Besøk av lillesøster

Dagen har gått i fra meg, har absolutt ikke gjort noe som helst. Faktisk bare ligget i sengen i hele dag, pusset tennene først av for èn time siden liksom. Plutselig stod Jordild på døren, så nå skal jeg ha litt kvalitetstid med henne, og sikkert finne fram noen stygge klær hun kan få hos meg. Snakkes senere, suss og muss!


Jaaaa, jeg vet at hun ser eldre ut enn meg! Hun er 1 år yngre enn meg…..

Partypics whoop

Hadde en flooott kveld i går. Ikke helt vellykket for alle, men koser meg alltid på fest, jeg. Viktig med god innstilling og godt humør. Er ikke så mye å fortelle egentlig, bilder er mye morsommere. Tiden er inne for et lite eventyr:

Først trykker dere play på denne herlige partysangen før dere blar videre.


Gettin’ ready! Trench coaten min er fra H&M. 


Freeze for the camera.


Whoop!


Guttene koser seg i sofaen.


Kjæresteparet er så lykkelig og søte der de sitter arm i arm.


Anna koser seg med snusen sin.


Truls er skeptisk og Thomas har vondt i hodet, men Heidi er alltid blid.

Don’t kill me now..

Gårsdagens partyantrekk


Topp og shorts/Bik Bok – Belte/H&M – Pumps/www.pumpsstore.no

Ja, der ser dere hva slags antrekk det ble. Hadde egentlig mest lyst til å ha på meg kjolen, men ettersom de aller fleste av dere mente dette antrekket, ble det det. Hører på leserne, vet du 🙂 Var flink bloggjente i går, og tok en haug med bilder, viser dere kanskje noen av dem senere. Må bare slappe enda litt mer av først, slitenpike.com. Skal spise is og kose meg, hey så lenge!

New in

Noen gang opplevd at du faktisk ikke har plass til alle klærne og skoene som ligger på gulvet? – Vel, det opplevde jeg i natt når jeg skulle rydde. Har du noen gang hørt om et verre luksusproblem? Uff.. Tenk å ha så mye skapplass, men fortsatt ikke plass til alt! Situasjonen blir ikke stort bedre av at jeg shopper opp til flere ganger i uken. Men det er jo så mye salg på Bik Bok hele tiden, synes det er dårlig gjort av dem. haha 🙁 Som mange andre klarer jeg aldri å kaste/gi fra meg noe, men tror nok jeg er nødt nå. Mulig jeg selger noe på bloggen. Fra og med nå er det shoppingforbud, om det ikke er noe jeg virkelig elsker. Noe jeg vet kommer til å bli brykt mye. 

I går var jeg som sagt og fikset meg enda mindre skapplass. Alt er fra Bik Bok, og alt var på 50%. Prisene som står under er den ordinære.


299 kr. 


199 kr.


249 kr.


349 kr. 


349 kr. Uups, klarte ikke velge farge! Tenkte å ha på meg en av disse i kveld, så da får dere sett den på. Helt nydelig!


199 kr.


Shorts, 199 kr. Kjøpte en hatt også, men glemte å ta bilder av den.

Nå skal jeg snart på jobb, men er heldigvis ferdig i 19-tiden. Må jobbe så jeg har råd til alt dette.. Shoppingforbud heretter! Hva likte dere best?

Nok en dag

Kom sånn ca. akkurat inn døren etter nok en flott dag. Dagen har gått i ett – igjen! Har drasset rundt på kameraet i hele dag, men tror dere ikke jeg glemte minnebrikken i PCen? Joda, så da gikk dere glipp av masse bilder av dagen min. Har i allefall hatt en veldig fin dag i dag!

Kort fortalt har dagen min bestått av det beste av det beste: frisørbesøk (kun stussing, så ingenting spennende), sol og varme, ElenaBaby, familiekos med søskene mine, shopping og god mat ♥ Love life when the sun shines!


Viser dere innkjøpene i morgen eller senere i natt, orker ikke å ta bilder av alt NÅ.


Jakke og shorts/Bik Bok – Topp/JC. Ryddig og fint rom, ja helt enig.

Nærmere titt på skoene jeg fikk


Så utrolig takknemlig, takk Shorty ♥ Om du lurer på hvorfor jeg har fått så mange sko, les forrige innlegg 🙂 

Nå har jeg Karen og Øystein på besøk. Mens jeg sitter her og blogger står de og kokkeler litt mat på kjøkkenet. Vi skal spise litt før vi stikker til byen en tur, hvor jeg skal til frisøren klokken 15. Blogges senere, muss!

Shoeorgasm – overlykkelig!!

Sorry babes, for at jeg ikke har fått blogget i dag, men det har gått i ett siden jeg stod opp i 15-tiden. Da var det bare å hive på seg trynet, finne noen brukbare klær, sjekke bussen, for så springe som en idiot for å rekke den. Idet jeg løp kom jeg selvfølgelig på at det er sommerruter, og ikke minst søndag. Hadde knapt med tid fra før av, så jeg var ikke særlig overlykkelig over at jeg måtte vente 20 minutter ekstra på bussen. Helevetes Cominor!!! Jaja, bussjåførene må vel kanskje ha litt sommerferie de og.. Siden jeg uansett hadde tid til overs, satte jeg meg inne i bussskuret for å fikse opp i den halvferdige sminken. Blablabla… Så kom bussen til slutt da osv, men så klikka det helt i hodet mitt da bussen faen meg kjørte RUNDT hele Tromsø, FØR den kom til byen. Går jo faktisk ikke ann å ta buss om sommeren!

Da jeg endelig var kommet meg til byen, møtte jeg som planlagt Elenababy ♥ Godt å se pia mi igjen! Så dro vi som planlagt på besøk til Shortyyy. Han skal flytte til Oslo snart, og han har/hadde et veldig stort luksusproblem: too many shoes! Heldige meg (og Elena) bruker samme str. i sko, sååå han inviterte oss på besøk for å rydde i skoene. Jeg lover dere, aldri sett så mye fete sko før! Vi kunne nesten velge og vrake. Ble helt satt ut!

Jeg bare: “E du gaaaal?!! Du kan ikke gi bort alle di her skoan?!”
Shorty: “Joo, jeg er så lei dem!” 
Jeg: “WTF!”


Skoene jeg fikk: Converse, Vans og en caps. Overlykkelig! 


Verdens snilleste, eller HVA!!!!?


Shoeorgasm!!


WIIII!!


Skoene Elena fikk.


Elena ble også veldig fornøyd!

Etter besøket dro jeg rett på jobb. Folk er gale etter burgere ass, forferdelig stress på jobb i dag. Ganske så sliten nå, så skal sooove. Snakkes i morgen, whoop!

Heldig???? 

What’s in my purse


Varierer hvilken veske jeg bruker, men denne fra Kappahl bruker jeg ofte for tiden. Den er akkurat passe stor, får plass til alt jeg trenger (om jeg ikke skal ha med PC), og matcher stort sett alt. Kan vise resten av veskene mine i et annet innlegg, om dere vil. 

Dette innlegget blir ikke så alt for spennende, for innholdet i veska mi er som regel veldig lite spennende. Dette er hva jeg alltid har med meg:

Sminkepungen, iPhone, øreplugger, lypsyl, neglefil, solbriller, nøkler, bankkort, busskort og kameraet selvfølgelig.

Innholdet i sminkepungen skal dere få ta en nærmere titt på en annen dag!

Hva har du alltid med deg i veska?