Mye å se frem til

Yo Bitches! 

Sitter helt alene (som alltid) på rommet mitt, og bare smiler. Livet er bra! Har nevnt det før, men det er så mye spennende å se frem til dette året. Oslo, Avicii, 18 år og alt som hører med, lappen, 1 måned til Florida med min verre halvdel, Stavanger og kanskje en liten partytur til sydenland? Hope so! Rart jeg SMILER? :) Også er den jo en glede at jeg er back in business; brown sexy bitch! ;)

Har fått sponset to kjempefine smykker fra www.lachick.no – en ikke så veldig kjent nettbutikk? Morsomt å gi oppmerksomhet til de litt mindre nettbutikker, som fortjener det! Fikk velge ut to smykker, og det var faktisk ikke helt lett. Alle smykkene var veldig meg. Så om du vil være som meg, burde du kjøpe et smykke fra nettbutikken (det var en kødd da..)


Elsker dette! Det koster 79 kroner og det kan du kjøpe her om du vil.  


Dette er dessverre utsolgt!


Hyggelig brev fra Susana, som eier nettbutikken ♥ 

– Likte du smykkene? 
– Noe du ser frem til? :) 

BrownBimboBlogBitch

HAR FARGET HÅRET MØRKT IGJEN!!! :)

Etter all hjemmestripingen har håret mitt blitt seende ut som et stort fargekart med all verdens farger. Blondt, brunt, rødt, oransje osv. VELDIG PENT JA! Så bestilte meg frisørtime i dag, planen var å stripe det, sånn for å få en jevnere blondfarge – men da jeg kom dit spurte frisøren hva jeg ønsket å gjøre, og da sa jeg “Enten stripe det lysere eller farge det brunt, du kan få lov å bestemme”. Og da ble det brunt, hun var ikke i tvil om hva hun mente ville kle meg best, og jeg må si meg helt enig! Ble suuuperfornøyd, føler meg endelig som meg selv igjen. Hadde nesten glemt hvordan det var å være meg selv… 


Før. Så mye verre ut i virkeligheten! :s


BrownBimboBlogBitch ♥ BBBB ♥


Er på besøk hos Mariell nå, hihihi.

Så dere fikk viljen deres til slutt, brunette foreverrr :)

Vinn avicii-billetter

Jeg er så sykt heldig at jeg har fått sponset billetter til Avicii i Oslo Spektrum 18.februar!!! Til sammen har jeg fått fire billetter, og siden jeg er så kul og snill – skal jeg dele ut to billetter til en av dere! Konserten som jeg selv skal på og som dere kan vinne billetter til, er fri aldersgrense på. Og hvis jeg ikke tar helt feil så er det meet and greet-billetter!!

Avicii, eller Tim Bergling som han egentlig heter, er en svensk DJ for dere som ikke har hørt om han før. Han er kjent for låtene “Drowning”, “Levels”, “Bromance” og mye mer. Søk opp på youtube og hør vist du ikker har hørt før!! STOKAAA!

FOR Å VINNE:
– Lik Facebookpagen min her.
– Legg igjen kommentar i dette kommentarfeltet + mailadresse.

Det kommer til å bli konkurranser med et par forskjellige konserter fremover, gled dere! Så til dere som ikke vinner nå har dere sjangs på andre konserter som kommer fremover :) Billetter til denne Avicii-konserten (under 18) får du kjøpt HER for 395,-
 

Lykke til!

Vinneren av fargelinsene ble Sigrid Brose, gratulerer! Sjekk mailen diiiin :) 

Møteee

Heeiii! Hvorfor jeg ikke har blogget regner jeg med alle har forståelse for? Har vært uten både nett og mobildekning også, bare så det er sagt. Om dere vet hvor Nøss er? Hvis du noen gang har tenkt å flytte dit (noe jeg tviler sterkt på), burde du ha annet abonnement enn Netcom. Null dekning! Har vært ei veldig trist og tung uke, men nå er “endelig” hverdagen tilbake. 

I dag har jeg og Therese vært på møte med Siri og Anita fra EF. Som dere kanskje vet reiser jeg og Therese på språkreise til Florida til sommeren, med EF. På møtet (som for øvrig ikke føltes ut som et møte. Møter er vanligvis kjedelige, men dette var mer som å dra ut og spise med venner haha) snakket vi selvfølgelig om reisen vi skal dra på (iiih, får så sommerfugler i magen av å tenke på det!!), og om andre kule ting som er i vente! Wi! :)

Som plaster på såret for mitt fravær, kommer det en aweeesome konkurranse om litt :) Skal også trekke vinner av fargelinsene – det hadde jeg nesten glemt!

Blondie

God kveld! Da er jeg i Narvik, som jeg regner med dere vet. Beklager dårlig oppdatering, men har faktisk ikke hatt noe datatid før nå! Noe bedre tror jeg ikke det vil bli i helgen heller, for er mye som skjer rundt begravelsen.. Mor skal gravlegges på Nøss, barndomshjemmet hennes, så i morgen skal vi kjøre dit rett etter begravelsen (tar 4 timer å kjøre) i kirka. Så er det selvfølgelig familietid resten av dagen, så drar vi hjem igjen til Tromsø på lørdagen, og det tar 7 timer (!!!) å kjøre hjem derfra – så da skjønner dere at det blir lite datatid. Regner med dere forstår!

I dag har jeg vært sosial med familien, og vært på en liten bytur. Hadde veldig lyst til å shoppe, men klarte faktisk å glemme bankkortet! Det skjer sånn.. aldri! Har det alltid i jakkelomma. Så det ble dårlig med shopping. Kanskje like greit, for var i skikkelig shoppinghumør i dag, og det kunne blitt dyrt! Men hadde litt kontanter da, så fikk kjøpt stripefarge.

Kjøpte denne fra h&M. Har aldri prøvd den før, men synes den tok veldig bra. Håret er enda vått, så gjenstår å se når håret er tørket. 


BLONDIE!!

Gleder meg til å bli blond! Kanskje jeg kommer på 1. plass da ;)

Rot

Ååå, skulle ønske jeg hadde like god orden på tingene mine som Bree Van De kamp, eller Fotballfruen for den saks skyld. Har faktisk planlagt i et halvt år at jeg skal vise dere rommet mitt, men sannheten er at det faktisk aldri har vært 100% ryddig – så derfor har dere ikke fått sett det. Så, tja, det kan sikkert ta si tid. Problemet er at jeg ikke klarer å holde det ryddig i kanskje mer enn 1 time når det første er ryddig.. :S


Jeg har dobbeltseng. Den andre halvdelen består av rot.


Trutmunn i speilet xD

Skulle egentlig bare fortelle at jeg holder på å rydde, så må jeg pakke, vi reiser som sagt ned til Narvik i dag. Blogges sikkert fra bilen <3Iphone-nett<3 Elsker at Macen har så bra strømkapisitet at den varer hele bilturen :)

Vinn fargelinser

Siden jeg digger dere, har jeg fikset et samarbeid med Lensstore sånn at èn av dere kan vinne ett sett med fargelinser fra nettsiden deres. Det er kult?? Jeg har alltid ønsket å prøve ut fargelinser, og nå får jeg endelig sjangsen selv. Jeg får tilsendt både blå, grønn og brun (selv har jeg mørkegrønne øyne, med litt brunt i).  

De har et kjempestort utvalg, mange flere farger enn vist på bilde. Tok printscreen, så det var ikke plass til alle sammen.

For å være med i konkurransen:
Gå inn her og trykk “liker” på facebook-pagen min (om du liker fra før er det jo null stress)
– Gå inn på Lensstore og velg ut hvilke fargelinser du ønsker. Utvalget finner du her!
 Legg igjen en kommentar med link til fargelinsene du ønsker OG mailen din

Om dette blir en populær konkurranse, skal jeg få ordnet sånn at jeg kan dele ut enda flere! Lykke til ♥ 

Vakker og verdig

Har vært i begravelse i hele dag, for Simen, en familievenn av oss. Det var selvfølgelig veldig trist, men en utrolig vakker og verdig begravelse med minnefulle taler, ord og sang. At et menneske skal få så kort levetid her på jorden er ufattelig urettferdig!

Er en tøff uke dette her, med 2 begravelser. På fredag skal vi følge mor til hennes siste hvilested (som presten sa i dag), så vi reiser nedover igjen til Narvik i morgen. Helt merkelig hvor fort ting snur, vitkig å ta vare på de man er glad i!

Av hensyn til familien får dere kun se noen “kjedelige” bilder.