Jobb, jobb og mere jobb

Mye jobb for tiden, og jobb blir det denne helgen også. Jobbhelg betyr at jeg ikke rekker dagslys i løpet av helgen, og uten dagslys blir det ingen gode bilder av det nye håret mitt – som jeg forresten ELSKER! Håret ser ikke så aller verst ut på bildene under, men det er ganske mye kaldere i virkeligheten. Gleder meg sånn til å vise dere skikkelige bilder i godt lys, og derfor passet det meg veldig dårlig at det ble jobbhelg denne helgen, haha. Jeg blir nok å kose meg på jobb altså, men vil jo så gjerne ha litt overskudd og ikke minst dagslys for bloggen sin del også! Jeg får bare ta det igjen til uken, for da har jeg ingen jobb og på torsdag reiser jeg hjem på ♥juleferie♥. SOM jeg gleder meg! Ikke at det er noe dagslys å finne hjemme i Tromsø, men tid og overskudd har jeg i allefall nok av da! 

En smakebit av mitt nye hår, hva synes dere?  

Håper dere får ei super helg i vente, og jeg skal nok kose meg jeg også, på jobb! Kanskje flere som har jobbhelg? 

Hva har jeg gjort med håret mitt?!

I dag dro jeg til H2 Grilstad Marina for å friske opp håret til jul. Hadde egentlig tenkt å bare friske opp stripene litt, men fanken heller – hvorfor ikke gjøre noe mer crazy?? Det er jo blitt så populært, hehe. Så i dag har jeg gjort ganske så store forandringer med håret mitt! Her har dere en liten smakebit underveis i prosessen, resultat kommer i løpet av helgen 🙂 Jeg trenger dagslys for å få fram det virkelige resultatet. 

Hei forresten, og så lenge siden sist! Jeg følte for å ta et par dager fri fra blogg, men så ble det “plutselig” to uker i stedet. Ups..?! Har kviet meg skikkelig for å skrive dette innlegget og komme igang med bloggingen igjen, men det er ikke annet å gjøre enn og hoppe ut i det. Jo flere dager det går, desto verre er det. Og nå har det gått 2 uker?! Føler jeg må si unnskyld, så; Unnskyld for at jeg har trekt meg unna sosiale medier og kun sett på serier de siste ukene. Mørketiden har tatt knekken på motivasjonen min, jeg vil bare ligge inne og se på serier dagen lang. Det eneste jeg orker å gjøre er å trykke play på en ny episode av Broen, som jeg nå har blitt helt avhengig av. Serien anbefales om du har lyst til å kose deg med en spennende serie i julen! 

Har også jobbet mye på sykehjemmet i det siste, og jeg merker at jeg er dårlig på å balansere jobb og blogg. Det er to jobber som er strake motsetninger av hverandre og det gjør det vanskelig for meg å gi 100% av meg selv begge plasser. Da er det bloggen som har blitt nedprioritert, men jeg ønsker selvfølgelig å finne en fin balanse som gjør at jeg klarer begge deler. Etter en arbeidsdag på 8 timer på sykehjemmet frister det ikke akkurat å dra hjem og gjøre meg pen og interessant for bloggen. Jeg elsker jo å blogge, så jeg finner nok en løsning på det ♥