Drømmedag

Wiiii! Jeg har hatt den beste dagen på veldig lenge! Dagen startet med tentamen i kommunikasjon, og den gikk helt strålende! Håper og tror jeg da. Nesten så jeg blir litt glad i skolen når jeg klarer å prestere. 

Etter skolen dro jeg rett hjem for å finne frem bikinien, og ikke minst shave både legger, armhuler og litt andre steder. Det må nesten til når man skal på Spa. Med en gang man kommer inn på Bryggen Spa kjenner man en indre ro, og det ble ikke noe mindre rolig når vi fikk deilig ansiktbehandling etterfulgt av ansiktsmassasje. Tror jeg duppet av i noen minutter. Huden min hadde ordentlig godt av en rens, føler meg så ren og pen nå. Nesten så jeg ikke tørr legge noe sminke på de neste dagene. Så glatt og deilig som den er nå, har den ikke vært siden jeg var 10 år og ikke visste hva kviser var. 


Bryggen Spa, love u!


Champagne (vann..) og frukt fikk vi òg.


Følte oss skikkelig kongelig! Dette kan vi vende oss til.. Hehehe


Så sinnsykt fint og koselig! Gjett om jeg skal ha et gigantisk bad med et stort boblebad midt i, når jeg blir voksen. Følte meg så hjemmekjær! Jeg og Therese er jo personer med som liker fart og spenning, så det var faktisk uvant å gjøre noe så koselig og rolig sammen, haha! Deilig å slappe heeelt av.


Atmosfæren var så deilig at jeg nesten ble litt forelsket i Therese. Ingen tvil om hvor jeg skal ta med meg min fremtidige kjæreste! Eller han skal ta meg med, såklart. Ikke så dum gave å gi bort i julegave, skal jeg si dere jenter og gutter. 


Men bloggen glemmer man selvfølgelig ikke, haha! Vi måtte til slutt bli enige om at begge måtte legge fra seg iPhonen. Var så deiliiiiiiiig ♥

Når vi dro derfra tenkte vi bare “Neiiiiii, vil ikke hjem til virkeligheta.. :(((“

43 kommentarer

Siste innlegg