Hva har jeg gjort med håret mitt?!

I dag dro jeg til H2 Grilstad Marina for å friske opp håret til jul. Hadde egentlig tenkt å bare friske opp stripene litt, men fanken heller – hvorfor ikke gjøre noe mer crazy?? Det er jo blitt så populært, hehe. Så i dag har jeg gjort ganske så store forandringer med håret mitt! Her har dere en liten smakebit underveis i prosessen, resultat kommer i løpet av helgen 🙂 Jeg trenger dagslys for å få fram det virkelige resultatet. 

Hei forresten, og så lenge siden sist! Jeg følte for å ta et par dager fri fra blogg, men så ble det “plutselig” to uker i stedet. Ups..?! Har kviet meg skikkelig for å skrive dette innlegget og komme igang med bloggingen igjen, men det er ikke annet å gjøre enn og hoppe ut i det. Jo flere dager det går, desto verre er det. Og nå har det gått 2 uker?! Føler jeg må si unnskyld, så; Unnskyld for at jeg har trekt meg unna sosiale medier og kun sett på serier de siste ukene. Mørketiden har tatt knekken på motivasjonen min, jeg vil bare ligge inne og se på serier dagen lang. Det eneste jeg orker å gjøre er å trykke play på en ny episode av Broen, som jeg nå har blitt helt avhengig av. Serien anbefales om du har lyst til å kose deg med en spennende serie i julen! 

Har også jobbet mye på sykehjemmet i det siste, og jeg merker at jeg er dårlig på å balansere jobb og blogg. Det er to jobber som er strake motsetninger av hverandre og det gjør det vanskelig for meg å gi 100% av meg selv begge plasser. Da er det bloggen som har blitt nedprioritert, men jeg ønsker selvfølgelig å finne en fin balanse som gjør at jeg klarer begge deler. Etter en arbeidsdag på 8 timer på sykehjemmet frister det ikke akkurat å dra hjem og gjøre meg pen og interessant for bloggen. Jeg elsker jo å blogge, så jeg finner nok en løsning på det ♥

8 kommentarer
  1. Gleder meg til åå se 😀 er selv mørk slik som deg, og tenker at meg med lyst hår ville sett kjempe teit ut, men ser ut som du rocka det ganske greit! Så ja please et ordentlig resultat bilde stemmer jeg ja for 😀

  2. Hei! Hva het frisøren du var hos? Og kan jeg spørre om pris? Har nettopp gått på tabben ved å farge håret mitt brunt og aaaaangrer som pokker. Og jeg vet at striper er litt dyrere enn farge så derfor jeg lurer 🙂 synes ditt var helt nydelig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg