ET STED MÅ MAN STARTE

Hei! Jeg er så frekk at jeg ikke en gang gidder å nevne mitt lille fravær. Kommentarfeltet tilsier uansett at dere er blitt vante med at jeg er litt on and off, og jeg er glad for at jeg ikke får så mange sinte kommentarer mot meg. Hører nok kjeft innenfra, så slapp av. 

Vi mennesker liker å ha kontroll på ting. Mister man grepet på de få tingene man mestrer, da rakner alt rundt. Å ta tak i treningen og kostholdet igjen er i alle fall en start, for meg, og ja – plutselig fant jeg overskudd til å skrive et lite blogginnlegg også. Forrige uke kom jeg meg til legen. I går vasket jeg kjøkkenet. Små hverdagslige ting som burde være en selvfølge, men som frustrerende nok ikke er det. For alle. 

SATS-appen fortalte meg nettopp at jeg har besøkt senteret 4 ganger de siste 3 månedene. Trening kan ikke løse all verdens problemer i et menneskes liv, men det kan definitivt utgjøre en forskjell. En vesentlig forskjell! Tro meg, jeg er et prakteksemplar på nettopp det. Noen kjenner seg kanskje igjen i det. Trening gjør at jeg klarer å holde hodet over vann. Appen fortalte meg også hvor lenge jeg har vært nede i hullet mitt. 

TreningstightsVincere 
SkoAdidas 
Topp – H&M 

​Nå gjelder det bare å fortsette! For dette mestrer jeg. 
 

ALDRI TA I MOT DRIKKE FRA FREMMEDE

Hei!

Nå skal jeg fortelle om en ganske ubehagelig og ekkel hendelse fra lørdagen.. Jeg har hatt fullstendig nerver siden da, nervene avtok først i går. Att på til er jeg nå blitt syk, formen er helt crap! Men akkurat det er ikke så farlig.

Uansett, på lørdag dro jeg og Lisen på et vorsspiel som en venninne av meg inviterte oss til. Utenom venninnen min og et par andre bekjente, kjente vi ikke til resten av folka på vorset. Det er noe jeg alltid bare synes er gøy, jeg elsker å bli kjent med nye folk! Vi ankom vorset i 20-tiden, og på forhånd hadde vi drukket 2-3 rolige glass vin over flere timer mens vi sminket og ordnet oss. Så vi var med andre ord nok så edrue! 

På vorset fikk vi servert to drinker. Eller, det er nå i hvert fall de to drinkene jeg husker.. Etter ca. klokken 22 husker jeg ingenting! Usikker på om klokka ble 22 en gang før det svartnet for meg, men i følge Lisen var det rundt da hun også blacket ut. Pussig, eller!? Timene mellom vorset og til jeg våknet dagen etter uten jakken min, er enda et mysterium. Jeg kan ikke huske å ha entret utestedet en gang, men det kunne mystoryen min fortelle meg. – Og et par andre som tydeligvis traff på meg, og skrev noe som “hei, takk for i går” på messenger dagen etter. 

Jeg har gått på en smell tidligere med alkohol opp gjennom årene, men aldri har det hendt at minnet har totalt svartnet. Har alltid en viss kontroll, og kommer meg alltid “trygt” i seng! Lisen er helt overbevist om at vi har fått noe i drinkene våre, for aldri før har hun opplevd å ha vært i lignende tilstand etter så “lite” alkohol. – Ikke jeg heller, for så vidt! Blackout på 3 glass vin + 2 drinker fra kl. 14 på formiddagen til kl. 22 på kvelden? Makes no sense! Venninnen min som inviterte oss opplevde det samme, og hun tok blodprøve på mandagen. Venter spent på resultatet!

Uff, nei! En aldri så liten wake up call dette, ja…

Konklusjonen er vel som kjent; aldri ta i mot drikke fra fremmede? 

KAN ET B-MENNESKE BLI ET A-MENNESKE?

God morgen! Jeg prøver febrilsk å bli et a-menneske, stå opp tidlig, ha goood tid til å drikke kaffen i morgenkåpen mens jeg sminker meg til favorittsangene i bakgrunnen. Slik vil jeg at hver morgen skal være, akkurat som i dag! Kan man lære seg til å bli en morgenfugl, hvis man egentlig er et skikkelig hardbarka b-menneske? Har hørt/lest at det ikke er sjans.. Altså, at man uansett vil være seig og lite produktiv på morningen!? Føler selv at den påstanden stemmer. Uansett hvor tidlig jeg står opp får jeg liksom ikke gjort så mye, surrer bare rundt og “kaster bort” tiden, hahah!! Produktiv som fy på kveldstid, jeg! Spesielt når jeg bør sove. 


Samurai Swords (acoustic version) – Highasakite ♥ Deilig sang som ligger på spotify, hør den!

I natt har jeg sovet 7 timer i strekk – uvanlig til meg å være! Sliter veldig med søvn for tiden, våkner etter et par timer og det preger så klart dagene mine. Vel, da må jo dette bli en bra dag! Ønsker i alle fall dere det ♥
 

FRISKTMELDT EKS-SOLARIUM-MELANOTAN-MISBRUKER

I går tok jeg solarium for første gang på et halvt år! Og det var digg. 

Dere som har fulgt meg lenge, vet at jeg tidligere har hatt et ekstremt usunt forhold til solarium og syn på brunfarge. Som 15-åring stod jeg og en klassevenninne pissredde, men samtidig super giret, på jentedoen på ungdomsskolen og sprøytet inn nyinnkjøpt melanotan som vi hadde funnet og bestilt på nett. De første sprøytene satte hun på meg, før jeg etterhvert turte å gjøre det selv. Stoffet gjorde meg alltid kvalm og rar, men hva gjorde vel det. Så lenge jeg ble brun! Jeg tok solarium 1 til 5 ganger i uken, og slik holdt jeg på jevnt og trutt til for ca. 3 år siden kanskje.  

PS: Melanotan er noe jeg aldri blir å putte i kroppen igjen, det kombinert med mye solarium har satt sine spor. Vet ikke hvor man får kjøpt det, så ingen vits i å spørre. Får alltid spørsmål på mail når det nevnes på bloggen.

Nå har jeg et helt annet forhold til solarium. Heldigvis, eller naturligvis? Jeg mener – den delen av hjernen som tenker konsekvenser utvikles jo med årene. Fortsatt synes jeg det er pent å ha farge på kroppen, føler meg mer levende da – men forskjellen er at jeg nå har et litt annet syn på hva “brun” eller “farge på kroppen” er. En nice tan er digg, men ikke på liv og død det viktigste i verden! Jeg DØR visst ikke av å være blek. Og jeg er ikke stygg uten et tykt lag brunfarge – noe jeg syntes før. 

Siste året har jeg tatt så minimalt med sol som jeg aldri har gjort før, dermed blitt så blek som jeg “aldri” har vært før. Har rett og slett fått panikk og er dritredd for føflekker og kreft! OG rynker, haha. Altså, huden skades og blir eldre og rynkene smyger seg innpå! Dessuten synes jeg faktisk blek hud er hot. Men, så blek som jeg er nå? Ughh, nei.. 

Som sagt fikk jeg helt panikk, derfor kuttet jeg plutselig solarium helt! Men det må da gå an med et fornuftig bruk!? Hvor farlig er det egentlig å ta sol 2-4 ganger i måneden? Jeg oppriktig lurer. Googler man “hvor farlig er det å ta solarium” kommer det opp rekkevis av ulike teorier, meninger og undersøkelser. Litt solarium er bare sunt, sies det. Alt med måte da, eller?

Forresten, bare jeg som er blitt “gammel” eller stemmer det at ungdom ikke tar like hyppig solarium som før? Bruker ungdom fortsatt melanotan?