Bryllupsantrekk

Nå har storesøsteren min giftet seg med sin Lasse! Lasse møtte jeg for første gang i går, så det er noe spesielt, haha – men jeg ser jo hvor lykkelig han gjør Line. Bryllupet gikk over alle forventninger, det var så fint ♥ Det var lite og intimt med bare nærmeste familie fra begge sider, men det var det som gjorde det så personlig og koselig. Tok over 250 bilder så har litt jeg har lyst å dele med dere, men det gjør jeg når jeg får bedre tid for meg selv til å gå gjennom bildene. Jeg har mye familie og venner her i Narvik så jeg må utnytte tiden best mulig når jeg først er her. Selv om familien min er noe utenom det helt vanlige, så betyr dem virkelig alt ♥

Glemte visst å holde inn magen og fotografen var litt ustabil, men disse antrekksbildene får duge!
– Kjolen fra Zara // Klokke fra Marc Jacobs –

62 usle kroner

I dag var jeg og hentet scooteren min! Det er såå GØY! I Cabarete kjørte jeg scooter hver dag, så det gir meg skikkelig flashback fra gode tider ♥

Fikk den tilsendt fra Tromsø, hvor den bare har stått i garasjen siden 2010, da jeg vant den. Scooteren har blitt helt bortglemt i alle år, omregistrerte den heller aldri til mitt navn – så med andre ord står den enda registrert på kreftforeningen. Har altså ikke skilt eller forsikring, og sånt tar litt tid når man ikke har alle papirene i orden. Derfor må jeg dessverre enda vente litt med å kunne kjøre den (lovlig hehe) på veiene…

Jeg tok for det om sjansen på å kjøre den de få kilometerne hjem fra posten og har også prøvekjørt litt i gaten. Måtte også fylle bensin og trodde seriøst det var en spøk da jeg skulle betale. 62 usle kroner for full tank, haha???Bruker selvfølgelig hjelm, men måtte jo tøffe meg litt for dere 😉


Denne snertne saken skal jeg cruise rundt på her i Trondheim, hahaha! Er det bare 16-17 åringer som kjører scooter, eller er det innafor at jeg på 21 år også gjør det? En praktisk liten sak er det i alle fall, og en liten trøst nå som jeg ikke har egen bil ♥

Dagene har gått så fort at jeg ikke har rukket å tenke over det, men i morgen skal jeg faktisk i bryllup til storesøsteren min. Nei, ikke Karen – men halvsøsteren min som er i slutten av 40-årene (litt usikker). Hun har dere aldri hørt om på bloggen og det er fordi vi ikke har hatt mye kontakt. Gleder meg til å se igjen alle søskene mine ♥ Bryllupet er i Narvik, så jeg tar fly tidlig i morgen. 

Hormonell bitch

Noen dager føler jeg bare for å skrive i stedet for å poste en selfie med et par overfladiske avsnitt – sånn som i dag. Trenger å få ut negativiteten før jeg kan “legge det bak meg” og hente fram ny motivasjon. Jeg har livsgleden langt inni meg et sted, det er bare noen ganger litt vanskeligere å finne den.

Et blogginnlegg uten noe visuelt som tiltrekker vet jeg er uinspirerende og kjedelig, men helt ærlig – jeg ser ikke på meg selv som en inspirerende person av natur. Kanskje er det mensenhormoner som tukler med tankesettet mitt, men jeg blir følelsesmessig utstabil av hver minste ting om dagen. I går for eksempel, skulle vi lage hjemmelagde burgere til middag. Kjøttdeigen var gått ut på dato to dager før og den luktet helt normalt – og ettersom jeg har lest flere artikler om nordmenn som kaster flere tonn med fullt spiselig mat i året, er jeg blitt veldig obs på å ikke gjøre det selv. Vegard på sin side påstod at kjøttdeigen var dårlig, så sta som vi begge er endte det opp med at han gikk på butikken og kjøpte ny kjøttdeig og vi lagde hver våre burgere av hver sin kjøttdeig. Da ble jeg så sint at jeg begynte å grine etterpå. Hormonell, sa du?

Trynet mitt er fullt av kviser, jeg føler meg oppblåst i kroppen og generelt ekstremt irritabel. Jeg irriterer meg over at gutta som er i flertall her i huset, skal se fotball på TV’en hver jævla kveld. Det ender opp med at jeg heller ser i veggen eller går på rommet for å få fred. For høye lyder gjør meg fort sliten. Lyden av hoing, roping og skrikende reporterstemme fra TV-skjermen har gnidd seg fast i hjernecellene mine. Jeg driter faktisk i om det er champions league eller premier league eller tippeliga. Fotball, fotball, fotball.

Det føles ut som at det er hundre ting jeg burde ha gjort i stedet for å blogge nå. Jeg har lagd en liste med gjøremål som jeg såvidt har sett på, og det er så mange enkle ting på listen som ikke ville tatt mer enn fem minutter å gjøre. Men for det om klarer jeg ikke. Et eksempel er at jeg nå blogger i stedet for å lete etter jobber jeg kan søke på. Jeg blir GAL av å gå hjemme, så hvorfor klarer jeg ikke å få ut fingeren? Men, hva vil jeg egentlig? Innerst inne vil jeg få tatt opp de siste fagene jeg mangler fra videregående, men det som holder meg igjen er min egen selvtillit. Jeg er redd for å ikke klare og fullføre. Jeg er redd for og nok en gang føle meg mislykket. Kanskje har jeg konsentrasjonsproblemer, eller kanskje jeg lider av en eller annen personlighetsforstyrrelse? Jeg mister så fort fokus og troen på meg selv. Helt ærlig, jeg trenger en psykolog som kan hjelpe meg å få orden på tankene mine. Det har jeg sagt lenge, men med det som alt annet, får jeg ikke gjort noe med.

Vegard er den som står meg nærmest, og da dessverre den personen som får gjennomgå når jeg har mine dårlige dager/perioder. Han er snill som holder ut! Heldigvis har det vært langt flere oppturer enn nedturer det siste året, og jeg føler at jeg har lært å kjenne meg selv bedre. Før kunne jeg ligge i sengen i dagevis, fordi jeg var deprimert og ikke hadde energi til å verken stå opp eller spise. Nå klarer jeg faktisk å forutse en nedtur, og vet bedre hva jeg skal gjøre for å unngå det. Det viktige for meg er å ha en god grunn til og stå opp om morgenen. Stå opp til noen som venter på meg, trenger meg eller forventer noe av meg. Det er viktig å føle seg viktig.

Jeg har også innsett hvor viktig mentalt det er for meg å trene. Det gir meg så mye mestringsfølelse og glede. For meg kan en kjip dag få en total helomvending bare av en kjapp treningsøkt. Ofte glemmer jeg det, hvor viktig trening faktisk er for meg. Så, det er ingen tvil om hva jeg skal gjøre i dag!

Jeg er mye flinkere til å uttrykke meg skriftlig enn muntlig, så det var godt med en liten utblåsning! Ofte er det bare det som skal til ♥ Håper alle får en fin dag, det skal jeg ha! Nå skal den lista mi få seg en gjennomgang.

Solariumsavhengig

Buss og kollektivtransport har bare aldri vært noe for meg. Jeg assosierer bussen med alt for mye negativt at jeg dør litt av tanken på å leve uten bil. Helt siden jeg fikk lappen for godt over to år siden har jeg kjørt en relativt ny BMW som jeg kjøpte for egne penger. Å ha muligheten til og bevege meg rundt på egenhånd er en luksus som er veldig viktig for meg. Vegard sier jeg er en diva og jeg kan innrømme på flekken at jeg er enig – i allefall på akkurat det området. Vi mennesker er noen vanedyr, så hvis man først har eid en bil så er det vanskelig å sette seg på bussen igjen.

Min fine bil ble stående igjen hjemme i Tromsø, fordi broren min skal selge den for meg. Jeg tenker på bilen min hver eneste dag, men så vet jeg også at bil er en helt vannvittig dyr kostand, så å selge er en fornuftig avgjørelse (jeg er så fornuftig). Jeg har egentlig ikke lov å klage, for Vegard har bil som jeg kan bruke – men han bruker bilen i forbindelse med jobb og han jobber mye, så ja, hehe.

Men det som er så fantastisk nå som jeg ikke har egen bil lengre, er at jeg har SCOOTER ♥ Den ble nettopp sendt fra Tromsø, og jeg gleder meg så mye at jeg følte for å blogge om det. Den vil gjøre livet mitt mye lettere! Kanskje noen husker da jeg vant scooteren i en konkurranse/kampanje, i forbindelse med kreftforeningen? Kampanjen gikk ut på at jeg og andre utvalgte solariumsavhengige bloggere ble invitert til Oslo for å lære mer om solvett og farene ved overdrevent bruk av solarium. Der møtte vi også Kristina Andersen og Lars Tangen som var “ambassadører” for kampanjen, noe som var veldig stas for meg på den tiden. Da var jeg ganske så fersk i bloggverdenen, så de var jo som kjendiser for meg da, haha.

– Bildet tatt på kickoffet for fem år siden, med scooteren jeg vant –


Jeg tok konkurransen på ramme alvor, holdt meg unna solarium, lærte utrolig mye og blogget ivrig om skadene ved bruk av solarium. Innsatsen førte til at jeg vant! For dere som er nysgjerrige finner dere alle solvett-innleggene under kategorien “Tuva med solvett”. Det er hele fem år siden, jeg var bare 16 år. Hadde ikke mopedlappen da og det ble aldri til at jeg tok den, så scooteren ble bare stående – nå er jeg derimot veldig glad for at jeg aldri solgte den.

Jeg skal svare før noen rekker og spørre: Jeg har et helt annet forhold til solarium nå enn jeg hadde da jeg var 15-16 år! Jeg ga blaffen i alt som het sunn fornuft og solte meg ofte 3-5 ganger i uken. Følte meg stygg hvis jeg ikke tok nok solarium. Jeg stjal penger fra foreldrene mine for å få råd til solarium og jeg gikk så langt som å sprøyte inn melanotan (også kalt barbiedop) i en alder av 15 år. Jeg og en venninne satt på doen på ungdomsskolen og sprøytet inn dette stoffet, som ingen aner hva egentlig inneholder. Brune ble vi og da var målet nådd.

Jeg tar sol i blant og liker fortsatt å ha farge på kroppen, men det kan gå flere måneder mellom hver gang. Jeg har flere skumle føflekker på kroppen som jeg skal få sjekket og huden min er preget av den overdrevne solariumsbruken. Lite kan jeg gjøre med det nå, annet enn å lære av egne feil.

Ett døgn i KSU

Hei dere ♥ Har dere hatt en fin helg og start på uken? Min start ble litt treg, for i går føltes det fortsatt ut som det bare var søndag. Klarte liksom aldri å få igang systemet eller fått gjort noe fornuftig, men nå er jeg back to B! I følge værmeldingen er det regn og lavere tempraturer i vente og det skal faktisk bli litt godt det også – jeg klarer jo ikke å sitte innendørs når det er fint vær som det har vært. Vi har hatt tidenes sommer de siste ukene, litt brun har jeg også blitt så litt gråvær framover er vel på sin plass. Treningen har også blitt halvveis, da det ikke har fristet og dratt på treningsstudio å svette når det er det eneste jeg har gjort hele dagen. Gleder meg til å sitte mer innendørs med god samvittighet, komme inn i ordentlig gode treningsrutiner og å kose meg mer med bloggen.

Fra lørdag til søndag var jeg i Kristiansund! Endelig en reunion med mine kjære Cabafriends, Magnus og Lene ♥ Magnus har jeg møtt et par ganger i Trondheim, men Lene har jeg ikke sett siden desember – så det var på høy tid at trekløveret ble reunited. Hadde planer om å oppdatere i løpet av turen, men det ble et hektisk døgn hvor alt gikk slag i slag. Bilder ble det i allefall:

Jeg tok hurtigbåten til Kristiansund, og trodde selvsagt at det skulle lønne seg? 1212kr brukte jeg på å sitte 8 timer totalt på en hurtigbåt. Bestilte meg nettopp en flybillett til Narvik for 399 kr, haha. Ja, ja!

Da jeg ankom Kristiansund var vi alle tre sultne, så det bar rett på taco-shopping og hjem til Magnus hvor taco var første prioritet. Den tacoen vi spiste smakte så sinnsykt godt, mmm. Drømmer om den nå, her jeg sitter med to kjedelige knekkebrød innabords.Tiden rant og det ble på høy tid å fylle opp glassene og rulle inn på badet for og klargjøre oss for en kveld ute i Kristiansund.♥ ♥ ♥


Redigerte over en svart flekk på det ene bildet, men glemte resten ser jeg… Og nå orker jeg bare ikke. #FreeTheUnderwear

Det ble vin, det ble shots og det ble drinker på byen som jeg ikke husker. Magnus fortalte at vi danset mye, så det tyder på at vi hadde en gøy kveld! Det er så mye love & fun med Lene og Magnus, så håper det ikke blir lenge til neste gang. Magnus har fått drømmejobben som reiseguide gjennom StarTour, og om litt får han vite hvor hans hoveddestinasjon blir. Han skal flytte til utlandet for pokker, jeg er så stolt over han ♥ Vår neste reunion blir mest sannsynlig der hvor han ender opp, åhh!!

På date med bloggleser

God fredagskveld ♥ Nok en sen oppdatering fra meg, men det gjenspeiler min personlighet godt “alltid sent ute”. De siste dagene har jeg sittet ute i solen og lest bok, og det har resultert i et brunt/rødt bryst og en hvit hals…
Haha, se på det skille da mellom halsen og brystet!! Ansiktet også forsåvidt. Ja, jeg sliter med urenheter i trynet.

I kveld har jeg vært med Tina og Stine. Tina er faktisk er en bloggleser! Det må jeg bare si er utrolig koselig. Jeg er veldig glad for at hun tok kontakt på Facebook, da hun hadde lest på bloggen min at jeg var litt venneløs her i Trondheim. Spesielt i en situasjon som jeg er i nå, er jeg ekstra glad for at jeg har bloggen min. Det viser seg jo at jeg har supermange koselige jenter som leser. Mange har tatt kontakt på Facebook og det blir jeg svært glad og ydmyket over ♥ 

Jeg, Tina og Stine dro på Solsiden for å spise dessert og bli bedre kjent (haha “bedre kjent”), men før det hadde vi en aldri så liten photoshoot. En bedre icebreaker enn det kunne vi vel ikke fått. Å ta bilder av hverandre i full offentlig er ofte kleint, meen.. Who cares? Unngår selvfølgelig de aller mest trafikkerte stedene, men det føles mindre kleint her i Trondheim enn hjemme i Tromsø.

Her er Tina ♥
Stine og meg ♥


Spiste en heeelt OK dessert, angret med en gang på at jeg ikke tok sjokoladefondant :(:(


Skjørt: BikBok // Topp: Tilfeldig butikk i Cabarete

Gleder meg såå til i morgen, for da drar jeg til Kristiansund! Der skal jeg besøke Magnus som jeg var i Cabarete med, og Lene som også er der ♥ Noen som kanskje husker de to, spesielt Magnus? Han har visst blitt gjenkjent av andre siden han var avbildet så ofte på bloggen min da jeg var i Cabarete. Åh, så godt det skal bli å se dem to igjen. Cabalove in KSU ♥

Livet

Hei dere ♥

Merker at bloggen ikke er like interessant som jeg skulle ønske at den var, og det gir meg dårlig samvittighet siden jeg i grunn er veldig motivert for å blogge. Jeg tenker at i stedet for å poste et blogginnlegg med et iPhonebilde og noen setninger (som jeg gjør nå), kan jeg like gjerne la det være? Jeg beundrer de bloggjentene som virkelig får det til hver eneste dag, jeg er langt ifra så dedikert som dem. Å ha en inspirerende og interessant blogg med hyppige oppdateringer ER ikke lett! Dere som mener noe annet kan jo prøve selv.

Altså, jeg elsker bloggen min. Det er bare det at jeg føler et konstant press om å prestere. Det er vanskelig å skille mellom at det i grunn bare er en hobby som er gøy, men som automatisk er blitt en jobb også. Jeg mener, livet mitt er ikke så himla fancy at det føles “verdt” å dele. Jeg har derimot opplevd en hel masse som heldigvis ikke alle på min alder har opplevd. Jeg er til tider så ustabil følelsesmessig at det kan ta livet av innvollene mine. Det er flere ting i livet mitt som jeg skulle ønske var annerledes. Ikke er det alt man bør eller kan skrive på en offentlig blogg, kanskje fordi det ikke angår bare meg. For noen dager siden skrev jeg det mest personlige blogginnlegget jeg noensinne har skrevet, men som jeg var kjapp med å lagre i arkivet fordi jeg ikke er tøff nok til å publisere. Likevel var det godt, på en måte. Det handler om min bakgrunnshistorie. En historie som kanskje vil overraske mange, og fått noen til å tenke “det hadde jeg ikke trodd”. Min historie vil kanskje være til hjelp for noen som leser den, og da er det kanskje verdt det? Det er godt å vite at man ikke er alene.

At jeg tok valget om å flytte til Trondheim føles veldig bra. Det er godt å rømme vekk fra onde minner og få inn nye impulser. Jeg har et litt sånn hat/elsk-forhold til Tromsø. Her i Trondheim føler jeg meg som liten usynlig maur i folkemengen, i en positiv forstand. Det er ingen som kjenner meg. Selvfølgelig – noen kjenner meg igjen, men ingen kjenner til min forhistorie.

Kjolen kjøpte jeg i en tilfeldig butikk i Cabarete, flere som lurte på det <3

Before and after

                                                                                                                                                                      Sponset behandling

Håret mitt var en katastrofe, da det var omtrent 7 måneder siden sist jeg var hos Therese og fikk klippet det. Nå som jeg bor i Trondheim var jeg nødt å finne en ny salong å gå til, så da jeg ble tipset om H2 falt valget på H2 Grilstad Marina. Jeg er så heldig som har inngått et samarbeid med dem, og etter første besøk må jeg bare si HURRA for det!

Det var litt som måtte gjøres for å få orden på det lange, tykke håret mitt, så nesten fire timer satt jeg og ble frisert. Men jeg elsker å være hos frisøren, det er jo bare helt himmelsk å bli dullet på håret! Jeg får en følelse av å være på spa, og det var ikke langt unna da jeg oppdaget at stolene man sitter og blir vasket håret i var massasjestoler! Og når jeg da fikk hodebunnsmassasje oppå det hele….

Det var flinke Telma som fikk den krevende oppgaven å fikse opp i dette kaoset:

FRA KAOS TIL AMAZING:


Okei, seriøst, ble ikke håret mitt sinnsykt bra? Kan ikke huske sist jeg har vært så fornøyd med håret, jeg klarer ikke å gå forbi et speil uten og smile. Å se bra ut på håret er (i hvertfall for meg) utrolig viktig! Telma la en grunnfarge i bunnen for å få det litt mørkere, deretter la hun inn striper for å få en jevnere overgang, litt lysere og kaldere. Det gule, solbleka håret mitt is finally gone!

Å ha lengst mulig hår er ikke lengre like viktig for meg, for hva er vitsen når det uansett er krusete og slitt? Det er ikke pent, så jeg ga Telma frie tøyler til å klippe det som var slitt. Såå “kort” hår som jeg har nå er jeg ikke vant med, men tro det eller ei, det føles som en befrielse. Gleder meg til å style det mer framover, det vil nok bli myye lettere. Synes jeg ser mer voksen ut, med litt kortere og velstelt hår (jeg vet det ikke er kort, men kortere enn hva jeg er vant med, haha).

H2 Grilstad Marina har et kult maritimt preg over salongen

Produktene som ble brukt på meg, alle fra merket Gorgeous:


1. og 2. Violet shampoo og conditioner:
Med blå pigmenter som motvirker gult/gyllent hår, samtidig som den pleier, motvirker statisk hår og forurensing fra utemiljø.
3. Ten in One:
Et helt genialt produkt som gjør 10 ting – Fukter og pleier, gjør håret mykt, gir tekstur og bevegelse, gir glans, løsner floker, beskytter mot varme fra f.eks. hårføner (ikke glattetang), beskytter hårfargen, kontrollerer friss og flyvehår.
4. Argan Oil: En pleiende olje som gir glans og mykgjør håret, men som ikke gjør håret tungt og fett. Beskytter mot forurensninger fra utemiljø.
5. Shine serum: Gjør håret supermykt og reduserer både tørketid og friss. Stenger også ut fukt.

What do you think about my new hair?
SÅÅ fornøyd vettu! Bestill time hos H4 Grilstad Marina på: 73807616. Telma anbefales!

En liten smakebit

Hei jenter!

Jeg er egentlig bare innom for å hilse på, for jeg er så trøtt etter en lang dag i solen. Jeg takler bare ikke å sitte inne i den kokvarme leiligheten om dagen med den varme Macen, det er faktisk ikke overkommelig – så det må jeg egentlig bare beklage. Trodde ikke man trengte aircondition i Norge.. Høres kanskje ut som tidenes unnskyldning, men jeg har fått med meg at det ikke bare er Trondheim som er heldig med været for tiden så sikkert noen som forstår. Vi må bare suge til oss den siste sommervarmen før den lange vinteren kommer!

Under ser dere et glimt av resultatet av håret mitt, men i morgen skal jeg, varmt eller ikke, vise flere bilder av resultatet og skrive et mer utfyllende innlegg. I mellomtiden skal kvelden nytes med kjæresten, selvfølgelig med fotball på skjermen (hurra..) 🙂