jeg egentlig tror. Kom et bra forslag om at jeg hver søndag kan ha et slikt innlegg, og det skal jeg prøve å få til. Fikk lyst til å skrive noen ting som gjør meg glad/gir meg bedre selvtillit

Når jeg får komplimenter 
Vi alle blir glad for det. Dagen kan bli så mye bedre om noen bare forteller deg “Hvor fin du var i dag, Tuva”. Jeg synes vi alle burde bli mye flinkere til å gi hverandre komplimenter, og ikke bare tenke de inni hodet. Vi mennesker er ikke tankelesere, så det hjelper ikke å bare tenke fine tanker om andre. Tell them!

Trening
Er alltid fornøyd med meg selv når jeg har vært og trent. Føler meg kjempeflink!

Å pynte meg
Spesielt i helgene hvis jeg skal noe spesielt, da får jeg ekstra selvtillit når jeg tar på meg en fin kjole, høye hæler og litt ekstra sminke. Synes det er spesielt morsomt i helgene, da jeg i ukedagene er veldig chill med lite eller ingen sminke.

Når jeg får gode resultater på skolen
Det er alltid morsomt! Og det gjør noe med selvtilliten også, i hvert fall min siden det ikke skjer ofte nok.

Shopping
Haha, denne er litt teit, men sant! Føler meg bra i nye og fine klær. Men shopping er selvfølgelig bare kortvarig lykke.

Når jeg har vært flink å blogge
Eller, når jeg har skrevet innlegg som jeg er fornøyd med, og som jeg føler gir leserne noe. Som for eksempel forrige innlegg. 

Av å være snill mot andre
Når man er snill mot andre får man det bedre med seg selv og. 

Om jeg kommer på noe mer skriver jeg det ned.

Om litt kommer det et litt artig gjesteinnlegg fra min gode venn Erik Skog Waaler, med en liten skjennepreken til oss alle når det kommer til rettskrivning og orddelingsfeil. Kommer nok ganske snart siden Erik er så superstoked etter å komme på bloggen. Stay tuuuned, cupcakes. Smask!

Selvtilliten kommer hovedsaklig innenfra

Føler det i lengen blir alt for mye overfladisk tull her på bloggen, og kategorien “Tanker, tema og følelser” blir alt for lite brukt, så spurte nettopp på Facebook siden min om det er noen spesielle temaer eller lignende de vil jeg skal ta opp. Fikk inn en del forslag, men det jeg fikk mest lyst til å skrive om i dag, var om slanking og selvtillit. Det er noe enhver kjenner seg igjen i.

Spesielt i vår alder er det veldig mye fokus rundt utseende, slanking og kropp. Vi alle vil ha kroppen og utseendet til Jessica Alba, og det er det som er den største feilen. Vi sammenligner oss selv med alle andre. Det er kanskje der hele problemet ligger, vil jeg si. Verken jeg eller du kommer til å se ut som Jessica Alba eller Megan Fox uansett, så det første vi må gjøre er å legge fra oss de tankene og heller ha troa på oss selv. 

Vi alle har våre komplekser når det kommer til vårt eget utseende. Vet det er lett å si, men man må virkelig prøve å ikke tenke så mye på alle “feilene”, men heller trekke frem det positive ved oss selv, for vi alle har så mange flere postive ting enn negative. Tror det er akkurat det som har bygd opp selvtilliten min. Etter min mening har jeg en alt for stor nese, litt rar form på ansiktet, stygge tenner, småe pupper, stygge hender og.. Ja, mange flere ting jeg gjerne kunne forandret på. Før tenkte jeg forferdelig mye over dette, men nå har jeg slått meg selv i hodet og innsett at det er sånn jeg er. Jeg har så mye annet positivt jeg velger å fokusere på, og det er det som gjør at jeg har den selvtilliten jeg har.

For å si det slik, en “mindre pen” person kan ha all verden med selvtillit, kun fordi personen har det godt med seg selv. Selvtillit kommer ikke kun ut i fra utseendet vet dere, den bygges og opp ut i fra selvmestring. Om man klarer oppnå noe får man bedre selvtillit. Det kan være alt fra å være flink i en sport, flink på skolen og å være snill mot andre mennesker. Jeg f. eks. får veldig god selvtillit av å trene. Ikke kun fordi jeg synes at kroppen min ser bedre ut, men og fordi jeg føler meg flink som er så flink til å trene. Ei god treningsøkt kan gjøre underverker på humøret og selvfølelsen, og resulterer i en god dag. Om jeg også hadde vært flinkere på skolen vet jeg at selvtilliten min hadde vært ennå bedre! 

Når det kommer til slanking synes jeg det er veldig vanskelig å svare på spørsmålene deres. Jeg synes i alle fall det er viktig å ikke fokusere på tallet som vises på vekta, for det er faktisk ikke det som telles. For å ta et eksempel; da jeg gikk på turn var jeg veldig, veldig liten og tynn. Broren min som nå er 27 år fikk sjokk da jeg fortalte han hvor mye jeg veide til å være så liten. Jeg hadde veldig mye muskler da. Men i alle fall, vi alle har helt forskjellig beinbygning, så det er vanskelig for meg å svare når dere spør om det er normalt å veie x kg når man er x gammel. Om man virkelig er overvektig er saken litt annerledes, men da bør man kanskje oppsøke en lege i stedet for å sulte seg ihjel for å gå ned i vekt. Jeg har virkelig ikke troa på å slanke seg ved å “slutte” og spise er noe effektiv i lengden, men spis heller litt sunnere og begynn og tren! Omså gå til skolen i stedet for å ta buss, spis grov landgang i stedet for fin, kutt ned på brusdrikkingen og godterispisingen, gå i trapper i stedet for å ta heisen.. Er mange småting man kan gjøre for å bli i bedre form. Men runder av nå før noen sovner av. 

Hva får DU god selvtillit av?
Likte dere denne type innlegg? 
Hva skal jeg ta opp neste gang i så fall?