Vil du ha perfekte vipper?

Selvfølgelig vil du det! Jeg prøvde punktvipper for første gang på lørdag, og ble helt frelst!


SE så “naturlig” det ser ut! Synes punktvipper ser mye mer naturlig ut enn de vanlige falskvippene, siden man slipper den harde kanten man får av de. Men det tar selvfølgelig litt lengre tid med disse, men absolutt verdt det når man skal pynte seg litt ekstra i blandt. Jeg fikk kommentarer som “Korsen mascara e det du har på dæ? ELLER e det falskvippa???” Hehe, gøy!

Disse bildene er forresten tatt dagen der på, sovnet av med de på – og enda så de like fin ut! (ikke at jeg anbefaler å gå med gårdagens vipper og mascara da).


Dette er som sagt første gang jeg prøvde punktvipper, men brukte faktisk ikke mer enn 10 minutter på å sette de på! Enklere enn jeg trodde – neste gang bruker jeg sikkert enda kortere tid. Har også et helt fantastisk lim jeg anbefaler, men glemte å ta bilde, kan gjøre det senere! 


Fant et bilde hvor jeg har på meg vanlige falskvipper, dagen etter back 2 school (uff). Se så unaturlig det er i forhold! Jeg så egentlig bare ut som en hore.

Har du prøvd punktvipper?
Punktvipper vs vanlige falskvipper?

Min treningsuke, med ny treningsvenninne

Etter mye masing har jeg endelig klart å overbevise ei venninne av meg, Mariell, om at SATS er det beste treningsstudioet. Så nå har hun endelig skjønt sitt eget beste og byttet over fra progym til SATS, og jeg har da endelig fått en ivrig treningsvenninne som skal svette sammen med meg på SATS hvertfall fire ganger i uken. 

Dere spør om treningsprogram. Jeg har ikke noe fast treningsprogram, egentlig kun fordi jeg liker å gjøre akkurat det jeg føler for den dagen, hehe. Jeg trener mye kondisjon, mage, rygg, rumpe og lår. Fokuserer ikke så mye på overkroppen (noe jeg kanskje burde tenke litt mer på), fordi jeg ikke vil ha så mye muskler i armene.

Jeg liker veldig godt å jogge, spinne og være med på timene de har. Spesielt pulse, zumba, spinning, powerstep og energy. Har prøvd pilates to ganger, men måtte rett og slett gå før jeg sovnet av.

Slik ser uka mi ut så langt:

Dette er egentlig bare et utgangspunkt. Men nå er det middag, så shapepulse!

Hva liker du å trene?

Ukens leser – Iris


http://gladmor.blogg.no

Da var det på tide med ny ukens leser, og denne gangen kunne det ikke bli andre enn vakre og skjønne Iris Taklo. Hun kommer alltid med hyggelige og “gjennomtenkte” kommentarer som jeg blir veldig glad for, men samtidlig får jeg dårlig samvittighet. Får dårlig samvittighet nemlig fordi jeg er innom bloggen hennes selv ca. annen hver dag men kommenterer aldri. Skal skjerpe meg der Iris, lover!


Om du liker masse oppdateringer, en del humor og selvironi burde du besøke bloggen hennes – jeg liker den hvertfall veldig godt!

Senere skal jeg tipse dere om noe helt sykt bra! Jeg sier bare; perfect eyelashes!

Bedre bilder av jakken jeg skal selge

Dere husker jeg skulle selge den jakken her?


Skulle gjerne beholdt den selv, men som sagt er den blitt litt for kort i armene 🙁 Vil si den er som en xs i str.

Fikk mail fra ei som var interessert i å kjøpe den, men hun ville se bilder av den på. Jeg finner ikke mailen, så poster bildene her på bloggen, så får jeg håpe du som sendte mailen ser.


Om noen andre vil kjøpe den er det mulig, første mann til mølla!

Helga mi

Hei alle søtinger ♥

Har dere det bra? Har dere hatt en fin helg? Jeg har i allefall hatt det veldig fint. Fredagen jobbet jeg som sagt, sammen med Catarinapusi. Og på dagen i går var jeg sammen med Raade og Ida, som er kjæresten til Raade. Vi spiste taco og koset oss, før jeg dro ut en tur på kvelden. 

Raade og meg ♥


Hahaha, Raade er skikkelig handyman! Han syr nemlig inn/opp buksene sine selv, og kompisene sine! Hadde jeg faktisk aldri i verden trodd at han kunne, og det verste er at han faktisk er drit flink! Det er dødsbra, for jeg har noen bukser som trengs å sys inn. Bukser som har irritert meg så mye at jeg bare hadde lyst til å kaste de, men trenger ikke det nå!

Så var det ut..


Naaw, skikkelig fint bilde av Anna og Enja!


Love you!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Raade og Ida, var og spiste middag der i dag og. Ble ikke noe tur på gravlunden, men det får vi ta til uka, kanskje. Nå skal jeg ringe den andre broren min å høre om de har lyst på besøk i morgen så jeg får sett lille gullet jeg er blitt tante til 😀

..

Hey! På fredagen jobbet jeg, og i går hadde jeg det litt for gøy.. Hodet mitt takker for seg nå. Hiver ut bilder og litt mer i dette innlegget når jeg klarer å se forskjellen på a og å.. Hey!

Edit: Nå stikker jeg ut for å spise frokost/lunsj/middag sammen med broren min og kjæresten, og deretter skal vi besøke grava til mamma og pappa ♥

I love you bro! Oppdaterer dere ordentlig senere.

Shoelicious


Herremiiin så jeg beundrer de nye fantastiske skoene mine! Fikk de sponset av www.pumpsstore.no, og jeg er utrolig takknemlig , for herreGUD så fine de faktisk var! Forventet ikke at de var SÅ fine – for det var de nemlig ikke på bildene på hjemmesiden deres. Nydelig farge og perfekt høyde etter min smak. Jo høyere, jo bedre, spør du meg, hihi 🙂

Kanskje dere mistenker at jeg overdriver, men det gjør jeg absolutt ikke, for disse likte jeg skikkelig godt! Ingen tvil om at de kommer til å bli mye brukt, spesielt nærmere sommertider, vil jeg tro. Og best av alt, prisen er veldig fin; 350,- bare! Hadde absolutt ikke angret på kjøpet om jeg hadde kjøpt de for mine egne penger, just so you know.

Fikk et par til sko fra dem, skal vise de i morgen eller en annen dag! 

Btw; Hvis noen skal påpeke at jeg har retusjert bena mine, så må jeg fortelle dere at jeg gjorde det for deres eget beste. Vil ikke skremme dere bort ved å vise mine lekre nyankomne stubber.

Jeg trenger nytt design, hjelp!

Takk for så mange støttende kommentarer! Setter pris på at dere bryr dere, det skal dere vite ♥ Jeg bryr meg om dere også, skulle ønske jeg kunne møtt en og hver og av dere i virkeligheten og gitt dere en stor klem 🙂

Jeg vet mange av dere synes designet mitt er så fint, og jeg er for så vidt enige med dere. Men nå er jeg dritt lei av å komme inn til det samme gråe hver gang, og det er sikkert ikke bare jeg som er. Mister litt blogglysten av det, og det er ikke bra. Så nå trenger jeg litt hjelp fra dere flinke lesere. Kan noen som ser på seg selv som litt flinke med design hjelpe meg? Dere kan bruke disse to bildene under.


Dette bildet hadde jeg tenkt som profilbilde i sidebaren.

Noen enkle ting jeg ønsker å ha med:
Facebook-knapp til facebookpagen min (<– link).
Legge til venn knapp
Bloglovin knapp
“Om meg” (har ikke det nå)
Lyse og friske farger
Enkelt og stilfullt

Hadde vært fint om dere har en blogg dere bruker til å lage design på, sånn at dere bare kan sende linken til meg. Og når jeg får et design jeg liker kan personen få passordet mitt slik at den bare kan gå inn å sette det inn 🙂

Om dere lurer på noe angående design kan dere kontakte meg på facebook (Tuva Willassen) eller mail: [email protected]

Tusen takk på forhånd!

Ja, jeg bor i fosterhjem

Mange maser om at jeg skal fortelle om bosituasjonen min, om jeg bor i fosterhjem, hvorfor, om jeg bor med mine biologiske søsken, hvorfor jeg ikke bor med mine biologiske foreldre – ja, spørmålene er mange, og det skjønner jeg godt. 

Jo, jeg bor i fosterhjem, sammen med min fosterlillebror som blir 14 år om noen uker. Har bodd her siden jeg var åtte år, altså halve livet mitt. Fosterfamilien er de jeg kaller familien min, på lik linje som mine biologiske søsken. Så når jeg snakker om familie, søsken eller foreldre her på bloggen, kan det være både fosterfamilien min og mine biologiske søsken det er snakk om. 

Da jeg var syv år gammel døde en av de viktigste personene i livet mitt – mammaen min. Så jeg og mine tre søsken måtte flytte på barnehjem hvor vi bodde rundt ett år, før barnevernet fant forskjellige fosterfamilier til oss fire. Jeg var så heldig at jeg kom til den beste fosterfamilien jeg noen gang kunne tenke meg. De er virkelig glade i meg, og det har jeg skjønt ettersom de har holdt ut med meg i alle disse år, uansett hvor mye tull jeg har funnet på. Hvorfor vi ikke flyttet til pappa var fordi han ikke var i stand til å ta vare på alle oss, men vi besøkte han ofte. 
Mammaen min, Kristine het hun ♥ Veldig utydelig bilde, kan sikkert vise dere et bedre en dag.  

Jeg har tre helsøsken (biologisk), og det er Karen, Raade og Jordild. Også har jeg fem halvsøsken, og tre fostersøsken. Fostersøskene mine heter Marlene, Bernt-Halvor og Tommi. Fosterforeldrene mine kaller jeg ikke mamma og pappa, men navnene deres. Grunnen er kanskje at jeg fortsatt var i sorg over mamma da jeg flyttet til fosterfamilien min, og da føltes det rart å kalle noen andre for mamma. Og pappaen min levde fortsatt da, så da hadde jeg jo en pappa. 

Pappa fikk kreft for kanskje fire år siden, og november 2008 tapte han kampen. Noe jeg aldri hadde trodd ville skje. Det kom så uventet, selv om det var ganske åpenbart at det gikk mot slutten. Men jeg ville aldri tro det. Pappa var helten min, han beskyttet meg alltid, fikk meg alltid til å føle at jeg var favoritt ungen hannes (akkurat som han fikk de andre til å føle det samme), han sang for meg, spilte gitar, klemte meg hele tiden, gråt litt da han sa ha det til oss når vi dro fra han, han hadde så snille øyne og var den beste, rett og slett. 

Men det som er så fint er at jeg aldri kommer til å glemme stemmen til pappa. For en del år siden skjønner dere, var pappa musiker og låtskriver, og musikken til pappa og Ero (som han spilte med) har jeg på CD og den ligger ute på youtube. Du finner dem på spotify også om dere søker på tobben & Ero, om noen skulle ønske å høre. Pleier ofte å høre på musikken deres. Sånn for å kjenne igjen den herlige stemmen jeg savner så.

Pappaen min til høyre ♥ Hører ofte at jeg er så lik pappa i utseende, så når noen kommenterer at jeg ser ut som en mann, da tenker jeg bare; det er fordi jeg har arvet det flotte utseende til pappa, hehe ♥

Denne sangen liker jeg så godt, teksten er så meningsfull. Ba alltid pappa om å synge denne, måtte nesten tvinge han siden han var så dritt lei den, hehe.

Men som dere kanskje har fått inntrykk av gjennom bloggen, så har jeg det veldig bra den dag i dag. Alt dette har formet meg til den personen jeg er