LANG VS KORT BOBB?

Bob har vært en trend i en god stund nå og det er enda populært. Både kort og lang bob. Hva synes du er finest?

Lang bob

VS kort bob

Jeg har hatt mørkt langt hår så lenge jeg kan huske og jeg trives egentlig med det. Grunnen til at jeg trives med det er sikkert fordi det er en "safe style". Men samtidlig begynner jeg å bli litt lei og har kanskje lyst på litt forandring. Både når det gjelder frisyre og hårfarge. Vanligvis er jeg en veldig spontan person som bare hopper i det, men når det gjelder å gå til frisøren for å fikse håret er jeg den største pysa.

Hvis du ikke har bob, kunne du tenkt deg det?

SYNES DU DISSE ER NOEN GODE FORBILDER?

Dere gjør ting så mye enklere for meg! Omtrent 90 % av kommentarene stemte for at jeg skulle prøve å få tilbake min naturlige hårfarge. Skjønner ikke at dere synes den var sååå fin. Eller er bare alle dere veldig opptatt av at naturlig skjønnhet varer lengst?

Jenter i dag har et stort press på seg om å ha et pent ansikt, langt og skinnende barbie hår, slanke kropper med store pupper. Vi bruker masse penger på sminke, hårfarging, klær og sko. Ja, egentlig alt for å føle oss penere. Mye vil ha mer er det noe som heter, og noen går så langt at de oppererer seg for å oppnå drømmen om å få et perfekt utseende. 
 
Jeg satt med en klump i magen da jeg så denne videoen av Heidi Montag. Hun kan jo ikke ha det godt med seg selv.


Se så skjønn hun var på det bilde til høyre! En glad og frisk jente med et herlig smil. Men til høyre ser man bare ei dukke uten noen personlige preg i ansiktet.

Noen andre kjendiser som har latt seg opperere:

Åå, hva heter hun igjen? Fikk hjerneteppe.


Kate Winslet


Angelina Jolie


Megan Fox har gjort litt av hvert for å bli hele verdens drømmedame.


Miley Cyrus er bare sytten år! Viste ikke at det var lovlig en gang.. Blir ganske sjokkert.


Også har vi kongen av pop og plastisk kirurgi, Michael Jackson. Hvil i fred!

Synes du disse personene er noen gode forbilder? Nei, det synes ikke jeg. Selvfølgelig, det er flere ting jeg godt kunne forandret på med meg selv. Større pupper, smalere nese osv. Men man må lære seg å elske den personen man er, og ikke stille seg opp i speilet å studere ansiktet og kroppen å finne feil. Feil finner man alltid! Man må se på helheten av seg selv. Da ser man at det ikke ser så feil ut alikevel.


Men selvfølgelig. Hadde jeg sett sånn ut hadde jeg jo kanskje vurdert plastisk kirurgi.

Hva mener du om plastisk kirurgi?
Natural or plastic fantastic?
 

DAGENS SKJØNNHETSTIPS

IKKE SOV MED SMINKEN PÅ!

Man får kviser, og det er ekkelt. Jeg var så sliten i går etter at jeg kom hjem fra jobb at jeg sovnet med sminken på. Det er noe av det ekleste jeg vet. Jeg så noe som antydet til kviser i mitt ansikt da jeg våknet, men de klemte jeg fortere en du klarer å si ape. De få gangene det hender at jeg sovner av med sminke på, så vasker jeg den av med en gang dagen etter. Jeg skjønner ikke at det finnes mennesker som er så urenslige og late at de går med gårdagens sminke. For det finnes faktisk noen av de, og jeg ser med en gang om sminken er fresh eller gammel.

Men nå skal jeg på jobb i et par timer, så stikker jeg kanskje til byen en tur å kikker litt. Hvis jeg gidder.

Jeg svarer på spørsmålsrunden senere i kveld, på video.

Gammel sminke er digg, ikke sant? SNEIKS!

VIL DU KJØPE DENNE KJOLEN?

Jeg har prøvd å selge denne kjolen tidligere på bloggen, og da pøste det inn med bud. Men folk skrev ikke med mailen sin, så det ble bare tull. Men nå prøver jeg på nytt.

Hvis du er interessert i denne kjolen så legg igjen en kommentar med ditt bud OG mailen din sånn at jeg kan kontakte deg. Hvis du ikke legger med mailen så gjelder ikke ditt bud. Kjempe viktig! Du må også vite om du har penger før du byr.

Den er fra Gina Tricot, str 34 og brukt en gang.

BUDET STARTER PÅ: 100KR


HÅRPROBLEMER. HELP ME!

Jeg trenger deres hjelp nå!

Det er vår og det går mot lysere tider, og mange mørkhårete jenter velger å la håret påvirkes av årstidene. Jeg har nå hatt mørkebrunt/brunt hår i 1 1/2 år, og begynner å bli en smule lei av den fargen jeg har nå. Men jeg er så syykt usikker! Og jeg har ikke lyst til å påføre håret mitt noe spesielt stor skade.

Men hva synes dere jeg skal gjøre? Kom med forslag. Hva hadde kledd meg?

Skal jeg beholde det sånn som jeg har det nå?

?

Eller skal jeg kanskje dra til frisøren og prøve å få tilbake min naturlige hårfarge?

Eller skal jeg bli blond kanskje? hahaha…………..

JEG ER PEN

Til alle dere som synes jeg er pen; Tusen takk♥

Jeg og Therese skulle på fest i går så vi pyntet oss litt ekstra mye med litt sterkefarger. Synes resultatet ble ganske stilig og forfriskende. Alltid morsomt å prøve ut noe nytt. Hvis dere vil at jeg skal vise dere hvordan jeg sminket meg, så kan jeg vise dere på videoblogg?

Hva synes du om sminken? Burde jeg begynne å gå sånn oftere?

VINNEREN AV KOSEDRESSKONKEN BLE..

Malin fra Bergen. Gratulerer såå mye!!:-) Du må sjekke mailen din!

Til alle dere som ikke vant, fortvil ikke. Det kommer mange flere kule konkurranser fremover. Så stay tuned 🙂


I dag så skal jeg på jobb klokken halv fire til halv tolv. Hater egentlig å bruke ferien til å jobbe, men pengene kommer ikke av seg selv. Er jo lønning nå om et par dager, og det er ingenting å klage på.

Jeg jobber på BurgerMAN (ikke burgerKING) på kvaløya. Så hvis dere bor i Tromsø og har lyst på byens beste burger, er det bare å komme bortover så skal jeg lage den beste burgeren til deg med mine egne hender. Hahaaa 😀


Meg og Lotta pusi

Det blir blogging i dag selv om jeg skal på jobb. Kommer blandt annet en morsom video av meg og Therese senere. Men nå må jeg spise frokost(!) og kle på meg, så må jeg suse avgårde. Vi snakkes senere

Har du jobb? I såfall, hvor? 😀