Sleeve and jacuzzi

Heii ♥ Therese startet på sleeven sin i dag, så jeg dro innom for å holde henne med selskap og mate henne mens hun lå der å ble pyntet på. Hun er tøff som tørr alle disse store tatoveringene, personlig er jeg livredd for tatoveringer – i allefall noe stort. De skal jo faktisk være der for alltid, gaaalskap!! Haha er jeg kjedelig?! Synes faktisk svært få tatoveringer er så veldig fine, men selvfølgelig er det noen som er sinnsykt fine/kule! Men Therese ble sinnsykt fin og hun kler det kjempegodt! Hun er jo litt bad bitch og yolo så tatoveringer hører vel med da. Må jo innrømme at jeg kjenner at det frister litt da, men det blir nok ikke helt enda noe blekk på kroppen min.

I går ble det jacuzzi, Kristina kom bortover og vi badet og koset oss. Skal uten tvil ha jacuzzi den dagen jeg får meg hus og mann og alt det der. Litt hverdagsluksus trenger vi alle, og det er ikke mye som slår jacuzzi under åpen himmel, spesielt i vinterkulden ♥

Får ikke betalt for å reklamere for Solo altså. I wish!
I kveld skal jeg i bursdagsfest. Skal kose meg skikkelig og bare legge alt som er negativt bort og bare nyte kvelden. Snakkes snupper!

18 kommentarer

Siste innlegg