Skitten kjeller digg ass

Da har vi overlevd ett døgn i Oslo uten noen store problemer, ganske overrasket over det faktisk! Trodde et øyeblikk at iPhonen min var blitt stjelt på Egon, og tenkte egentlig bare “Helvette! Jaja, noe måtte jo gå galt” – men fant den heldigvis da. Utenom det klarte Therese å glemme igjen legitimasjon på hotellet når vi skulle ut, så vi måtte betale 600 kroner i taxi for å hente det, for så dra tilbake. De 600 kronene var i grunn ikke verdt det, for uteplassen vi var på var faktisk noe av det ekleste jeg har verdt borti. Akkurat som i Tromsø er det dårlig utvalg av uteplasser for 18-åringer, men vi ble anbefalt av noen om å dra på “Studenten”, så vi dro dit da. Der vi satt i en skitten kjeller og ble sjekket opp av den ene usjarmerende gutten etter den andre, fikk vi faktisk litt hjemlengsel begge to. Ble ikke noe nachspiel i går, dro rett på hotellrommet å la oss. Like greit, men håper denne kvelden blir bedre, da skal vi i allefall ut med en venninne av oss fra Tromsø som bor her i Oslo, etter reunionfesten 😀


Før vi dro ut – ganske stoka og uvitende om hva kvelden ville bringe


Hotellfrokost <3<3<3 


Sykt fresh og sånn da vi stod opp med gårsdagens sminke

Haha vi ligger faktisk enda i senga. Må vel stå opp å ta fatt på dagen, skal dra å spise om en halvtime med hele gjengen fra språkreisen, så koseliiig!!! Når stenger butikkene idag her i Oslo?? 

Off we go

Hei på dere!

Sitter her med halvåpne øyne og en halvveis pakket koffert. Om et par timer flyr jeg og Therese avgårde til Oslo hvor vi skal på EF reunion party. Vi gleder oss sinnsykt mye til å se alle sammen fra språkreisen igjen, og ikke minst til å sjekke ut utelivet i Oslo nå som vi begge to er 18 år. Elsker å reise bort, selv om det “bare” er til hovedstaden. Therese er at moment ute og kjører en kompis i nybilen, hun er så heldig som har lappen og ikke minst verdens fineste bil. Må få ræva i gir og få tatt den lappen selv snart…….

Men må hoppe i dusjen, sminke meg og pakke ferdig på 1 time. Ingen søvn i natt i og med at vi helst vil rekke flyet, noe vi aldri hadde klart om vi hadde sovet haha. Kjenner oss selv så sinnsykt godt! 


Bildet er ikke tatt nettopp hehe


På mandag når vi kommer hjem er jeg og Therese offisielt samboere wiii! Her har jeg pakket litt, alt står i esker. 

Snakkes når vi er i Oslo!

Gratulerer med daaaagen

GRATULERER SÅ MYE MED 18 ÅRSDAGEN, BESTEPIA MI ♥♥♥ Både jeg og hun har gledet oss helt vilt til denne dagen, for nå har jeg endelig noen å dra ut med til en hver tid! Personen jeg alltid har det gøy med, personen som er på samme nivå som meg når det kommer til spontanitet og galskap og ikke minst like glad i fest og moro som meg. Kan det bli bedre? NEI DET KAN DET IKKE. Hvordan skal det gå når vi bor under samme tak.. Det taket bør være solid!

I går tok vi jomfruturen (som lovlig) til Therese ut på byen. Selv om det var onsdag og de fleste fornuftige mennesker holder seg hjemme og langt vekke fra alkoholen, så var det en veldig vellykket kveld/natt/morgen. Hun trivdes veldig kan man si! Hadde ikke trodd noe annet, jeg og hun sammen er en fest i seg selv. Var nesten bare eldre folk ute i går, i og med at D.D.E spilte. God kok, jeg liker eldre menn, helst i 50-årene, alkoholiker på deltid og ølmage 😉


Rett før vi skulle ankomme den røde løperen ved inngangen til Rogers. Mæææd stoka!


KONGE!!!! Tok han i handa, omg starstruck!! Nei men serr, digger D.D.E!


Bursdagssussss! Gratulerer til både Therese og Joakim som blei 18 i dag :)


Meg akkurat nå.. HADE

Uuuuut på byen for første gang yeiii

Nå sitter vi og drikker litt vin mens vi venter på å bli hentet av sjåføren. Klokka 24.00 blir Therese endelig 18 år. ENDELIG! Skal skrive et skikkelig bursdagsinnlegg til henne i morgen. Nå blir det en liten bytur med DDE-konsert, selv om jeg er dausyk med feber, skole dagen derpå og hele pakka så må man ut å feire når bestevenninna fyller 18. Therese skal også få tid til å blogge før vi blir hentet, så ciao snakkes i morgen. Håper jeg fortsatt lever da. 


Jippii hehehe

Vinterjakker

Sitter på skolen og forstyrrer resten av klassen med hosteanfall annet hvert minutt og snufsende nese. Feber har jeg faktisk også, så konsentrasjonsevnene er rettet til alt annet enn skolearbeidet. Men på skolen må man. Hva skjedde? I fjor fant jeg en hver sjangse for å skulke skolen, og gjorde det lett uten å nøle. Nå tenker jeg at jeg må spare fraværsdagene hvis jeg plutselig finner ut at jeg trenger en velfortjent sydentur, haha!

Noen lesere har spurt om jeg kunne tipse om noen fine høst/vinterjakker, så har kikket litt på Nelly og funnet flere favoritter. Synes Nelly er så trygt og enkelt, i og med man kan betale med postoppkrav om man ønsker det. 


Marineblå her   //   Marineblå her   //   Beige her 


Svart her   //   Beige her   //   Grå her


Rød her   //   Svart her    //   Lys her


Svart uten belte her   //   Marineblå her   //   Svart med belte her   


Navy her   //   Svart her   //   Rød her – Canada Goose er jo i en høyere prisklasse, men skal sies at man ikke får tak i en varmere og deiligere jakke. Er veldig glad i min!

– Hvilket vinterjakke skal du ha i år? 

Svar på ukens spørsmål

Hva skal du og Therese i Oslo neste helg?
– Først og fremst skal vi på EF Reunion party – det gleder vi oss sinnsykt mye til, spesielt til å møte Lema og Andrea igjen! Og faktisk kommer to av de Italienske guttene, kun for å møte oss (eller spesielt for å møte Andrea og Lema da, men vi gleder oss til å se dem vi også, vi alle ble jo veldig gode venner. For noen gentlemens, eller hva?!). Så skal vi selvfølgelig feste, shoppe og klikke. Vi blir fra fredagsmorgenen til mandagsmorgenen. Vi alle vet at det er få hemninger igjen når jeg og Therese har fått litt for mye innabords, så derfor har vi satt oss noen forhåndsregler; Vi har faktisk avtalt at vi ikke skal skrive noe om hvilket hotell vi skal bo på. Nettopp fordi Oslo (og over alt egentlig) er et skummelt sted å være, kanskje spesielt for oss som er “profilert”. Man kan jo si at bloggen nesten er et lokkemiddel for psykopater som vil gjøre slemme ting som å… ja – trenger ikke gå inn på detaljer. Fysj! Andre forhåndsregler vi har satt oss innebærer selvfølgelig at vi ikke skal vandre rundt alene eller ta imot drinker fra fremmede. Og helst ikke bli slått ned av gutter denne gangen. Flaks for meg at jeg er blitt så sterk. 

 
Fra EF Reunion Party i fjor. 

I hvilken bruktbutikk kjøpte du vesken? Vi Tromsøfolk lurer 🙂
– Bruktbutikken ligger inne i smuget der ved Eplehuset en plass. Tror ikke den er så veldig kjent, men er mange fine skatter å finne der!
“Hawaiiskjorta” kjøpte jeg også der.

Hvor ofte trener du?
– 5 ganger i uka ca. Kommer litt ann på hvilket program jeg følger eller hvor travelt jeg har det i helgene. Liker å nyte helgene, gjerne med en fest på lørdagen og da går lørdagene fort unna og søndagene går til hodepine.

Kan du fortelle hva du spiser i løpet av en dag?
– Nei, det vil jeg ikke. Kan alltids gi noen middags/frokost/lunsj-tips i ny og ned hvis jeg spiser noe jeg vil vise frem, men vil ikke skrive ned en liste: “Dette spiser jeg i løpet av èn dag”. Nettopp fordi jeg ikke vil at noen skal “kopiere” – ikke fordi jeg er sånn “faen er galt med deg som kopierer meg:S:S”, men fordi jeg synes det kanskje kan være litt skummelt hvis noen tenker sånn “vil se ut som Tuva, så må følge Tuvas matvaner slavisk”, så får de anoreksia også det er min feil liksom.. Haha okei lol.. Dere skjønner sikkert poenget! Søk heller opp på google “tips til sunn frokost” osv, du finner alt på google. 

Bare lurte på hvilket skriveprogram du bruker?
– Word. Lastet ned fra thepiratebay.se

Hei! Først vil jeg bare si at jeg digger bloggen din, og at jeg synes du har helt normale tenner, men mener å huske at du skrev noe om at du skulle fikse på dem? Bare lurte på om du fortsatt har planer om dette, har lyst å gjøre noe lignende.


– Tusen takk for det! Jeg har mellomrom mellom tennene som jeg ikke er så fornøyd med, så jeg har snakket med tannlegen om å få regulering. Tannlegen sa at det ikke var et alternativ, fordi da vil ikke tennene over samstemme med de under, om du skjønner. Så alternativet er å “bygge” på mine egne, noe som koster 4000 kr per tann, om jeg ikke husker feil. “Skjønnhetsfeilen” er ikke noe som plager meg så voldsomt, så det er ikke noe jeg blir å prioritere med det første. Men kanskje i framtiden!

Hvor høy er du?
– 1,64

Flyttet ikke du nesten nettopp inn i en leilighet med en venninne da? Hvorfor skal du plutselig flytte igjen?
– Det stemmer, flyttet inn med Mariell 1. August. Men av og til fungerer man bedre som venner enn samboere, så for at vi skal kunne bevare det gode vennskapet er det best at vi ikke bor sammen. 

Tror du det vil gå bra å bo sammen med Therese?
– Absolutt! Vi er som pølse i brød. 

– Hva lurer du på til neste gang? 

For 5 kg siden


Så jeg sånn ut :( Satt og så gjennom iPhonebildene i går da jeg kom over dette bildet. Bildet er tatt rundt Mai – etter flere måneder med rutinert trening og greit kosthold. Nesten fire (så og si treningsfrie) måneder senere, en USA-tur, mye fastfood, alkohol og kos, veier jeg faktisk hele 5 kg mer! 

Jeg har vært klar over at jeg har gått litt opp, men var ikke klar over at det var så mange kilo før jeg veide meg her om dagen når jeg var hjemme på Kvaløya. Har nemlig ikke vekt her i leiligheten. Ekkelt å tenke på at alle 5 kiloene bare er fett, ingen muskler. Har aldri vært opphengt i vekta før, men tallet har aldri vært så høyt før, så da ble jeg litt sånn “shiiiit ass”. Fettprosenten må ned igjen, er nemlig ikke akseptabelt i mitt hodet når magen begynner å henge over buksekanten når jeg har på meg mine strammeste bukser (som satt fint før) og armene som har samlet opp så mye fett at man ikke kan se musklene under. MEN jeg gråter ikke av den grunn! I will be back soon ;) Jeg er min egen største konkurrent, perfeksjonist til tusen når det gjelder min egen kropp, så dette fikser jeg lett. 


Så nå sitter jeg på skolen og koser meg med en Herbalife-shake :) Flinke meg som er på skolen selv om jeg syk! 

Vinn billetter til Chris Brown

Selveste Chris Brown tar turen til Norge 17. November for å holde konsert i Oslo spektrum, og i samarbeid med Atomic Soul har jeg fått lov å dele ut TO (eller fire, er litt usikker, venter svar på mail) billetter til dere. Elsker at så mange store verdensstjerner tar turen til Norge, og Chris Brown er absolutt verdt å få med seg! Ser ut til at det blir enda en Oslotur på meg.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å kommentere dette innlegget med navn og mailen deres. Velger enten èn eller to vinnere, kommer ann på om det er to eller fire billetter. Lykke til :)

“Fyfaen for et bra menneske jeg er”

Tror jeg begynner å bli forkjølet, halsen er sår og nesen bare renner. Mulig jeg må holde meg i ro i dag, men vil ikke, det sugerrr. Har ikke tid til sånt tull. Har ei ganske stor og kjedelig innlevering som må være ferdig i kveld, er heldigvis nesten ferdig da, bare siste finish. Kan for så vidt også begynne og pakke og sortere litt til jeg flytter igjen, bare akkurat 2 uker til idag!! Det går fort, skjer så mye morsomt framover, blant annet feiring av 18-årsdagen til Therese (tipper vi blir å feire den ei hel uke i strekk) og Oslotur helt i slutten av måneden. Gleeedes! Bare fine ting å se fram til :)

Føler meg faktisk så utrolig flink for tiden, sånn generelt og i absolutt ALT;) men spesielt på skolen. Å skryte av seg selv er viktig, og det er jeg flink til :):):) Av og til tenker jeg bare; “Fyfaen for et bra menneske jeg er”


Strevde skikkelig med å få til noen brukbare bilder, tok sikkert 50 stk og disse ble best liksom. På topp 5 over mest slitsomme ting med denne bloggen; Prøve og se pen ut når man egentlig ikke er det. 


Flink skolejente

Fikk en kommentar om jeg hadde blitt så flink å oppdatere fordi jeg må ha råd til å betale husleia. Vel, bloggpengene kommer veldig godt med, men jeg hadde klart meg fint uten dem faktisk. Grunnen til at jeg har fått tilbake blogglysten er fordi jeg har det veldig bra for tiden, faktisk derfor! Når man selv har det bra er det mye mer fristende og dele litt av hverdagen på nett. Og ikke minst pga det fine, nye designet!

Instaweek
Jeg oppdaterer instagram så og si hver dag opptil flere ganger daglig. Mange av bildene legger jeg ut både på bloggen og instagram som dere ser, men flere av bildene blir bare lagt ut på instagram. Heter tuvaw om du vil følge meg :) Lik innlegget om du synes at jeg skal fortsette å ha “instaweek”-innlegg på bloggen.