My boobs are OK

Hei! Jeg og Vegard forsov oss til flyet idag, våknet 45 minutter før avgang og det tar 25 minutter å kjøre til flyplassen. Ingen frokost, bare en kjapp puss over tennene før jeg kastet kofferten i bilen og kjørte avgårde. Tror det tok meg to minutter før jeg satt i bilen, tok meg ikke tiden til å bytte truse engang, haha. Kofferten hadde jeg ikke trengt og tatt med, for når vi kom til flyplassen var for sent for innsjekk av bagasje. Så alt av toalettsaker, MacBook og kamera ligger igjen i Trondheim, men heldigvis har jeg (Vegard) noen venner i Trondheim som er der for å se TIL-RBK, så de tar den med seg hjem igjen imorgen. Fjoooh! Det kostet nemlig 700kr og sende bare kofferten, litt kjipe penger å bruke når det er samme prisen for en flybillett.

Therese var en søt engel og hentet meg på flyplassen. Vi dro rett på pizzahuset for å spise frokost, det er en standard på søndager – hangover eller ikke. Vi mimret om gamle dager hvor vi midt på natten plutselig kunne finne på å sminke oss med eyeliner rundt øynene, tok på oss kjoler for å gå ned i fjæra å ta bilder til bloggen. Eller når vi parodierte “my boobs are OK” midt på natten og la hele sjela vår i det. Det var morsomme tider, men det er en naturlig årsak til at vi ikke holder på slik lengre, haha. Vi var inne på tanken om å lage video, men bestemte oss heller for å dra til bukta å ta bilder. Følte meg ikke vel i klærne jeg hadde på og øynene mine begynte å renne så jævlig, så resultatet ble så som så. 

 

Årets første softis :):)


Sett så store muskler før? #eatclean #fitspo


Lenge siden dere har sett oss sammen? Hoho! Ikke bli vant til det, for jeg flytter nemlig snart :O

Årets første bikini

Til min store glede idag, ble det ingen bytur ut igår. Vi dro på et lite vorsspiel og tre øl gikk såvidt ned, og jeg kjente det faktisk i morgest. Noen ganger er det veldig deilig å være fornuftig. Flyet mitt går tidlig hjem imorgen.. Tilbake på jobb og til “virkeligheten”. Jeg vil ikke!! Men før det skal vi nyte kvelden og dra ut å spise. Noen som kan anbefale en resturant i Trondheim? Vi er to kjøttetere begge to, men er åpen for andre forslag.

Vi dro til sentrum for å se litt i butikker og drikke kaffe. Vegard er ekstremt tålmodig med meg når jeg skal shoppe, kan fort bruke 20 minutter på en butikk og ende opp med å ikke kjøpe noe. Jeg kan kjenne frustrasjonen hans. – Men det er ikke synd i han, til gjengjeld må jeg holde ut med alle de “viktigte” fotballkampene på TVen.


Kjekke kjæresten min ♥


Årets første bikini ble kjøpt på Weekday, gleder meg stort til å bruke den. De hadde den i lilla og, angrer litt på at jeg ikke kjøpte den og – men jeg har jo sluttet å kjøpe plagg i flere farger 😉 Den svarte genseren kjøpte jeg også idag, på samme butikk. Enda finere i virkeligheten, Vegard vet ikke hvordan man får et kamera til å fokusere riktig, til min frustrasjon…. 

Forresten, dere: Følg meg gjerne på Facebook, Instagram og på Snapchat (tuvaw) ♥

Klessalg i Trondheim

Det ble en klissete avslutning på Paradise og det er jo.. søtt. Skjønte at ingen av de ble å slippe kula, siden de for lenge siden har gått ut i media og fortalt at de er kjærester. Sukkersøtt!

Koser meg i Trondheim. Godt å være sammen med kjæresten og godt å vite at det ikke er lenge igjen til jeg flytter. Denne gangen tok jeg med meg et lite lass med klær som jeg levner igjen når jeg drar. Jeg, Anna, Erica og Aurora har avtalt å ha klessalg her i Trondheim mot slutten av sommeren. Vi er helt i startfasen av planleggingen, så mer informasjon vil komme etterhvert. Skal si ifra i god tid i forkant slik at flest mulig kan komme. Utfordringen er å finne et stort nok lokalet til alle klærne våre, haha.

Cardigan fra Monki Bukse fra Junkyard Topp fra BikBok Veske fra Marc Jacobs

Vegard har akkurat kommet hjem fra fotballkamp og jeg har vært på shopping med en venninne. Eller, øyeshopping, hvis det er noe som heter det? Kjøpte et hårband da, fra BikBok. Jeg shopper faktisk ikke lengre. Jeg er blitt mer kresen med årene, kjøper ikke like mye “dritt” som jeg ikke har bruk for, som før. Før kjøpte jeg seriøst alt som var på salg, og gjerne en topp i fire forskjellige farger fordi jeg ikke klarte å velge bare en. Glad for at jeg har blitt kvitt den dyre uvanen.

Nyt fredagen ♥ Vi skal være så romantisk å ta oss noen øl. Kanskje jeg klarer å lure han med meg ut, har enda ikke fått sjekket ut utelivet i Trondheim. Tviler på at jeg får det til. 

Siste episode ikveld – takk Gud

Jeg føler meg litt værfast om dagen. Ikke bokstavelig talt, men i den forstand at jeg ikke helt har kontroll over hva som skal skje framover. Jeg blir utrolig stressa da. Det eneste jeg vet er at jeg skal flytte til Trondheim i løpet av sommeren og at jeg er ferdig i jobben min 19. juni. Hva skal jeg gjøre da? Skal jeg finne meg en 100% jobb i Trondheim, eller satse på bloggen kanskje? Det siste føles litt skummelt, men hvorfor skal jeg ikke utnytte muligheten, så lenge jeg fortsatt har den? Men på den andre siden vil jeg ha en fast, trygg og forutsigbar jobb. Stå opp tidlig om morgenen, møte opp til avtalt tid, møte kollegaer og ha fast lønn. Eller være min egen sjef?!

Jeg reiste til Trondheim i går for å besøke kjæresten. Han “glemte” å fortelle meg at han hadde jobb helt til klokken 20 ikveld, så her sitter jeg alene igjen, da. Den luringen altså.. Satser på at han er snill og ordner middag til oss ikveld til gjengjeld. Eller er det kanskje jeg som burde lage middag til han som har vært på jobb hele dagen? Vil helst ikke ha svar på hva dere mener om saken, hehe. Gleder meg bare til å få han hjem og til å få sett finalen av paradise i kveld. Den eneste personen jeg liker av de som er igjen er Sara, og det suger litt at hun står med Harald som er så klysete og ekkel. Stemmen og holdningen til Martine har egentlig bare irritert meg hele veien, hun har vært utrolig slitsom å høre på. I grunn synes jeg det er litt kjedelig av TV3 og hele tiden sende inn gamle deltakere. Alle finalistene er deltagere som har røket ut og kommet inn igjen, b to the oring. Engasjert, jeg? Takk Gud for at det er siste episode i kveld, haha.

Cardigan fra Monki, Bukse fra Zara og topp fra Forever21

Rough weekend

Okei nå SKAL jeg slutte og drikke meg full. Jeg blir HELT ødelagt og ubrukelig! Takk gud for at det er helligdag i dag, den trengte jeg etter en helg som denne. Karen og Jordild har nemlig vært på besøk – mine to jevnaldrende søstre som bor på Skjervøy, som er nesten fire timer unna. På fredag var vi i bursdagsvors hos vår 35 år gamle storebror og svigersøsteren vår, etterfulgt av en utrolig vellykket kveld på byen. Formen var på topp hele kvelden og det var gøy å omgåes litt andre mennesker enn hva man ellers gjør. Lørdagen gikk ut på å komme seg etter fredagen, spise hangovermat – og så var det pinadø på’an igjen. Jeg hadde ikke lyst i det hele tatt å drikke for jeg var så sliten, men kunne ikke være kjedelig når Karen og Jordild først var på besøk. Holy for en kveld/natt/morgen (ja festen varte til dagen etterpå), jeg begynner først nå og komme meg på beina igjen. Veldig morsom, men ufattelig slitsom helg for en stakkars kropp! Nok om det.. 


Møtte på to supersøte jenter på doen på uteplassen, tror jeg har 30 bilder på telefonen av oss tre, HAHA! 
Meg og min vakre lillesøster til venstre ♥ Hva skal man si om bildet i midten? Kjolen er fra Zara, min nye favoritt. Nattmaten inntaes til høyre, ser dere. Morsom helg, men skal bli godt med ei noe roligere kjærestehelg neste helg, da jeg skal til Trondheim ♥

Halvhjertet og upersonlig

Sminken min ligger innelåst i en bil jeg ikke har tilgang til for øyeblikket, så idag kjente jeg litt på at jeg ikke orket å blogge på grunn av mitt sminkeløse ansikt. Men jeg tråsset den tanken og tok heller bilder av rommet mitt for å vise dere. Jeg viser ikke bilder fordi jeg synes det er så innmari fint og vil at dere skal kommentere det, jeg gjør det egentlig kun for å ha noe å blogge om, haha. Sikkert også noen som synes det er interessant å se uansett, håper jeg. Krysser fingrer for at jeg snart får sminken så jeg får tatt litt bilder, er så sugen på å få ny header at jeg orker ikke gå inn på min egen blogg, nesten.. 

Som jeg såvidt har nevnt så bor jeg sammen med en kompis. Jeg flyttet inn her i januar og jeg visste allerede da at jeg ikke kom til å bo her lengre enn til sommeren, derfor er rommet halvhjertet innredet og upersonlig. Har ikke orket å pakke ut alle tingene mine, hengt opp bilder, pynt og lignende. Har egentlig bare akkurat det jeg trenger; skap med klær i og en seng. Stooort og fint skap med speil – som jeg faktisk har montert selv. En helvettes jobb var det!

En anbefaling rett fra hjertet: Kokosolje, kjøpt på helsekost. Kan brukes til matlaging fordi det er ren kokos, men i mitt tilfelle brukes det på kroppen og i ansiktet for å gi fuktighet. Alt av bodylotion er lagt til sides, nå er det kun denne det går i! Kostet vel 199,-. 


Hyller som stod på rommet fra før av som jeg har tatt i bruk som skohyller


Overdel fra h&m og tights fra 2xu (annonselenke). Nå skal jeg dra på trening, blogges mine venner ♥

Min aller beste venn

Venter i spenning på om vi får drømmeleiligheten i Trondheim eller ikke. Skal få vite det i løpet av dagen mest sannsynlig, men tørr ikke håpe for mye. Uavhengig om vi får akkurat den leiligheten, er det en måned til jeg pakker livet mitt sammen, vinker farvel til barndomsbyen og flytter. Jeg er ikke nervøs, bare veldig, veldig klar for det. 

Idag fikk jeg endelig byttet over til sommerdekk på bilen min (rettelse: broren min fikk endelig byttet dekk på bilen min). Det var igrunn just one time, for nå ville jeg fått bot om jeg hadde blitt stoppet med vinterdekk. Heldigvis er jeg så heldig og har en bror som tar seg av det praktiske arbeidet rundt bilen min – både jeg og bilen er veldig glad for det. Jeg kjørte ned på jobben til Espen, spiste burger, mens jeg ventet på at han skulle bli ferdig. 15 minutter brukte han!! Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten han, bilen min hadde aldri vært i så god stand om det ikke hadde vært for han. 


<– Sexy sommerfelger ♥ Så usunt men så digg –>


Min aller beste venn og jeg <3

Jeg får tårer i øynene av å tenke på at jeg snart skal selge bilen min. Den er min beste venn som har gitt meg så mye glede og trygghet (ja, trygghet faktisk). Bilen er mitt fristed hvor jeg kan være helt alene, kjøre meg en tur når som helst med full styrke på anlegget, og bare rømme fra virkeligheten. Vi har så mange minner, vi har tilbringt utallige timer sammen. Høres sikkert sinnsykt teit ut for mange, men om man har eid en bil som man oppriktig er glad i så forstår man. 

Årets beste folkefest

Fjoh, “endelig” mandag og vanlige rutiner. Det har vært ei hard helg med lite søvn og full fart hele veien. På fredagen klødde det i bloggfingrene, jeg stilte opp kameraet for å ta bilder, men da fant jeg f**n ikke selvutløseren. Da ga jeg bare opp alt med en gang! Kjøpte ny idag, da, så fortvil ikke mine kjære followers. Over til noe annet uinteressant: Jeg får ikke sove for tiden, det er lyst hele døgnet og tenker at det er dag når det er natt – det er helt grusomt med midnattsol og det ødelegget hverdagen min for tiden Jeg sov omtrent to timer natt til 17. mai – ikke var jeg ute og drakk, jeg fikk bare IKKE sove!  

Føler ikke at iphonekamera er 17. mai verdig, men hadde ikke plass til kamera i bunaden, haha.. 

Til tross for to timer søvn og en meget morgengretten Tuva som ikke rakk å tørke håret engang, var det opp klokken 9 på 17. mai for å delta på champagnefrokost. Solen skinte og alt lå til rette for en perfekt nasjonaldag i Tromsø by. Cavaen gikk ned og humøret gikk opp i samme tempo og hallooo for en stemning! Eneste som manglet var kjæresten min i Trondheim, men det tar vi igjen til neste år. Jeg ELSKER 17. mai, det er blitt min favorittdag i året. Det er vår, varmt i luften, vakre mennesker i bunad og alle er bare lykkelige. Man blir rett og slett litt ekstra glad i Norge og alle sine medmennesker ♥ Håper min kjære lesere også hadde en flott nasjonaldag! Klokken 22 på kvelden tuslet jeg hjem fra “nachspiel” og da bar det rett i seng på denne frøkna. Jobb klokken 8 idag var mildt sagt alt annet enn festlig.. Hoho! 

Hadde du ei fin 17. mai-feiring? ♥

Ny favoritt

Fordelen med å jobbe på skole er at man har fri når elevene har fri – det betyr at idag var siste arbeidsdag denne uken. Ulempen med å være internet addicted er at jeg nå har brukt hvertfall to timer på å lese andre blogger i stedet for å skrive på min egen. Der har dere meg, så sinnsykt typisk. Konsentrasjonsproblemer så til de grader, lar meg forstyrre av alt. Plutselig er det noen som snakker til meg på facebook, en ny varsel som jeg bare må sjekke, eller en blogg som jeg har glemt å lese – så blir jeg sittende å scrolle. I timesvis. 

Det ser ut som at det er flere som er nysgjerrige på hvordan det gikk med studieturen jeg var på, så jeg tenkte å lage en oppsummering i løpet av helgen. Og til dere som lurer så har jeg tenkt til å jobbe når jeg flytter til Trondheim, som hva vet jeg ikke. Vegard foreslo Dreams Showbar (søk på google) – men er usikker på om danse-movesene mine strekker til. Har riktignok gått på pole dancing-kurs, men det begynner å bli en stund siden. 

– Bursdagsgaven fra V ♥ Ønsket meg en liten sort veske som jeg kunne ha plass til det meste nødvendige i. Denne var helt perfekt og veldig “meg” –

– Marc by Marc Jacobs – 


For å være litt seriøs: Jeg vet ikke hva jeg skal jobbe med i Trondheim, så om noen trøndere vet om en trivelig jobb som kunne ha passet meg, så tips meg gjerne. Kunne sett for meg å jobbe i butikk og/eller med mennesker, men det meste er av interesse :)

10 facts

God tirsdag ♥ Kan ikke huske sist jeg satt foran et kamera med selvutløser i handa – haha, gud så kleint det føltes. Men kan man egentlig bli for gammel til å ta selfies? I don’t think so. Jeg sliter skikkelig med å sove for tiden, jeg var så trøtt på jobb idag at jeg klarte ikke annet enn å legge meg på sofaen når jeg kom hjem. Tillot meg selv å sove bare en halvtime, noe som er veldig fornuftig til å være meg. Jeg er inne i en god flyt på treningsfronten, så når middagen har sunket og innlegget er postet skal jeg komme meg på trening.

Jeg kjenner at jeg er veldig rusten på blogging. Hodet knaker og fingrene flyter ikke like lett over tastaturet. Når jeg var 15-17 år ga jeg rett og slett faen i hva jeg skrev på bloggen, og det er vel kanskje derfor jeg var høyt oppe på topplisten på den tiden. Det var ingen som brydde seg om at ting måtte være perfekt, slik som vi gjør nå i aller høyeste grad. For å sette det helt på spissen så er det nesten så jeg føler at jeg ikke er pen nok til å blogge. Jeg vet, det er en helt absurd tanke – men den har streifet meg et par ganger.

 
1. Jeg har rukket å bli 21 år GAMMEL! Jeg var nettopp 17 år, jo.. Jeg har litt skrekk for å bli gammel.
2. Jeg bor i Tromsø og her har jeg bodd i alle mine leveår. Men hvis alt går etter planen så flytter jeg til Trondheim i sommer!!
3. Kjæresten min bor i Trondheim, og vi har hatt avstandsforhold i snart 1 år.
4. Jeg jobber på en videregående skole som assistent for funksjonshemmede elever. Jeg trives veldig godt i jobben, og har nesten bestemt meg for at det er omsorg og mennesker jeg vil jobbe med i framtiden. 
5. Akkurat nå bor jeg sammen en kompis og her har jeg bodd siden januar. Det fungerer overraskende bra!
6. Jeg har lenge tenkt på å gå til psykolog men har aldri orket og tatt steget. Kanskje når jeg flytter til Trondheim.
7. Jeg har piercing i venstre nippel.
8. Nesten hver gang jeg er på butikken kjøper jeg flaxlodd. Venter i spenning på når jeh skal skrape fram millionbeløpet.
9. Jeg ser veldig fram til å få barn, familie, hus og hage. Jeg gleder meg til å være en mamma.
10. Jeg vasker aldri håret mer enn to ganger i uka.