Hektisk i ny jobb


Kledde jeg dette da? Hihi

Hei! En sen oppdatering fra meg, men det har vært så mange nye inntrykk og så hektisk i den nye jobben at jeg har ligget halvdød etterpå. Men det vil helt klart komme seg etterhvert, i starten blir man naturligvis ekstra sliten når alt er så nytt – og jeg som ikke har jobbet på tre måneder trenger å få omstilt meg litt, hehe. Likevel har det vært to innholdsrike dager, lært mye nytt og jeg er veldig spent på fortsettelsen. Som dere skjønner har jeg taushetsplikt i jobben min, som vil si at jeg kan fortelle at jeg jobber i eldreomsorgen, men ikke så alt for mye mer. 

Jeg har riktignok bare gått to vakter, men jeg har allerede fått gjort meg opp noen tanker rundt det å bli gammel.. Jeg vil faktisk ikke si alt for mye om saken enda da jeg føler det er for tidlig for å uttale meg – men jeg vet definitivt at eldreomsorgen vil spille en sentral rolle politisk i forhold til hva jeg skal stemme ved neste valg. De eldre fortjener et verdig “siste stopp” i livet, og vi alle skal mest sannsynlig havne der en dag.. ♥ Nå har jeg ikke jobb før på mandag, så satser på noen gode oppdateringer på bloggen framover. God natt, dere ♥

Bad ass bitch don’t be sad

Teknologien rundt meg svikter og det passer dårlig når lysten til å levere på bloggen er så stor. Vi har ikke internett hjemme, mobildata er brukt opp, jeg har gjort noe dumt med Macen min og kameraet tuller. Føler meg straks veldig fattig, haha. Den kjipe følelsen må bearbeides og jeg må fokusere på jobb disse to dagene – på sykehjem, for de som lurte.

Hadde min første jobbdag idag, det var så hektisk at jeg glemte å ta speilselfie av meg selv i uniformen når jeg var på do, haha. Men mye tyder på at jeg vil trives. Har jobb imorgen også, etter det vet jeg ikke når jeg skal jobbe igjen, så forhåpentligvis får jeg fikset opp i mine tekniske problemer da.

Håper dere har fått en litt bedre start på uken enn jeg <3

Snacks som er verdt å dele

I dag har jeg hatt en litt kjip dag, har ikke fått gjort noe fornuftig og føler meg tung og sliten i hodet.. Men skal komme meg på trening så snart dette innlegget er publisert, i håp om en bedre avslutning på dagen.

Har ikke så alt for mye på hjertet, ville bare innom for å si hei og tipse om noe kjapt og enkelt om du er litt småsulten. Fikk faktisk tipset fra en leser, prøvde det ut først i dag og synes det var verdt å dele videre! Jeg elsker alt som er enkelt og jeg tviler på at jeg er den eneste? 


Fullkornslefser, strandaskinke, philadelphia light og pesto – rull sammen, del opp og NAM!

I morgen har jeg første dag på jobb! Jobber både imorgen og onsdag, så tenker å forhåndskrive et par innlegg i kveld. Har du en ønskeoverskrift? 

Fordeler og ulemper med å ha en kjent blogg

Surrehuet ombestemte seg i siste liten – det ble bukse i stedet. Kjenner en trang etter å pynte meg ordentlig med kjole eller skjørt når jeg skal ut, men en mer laidback stil kan lett være minst like sexy. Toppen som er en body er sjukt kul, bare veldig gjennomsiktig så man kan se nippelpiercingen min glinse gjennom i enkelte lys, haha. En fordel med nipplecovers, bare synd mine er sporløst forsvunnet.. Tok risken likevel! Sko her og bukse her. Dere har sikkert skjønt hvem favorittskoene mine er, hehe. (adlinks)


Har sittet og jobbet på Macen i mange timer nå og likevel har jeg bare fått postet ett innlegg hittil, snart to. Det er mange ting som tar tid bak “kulissene” av en blogg, jeg kunne virkelig aldri holdt bloggen gående med en “vanlig” 100% jobb vedsiden av. Fordelene med å ha en kjent blogg er mange – man kan jobbe når og hvor man vil, mulighet for å tjene gode penger og man har gjerne en mer spennende postkasse enn folk flest. En av de største baksidene derimot er at man er “på jobb” fra man står opp til man legger seg. Hodet tenker blogg og bilder rundt alt man foretar seg og de rundt (Vegard..) kan også kjenne på frustrasjonen. Dagen må ofte planlegges ut ifra bloggen og spørsmålet “Hva skal jeg skrive om i dag?” gjentaes hver bidige dag. Er denne bloggposten bra nok? Er jeg bra nok? Statistikken forteller deg svaret. “Skulle ønske jeg var penere og hadde et mer perfekt liv som er verdt å dele” – har jeg tatt meg selv i å tenke MANGE ganger.

Joda – vi bloggere velger dette helt selv, men vi velger ikke å få slengt dritt i et anonymt kommentarfelt. Nå er ikke jeg den mest utsatte for oppkast i form av kommentarer, men bare èn kommentar kan brenne seg i minnet og de 100 andre positive blir glemt. Trist, men sant. Man er nødt å være psykisk sterk for og skrive en kjent blogg, for det kan virkelig være brutalt for selvtilliten på en dårlig dag. Idet jeg blar meg gjennom 80 bilder av meg selv for å finne bloggmateriale og sitter igjen med maks 3 brukbare bilder – det gir ikke akkurat en selvtillitsboost.

I dag satt jeg forresten å så på kameraer på nett til en prislapp på over 30 000 kroner som jeg føler et press etter å kjøpe. Det forventes liksom at en blogg i dag skal se ut som et fuckings motemagasin – og der ser min ut som søppel i forhold. Haha! Jeg må le litt av meg selv, denne bloggen kan virkelig spise opp hodet mitt.

Verdens mest kreative overskrift

Kyss til dere fine! Mange som er hangover i dag? Selv om jeg knapt kan huske at jeg kom hjem i natt har ikke denne søndagen vært så alt for ille! Jeg blir så sinnsykt glad de få gangene jeg faktisk er i grei form etter en bytur, for det er så sjeldent. Men veldig klar for en ny uke uansett – på tirsdag og onsdag har jeg opplæring på jobb og det blir utrolig spennende. Skal bli fint å komme igang.

Dro ut med vått hår i en ball i går, og jeg tørr ikke tenke på hvordan det egentlig så ut utoverkvelden, haha. Jeg har faktisk ikke hårføner og på grunn av dårlig planlegging måtte det bli sånn. Jeg planlegger nemlig ALLTID når jeg skal vaske håret ellers, og da luftørkes det alltid. Vasker ikke håret mer enn to ganger i uken uansett så det pleier aldri å være stress. Dere jenter som vasker håret hverdag eller annenhver dag: Det er helt unødvendig! Håret ditt blir fett fordi du vasker det for ofte. Nok om hårvasking, litt bilder fra i går:


Min utfordring på vors: Spise mindre potetgull og drikke mere. Eller…. Stryk den siste! Å drikke nok er sjeldent ett problem..


Første bytur med de nye skoene gikk som en DRØM! Har så lyst på samme i svart, men helt utsolgt 🙁

Skal vise bedre bilder av outfiten senere, men fikk flere spørsmål om jakken min på snap (tuvaw). Det skjønner jeg godt for jeg elsker den, men dessverre er jakken kjøpt på en sær butikk i Bergen som jeg ikke husker navnet på. Nelly har en veldig lik som dessuten er mye billigere i svart og creme, men ser at jakken ikke overraskende er heelt utplukket for størrelser. Er du kjempegira på jakken kan du jo “overvåke strørrelsen” – da får du mail når din størrelse er inne igjen! Buksen jeg har på finner dere her og skoene her.

Et tips: Bruker du koden 100off får du 100kr i rabatt på kjøp over 500kr hos Nelly. Handler du for over 1000kr får du 200kr i rabatt ved å bruke koden 200off 😀 Penger spart er alltid digg! Kodene er gyldig ut dagen. (annonselenker)


Det ble et rotete innlegg så runder av med å ønske alle en fiiin søndag videre, så snakkes vi ♥

What to wear tonight?


Hei babes! Hva skal dere i kveld? Jeg skal ut på byen for første gang på en god stund, så det blir sikkert gøy! Håper bare jeg for en gangs skyld kan bruke hjernen – jeg er nemlig av den typen som mister sunn fornuft når jeg først sitter der med en drink i hver hånd – alt skal selvfølgelig drikkes. Haha uff nei, nå må jeg slutte og psyke meg selv ned.. DETTE SKAL BLI GØY!

Nå må jeg egentlig bare hive meg rundt, sitter her med vått hår og det skal litt til før det trynet her er partyklar.  Men dere – hvilket skjørt skal jeg gå for? Black and safe or beige and.. dangerous?

Sånn er det å ha mensen


Du får kviser, du blir oppblåst, irritabel, føler deg stygg og begynner å grine helt uventet av tåpelige grunner. HEI MENSEN!

Sippet nettopp i telefonen til Vegard fordi jeg følte meg stygg og fordi jeg ikke vil kjøre scooteren til trening. Jeg HATER scooteren allerede. Dere vet den scooteren jeg blogget om, som jeg var sjuuukt fornøyd med som skulle gjøre hverdagen min enklere? Den står nå etterlatt nede på posten fordi jeg ikke klarte å få start da jeg skulle kjøre hjem igjen. Værsågod, bare og hente!

Fuck scooteren! Og mensen.

Tuva som liten jente

HEI og god fredagskveld ♥ Jeg sitter og rydder opp i bildene på Macen min! Har hatt på følelsen lenge av at den vil kollapse helt plutselig en dag, så jeg prøver febrilsk å redde den ved og laste shitloads av bilder over på harddisk. Babyen min fyller snart 5 år og den strever fælt om dagen for å overleve, den puster og peser og henger seg opp flere ganger om dagen. – Men jeg kan ikke klandre den, for som blogger vil jeg tippe at jeg laster opp 50 bilder i snitt om dagen.

Uansett! Før jeg laster over alt på harddisk tenkte jeg det kunne være gøy for dere å se bilder av meg som liten jente? – Eller er det bare jeg som synes det er gøy å se på bilder av meg selv, haha? Det er i hvertfall fint for meg å se tilbake på, for jeg har dessverre alt for få bilder av meg selv fra jeg var 8 år og yngre. Det er litt trist egentlig, skulle ønske jeg hadde litt flere bilder å vise fram til min framtidige barn “av mamma som liten”. Men sånn er det.


En liten samejente?? April 1994 kom denne lille snella til verden, og her kan hun umulig ha fylt 2 år engang?


…Og litt sur


Trengte aldri å gå til frisøren jeg, for den jobben gjorde jeg selv :’)


Finstasen på


Meg og min barndoms-bestevenninne♥


Lille trollet! Kunne man ikke bare vært liten for alltid? Liten og uvitende om alt som heter sorg, ansvar, svik, avgjørelser, penger og kjærlighetssorg.

Jeg har flere bilder, trykk på “liker” om du vil se meg fra min verste fjortisperiode (jeg trodde faktisk ikke at JEG var SÅ fjortis – før jeg så igjen bildene nå nylig haha). Her snakker vi brunkrem og tupering i verdensklasse.

Hud, hår og solariumstips

Formiddagen idag har jeg brukt på å spise popcorn og gjøre research rundt laserbehandlingen jeg skal ta (les her). Først må jeg finne ut hvilken klinikk jeg skal gå for, og deretter bestille konsultasjonstime. Det her vil ta tid, for jeg må uansett vente over en måned før jeg kan sette igang prosessen “hårfri vagina”. Jeg kan ikke ha tatt solarium eller vokset 4-6 uker før behandling leste jeg nettopp, og solarium tok jeg senest i går og på mandagen vokset jeg.. Så, det blir en langvarig prosess det her, men forhåpentligvis veldig verdt det! Jeg VET at det er mange flere som sliter med hårvekst, og det er for deres del jeg tenker å blogge om prosessen underveis. 

Jeg bruker forresten epilator under armene og det synes jeg fungerer råbra til akkurat under armene! Var noen som lurte på det. Det er sinnsykt vondt, så vondt at jeg ikke klarer å gjøre det på meg selv – og jeg har ganske høy smerteterskel. Men heldigvis blir det mindre og mindre vondt for hver gang, da hårene har blitt merkbart tynnere. På leggene derimot får jeg nupper og inngrodde hår ved å bruke epilator, så der vokser jeg foreløpig.

Brun hud reduserer effekten av laseren, behandlingen funker aller best på de med mørke hår og lys hud. Det betyr at det blir lite (eller ingenting..) solarium på meg framover. Men det er helt klart det beste for å oppnå best mulig resultat av laseren – så jeg frykter at besøket på Brun&Blid i går ble mitt siste på lang, lang tid :(:(

For utenom å sole seg med måte og ikke bli solbrent, har jeg to gode soletips:


Fjern alltid hudsminken før du tar sol! En fun fact: Visste du at det bare er en myte at man ikke bør dusje rett etter solarium? Mange tror man må vente med å dusje, og grunnen til det er at før i tiden hadde ikke solsentrene råd til ordentlig vifteanlegg og solingen var derfor ubehagelig varm. Solsentrene anbefalte derfor dusjing flere timer etter soling, for på den måten ble det ikke sett på som dårlig service. Smart?


Et annet tips til deg som har litt grunnlag fra før av: Smør et tynt lag med Cocosa Coconut Oil – den gir meg alltid en skikkelig dyp brunfarge! Jeg bruker kokosoljen i solarium iblant men hovedsaklig på kroppen som fuktighetskrem etter dusj. I flere år har jeg slitt med knusktørre legger og hittil er Cocosa det eneste som har hjulpet – jeg er blitt helt avhengig etter at søsteren min anbefalte meg den for snart ett år siden. Cocosa består av ren naturlig kokosolje som du kan spise rett fra krukken om du vil, eller bruke i matlaging, smoothie og baking. Min krukke er ikke sponset, kjøpte den på helsekostbutikk men ser at den faktisk er billigere her (168kr) hos Proteinfabrikken. (adlink)

SPØRSMÅLSRUNDE – VEGARD SVARER


Haha, okei, det her kan bli interessant for alle sammen! Han har til og med sagt at han skal svare på video, så nå må dere benytte muligheten til å grille han skikkelig, hehe. Han skal altså svare på spørsmålene dere har om meg, på video. Gleder meg til å se hva dere lurer på, i mellomtiden skal jeg dra og ta solarium – takler ikke å være så blek som jeg er nå. Fyr løs! Svarene vil komme til helgen.