Julekalender

Kom akkurat hjem fra SATS, og da jeg kom inn på rommet fikk jeg en gledelig overraskelse – adventskalender ♥♥♥ Hadde helt glemt av at det er 1. desember i morgen, jeg! Herregud tiden suser avgårde, føles ut som vi nettopp begynte på skolen, og snart er det juleferie! Denne jula skal feires på hytta, det blir rart, men tror det blir utrolig koselig. Gleder meg som en liten unge til julefilmer og masse god mat.  


Alle pakkene er ikke hengt opp enda, som dere ser.


Haha, måtte snike litt. Jeg er så nysgjerrig og barnslig! Men klarte ikke å se hva det var uten å ødelegge papiret, så må nok vente til i morgen……….


Meg på julaften i fjor. Pena!

Nå skal jeg se på Fristet, så legge meg. Tidlig opp, tidlig i seng. Skulle ønske det var sånn hver dag! Forresten, morsomt at så mange har svart på quizen i forrige innlegg, de aller fleste av dere har bedre hukommelsen enn meg i allefall! 

– Har du julekalender i år? 

TuvaQuiz

Har laget en liten “quiz” om meg selv, som det hadde vært morsomt om dere ville teste dere ut på! Så får vi testet ut hvor godt dere følger med, hukommelsen deres og hvor godt dere kjenner meg. Alt dette har jeg nevnt i bloggen tidligere både èn og flere ganger. Tar på godkjenning av kommentarer på dette innlegget, så ingen kan se hva de andre har svart. Den første personen som får alt rett vinner en liten premie. Lykke til 🙂
 

– Hvor handler jeg mest klær?

– Hvilken linje går jeg, og hvilket klassetrinn?

– Hvorfor “måtte” jeg klippe håret mitt i 8. klasse?

– Hva heter lillesøsteren min? 

– Har jeg noen gang vært blond?

– Hvor høy er jeg?

– Hvilket kamera har jeg?

Morratryne

Våknet plutselig for litt siden med av at jeg holdt på å koke ihjel med alle klærne på, lyset på og med PC-en halvveis på fanget. Jeg sovnet visst av igår, sånn før klokka 22! Så tidlig legger jeg meg _aldri_

Er helt uthvilt, så skal bruke tiden på å se gårsdagens episode av Fristet (wiiii), spise frokost, finne frem klær og sminke meg – ting jeg aldri ellers har tid til om morgenen. Deilig start på dagen ♥ 

Skikkelig morratryne!

Gjespet faktisk akkurat i det bildet ble tatt. Haha!


Byttet ut brødet med knekkebrød idag (egentlig kun fordi vi bare hadde gammelt brød). Men skal forresten _prøve_ å bli litt sunnere. Har lyst på litt synlige magemuskler, da hjelper det ikke å bare trene, da må fettprosenten ned. 

Skal kose meg med Fristet nå, så snakkes vi nok på skolebenken. Suss!

Drømmedag

Wiiii! Jeg har hatt den beste dagen på veldig lenge! Dagen startet med tentamen i kommunikasjon, og den gikk helt strålende! Håper og tror jeg da. Nesten så jeg blir litt glad i skolen når jeg klarer å prestere. 

Etter skolen dro jeg rett hjem for å finne frem bikinien, og ikke minst shave både legger, armhuler og litt andre steder. Det må nesten til når man skal på Spa. Med en gang man kommer inn på Bryggen Spa kjenner man en indre ro, og det ble ikke noe mindre rolig når vi fikk deilig ansiktbehandling etterfulgt av ansiktsmassasje. Tror jeg duppet av i noen minutter. Huden min hadde ordentlig godt av en rens, føler meg så ren og pen nå. Nesten så jeg ikke tørr legge noe sminke på de neste dagene. Så glatt og deilig som den er nå, har den ikke vært siden jeg var 10 år og ikke visste hva kviser var. 


Bryggen Spa, love u!


Champagne (vann..) og frukt fikk vi òg.


Følte oss skikkelig kongelig! Dette kan vi vende oss til.. Hehehe


Så sinnsykt fint og koselig! Gjett om jeg skal ha et gigantisk bad med et stort boblebad midt i, når jeg blir voksen. Følte meg så hjemmekjær! Jeg og Therese er jo personer med som liker fart og spenning, så det var faktisk uvant å gjøre noe så koselig og rolig sammen, haha! Deilig å slappe heeelt av.


Atmosfæren var så deilig at jeg nesten ble litt forelsket i Therese. Ingen tvil om hvor jeg skal ta med meg min fremtidige kjæreste! Eller han skal ta meg med, såklart. Ikke så dum gave å gi bort i julegave, skal jeg si dere jenter og gutter. 


Men bloggen glemmer man selvfølgelig ikke, haha! Vi måtte til slutt bli enige om at begge måtte legge fra seg iPhonen. Var så deiliiiiiiiig ♥

Når vi dro derfra tenkte vi bare “Neiiiiii, vil ikke hjem til virkeligheta.. :(((“

Suss og klem

Tusen, tusen takk for så mange fine kommentarer i innlegget under! Blir både stolt og varm i hjertet av å se at så mange fine og gode mennesker leser bloggen min ♥ Var sinnsykt godt å få det skrevet ned på “papiret”, selv om pennen og papiret er byttet ut med det skumle Internett.. Lurer på om pappa følger med på bloggen min, sånn at han er oppdatert på livet mitt. 

Dagen har gått til tentamenforberedelser til i morgen, og øyenbrynsfiksing på Bryggen Spa. Forteller mer om sistnevne i morgen. Natta ♥ 

Kjære pappa

Kjære pappa

Hvorfor er du ikke her nå, og tørker bort tårene mine? Nå er det nøyaktig tre år siden vi fikk beskjeden om at tilstanden din var blitt forverret. Vi var på sykehuset og besøkte deg hver dag, holdt deg i hånden og klemte deg helt til siste slutt. Vi visste at du var veldig syk, men selvfølgelig skulle du jo bli frisk. Legene fortalte at det så dårlig ut. De sa det var dine siste dager. De sa det ikke direkte, men jeg skjønte jo at det var det de mente, selv om jeg fortsatt hadde troa og håpet om at du skulle reise deg opp å spasere ut av sykehuset sammen med oss. Vi prøvde å være sterke og ikke gråte når du så på, for vi visste hvor vondt du fikk i hjertet ditt av å se oss ha det vondt. De tyngste tårene kom alltid om natten når jeg var alene. 

Selv om sykdommen satt sitt preg på ansiktet ditt, gikk den aldri utover humøret. Du prøvde alltid å skjule for oss at du hadde det vondt. Jeg visste godt at du var syk og at du hadde det vondt, men du sa jo at du skulle jo bli frisk? Du skulle jo lære meg å spille gitar skikkelig, for Raade eier jo ikke tålmodighet til det… 

Har så mange gode minner. Har alltid vært en pappajente, som synes fanget ditt var den beste plassen å være. Du sa alltid at jeg var yndlingsjenta di, selv om jeg vet at du sa akkurat det samme til Karen og Jordild, men det var hemmelig. Fisk og joikaboller minner meg om deg, for det spiste vi alltid når vi var hos deg. Elsket når du tok frem gitaren og sang til oss, og vi fikk synge med, selv om jeg vet hvor lei du var av alle sangene. Vi ble aldri leie. Er så fint å tenke på at jeg aldri blir å glemme stemmen din, den er takk og lov foreviget gjennom sangene til deg og Ero. Og ansiktet og hendene dine ser jeg hver gang jeg er sammen med Raade. Det føles godt!

 


Blir stolt når noen sier jeg ligner på deg! Kjekke og fine pappaen min. 

Husker siste gangen du klemte hånden min, så meg inn i øynene, og hvisket “glad i dæ gullet mitt”. Det var de siste ordene du sa til meg. 

Men du pappa, jeg vil bare at du skal vite at jeg har det bra. Selv om jeg savner deg så inderlig mye, går livet videre. Jeg har mange som er glade i meg og som passer på meg, så du trenger ikke engste deg. Du kan hvile i fred, så snakkes vi snart igjen. Hils mamma fra meg, og si at jeg elsker henne også og gi henne en klem. Gleder meg til å sitte på fanget ditt igjen, pappa. 

Flette

Ikke hver søndag jeg sminker meg akkurat, men idag skal jeg dra å møte lillesøsteren min, Jordild ♥ Hun bor i Harstad, så vi møtes alt for sjeldent. Litt trist, men skal bli godt å se henne igjen! Sammen skal vi dra å se på storebroren vår spille på Skarven, tror jeg det var. Blir nok å filme og ta en del bilder, viser dere senere. 

Idag har jeg flettet håret mitt. Hehe.. Må finne frem klær og komme meg avgårde, så snakkes vi senere ♥ Håper alle har det bra!

Fikk nettopp den gledelige nyheten om at jeg har fri fra skolen imorgen, eller lesedag er det vel, men still; JIPPIII!!

Gårsdagens antrekk

Her har dere gårsdagens antrekk, som lovet. Ble ikke den blåe playsuiten, ombestemte meg i siste liten. Elsker forresten toppen jeg har på meg, har den i blå/grønn (litt usikker på hva jeg skal kalle fargen) også. Den finnes også i grå, tror jeg må kjøpe den. Haha, så typisk meg å ikke klare bestemme meg for hvilken farge jeg skal ta i et plagg, så jeg kjøper like gjerne alle sammen.. Alltid sånn!


Reiv opp strømpebuksa litt, synes det er så sexy!


Alt er fra… wait for it… BIK BOK! Ikke ringen da, den er fra Gina Tricot. 

Bildene er tatt idag, derfor jeg ser så dau ut. Sovnet av med sminken og klærne på, heehe. Hva synes dereeee?