God morgen fininger

HAHA, god morgen faktisk. Jeg spiste akkurat frokost, jeg. Nå skal jeg rett i dusjen å skrubbe bort all skitten hud. Huden min er blitt flekkete og skjoldete, så det må skrubbes bort før Florida, sånn at den er klar for ny og fin brunfarge. Anbefaler alle å skrubbe huden før man drar på ferie, den tabben gjorde jeg i fjor når jeg dro til Tyrkia. Fikk en mer ujevn brunfarge enn hva jeg ville ha gjort hvis jeg hadde skrubbet meg på forhånd. 

I kveld skal jeg seff ut en tur. Er jo kveld allerede, så må egentlig bare hive meg i fiksing og ordning. Blogges før jeg stikker ut! For et liv.. 


Sunn frokost


Denne skrubben fra h&m bruker jeg. Synes den funker veldig bra!

Anbefaler alle som liker Demi Lovato (hvem liker ikke??) å bruke 23 minutter av livet deres på å se denne fantastiske videoen. Jeg får nesten en tåre i øyekroken, hun er så fantastisk flott og flink!

Svar på spørsmål – silikon 2#

Svar på spørsmål del 1 finner dere HER

Betalte du selv, og i såfall hvor fikk du pengene fra? – Jeg betalte de selvfølgelig selv. Pengene hadde jeg spart opp. Ser noen lurer på om foreldrene mine hjalp meg med penger, og det gjorde de absolutt ikke. Haha, det hadde aldri skjedd. 

Rund eller dråpeformet? – Rund. 

Koster det mer jo mer man legger inn? – Nei, du betaler bare for selve operasjonen, uavhengig av hvor mye du skal legge inn. Om du ikke skal gjøre en mer omfattende operasjonen da, som f. eks. ta brystløft OG legge inn implanteter, da koster det mer. Forresten, det Sophie skrev om på bloggen sin om å skjære av nipplene og flytte på de; Det gjør man “vanligvis” ikke ved en normal brystforstørrelse. Det er hvis man f. eks. skal ta brystløft, for da må man ofte flytte på nipplene for at nipplene skal være riktig plassert i forhold til puppene etter brysløftet. Om dere skjønner? 

Hvor lang tid gikk det fra du var på konsultasjonstimen til du opererte? – Det kommer selvfølgelig ann på når de har ledig, så ventetiden varierer. Jeg var på konsultasjonstime 11. mai. Da fikk jeg først operasjonsdato 29. mai, men det var kun 2 dager før konfirmasjonen til lillebroren min, så jeg måtte bytte til 4. juni. Så fikk jeg telefon fra klinikken den 16. mai om at noen hadde avbestilt den 22. mai, så da valgte jeg å ta den dagen så jeg ble fortest mulig ferdig med det før Florida. 

Var legen positivt innstilt på at du skulle ta silikon selv om du bare er 18 år? – Nei, absolutt ikke. Svært sjeldent at kirurgen “anbefaler” pasienten å operere, de vil jo helst at vi skal være fornøyde med kroppene våre slik vi er født, og prøvde å overbevise meg om det. Men han var veldig hyggelig, lett å snakke med, tok meg seriøst, og ikke skummel i det hele tatt, så han sa at han skulle operere meg hvis det virkelig var det jeg ønsket. 

Er du fornøyd med klinikken, med tanke på resultat, operasjonen, oppfølgning osv.? – Veldig fornøyd med resultatet så langt. Alle jeg hadde kontakt med der var veldig hyggelige mennesker, følte meg godt tatt imot. Men synes det var dårlig med oppfølging i etterkant av operasjonen (jeg følte ikke store behovet for det, men andre kunne kanskje trengt det), og noe dårlig informering. Enkelte ting jeg burde vite om fant jeg ut av på egenhånd eller gjennom andre. 

Får man strekkmerker av å ta silikon? – Jeg har ikke fått det foreløpig. Jeg vet ikke om det er normalt å få det, noen som vet?

Når man har silikon, kan man velge om man vil ta de ut igjen når man blir eldre? – Ja, det kan man hvis man vil. Man kan også ha silikon til man blir gammel og grå, omså til man ligger i grava. 

Hvor lenge må man ha på sportsbh? – 4-6 uker etter operasjonen, både dag og natt. Nå er det 5 uker + 3 dager siden jeg opererte, og jeg går enda med sportsbhen – og tenker faktisk å gjøre det i et par uker til for sikkerhetsskyld. Har hatt på meg vanlig bh 3 ganger de gangene jeg har dratt ut på byen, og det sa kirurgen skulle gå greit, så lenge jeg tar på meg sportsbhen men en gang jeg kommer hjem igjen. Så da trenger ingen lengre å undre seg over hvorfor jeg har brukt vanlig de gangene jeg har gjort det, jeg er jo ikke helt idiot!

Var det smerter UNDER operasjonen? – Nei, da var jeg i full narkose og lokalbedøvelse i puppene. Det “vondeste” med hele operasjoenen var et lite stikk i armen eller fingeren når hun sykedama satt inn en sprøyte, husker ikke helt. Eneste jeg husker er at sykedama fortalte at hun satt i gang narkosen, kroppen ble skikkelig tung og at jeg flirte meg ihjel, helt til jeg ble bortevekk etter sikkert ikke mer enn 15 sekunder. Når jeg våknet fra narkosen like etter operasjonen (som ikke tok mer enn 30-40 minutter) var jeg helt wasted. Var akkurat som å være superdritings, Karen filmet meg (sykt artig å se på i ettertid, og NEI den filmen kommer ikke ut på bloggen haha). Snakket bare tull, tok av meg sportsbhen for å se på de nye puppene mine, reiste meg opp fra sykesengen, så sykedama måtte be meg strengt om å legge meg igjen haha. 

Hvor vondt gjorde det, kan du forklare smertene? – Angående smertene er det visst veldig individuelt fra person til person, og selvfølgelig om du tar over eller under muskelen (under skal visst være hundre ganger verre). Jeg tok som sagt over. Jeg har hørt så mange skrekkhistorier om folk som har hatt forferdelige smerter i flere uker etter operasjonen, som ikke har klart og gått på do selv, røyst seg opp fra sengen uten hjelp, åpne dører, lage seg mat, og egentlig ikke klart noe som helst – så jeg var forberedt på de verste smertene i hele verden, og derfor ble jeg utrolig positivt overrasket. Jeg tok faktisk bare smertestillende to ganger, tror det er unormalt lite. Samme dagen som operasjonen hadde jeg så og si ingenting vondt, men da var puppene helt bedøvd etter lokalbedøvelsen. Dagen etter, som visstnok skal være den verste, hadde jeg det helt greit vondt. Gjorde vondt å røyse seg opp fra sengen, ondt å gå på do, ondt å gå generelt, men klarte å gjøre alt selv, så det var absolutt ikke så ille som jeg trodde det skulle bli. Har på en måte glemt av hvor vondt det var, men jeg husker at jeg tenkte at det føltes ut som at noen hadde slått og trampet meg på brystet. Jeg holdt ikke på å dø, kunne lett gått gjennom de smertene igjen. Dag nr. 2 etter operasjonen var jeg i byen på kafè, og dag nr. 3 var jeg på skolen og tok tentamen uten problemer. Fungerte relativt normalt, men måtte bare være veldig forsiktig, gå rolig som en bestemor og ikke løfte armene eller løfte tungt. Men som sagt, veldig individuelt hvor vondt man har, vet ikke om jeg var veldig heldig eller om jeg kanskje har høy smerteterskel. 

Hvor lang tid tar det før smertene går over? – Veldig individuelt dette også, noen har vondt i flere uker. De mest intense smertene hadde jeg dagen etter operasjonen, så ble det bare bedre og bedre for hver dag. Kjente smerter i mindre grad i 2-3 uker, men det var kun hvis jeg gjorde slike ting som man ikke skal gjøre når man nylig har operert brystene, som å løfte armene høyt, løfte tungt osv. Nå har jeg faktisk ingenting vondt, er 5 uker + 3 dager siden jeg opererte. Kan til og med jogge, men å trene bryst venter jeg en stund til med. 

Blir menn mer tiltrekt av deg nå, enn før? – Hahaha herregud, nei vet du hva.. Merker ikke akkurat noe større pågang fra det motsatte kjønn, for mannfolk hadde jeg draget på fra før av (haha). Nei, men for å svare seriøst på spørsmålet; Om man opererer puppene sine i hovedsak for å få mer oppmerksomhet fra gutter, så er det hodet ditt det er noe galt med, ikke puppene. Noen gutter liker ikke silikonpupper, mens andre synes kanskje det er “hot”. Men hva betyr egentlig det, hva guttene liker? Helt ærlig. Man gjør det for sin egen del, så får guttene like det eller ikke, what so ever. 

Kan du vise arrene?

Bildene er tatt i dag, 5 uker + 3 dager etter operasjonen. Har dessverre ingen eldre bilder av arrene. Men er utrolig fornøyd med arrene! Synes så og si ikke, og i allefall ikke når puppene ligger ned normalt, her løfter jeg de litt opp. Har verre arr på knærne etter fylla, for å si det sånn haha! I tillegg gjør merkene etter teipen at det ser verre ut, så jeg er utrolig fornøyd med arrene. 

Håper dere er fornøyd med svarene, flere kommer etterhvert! Og husk på at dette er bare MINE erfaringer, så noe kan være feil. Igjen anbefaler jeg alle som tenker på å ta silikon og bestille en konsultasjonstime, der vil dere få svar på alt dere lurer på. Så håper jeg at alle kan respektere at jeg velger å svare på disse spørsmålene. Jeg oppfordrer INGEN til å ta silikon, men ønsker å dele mine erfaringer. 

Vinn øredobber

Fikk noen kjempefine smykker i posten i dag fra Thebutterflyshow.com. Armbåndet vil jeg beholde selv, men vil gjerne dele ut øredobbene til to av dere :) Det skulle jo bare mangle at jeg deler litt av alt det fine jeg får, med dere!

EDIT: For å delta må dere like Butterflyshow på Facebook HER, legge igjen en kommentar med fullt navn og e-postadresse, samt fortelle hvilket av øredobbene du kunne tenkt deg, de lyse eller mørke. Så trekker jeg to heldige vinnere i løpet av noen dager :)

Daniel Wellington

Våknet nettopp av at Therese ringte for å hente laderen sin, men så kommer hun aldri. What a bitch.. Takk for den! Og nå er jeg ikke trøtt..

Dere har kanskje lagt merke til at jeg gått rundt med en klokke på armen i det siste? Jeg har aldri vært spesielt glad i å pynte armene med armbånd, men en fin klokke kan jeg like. Mest til pynt fordi det er så fint, men selvfølgelig veldig praktisk også. Har faktisk brukt den nesten hver dag siden jeg fikk den, synes den er så utrolig fin, veldig “meg”, selv om det faktisk er en herreklokke!! Men det gjør vel ingenting. Har fått kompliment for den av både gutter og jenter :)

Klokken er sponset av Daniel Wellington og du finner direktelink til klokken HER, og HER finner du utvalget av dameklokker. Om du skriver inn rabattkoden “Tuva” får du 15% rabatt :) Tenkte egentlig å gi klokken til Raade, men har vanskelig for å gi den fra meg.. Men må vel, har jo allerede lovet han det. Fuck!

Slutte og ta sol?

Kanskje jeg bare skal slutte og ta sol sånn at jeg blir bleik som på disse bildene? Wow, det var et uvant syn for min del! Egentlig ville jeg hatet det, er blitt så skummelt vant med å ha farge i ansiktet. Men av og til skulle jeg ønske at jeg kunne følt meg vel med å være så bleik, mye bedre for huden! Bildene tok jeg faktisk nettopp, er bare sollyset som gjorde meg bleik. Hva synes dere?

Ser forresten veldig trøtt og sliten ut. Har faktisk klart og døgnet, så om ikke lenge skal jeg endelig legge meg :)

Some random facts

Hittil i år:

Har du vært i noe forhold dette året? – NEI! Forever alone, jeg. Håper faktisk jeg får meg kjæreste snart, hadde vært hyggelig, tror jeg. Litt usikker!
Har du feiret bursdagen din enda? – Jepp, 29 april ble jeg 18 år. Digg!
Kysset to personer på èn kveld? – Jada.
Vært på en diett? – Nei har ikke vært på diett, men _prøver_ å spise sunt. Av og til i allefall, haha.
Møtt en spesiell person som har endret livet ditt? – Hmm, nei!
Vært utenlands? – Not yet. 
Hva tenker du på nå? – At jeg er sulten og at jeg må blogge for å ha noe og gjøre siden jeg ikke kan sove, og været er dritt. Har vært våken i hele natt, prøver å fikse opp i døgnrytmen. Lei av å være våken hele natten. MÅ HOLDE MEG VÅKEN!
Fått en ny jobb? – Nei, bloggen er jobben. Det rimte xD lol
Gjort noe du angrer på? – Det har jeg helt sikkert, men kommer ikke på noe spesielt så det kan ikke ha vært så ille.


Siste…
.

Siste personen som ga deg en klem? – Det husker jeg faktisk ikke. Får alt for lite klemmer :(:(
Den siste personen som ringte deg? – Ammot Solbakk 
Når var sist du følte deg dum? – Hahaha, i natt. Hvorfor er hemmelig. 

Om kjærligheten:

Har du noen gang vært forelsket? – Har vel det, men ikke sånn ordentlig forelsket. Mer veldig betatt. 
Tror du på kjærligheten? – Ja, absolutt. Kjærlighet er det viktigste vi mennesker har. 
Har du noen gang fått hjertet ditt knust? – Regner med disse spørsmålene handler om gutter og kjærlighet, og da er svaret nei, faktisk.
Har du noen gang falt for din bestevenn? – Bare i fylla.
Har du hatt flere enn fem faste forhold i ditt liv? – Har ikke hatt NOEN, foruten om på barneskolen da. Forever alone sier jeg jooo. 

Følelser:

Savner du noen akkurat nå? – Ja, mamma, pappa og Jordild. 
Er du lykkelig? – Tjaaa kan vel si det, men samtidig ikke. 
Spiser du noe nå? – Nei, men burde gjøre det. Blir vel brødskiver. 
Siste sangen du sang?

 – Justin Bieber – Be alright <3<3<3 FINESTE SANGEN<3

Siste du lo av? – Meg og Therese. Gjør så mye dumt. Bad decisions make good stories, right?
Siste du sa? – Til Therese “Nei, nu går æ hjem, hade”
Ord/setninger du bruker mye? – Hore, fette stoka, idiot, faen, helvette, herregud osv. Fin i språket altså! 

Svar på de samme spørsmålene på din blogg og post link i kommentarfeltet 🙂 

 

Drømmekroppen

Jeg har ei venninne av meg som heter Adele som er veldig glad i å trene, og ikke minst superflink! Har nylig blitt kjent med henne, og jeg møtte henne ikke overraskende nok på SATS. Vi kom faktisk i kontakt fordi jeg kunne ikke la være og beundre kroppen hennes (den er så gjennomført veltrent at jeg må innrømme at jeg sprekker av sjalusi), så jeg måtte bare fortelle henne det!! Så slik kom jeg i kontakt med henne – og det angrer jeg ikke på, for hun har nemlig lovet meg PT-timer (ja, hun er personlig trener wiihihi).

Men i allefall! Adele har meldt seg på en konkurranse som kalles “Drømmekroppen 2012”, som er i samarbeid med Proteinfabrikken. Både jeg og hun har veldig lyst at hun skal vinne konkurransen, så vi håper at DU orker å trykke dere inn HEEER å trykke “like” under bildet hennes. Da vet jeg om ei som hadde blitt veldig glad :) Vinneren vinner produkter fra Proteinfabrikken, og masse heder og ære – og det fortjener hun, for den kroppen hennes.. DAAAMN!! 

Trykk dere inn HER og stem på Adele ved å trykke “like”. 

Har du stemt på Adele? :)

Pyntet oss for ingenting

Heiii bloggen! Noen som er våkne nå? Håper ikke det, for denne døgnrytmen suger helt jævlig, får ikke sagt det nok. Kom hjem for flere timer siden, kvelden sugde helt ræv. Føler jeg pyntet meg for ingenting, dro på et random vors, kjøpte nattmat, så dro vi hjem.. Jeg og Therese var mæææd stoka på å feste hele natten, men det var tydeligvis ikke resten av byen. Oss det er noe galt med? Nei er du gærn :) Får ta det igjen til helga, da. Da tar vi den skikkelig ut, for om 6 (!!!!) dager reiser vi til Florida. Da blir det no alco, but still a lot of fun :) Øver meg på engelsken!


Fine Theresesnupp. Kjolen hennes er fra Nelly, du finner den HER til 199 kr. 


Veldig glad i de skoene der, det har dere kanskje lagt merke til. Men synes de er så fin nå om sommeren :)


Jakke fra h&m, kjole fra Nelly (link til kjolen) og sko fra Nelly (link til skoene i brun, utsolgt i beige). Kjolen lånte jeg hos Therese. Tenkte først før jeg tok den på meg “ser jo ut som at jeg skal i konfirmasjon med den kjolen der”, men herregud så skjønn den var på! 

Going out

Har nok en gang sovet bort hele dagen, så da må man bruke natten til noe fornuftig; FEST! Venter på at Therese skal bli ferdig, hun bruker seriøst sånn 2 timer på å sminke seg, omg.. Kos dere i kveld, det skal vi :D:D Tar med kameraet tror jeg, selv om jeg hater det.