New in

Noen gang opplevd at du faktisk ikke har plass til alle klærne og skoene som ligger på gulvet? – Vel, det opplevde jeg i natt når jeg skulle rydde. Har du noen gang hørt om et verre luksusproblem? Uff.. Tenk å ha så mye skapplass, men fortsatt ikke plass til alt! Situasjonen blir ikke stort bedre av at jeg shopper opp til flere ganger i uken. Men det er jo så mye salg på Bik Bok hele tiden, synes det er dårlig gjort av dem. haha 🙁 Som mange andre klarer jeg aldri å kaste/gi fra meg noe, men tror nok jeg er nødt nå. Mulig jeg selger noe på bloggen. Fra og med nå er det shoppingforbud, om det ikke er noe jeg virkelig elsker. Noe jeg vet kommer til å bli brykt mye. 

I går var jeg som sagt og fikset meg enda mindre skapplass. Alt er fra Bik Bok, og alt var på 50%. Prisene som står under er den ordinære.


299 kr. 


199 kr.


249 kr.


349 kr. 


349 kr. Uups, klarte ikke velge farge! Tenkte å ha på meg en av disse i kveld, så da får dere sett den på. Helt nydelig!


199 kr.


Shorts, 199 kr. Kjøpte en hatt også, men glemte å ta bilder av den.

Nå skal jeg snart på jobb, men er heldigvis ferdig i 19-tiden. Må jobbe så jeg har råd til alt dette.. Shoppingforbud heretter! Hva likte dere best?

68 kommentarer

Siste innlegg