Shame on me

Ja, shame on me! Det ble ingen blogging denne helgen, og innlegget med tips til julegaver til kjæresten kommer etterhvert. Nå må Vegard øve til prøve, så kan ikke forstyrre han akkurat nå!

Har faktisk sovet på hotell hele helgen sammen med lillesøsteren min, og fra i går til i dag sov jeg og Vegard på hotell. Kjempetrivelig med litt kvalitetstid sammen med de man er mest glad i ♥ Den dagen jeg blir rik skal jeg ha egen kokk som kan lage meg hotellfrokost hver eneste dag! Helgen har i grove trekk bestått av litt shopping, utespising og en liten tur ut på byen. Fikk hamstret litt nytt fra Bik Bok siden de hadde 40%, så det skal dere få se en av de nærmeste dagene. Satser på en bra blogguke, så jeg får tatt igjen det tapte. Ses i morgen, snille, trofaste lesere ♥


Idaaag

Hei! Dongeribuksa er blitt erstattet med kosebuka, og jeg er klar for litt kvalitetstid med mailboksen. Jeg gjør det sånn ca. èn gang i måneden, så dere kan jo tenke dere.. Ellers har jeg planer om å tvinge Vegard med meg på brun og blid senere i kveld. Han hater å ta sol, men bleikfisen har bare godt av det! Han må gjennom litt av hvert idag, for tenkte også å tvinge han til å hjelpe meg med å lage et “tips til hva man kan gi kjæresten i julegave”-innlegg, siden det er flere som har spurt om det. Heldigvis for meg er Vegard ganske engasjert og veldig hjelpsom når det kommer til bloggen, så det går han sikkert med på ♥ Det er jo alltid det store spørsmålet om hva man skal kjøpe til menn, som kjæreste, bror og pappa – så det blir vel bra? :) Jeg og Vegard har avtalt å ikke kjøpe dyre gaver til hverandre i år, i og med at vi skal flytte sammen rett etter jul og det vil gå mye penger da. 

 Noen bilder fra helgen når Karen var på besøk. Ble ikke noe blogging i helga, så poster de heller nå: 


Litt (veldig) kaldt å bruke skinnjakke nå, men klarte ikke å dy meg. Den nye skinnjakka mi fra Zara er så fiin :)


Karen at the hairdresser

På besøk hos vår søteste tantunge ♥


tnaw søten

Lysere hår

Idag har jeg fått mange komplimenter for håret mitt, som selvfølgelig er supergøy! Synes ikke fargene på bildene klarer å rettferdiggjøre det virkelige resultatet, men viser dere selvfølgelig likevel :) 

Jeg elsker det lysere håret mitt – og som sagt leker jeg med tanken på bli enda lysere! Må bare ta det litt gradvis så det ikke blir så ekstremt. Sist jeg farget håret var i mars(!!), så det var ingen tvil om at håret trengte en runde i frisørstolen. Nå har jeg fått en jevnere farge over hele håret, med lyse, fine striper. Flinke Karoline er virkelig å anbefale, hun er en skikkelig perfeksjonist som ikke slipper deg ut av stolen før både du OG hun er fornøyd, haha! Satt til og med en halvtime over stengetid i går. Følte jeg var i trygge hender, og de timene jeg satt i stolen fløy avgårde. Karoline jobber på Hair Shop på Jekta, for å bestille time ring 776 715 50. Vet også at de andre jentene som jobber der er kjempedyktige, har hørt mye skryt fra andre som har vært hos dem! 


Førbilde.. Ettervekst ned til ørene og helt utvasket og trasig farge nederst…


Ble det ikke fint? :) Åå, jeg er så gira! Haha, for meg er dette litt “ekstrem forvandling”! Vil ha mer, tror jeg?? Er redd det plutselig skal bli for mye. Men herregud, det er jo bare HÅR! Håret kan farges brunt igjen anytime hvis jeg skulle mistrives.  

Fikk med meg noen hårprodukter hjem for å pleie håret. Skal bli superflink til det framover, håret fortjener gode produkter ♥ Gleder meg til å teste disse ut, for hvis jeg ikke husker feil sa Karoline at dette er helt nye produkter som er kommet på markedet. Kommer til å skrive om dem etterhvert hva jeg synes 🙂 

Så hva synes dere? Kler jeg lyse striper? Stripe enda mer? :)

Varme føtter i vinter

Hei jenter! Heeeelt greit med noen timer fri midt i skoledagen, da rekker jeg å dra hjem og spise, slappe av, og til og med blogge! Fint å rekke dagslyst for en gangs skyld, for nå blir det bare mørkere tidligere og tidligere på dagen. Har tenkt på å kjøpe meg en ekstern blits eller hva det heter? Kan ingenting om akkurat det, men det skal visst fungere veldig bra, eller? Noen med peiling som kan anbefale det til meg? Jeg har et Canon kamera. 

Vil vise dere mine nye, fantastiske vintersko fra Junkyard. ELSKER DEM! Farvel til UGGS og kalde, våte føtter! De er supergode, varme og helt vanntette, så det er et kjempepluss for min del som kun bruker hvite kortsokker året runt. Til en forandring skal det bli deilig med tørre og varme føtter denne vinteren. Ikke minst synes jeg de er sykt fine ♥ Disse kommer til å bli brukt MYE!


Du finner de HER til 1499 kr. 

Samtidig vil jeg vise dere min nye comfye chillebukse, også fra Junkyard. Har faktisk lenge ønsket meg en grå “stoffbukse” som er tight nede i leggene, så denne ble jeg veldig glad for! Stoffet er litt stivt i begynnelsen, men former seg mer etterhvert. Sitter kjempefint på ♥ Dere finner den HER til 449 kr. Genseren jeg har på meg er fra Bik Bok, kjøpte den i går. Elsker for så vidt den også, hihi!

Gladnyhet! Jeg har en rabattkode til dere hos Junkyard. Om dere skriver inn “tuvaw” når dere betaler så får dere 20% på hele kjøpet. Rabatten gjelder t.o.m morgendagen :) Kanskje man skal begynne med julegavene?

Forandring fryder

Wow, tiden flyr fra meg! Har gått i ett hele helgen. Karen har vært på helgebesøk, så har tilbringt mye tid sammen med henne. Hun har flyttet til Skjervøy, en liten plass et stykke unna, så ser ikke henne så ofte lengre 🙁 MEN nå har jeg masse tid til bloggen igjen, hihi <3<3

Jeg er så glad! Dagen i dag har gått til to ting jeg elsker; shopping og frisørbesøk ♥ Jeg skal vise dere ordentlig resultat i morgen, når jeg har fått stylet håret. Karoline på Hairshop på Jekta har stripet håret mitt, og jeg ble faktisk overraskende fornøyd! Det ser veldig naturlig ut, og jeg føler meg superfin!! Leker med tanken på å stripe håret et par ganger til, og faktisk bli ganske så blond for once in my life. Vi får se, veldig gøy med forandringer i allefall! Var redd det ikke skulle passe meg i det hele tatt, men neida, alt kler den smukke? 😉

Viser dere før og etter-bilder osv i morgen ♥

Smiiil

Helloo! Beklager for at jeg ikke har oppdatert de to siste dagene. Jeg har ingen spesiell unnskyldning og det synes jeg ikke at jeg trenger heller. Til en forandring synes jeg det er så deilig å ha et avslappet forhold til bloggen, da blir jeg ikke lei i lengden! Akkurat nå er det veldig gøy å blogge – og jeg skal sørge for at det fortsetter slik :)

Åh, for en deilig følelse! Endelig føler jeg at ting går MIN vei. Avgjørelsen jeg tok om å droppe matematikk og naturfag i år VET jeg var kjempelurt og uten tvil den beste løsningen for meg. Føler meg 10 kg lettere og mye gladere! Skoledagene er så mye lettere og mer motiverende nå, og jeg får konsentrert meg om færre fag som gjør at jeg vil få et mye bedre resultat til slutt. Selv om det betyr at det vil ta lengre tid før jeg får vitnemålet mitt, så synes jeg faktisk det er helt greit. Jeg er enda ung! Til neste år har jeg bare 8 timer med skole, og det blir jo nesten som et friår. Da kan jeg finne meg en jobb utenom, å få litt nye erfaringer. Det å føle at man ikke mestrer skolen er verdens verste følelse, og det går utover resten av hverdagen min. Alt går i en evig ond sirkel, hvis det skjærer seg på et område, så går det utover alt annet. 

I tillegg har jeg så mye fint å se fram til! Jeg har verdens beste kjæreste som jeg flytter sammen med i januar. Vi får vår egen plass å bo som jeg kan møblere og dekorere akkurat som jeg vil, og skape det til mitt (vårt) eget hjem. Gleder meg så til å dra på IKEA og handle inn masse fint til leiligheten! Det er slitsomt og upraktisk for to 19 (snart 20) åringer å bo hjemme, da vi hele tiden må være på besøk hos hverandre. Man tar mye plass, og jeg kan selvfølgelig ikke ta meg til rette og bruke den tiden jeg trenger på badet hos han om morgenen. Hele tiden må jeg planlegge, pakke tingene mine, pc og kamera for å blogge, skifteklær, skolesaker osv når jeg skal sove hos han. Det er så deilig at det føles så riktig å flytte inn med hverandre, så satser på at det går veldig fint ♥ Gleder meg!!

I kveld skal jeg og Vegard passe de to skjønneste onkelungene hans, det blir så koselig ♥ GOD HELG!  

Something new

Helluhellu! Må starte med å si tuuusen takk for så mye støtte! At dere kommer med så mange gode råd og erfaringene setter jeg pris på. Jeg har blitt mye klokere, så jeg finner nok ut av det i morgen når jeg skal på møte med rådgiveren 🙂

Det ble en kort skoledag på meg i dag. Superdigg! Mest av alt har jeg lyst til å ta en skikkelig powernap, men tenkte heller å utnytte tiden å dra og trene før middag, i stedet. Skal, skal ikke? Senga friiister.. Men neida, det blir nok SATS på denne frøkna! Skal bli godt å få brukt kroppen til annet enn å ligge på sofaen og sløve. I mellomtiden tenkte jeg å vise dere mine siste innkjøp:


Bukse fra h&m. Den er i sånn glatt “dressbukse-stoff”, superfin og kostet bare 99kr. 


Bik Bok                                                                              Bik Bok                                                                           Gina Tricot


Bik Bok

Beklager dårlige bilder, men er svært vanskelig å få til brae bilder disse tider når det er mørkt allerede når jeg kommer hjem fra skolen.. Føler jeg må nevne det hele tiden, for det er så frustrerende!!

Tanker

I år går jeg mitt fjerde år på videregående – påbygging, for å få generell studiekompetanse. Førsteåret på salg og service tok jeg to ganger, fordi jeg strøyk i halvparten av fagene første gangen, pga mitt høye fravær. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes videregående har vært tungt. Men hvorfor synes jeg det er så tungt, når “alle” andre klarer det? Jeg har hatt veldig mange tunge dager og perioder iløpet av mitt 19 år lange liv, og selv om det kanskje ikke har vært tydelig for folk rundt å se, så har jeg ikke alltid hatt det så veldig greit. Jeg er en person som ikke liker å snakke om følelser, og vil heller holde sånt for meg selv. I begynnelsen av 8. klasse gikk jeg til psykolog, fordi barnevernet mente jeg ville ha godt av det. Vet ikke om det var en “dårlig” psykolog jeg gikk til, men jeg klarte ikke å åpne meg for denne personen. I dag skulle jeg kanskje ønske jeg gjorde det. Jeg synes på ingen måte det er en skam å gå til psykolog, så jeg har i senere tid tenkt mye på at jeg burde gi det ett nytt forsøk. 

Sporet litt av nå, men det hele har vel en sammenheng. Påbygging er utrolig tungt, spesielt for de som har gått glipp av mye pga fravær de tidlligere årene, som da har resultert i mangel på grunnleggende kunnskap. Det er vel egentlig i matematikken jeg merker det mest, for der henger jeg ganske mye etter de fleste andre. Det er i tillegg vanskelig for èn lærer å hjelpe 30 elever samtidig, da man ikke får den hjelpen man trenger. Jeg blir så utrolig stresset over å føle at jeg ikke klarer, så har derfor bestemt meg for å ta matte og naturfag som privatist til neste år – slik at jeg heller kan fokusere på de andre fagene. Føler meg ganske ubrukelig som ikke klarer det som “alle” andre klarer, men jeg har tenkt mye på dette og funnet ut at det vil være det beste for meg. Lykkens dag vil være når jeg står med vitnemålet mitt i hånden, og står fritt til å gjøre akkurat det jeg vil! Min lille drøm er faktisk å bli politi 🙂

Følte bare for å få ut litt tanker, selv om det er litt utenfor min komfortsone! Noen som forresten har erfaringer med å ta fag som privatist?

Junkyard-konkurranse

Whoopwhoop, da er det duket for en ny KONKURRANSE! Denne gangen skal jeg i samarbeid med Junkyard dele ut et gavekort til en heldig vinner på en verdi av 2000 kroner! Junkyard har et enormt utvalg av kule merkeklær, så jeg er bombesikker på at dere alle ville finne noe dere liker. Selv elsker jeg junkyard, så denne konkurransen er jeg veldig glad for på deres vegne! 

For å være med i konkurransen:

– Lik Junkyard på facebook HER
– Legg igjen navn og mailadresse i kommentarfeltet

Masse, masse å velge blant! I kollasjen finner dere noen av mine favoritter. Lykke til!

Forlovelsesringen

God søndag alle dere ♥ Min søndag har vært ingenting annet enn ekstremt lat og avslappende. Har fått sovet ordentlig ut, og rakk dermed ikke sollyset. Pytt, pytt – det trengtes veldig med noen ekstra timer søvn! Skal fortsette med å ligge på sofaen resten av kvelden, samtidig som jeg skal ordne klar en ny konkurranse til dere :) Et hint: Junkyard!

Har lyst til å vise dere forlovelsesringen min som jeg har fått av min kjære, hihi! Vi skal gifte oss til sommeren :):)


Se så fin da!! Blir så stolt av å bære rundt på den 😀

Men hehe neida, vi er nok IKKE forlovet – bare Vegard som er så glad i meg og som hadde lyst til å gi meg en fin gave. Skal ikke legge skjul på at jeg hadde hintet en liten smule i forveien om at jeg skulle ønske jeg hadde en diamantring. Enhver jente fortjener å bli skjemt litt bort av kjæresten, ikke sant? Vegard har kanskje skutt seg selv litt i foten med å ha kjøpt denne ringen til meg, for haha, en eventuell forlovelsesring må jo overgå denne igjen ;) Men man må ikke glemme av hva som er aller viktigst da – nemlig kjærligheten :’) HERLIGET for en kjæreste jeg har! Elsker deg, Vegard ♥