SLITEN AV Å GJØRE.. INGENTING?

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

I dag kjenner jeg at jeg kunne trengt beskyttelse mot mitt eget destruktive sinn. En sånn dag er det! En sånn dag hvor jeg egentlig ikke klarer å stå opp, ikke klarer å spise og bare det å dusje er sykt tungt og krevende. Måtte sette meg på ned på huk i dusjen fordi jeg ble så.. sliten? Sliten av å dusje? Sliten av å gjøre ingenting? Hva er galt med meg? En sånn dag hvor jeg hater at jeg har denne bloggen – spesielt nå som jeg har lovd meg selv å få til i hvert fall ÈN oppdatering om dagen. Så hei! Dette er dagens bidrag fra meg. 

Håper dere har en bedre dag <3 

GJESTEINNLEGG: SLIK ER DET Å BO MED TUVA!

HEI ♥ Jeg har nå bodd sammen med Tuva i et halvt år, og tenkte det ville vært moro for dere lesere å få litt inside information! They say time flyes when you are having fun. JA, vi har det utrolig morsomt når vi er med hverandre, og henger sammen typ hele tiden. Jeg trodde den mellomste storesøsteren min var den eneste som kunne gå meg så mye på nervene at jeg har lyst til å rive av henne håret, men nei, Tuva kan også det. Haha. Noen minutter senere prater vi om noe helt annet og ler sammen, som om utblåsningen aldri fant sted. 

♥ Tuva er helt eleendig til å svare på meldinger, det er så ille at jeg har vurdert å slutte å være venn med henne noen ganger.

♥ Tuva setter fra seg ett vannglass på kjøkkenet, ett i den ene stuen, og ett i den andre stuen.
Likevel tar hun et nytt glass neste gang hun skal ha noe å drikke……..

♥ Hun ser ikke på film. Hun mister konsentrasjonen etter bare noen minutter. Og jeg hater å se film sammen med folk som sitter på mobilen.

♥ Jeg planla julegaven hennes lenge, og gledet meg skikkelig til å gi henne den. Og har ennå ikke fått noen julegave tilbake…. 

♥ Tuva er helt ubrukelig treg. Vi kommer alltid i siste liten når vi skal noe sammen. Håpløst.

♥ Tuva stjeler alltid godteri hos meg. Men kjøper det nesten aldri selv.

♥ Tuva spiser hele tiden. Om hun ikke spiser, så tenker hun på mat. 

♥ Tuva er den mest ubesluttsomme personen jeg noensinne har møtt. Og kan dermed ALDRI planlegge noe mer enn en time frem i tid.

♥ Tuva liker ikke nærkontakt, og nekter å gi meg sofakos på søndager..

♥ Tuva klager over hvor mye hun har vasket, når hun har vasket leiligheten; som vi også vasker akkurat like ofte som henne. haha.

♥ Tuva trekker ut stikkontakten til panelovnen for å lade telefonen, og setter den ikke inn igjen når hun er ferdig å lade….

♥ Tuva er som en lukket bok, og slipper meg liksom ikke helt innpå. Hun åpner seg mye mer for dere lesere enn for meg. Men det er greit, jeg tror hun vet at jeg er her når hun er klar for det. Vi kommuniserer liksom litt uten ord av og til.

♥ Tuva stiller virkelig opp når jeg trenger en venn, og når jeg ikke gjør det. Hvis hun er på kjøkkenet er jeg der, og hvis jeg er i stuen er hun der, thats love.

Jeg lider av OCD og er en grusomt slitsom person å bo sammen med. Så takk for at du holder ut med meg vennen ♥ Jeg digger å bo med deg!!

XOXO, [email protected]

MINE FØRSTE LESEBRILLER

Visste du at jeg bruker lesebriller? Jeg blogget om det (her) i farta for ett års tid siden. La ut et par iPhone-bilder da jeg stod på Specsavers og grublet over hvilke briller jeg skulle velge, kanskje noen husker? Fikk mye spørsmål om brillene i ettertid, som jeg aldri besvarte, derfor tenkte jeg å vise og skrive litt om dem nå!


 

HARRY POTTER’S TWIN SISTER?
 

I april i fjor satt jeg 8-12 timer hver dag og leste til historie eksamen. Kroppen og hodet var tilstede, men øynene nektet å samarbeide. Øynene ville bare ikke! Etter kort tid ble de slitne, og ord og setninger begynte å “flyte” rundt på papiret. Jeg holdt på å bli klikke! Så sykt frustrerende og stressende med eksamen rett rundt hjørnet, så da var det bare å bestille synstest i all hast! Testen viste at synet mitt ikker er SÅ dårlig, men nok dårlig til at det ble lesebriller på meg! (u)heldigvis! 

Etter eksamensperioden ble brillene helt bortglemt, før jeg fant dem frem igjen nå nylig. Merket at øynene savnet dem, men syntes plutselig at styrken virket helt feil? Prøvde virkelig å vende øynene til brillene igjen, men ga til slutt opp og bestilte ny synstest for et par uker siden. Var helt sikker på at styrken hadde endret seg! Overraskende nok, stemte ikke det. Optikeren sa derimot at øynene mine var veldig tørre, og at det høyst sannsynlig påvirket synet mitt. Smuss og sånt som legger seg i vipperoten, spesielt når man har vippeextensions, kan også påvirke øynene, sa hun. Kjøpte øyedråper på flekken som hun anbefalte meg, som jeg nå tar to ganger daglig. Øyedråper, og grundigere skyll av vippene – har hjulpet veldig! Brillene føles gode å bruke nå. Bare et lite tips – hvis du sliter med det samme. 

Jeg kjøpte 2 par briller, da det var 2 for 1 på Specsavers. Det ene paret har jeg faktisk klart å miste i flyttingen, så nå har jeg bare disse Harry Potter-brillene som er fra Tiger of Sweden. De er dritkule, elsker dem, men trooor jeg må anskaffe meg ett til par for å bytte litt mellom ♥ Hihi! 

________

BRUKER DU BRILLER?

UKENS SPØRSMÅL #2

Hvor pleier du å dra ut i Oslo? – Varierer, men blitt mye Solli plass. Yes, der er det trynefaktor og fasade så det holder. Om å gjøre og kjenne folk og befinne seg på VIP-området, kjenner du ingen er du en dritt. I sommer elsket jeg å dra ut i Oslo, mens nå.. nei nå spyr jeg. Tips til bra utesteder i Oslo? 

Kan du dele dine skjønnhetstips? – Spis sunt, drikk vann, sov nok, TREN, rens huden, gi den bodylotion/ansiktskrem, gå ut og svelg frisk luft, begrens alkoholen, prøv og ikke klem på kvisene dine (stygge arr!) og SMIL. Så enkelt men likevel så vanskelig. 

Synes du det er vanskelig å finne klær og bh når du har store pupper? – Klær er ikke vanskelig, faktisk synes jeg mange plagg former seg bedre på kroppen etter at jeg fikk pupper. Eller vent, skjorter!! Der oppstår et problem. Skjorta kan sitte perfekt ellers, men så er det den ene knappen over puppene som ikke vil holde igjen. Nå kom jeg på et annet “problem”, og det er at store pupper fort kan se FOR vulgære ut i enkelte plagg. Hender også at jeg føler meg større enn det jeg er, på grunn av puppene.

Jeg har et helt annet forhold og syn på pupper nå, kontra da jeg opererte som fersk 18-åring. Uten tvil er det både fordeler og ulemper med små og store pupper. Kanskje det fortjener et eget blogginnlegg? Hmm.


BH er et helvete å finne som ser bra ut og passer/sitter som de skal. Altså, disse puppene trenger støtte – bare å glemme H&M da </3 

Søkte på Iglow her om dagen, og kom opp et blogginnlegg om at du har testet det. Har nå bestilt det, etter og ha hørt mye positivt fra mange. Hva er din erfaring med serumet? Klem. – Oii, det er mange år siden! Dessverre ble den Iglow’en bortglemt i en skuff, tørket ut og gikk ut på dato og dermed ingen resultat. Sorry! Håper det funker og at du blir fornøyd!! Klem <3 

Kan du skrive hvordan det gikk med ripplingen snart? – Har gått litt opp i vekt siden jeg skrev om det (her), og det har hjulpet på. Men har det fortsatt, og jaaa det suger skikkelig. Spesielt synlig er det om morgenen før jeg har spist og er på mitt “tynneste”, da får jeg lyst til å gråte, røske ut implantatene og få tilbake mine søte små. 

Hvordan får du kontakt/slå av en prat med folk når du er på trening? Jeg trener stort sett alene, da har jeg på headsett med full guffe. Synes det er vanskelig å starte en samtale når jeg trener, synes det virker litt creepy å stå å glane/smile på folk.
– 
Haha, skjønner at du lurer, etter at jeg skrev at jeg ofte kommer i prat med folk på trening. De fleste trener med musikk på ørene, akkurat som du (og jeg), og da er det ikke lett å bare slå av en prat. Så “ofte” er kanskje en liten overdrivelse, men det hender faktisk ikke så sjeldent heller. For eksempel: av nysgjerrighet kan jeg finne på å kommentere en øvelse noen gjør, og vips så er samtalen i gang. Ellers, hvis et apparat jeg skal bruke er opptatt, spør jeg ofte om hun/han har mange sett igjen. Er svaret ja, tilbyr som regel personen meg å kjøre mine sett i mellom. Da hender det at man slår av en prat! En gang endte det faktisk opp med at jeg fullførte resten av økta sammen med han, og så slo vi følge hjem etterpå og avtalte ny treningsøkt sammen (det skjedde aldri da lol). Hyggelig! 

Jeg lurer på noe angående den hårfjerningen du tok med laser i Trondheim. Har lest innleggene du la ut om det og forstod du var fornøyd. Men lurer litt på hva prisen kom på til slutt, og hvor mange behandlinger en normalt kanskje må ha? Vurderer det sterkt selv! – Jeg har tatt totalt fire behandlinger nedentil, og armhulene to ganger. Første og andre gang jeg var til behandling, tok jeg kun nedentil. Da betalte jeg 1800,- per behandling. Etter to runder nedentil, kom jeg tilbake en tredje gang, og da ønsket jeg å ta armhulene i samme slengen. Så de to siste gangene tok jeg nedentil + armhulene for kun 2000,-. Jeg fikk nok en veldig god pris + studentrabatt. Det er så klart individuelt hvor mange behandlinger som trengs, selv har jeg som sagt tatt fire nedentil, og planlegger èn til. Tror ikke jeg trenger flere da! 

Hvilke blogger liker du, om du kan nevne noen? – Følger 53 bloggere på Bloglovin, så liker tydeligvis ganske mange. Men kan utnevne noen; Ida Wulff (favorite!), Sophie Elise, Anna, Tcmn (skulle ønske hun blogget hver dag xoxo biggest fan), Enja, Andrea Badendyck, Kristine Ullebø, Erica ++. Disse er jeg innom så og si daglig. Leser stort sett bloggene på topplisten til blogg.no, as you can see. Har fulgt disse nevnte bloggerne i alle herrens år, derfor har jeg liksom fått et forhold til de, både gjennom bloggen og flere av dem personlig også.

Hvordan pleier du håret ditt? Du har så fint hår! – Thank you! Du, det er ingen hokus pokus. Vasker det hver 5 dag ish med frisørprodukter tilpasset mitt hår, lufttørker, putter i serum/olje, børster det aldri vått, bruker sjeldent varme redskaper og farger det enda sjeldnere. Utsetter håret mitt minimalt for skader! 

Jeg tenker å flytte til Oslo, og skal da mest sannsynlig leie leilighet. Kan jeg spørre hvor mye du betaler i mnd og ca. hvor i Oslo du bor? Det ser så stort og flott ut der du bor 🙂 Og er det kollektiv, eller leier du leiligheten med folk du kjenner bare? – Leiemarkedet i Oslo er helt sprengt, du må belage deg på å bo i kollektiv og/eller mest sannsynlig betale dyre dommer. Bor på Majorstuen og betaler 6500kr i mnd – får ofte høre at jeg er heldig! Vi bor i en gammel men stor og fin leilighet, med en hyggelig balkong. Kjøkken og bad kunne trengt en renovering, utenom det er det lite å klage på. 

Vi liker ikke å kalle det for kollektiv, da det ikke “føles” slik. Vi er liksom tre venninner som bor sammen. Haha. Enja kjente jeg godt fra før, ikke hun andre. 


 

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKE? 
 

FEBRUAR: SHOPPESTOPP!

Nå har jeg bestemt meg! I februar blir det NULL shopping på denne frøkna. Håper på å klare det lengre enn som så, men la oss være litt realistiske og se først hvordan februar går. Who’s with me?

De siste dagene har jeg raidet klesskapet for å legge ut plagg på Tise, og det har gitt meg et stort slag i trynet. HERREGUD, så mye klær jeg faktisk har som aldri blir brukt! Jeg tørr faen ikke tenke over hva verdien av alle klær jeg eier, er! Plagg jeg kjøpte i sommer henger fortsatt med merkelappen på – det er så kvalmt. Jeg fortjener ikke et eneste nytt plagg på leenge, haha. Bare å legge bankkortet hjemme fremover…Bodyen jeg har på selges nå på Tise!

Skjørtet er allerede lagt ut, og skoene kommer ila dagen ♥ “tuvaw” heter jeg der. 

Unnskyld til roomies’a mine for alt rotet de siste dagene, men sånn ser det ut når man skal shoote en hel del klær! Så, dette er hva jeg har bedrevet de siste dagene med. Nå skal jeg på posten å sende avgårde solgte plagg, og så skal jeg hive et par poser med klær i Fretex-containeren som står rett utenfor her jeg bor. HER kan du forresten finne din nærmeste Fretex-container. Vi blogges ♥
 

DISSE BLOGGENE LESER JEG IKKE

1. DE FORUTSIGBARE
Du vet alltid hva som venter deg når du kommer inn på bloggen! Hos enkelte bloggere kan du til og med nesten gjette hvilken overskrift siste blogginnlegg har. Bittelitt satt på spissen, men dere skjønner hva jeg mener? Som blogger trenger man ikke å “sjokkere” eller drive på med heftige clickbait-overskrifter hver dag, please ikke gjør det heller – men at bloggeren byr litt ekstra på seg selv innimellom, vinner i alle fall min oppmerksomhet. Jeg vil bli kjent med mennesket bak alle bildene, så en personlig hverdagsblogg faller godt i havn hos meg. 

2. CLICKBAIT-OVERSKRIFTER 
..Måtte jo bare bli neste punkt! Jeg er helt for å dra på litt ekstra i overskriften, selvfølgelig er det lov å være litt kreativ/vågal for å vekke nysgjerrigheten hos leserne. Kjør på! Men innholdet i blogginnlegget bør likevel henge på greip med overskriften! Ikke noe kult å føle seg lurt, eller føle at man har “kastet” bort tiden sin på en tekst man ikke kjenner overskriften igjen i. Sant?

 3. TEMA-BLOGGERE 
Blir litt det samme som punkt nr. 1 – du vet alltid hva du får. Selv klarer jeg ikke og slavisk følge med på en ren mat/trening/mote/interiør-blogg, det blir alt for ensidig for min del. Supert å titte innom Trines matblogg og Treningsfrue når jeg trenger inspirasjon på den fronten, men mitt klikk hører sjeldenheten til. Jeg vil ha litt av alt! Variasjon, personlighet og impulsivitet hos bloggeren, er altså fellesnevneren her.

4. ALDRI/SJELDENT VISER ANSIKT
Jeg vil se bilder av bloggeren! Som bloggleser har jeg problemer med å relatere meg til bloggeren, hvis jeg aldri får se vedkomne. Nå mener jeg ikke at det bør være portrettbilder i hytt og pine i hvert innlegg, det kan faktisk bli for mye av det gode også. Haha. 

5. FOR POSITIVE
Ikke vær så sykt positiv til livet, alltid! Klarer ikke å relatere meg til at alt er så koooselig, fint og flott og hei og hå. ENDELIG HELG FOLKENS! Nybakte sunne rundstykker med ferskpresset juice til, solskinn som spruter ned i kaffekoppen og bare velvære. Nei takk, du – du irriterer meg mer enn du inspirerer. 

6. MAMMABLOGGERE
Er det mange av og fortjener derfor et eget punkt. Jeg leser dem ikke av naturlig årsak, nemlig at jeg ikke er mamma selv. Jeg liker barn og jeg kommer kanskje til å bli en mammablogger selv en dag, men enn så lenge orker jeg ikke å lese om andres barn. Pappahjerte leser jeg faktisk! Hvis det telles.. 

7. DÅRLIG SPRÅK / MYE SKRIVEFEIL
Jeg forventer ikke toppkarakter i norsk, men 6’eren bør være nærmere enn 2’eren. Selv har jeg ikke 6 i norsk, men jobber hele tiden med å prøve og forbedre språket mitt. Ord jeg er usikker på hva betyr eller hvordan staves, googler jeg. Ser jeg at ordet “grusom” allerede er blitt gjentatt to ganger i teksten min, googler jeg “grusom synonymer”. Grammatikk er vanskelig, og regler endrer seg med tiden, så man blir aldri ferdig utlært. 

JEG SELGER KLÆRNE MINE

Hola girls! Stort JA til gjenbruk, alle burde laste ned appen TISE med det samme! Eller har du kanskje gjort det allerede? Kan hende jeg henger litt etter.. Èn ting er sikkert; jeg kommer til å bruke appen flittig fremover! Både for kjøp og salg. Nei, dette innlegget er ikke reklame, bare jeg som er litt over-entusiastisk over å ha nettopp oppdaget en så genial app!

FØLG MEG PÅ TISE: “TUVAW” 


Jeg er en sterk motstander av det bruk og kast-samfunnet vi lever i i dag, både hva gjelder forbruksvarer, klær og ikke minst mat. Den melka skal lukte dårlig før den går i vasken! Jeg hiver ikke mat med mindre den ser eller lukter dårlig, datomerkingen har liten betydning! Sånn er det bare.

Anyways, jeg tenkte ikke å prate om mat nå, men klær! I går kveld brukte jeg 3 timer på å shoote klær jeg skal poste på Tise i løpet av dagen. Noe er allerede lagt ut, og et par ting er faktisk solgt også! Det er mye arbeid, men hallo så godt det føles. Haha. Enda har jeg masse mer som venter, så her er det bare å henge i å få lagt ut. Jeg håper dere vil følge meg! Mine ubrukte, bortglemte klær trenger nye eiere. Det aller meste vil bli priset latterlig billig, vi snakker 20-300 kroner. ​

Hva heter du på Tise? ♥

BROW REHAB – FØR & ETTER

(Min behandling er sponset)

FØR BROW REHAB: 

Etter at jeg begynte å fikse brynene mine hos Brow Rehab i høst, er jeg blitt helt obsessed med øyenbryn. Bryna til folk er liksom blitt noe av det første jeg legger merke til – både positivt og negativt. Men bryn er ikke lett!! Så jeg “dømmer” ingen, se nå bare på mine egne “gamle bryn” på bildet over! På det tidspunktet trodde jeg selv at de var ganske så fine, og joda, de var absolutt ikke helt på villspor, men nå i ettertid ser jeg at formen på brynet ga meg en mer bitchy look. Fascinerende å se hvordan bryn kan forandre et helt ansiktsuttrykk! Jeg elsker det. 

I går var jeg endelig tilbake hos Margrethe og fikk freshet opp brynene igjen. Over èn måned siden sist, så på den tiden hadde farget fadet, dunhår rundt hadde vokst ut og formen hadde sklidd litt ut. Jeg tørr nesten ikke å røre de selv, for vil jo ikke “ødelegge” arbeidet hennes, sant! Nå er de endelig på plass igjen og jeg følte meg straks mye freshere! Tusen takk for at du gjør brynene mine så fine hver gang, Margrethe ♥ 

Bestill time hos Brow Rehab HER
(Margrethe holder til på avdeling Frogner) 

JEG MED I ÅRETS SESONG AV PARADISE HOTEL?

Haha, vet dere hva? Hadde jeg valgt å takke ja, hadde jeg vært i Mexico på innspilling til Paradise hotel i dette øyeblikk. Haha, det er litt rart/gøy å tenke på! Gratis ferie med all inclusive, og en garantert fet opplevelse hadde virkelig ikke vært feil – men Paradise-Tuva? Nei takk! Om ikke denne bloggen har gjort skader nok.. DA kunne jeg i hvert fall ha vinket farvel til min lille politi-drøm. 

Riktig nok var det ikke meg selv som sendte inn søknaden, det gjorde søsteren min. For “moroskyld”, sa hun. Samme dagen ble jeg oppringt av en mann fra castingen, han inviterte meg med på gruppeintervju, som jeg impulsivt takket ja til. Allerede da visste jeg at jeg ikke kom til å være med på programmet, selv om tanken på det fristet bittelitt. Det må jeg innrømme! Likevel tenkte jeg å møte opp for “moroskyld”, fordi jeg var nysgjerrig på hvordan casting-prosessen fungerer og om jeg er interessant nok for PH eller ikke, haha. Well.. of course I am – men ville bare få det bekreftet. 

Fordi jeg var lat akkurat den dagen, endte jeg opp med å droppe å dra på gruppeintervjuet. I infomailen stod det at man måtte regne med at det ville ta flere timer, og det orket jeg ikke bruke fredagen min på da jeg ikke kom til å delta uansett. Tydeligvis var castingen gira på å ha meg med, de ringte og etterlyste meg og ville likevel ha meg med videre til individuelt intervju. Veeel, dit valgte jeg å dra. Der satt jeg foran en jury bestående av fire damer som stilte masse spørsmål. Mange personlige men også sånt som “Hvem tidligere deltagere vil du assosiere deg selv med?”, “Hvilken rolle ville du hatt på hotellet?”, “Hva ser du etter i en partner på PH?”. Det var faktisk litt gøy, da jeg merket at de likte meg, og utspørringen utviklet seg mer mot en samtale.

Jeg kom “videre” fra det individuelle intervjuet, og next up derfra var samtale med psykolog. Rett og slett for å bli “godkjent” av psykolog til å kunne være med på programmet. Fikk et ark der jeg måtte krysse av om diverse spørsmål om mat, alkohol, rus, angst, depresjon, overgrep og mye mer, og så snakket vi om temaene. Godkjent ble jeg, men jeg og psykologen ble enige om at det kanskje ikke var så smart å delta. I alle fall ikke dette året..

Kanskje neste år? 😉 Eller kanskje aldri… 

TIME TO BE A HEROIt´s saturday night.. time to be a hero and rescue some wine trapped in a bottle!GIGI DRESS FRA DMRETRO, HER 

Hola giirls! Jeg skal ut i kveld med en ganske stor gjeng, og gjett om jeg skal danse! Kjenner knapt noen i gjengen, 2-3 stk bare, men vet dere – akkurat det elsker jeg! Tenk så kjedelig å dra ut hver helg med de samme folka om og om igjen, år etter år!! Elsker at jeg er så open minded og hiver meg ut i det, selv om jeg knapt kjenner en sjel. Viktig å gi det en sjanse, jeg er dessuten så nysgjerrig på nye folk og nye steder at jeg driter langveis i andres meninger og oppfatninger av andre. Nei, hun må du holde deg unna, hun er gal – ok, det er DIN mening, hun gale kjerringa mener sikkert akkurat det samme om DEG. La meg få skape mitt eget inntrykk, takk. 

Haha, nå prater jeg meg bort. Det har jeg ikke tid til! Kos dere i kveld og ta på gi faen-trusa ♥