London innkjøp

Det begynner å bli godt over en måned siden jeg var i London, men som flere ønsket så har jeg prøvd å finne fram alle innkjøpene slik at dere får sett de fine tingene jeg kjøpte ♥ Jeg klarte selvfølgelig ikke å huske på alt, blant annet litt småting, noen sko, sminke og en rosa skinnjakke som er sinnsykt kul – kom på det i det jeg satt og redigerte bildene, men fortvil ikke, dere får nok sett jakken og skoene på et senere tidspunkt uansett.

Jeg og Vegard var på kjærestetur i Manchester og London en langhelg, og hans store formål med turen var å se Manchester-Liverpool. Det var min aller første tur i England noen sinne og det var greit å få med seg litt fotballkultur også siden det er så stort der nede, men shoppingen var selvfølgelig min hovedprioritet. Det ble bare èn dag med shopping da, men fikk svidd av nok penger for å si det sånn så det var egentlig litt greit. Skal definitivt tilbake til London for å shoppe (og kanskje oppleve litt kultur, for det ble det ikke så mye tid til), for herreGUD for en fantastisk shoppingplass og by generelt! Jeg gikk rundt med adrenalin hele dagen og tenkte ikke på at pengene bare fløy avgårde, det var liksom ikke så viktig – før jeg kom hjem da, heh… Nok prat, her er innkjøpene:Det dyreste og beste kjøpet var Louis Vuitton-vesken! Min aller første designerveske og garantert ikke den siste. Tror man skyter seg selv litt i leggen når man først har kjøpt en dyr veske, for da vil man bare ha flere! Vet faktisk ikke hva modellen heter en gang (så mye kan jeg om vesker..), synes bare den var så fin og bare måtte ha den, hihi.


Shorts fra Levis/Urban Outfitters


Sminkepung fra Primark. Perfect size!


Hvit skjorte fra Primark og rosa fra Zara


Bukse fra Topshop


Solbrikker fra Urban Outfitters


Vest fra Zara


Jakke fra Zara


Denimjakke fra Topshop


Topshop


Topshop/Urbanoutfitters/Topshop


River Island. Denne playsuiten er så fin og spesiell, venter bare på finere vær så jeg får tatt den i bruk. Gleder meg til å vise dere den på!


Treningsklær fra Nike♥

Så hva synes dere? Flere som elsker shoppingen i London? :)

Bitt av treningsbasillen

– Igjen! Jeg er, som veldig mange andre, veldig av og på med treningen. Når jeg først setter i gang klarer jeg ikke å stoppe, vil helst trene hver eneste dag da. Så nå sitter jeg her da, med gangsperre i hver en muskel, og selv om jeg gjerne kunne tatt meg en økt i dag også så må jeg bare legge fra meg den tanken. Om litt skal jeg og Vegard i barnebursdag til Onkelungen hans som blir 3 år, det blir nok kjempetrivelig (og høylytt). I kveld blir det en noe roligere lørsdagskveld enn hva jeg har blitt vant med i det siste. Jeg fyller 20 år på tirsdag, jeg begynner å bli ei gammel kjærring så heretter må man bare samle krefter når man kan 😉

Jeg får en slags rus av å trene og en mestringsfølelse som jeg elsker. For tiden så følger jeg ingen program, jeg bare trener det jeg føler for akkurat den dagen og akkurat nå fungerer det veldig fint. Koser meg bare og har det veldig gøy på trening! Jeg har mest fokus på ben og rumpe for jeg vil ha stooor og spretten rumpe. Det er nå når man begynner å bli ei gammel husmor man merker at rumpa faktisk må jobbes for, flatere rumpe enn jeg har nå har jeg aldri hatt før. Resten av kroppen tar jeg litt sånn “halvveis”. Mage og rygg er jeg også opptatt av, for det er rett og slett veldig viktig. Tror man vil takke seg selv når man blir eldre, for hvor mange eldre er det ikke som plages med dårlig rygg?

Jeg har forresten som mål framover å blogge èn gang for dagen. Prøve på det i allefall! Og ja – skal prøve og ikke blogge kun om trening og treningsklær selv om jeg nok en gang har blitt bitt av treningsbasillen, men litt tror jeg dere liker? I morgen har jeg bestemt meg for å blogge om innkjøpene fra London, bastabom! Men først; Litt nytt i treningsgarderoben som jeg vil vise dere ♥ (til info så har jeg ingen sminke på meg på disse bildene. Føler alltid for å påpeke det for å føle meg selv litt bedre)


Billig og fin treningstopp fra h&m til bare 99 kr og treningstights fra Nike som jeg kjøpte i London. Den er så fin bortsett fra at man får cameltoe i den…..


Kjøpte meg en knæsj grønn jakke fra Norrøna nettopp, og jeg må innrømme at jeg var litt i tvil om jeg skulle gå for grønn eller rosa. Enda litt i tvil men jeg tror faktisk jeg er fornøyd med valget. Grønt er jo litt spenstig da? Liker den i allefall veldig godt og har brukt til og fra trening siden. Jeg kjøpte den på Jobb & fritid men den finnes også på nett her hvis noen vil ha samme (eller i en av de andre fine fargene).


Mitt nye tilskudd på treningsskofronten. Har fått mange komplimenter for disse

Iphone update

Heii! Dagene går så fort unna, trodde først det bare var 3-4 dager siden sist jeg blogget men så har det allerede gått en hel uke! Fikk så lyst til å oppdatere dere fra sengen før jeg står opp, selv om det bare er en hel del med iphonebilder fra den siste uken så er det vel bedre enn ingenting. Torsdager er så deilige for da begynner jeg ikke på skolen før 13.00, så lurer på om jeg skal dra å trene før den tid, og kanskje jeg til og med rekker å ta badstu. Det hørtes veldig fristende ut ♥


♥ Forrige uke dro jeg, Vegard og familien hans til fjellandsbyen for å stå på slalom. Det var faktisk min første gang på slalom og herregud så gøy det var – vel og merke etterhvert når jeg fikk til!! Haha, trodde seriøst aldri jeg skulle komme meg ned bakken den første runden, da hadde jeg mest lyst til å ringe etter hjelp. Følte meg så jævlig dum og pinglete, men det gikk jo faktisk rett ned og jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle klare å bremse uten å sette meg ned på rumpa. Men etterhvert ble jeg sykt god 🙂


♥ Har tilbringt tid sammen med storebroren og lillesøsteren min.


♥ Litt kos med den fineste jeg vet om


♥ Smask til alle dere som er så tålmodige og snille med meg


♥ Etter gårsdagens workout. Har på meg min sykt fine treningsoverdel fra Nike som jeg kjøpte i London og 2xu-tights. Ønsker alle en kjempefin torsdag!!

Taking it day by day

Hei igjen! Noen dager siden sist, men bedre det enn flere måneder, regner jeg med. Nå skal jeg skrive ned akkurat det jeg tenker uten å tenke over verken skrivefeil eller at det jeg skriver er teit. Dere visste det kanskje ikke, men jeg bruker alltid å lese over hva jeg skriver på bloggen minst tre ganger før jeg poster det for å passe på at det ikke virker teit eller at det er masse skrivefeil. Man får litt prestasjonsangst og man vil jo helst at det man skriver enten skal være interessant eller morsomt. Føler ikke at jeg er noen av delene så helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor noen finner min blogg interessant. Jeg har i allefall bestemt meg for at jeg skal bruke litt mer tid på bloggen framover.

Sommeren er rett rundt hjørnet og det er mye spennende i vente. Framtiden er helt uvisst, kanskje flytter jeg til trondheim, eller kanskje Oslo? Jeg skal i allefall ta meg et “friår”, ta opp de fagene jeg mangler, finne meg jobb og blogge mye mer. Alt mellom meg og Vegard er litt usikkert, men jeg velger å ta en dag av gangen å bare følge magefølelsen min. Kanskje klisjè å si det, men magefølelsen pleier veldig ofte å stemme. Vi bor altså fortsatt sammen og vi er veldig glade i hverandre. Har bestemt meg for å ikke dele så mye om akkurat den delen av livet mitt framover på bloggen, for jeg må finne ut av ting selv først. Men jeg har det i allefall veldig bra om dagen og det er det viktigste. Har vært noen tunge tider men jeg er ferdig med å være lei meg, nå er det enten alt eller ingenting. Håper alle dere også har en kjempefin påske ♥


Genseren min er fra junkyard og dere finner den HER. Så fin og rooosa ♥


Jeg og Vegard dro på “storhandling” i går. Vi kjøpte rundt 5-6 middager ++ og alt sammen kom på 1000 kr. Mat er dyrt og 1000 kr hørtes kanskje veldig dyrt ut, men det som i hvertfall er dyrt er å spise ute hele tiden sånn som vi gjorde før. Vi har vært veldig flink økonomisk med maten etter at vi flyttet sammen, faktisk litt imponert over oss!

Om det er noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om så må dere bare si ifra. Tenkte jeg skulle prøve og finne fram alle innkjøpene jeg gjorde i London siden det var flere som ønsket det :)

Sleeve and jacuzzi

Heii ♥ Therese startet på sleeven sin i dag, så jeg dro innom for å holde henne med selskap og mate henne mens hun lå der å ble pyntet på. Hun er tøff som tørr alle disse store tatoveringene, personlig er jeg livredd for tatoveringer – i allefall noe stort. De skal jo faktisk være der for alltid, gaaalskap!! Haha er jeg kjedelig?! Synes faktisk svært få tatoveringer er så veldig fine, men selvfølgelig er det noen som er sinnsykt fine/kule! Men Therese ble sinnsykt fin og hun kler det kjempegodt! Hun er jo litt bad bitch og yolo så tatoveringer hører vel med da. Må jo innrømme at jeg kjenner at det frister litt da, men det blir nok ikke helt enda noe blekk på kroppen min.

I går ble det jacuzzi, Kristina kom bortover og vi badet og koset oss. Skal uten tvil ha jacuzzi den dagen jeg får meg hus og mann og alt det der. Litt hverdagsluksus trenger vi alle, og det er ikke mye som slår jacuzzi under åpen himmel, spesielt i vinterkulden ♥

Får ikke betalt for å reklamere for Solo altså. I wish!
I kveld skal jeg i bursdagsfest. Skal kose meg skikkelig og bare legge alt som er negativt bort og bare nyte kvelden. Snakkes snupper!

Spain maybe

Hei dere! Ser ut som at jeg har begynt sånn smått å blogge igjen. Hvis det er greit? Hehe..

Nå er det påskeferie og det er helt fantastisk. Ikke at jeg går så mye på ski (eller jeg går ikke på ski i det hele tatt for å være helt ærlig), men i dag har det i allefall ikke vært mye fint påskevær. Bare regn, vått og kaldt. Jeg og Kristina vurderer faktisk om vi skal stikke til Spania på søndag, nå som vi begge plutselig er blitt single damer er det jo ingenting som stopper oss. Utenom penger da. HEHE. Må finne ut hva det koster for billetter, vi bor gratis hos onkelen hennes der nede så det frister veeeeldig :) I kveld skal jeg sitte barnevakt hos søsteren min og jeg skal få Kristina til å komme bort å være sammen med meg. Søsteren min har jacuzzi i hagen så den skal selvfølgelig utnyttes!! Tar med meg kameraet så kanskje vi blogges igjen i kveld eller i morgen da. Har savnet dere! Har savnet “meg selv”. Sommeren er rett rundt hjørnet og dette skal bli MIN sommer.

Som blogger er man vel nødt til å vise innkjøpene uansett om det er en ny jakke eller et leketøy?

“Solo: pleasure for you”

Når vi først er inne på innkjøp. Jeg var i London for noen uker siden, kanskje noen har lyst til å se hva jeg kjøpte der? ♥

Ting kan endre seg ekstremt fort. Så fort at man ikke rekker å puste nesten, eller ta det innover seg hva som faktisk skjer før det er skjedd. Den ene dagen kan man våkne opp med verdens største smil og sommerfugler i magen, mens like etter kan alt bare føles helt tomt og forferdelig trist. Skulle ønske jeg kunne spole tilbake tiden, sette den på pause og bare nyte det fine som var. Oppleve alt om igjen. Av erfaring vet jeg at selv de verste utfordringene i livet vil gjøre deg sterkere på sikt, så dette er ikke verdens undergang – selv om det ofte kan føles slik. Det er selvfølgelig tungt og det skal det være når man har gitt en annen person hele sitt hjertet, og man til slutt skjønner at nok er nok og at hjertet må taes bedre vare på. Man må bestemme sin egen lykke ♥