MAKEUP TABLE

WIHUU! Enja har kjøpt sminkebord! Klart man må ha sminkebord i et jentekollektiv, i hvert fall når to av tre er makeup-artister! Anette og Enja altså, om noen var i tvil om hvem jeg nå sikter til. Jeg derimot leker bare makeup-artist med mitt eget ansikt, og det skal jeg også fortsette med. Makeup-artist/profesjonell eller ikke – sminkebord i stuen er drit nice!  


MAKEUP BORD, SPEIL & LYS FRA IKEA 

Her snakker vi dobbel effekt og bruksområde. Disse lysene funker utmerket både til makeup og foto! What’s not to like? Her KAN det jo faktisk bli en sminkevideo eller to i fremtiden. Det er lov å håpe! 

Enja er altså utdannet makeup-artist, men hun jobber ikke med makeup per dags dato. Det er en hard bransje, spesielt i Norge! Slik jeg har forstått det, må man jobbe mye gratis som nyutdannet. Ingen har da råd til å jobbe gratis! Men skal hun få praktisert utdannelsen sin på hobbybasis, er sminkebord nødvendig å ha i hus. Nå kan Enja øve og sminke meg så mye hun bare orker! Jeg ELSKER å bli sminket og dullet med, så er selvfølgelig super happy med det 😉 I og med at vi har såpass stor leilighet med både stor stue og spisestue, ble sminkebordet plassert i spisestuen. Det passet så godt inn der – praktisk OG utrolig dekorativt. 

Apropo leiligheten.. På tide å vise dere litt mer av den? Det må jeg prøve å få til til helgen. 

CHANEL ROUGE ALLURE 95


Genser fra Junkyard (utsolgt). 

HAR DU SMINKEBORD? 

TO TIPS!

1. Enja har begynt å blogge! Åh, som jeg har savnet å ha en bloggpartner å dele denne galskapen med! Enja, min nydelige samboer –> Sjekk ut bloggen hennes, jeg synes hun er dritflink! Jeg er imponert, og hun gjør meg motivert til å stå på selv når jeg ser hvor flink hun er til å skrive og oppdatere. Hurra, nå kan vi mase på hverandre om oppdateringer og ta masse bilder sammen. Jeg HATER nemlig egentlig å spørre venner om bildetaking, så å ha en bloggbestis i hus passer meg SÅ BRA. 

2. FUCK Norwegian! Jeg har tenkt det før, men denne gangen mener jeg det: jeg skal aldri bestille billett via Norwegian igjen. De 2-300 kronene jeg kan spare på å velge dem, er faen ikke verdt det. Er det bare meg, eller er det alltid NOE tull med det flyselskapet? Nå skal dere høre.. Jeg stod ved automaten på flyplassen søndag kveld for å sjekke inn bagasjen. På skjermen kom det opp at innsjekkingen ikke gikk gjennom “oppsøk personalet for hjelp” eller noe sånt, fikk jeg beskjed om. Ja vel, tenkte jeg, og vendte hælen mot skranken. Ved skranken stod det kun èn dame, og hun jobbet i SAS. Jeg forstår at hun ikke har noe som helst med Norwegian å gjøre, men spurte henne likevel om det var mulig å få kontakt med noen som jobbet i Norwegian. “Beklager, men det ser ut til de er gått for dagen!”, sa damen beklagende. Unnskyld meg, men de kan da ikke GÅ for dagen så lenge de fortsatt har fly som skal i lufta og folk som skal sjekke inn?? Så der stod jeg som en idiot 45 minutter før avgang på feil side av sikkerhetskontrollen, og måtte bare innse at jeg ikke ville komme med det flyet. Dette hadde ikke vært et problem dersom jeg hadde valgt SAS, de hadde i det minste ansatte på jobb! Så da var det ikke annet valg enn å sette seg på flybussen tilbake, og få bestilt ny flybillett til dagen etter (med SAS!). Utrolig mye bortkastet tid, energi og penger!
 

RUMPEPRAT

Nothing worth having comes easy! 

Hvorfor operere inn implantater i rumpa, når du heller kan få en passe stor, sterk, deilig og langt mer funksjonell rumpe ved å trene den et par ganger i uken? Ikke minst vil den passe perfekt og se smashing ut til akkurat din kropp. En sterk rumpe ser jeg faktisk på som livsnødvendig, for alle vet vel at rumpa er en av de sterkeste og viktigste musklene vi har på kroppen vår(?). Kim Kardashian’s kropp finnes ikke “riktig” proporsjonert. Etter min mening ser den ekstremt merkelig satt sammen ut. Det samme gjelder to av Norges toppbloggere’s opererte bakender. Hun ene mer naturlig enn hun andre, men likevel.. Klart det, man kan operere til seg et naturlig resultat og det kan se dødsbra ut utseendemessig, men naturlig eller ikke – å fucke opp med rumpa mener jeg er idiotisk uansett. Rumpa skal sittes på å bære rundt på kroppsvekta vår til den dagen vi sitter på gamlehjemmet og tar våre siste skritt. Hvordan tørr folk det? 

Dessuten spår jeg at “Kim Kardashian-rumpe” og all hysteriet om å ha størst mulig rumpe, vil dø ut om få år. På likt som trenden med å ha store “Pamela Andersson-pupper”, døde ut. Hadde jeg ikke vært 18 år og naiv, hadde jeg aldri lagt inn like store implantater. Komplikasjoner, rippling osv er ikke helt det jeg så for meg.. Men det er en annen historie! 

Tommel opp for sterke, naturlige og fine rumper! 
 

LASHES BY NINA WILLIAMS

Sponset behandling

I bortimot et halvt år har jeg nå gått uten vippe extensions – hovedsakelig på grunn av flyttingen til Oslo, og vipper har da rett og slett blitt bortglemt og nedprioritert. Går man en lang stund uten vipper glemmer man uansett hvor fantastisk DIGG det faktisk er. Mitt tips til alle som bruker vippe exentions kontinuerlig: gå uten en liten periode, bare for å sette litt ekstra pris på those amaze lashes når du har dem. Hihi!

Nå har endelig fått på vipper igjen, og det føles SÅ BRA! En ny hverdag – i alle om morgenen, når rennende mascara er et irritasjonsmoment jeg begynte å se meg lei på – atter en gang! Jeg sliter nemlig fryktelig med rennende øyne/mascara… Spesielt derfor, har jeg lagt min elsk på vippe exentions! 

 ♥ BROWS AND LASHES ON POINT ♥

Det har heller ikke vært så enkelt å vite hvem man skal gå til her i Oslo, for man ønsker jo så klart det beste resultatet! Og etter litt erfaring, vet man også hva man vil ha og ikke ha. Men nå tror jeg faktisk at jeg har funnet den perfekte vippedamen for meg! Etter at jeg begynte å fikse brynene hos Brow Rehab, ble jeg anbefalt og oppmerksom på Nina Williams (hennes instagram). Ikke bare har hun gode referanser og årevis erfaring med vipper, men det er også veldig greit å gjøre både vipper og bryn på samme sted ♥ Brow Rehab er best – er så sykt fornøyd med både vipper og bryn!! Assa, trenger jeg å presisere? Se bare på bildene! Det er Margrethe på Brow Rehab Frogner som gjør brynene mine forretsen, til dere som har spurt om det. 

Nina Williams (link til hennes instagram) gjør altså vippene mine heretter, og det er jeg utrolig takknemlig for. Hun klarte faktisk å få til vippene akkurat slik jeg ønsket dem – “naturlig”, men samtidig glam nok til at de blir lagt merke til. Jeg ønsket nemlig vippene mine litt mer naturlig denne gangen, tidligere har jeg følt på at vippene ble litt mye for mitt ansikt. Det er fort gjort at det blir slik! For meg føles det ikke naturlig å gå rundt med “full glam” og veldig dramatiske vipper til enhver tid i min hverdag. Men, for all del… Ønsker man full glam, fikser Nina også det 😀  

Nina pendler, og holder til både i Bergen og i Oslo.
Bestill time hos Nina: 

I Oslo på Brow Rehab – HER 

Eller i Bergen på Beauty London – HER
 

Jeg har volumvipper og nytt sett koster 1690,-. Kan spørre Nina neste gang om ytterligere informasjon om vippene, om noen ønsker det ♥​ Til og med min mannlige lærer på 65 år kommenterte vippene mine i dag, og det må man jo bare ta som et enormt kompliment!

– Flere som elsker vippe extensions? 

KADETTBALL

Guuuuri så fin denne helgen har vært! Både fredagens “Get together” og selve ballet på lørdag, har vært utrolig stas og hyggelig å delta på. Dere fikk vel med dere litt av kvelden på snapchat? Så det ikke flott ut, dere? Vi fikk servert en nydelig treretters middag som sitter ferskt i minnet – døds godt, men alt for små porsjoner for min appetitt, haha. Små porsjoner er visst normalt i slike selskap..? Det ble en kjapp tur innom maccern etter ballet, for å si det sånn. 

Kadettene var så flotte i uniformene sine og vi jentene strålte i lange, flotte kjoler. Jeg følte meg som en prinsesse! Med godt innøvde dansetrinn var det bare å svinge seg på parketten i takt med orkesteret som spilte livemusikk fra scenen. En utrolig flott opplevelse! Dansekurset og ballet har faktisk fått øynene mine opp for dans, og gitt massevis av mersmak. Hadde absolutt vært gøy og opprettholdt det man har lært hittil, og bygd videre på det! Min drøm er å èn dag få være med på Skal vi danse, nemlig. Hihi!!

 


BILDER FRA KADETTBALLET: 

Processed with VSCOcam with f2 preset
Min flotte date og meg. Jeg føler meg utrolig takknemlig over at jeg fikk være følget til Trym på ballet! Så tusen takk for det, Trym 🙂 

Processed with VSCOcam with f2 preset
Enja og sitt følge, Einar. 

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Kjolen min satt sykt bra på meg, mye bedre enn forventet faktisk. Kvalitetsmessig, også! Den er fra Nelly og kostet bare 799kr, ikke mye det for en så fin kjole! Du finner den her

KADETTBALL – MIN DATE PÅ BALLET

Hello superstars!

I kveld er det Kadettball! Den store kvelden vi har ventet på, mens vi har danset oss gjennom 6 kurskvelder med dans. Jeg har allerede fortalt dere litt om ballet, men kan nevne det igjen – kadettball er altså det årlige ballet som arrangeres for kadettene ved Krigsskolen. I forkant har vi vært med på obligatorisk Takt & Tone-kurs, hvor vi har lært oss om “skikk og bruk”, og de mest viktige selskapsdansene som vals, swing og cha cha cha. Dansingen og kurset har vært utrolig gøy og stor stas og fått vært med på, absolutt ikke dumt å kunne de nevnte dansene heller. Både selve ballet og kurset ser jeg på som en ære å få være med på!

Hils på Trym! Trym er min date på ballet og grunnen til at jeg får komme dit. Eller, faktisk så kan jeg også takke Enja (min samboer) for det, for hun og venninnen hennes ble møtt av Trym og Einar (daten til Enja) i uniform på gata tidlig i høst. De spurte pent om jentene kunne tenke seg å være deres “følge” på ballet. Venninnen til Enja måtte takke nei på grunn av kjæreste, så der kom altså jeg inn i bildet i stedet for! Det er jeg veldig glad for, haha 😀 

Folkens! Jeg og Enja var så nære med å takke nei til tilbudet. Bare fordi vi ikke kjente guttene og ikke visste helt hva hele opplegget gikk ut på. Orker vi å bruke 6 kvelder på å være med på kurs da, tenkte vi. Altså, for noe tull?? Det er så typisk nordmenn å tenke slik. Faktisk så takket vi nei først, før vi ombestemte oss i siste liten rett før første kurskveld. Såå min oppfordring til dere jenter som er så heldige å bli invitert med på ball eller lignende; GÅ! Vi er bare unge en gang, og mest sannsynlig vil ikke muligheten by seg når vi er 30 år og rynkene begynner å spre seg. Haha!! 

Dagen i dag går med til forberedelser til kvelden! Viser dere antrekket mitt i morgen, mest sannsynlig.. ♥ I mellomtiden kan dere få et glimt av ballet utover kvelden på min snapchat; tuvaw. 

Ønsk meg lykke til! 

KUTTE NED PÅ ALKOHOLEN

Hei, kjære lesere ♥

Deilig med helg! Men helg er blitt for meg litt stressende. Hvorfor? Jo, faktisk fordi jeg føler et lite press, eller nærmere en trang, til å dra ut på byen og drikke meg full hver lørdag! Tror flere kan kjenne seg igjen i det? Men et press fra hvem, egentlig..? Utenfra, men kanskje aller mest fra meg selv. Hodet mitt forteller meg at jeg er en gørrkjedelig person om jeg ikke drar ut og har det gøy, hallo det er jo lørdag! Hvor latterlig feil er ikke det? Jeg liker ikke dette mønsteret jeg er kommet inn i, for sånn egentlig, blir jeg utrolig ustabil mentalt av å drive hardt på å drikke og “kaste bort” verdifull tid. Føler meg sykt mislykket når jeg ikke får gjort en damn shit produktivt hver helg – hele lørdagen går bort til forberedelser, og søndagen orker jeg ikke snakke om en gang for den kunne like gjerne ikke eksistert. Bruker også ganske mye lengre tid på å bygge meg opp igjen etter lørdagen, enn hva jeg liker å tro at jeg må. Både mentalt og treningsmessig! 

Alkohol er egentlig veldig hyggelig og veldig gøy, og som dere vet, sier jeg sjeldent nei til en shot! Jeg liker å være der det skjer, men det skjer jo faktisk ikke noe kult HVER helg. Hehe. Å drive og dra på byen hver bidige lørdag er først og fremst utrolig bortkastet TID og energi – og det er heller virkelig ikke verdt alle pengene som flyger vekk på polet, i taxi, på x antall shots/drinker på utestedet, eller nattmaten som jeg alltid MÅ ha… Dere vet regnestykket!! Penger er èn ting, personlig føler jeg også at alkoholen ofte kan overskygge og ødelegge for andre ting i livet mitt som er litt viktigere. Jeg klarer for eksempel ikke å henge med på skolen i høyt nok tempo, når helgene bare går bort til fyll, fjas og hangover. Nok søvn og blogg blir også sterkt nedprioritert i helgene, merker jeg! 

Nei, denne frøkna skal redusere alkoholinntaket heretter!! Helt okey å ta seg et glass eller to med rødvin, det skal jeg til og med gjøre i kveld mens jeg sitter og løser matteoppgaver – men det er alle de heftige støggfulle byturene jeg sikter til. MÅ jo ikke drikke opp vinflaska alltid heller, den springer jo ikke akkurat i fra meg..

Denne helgen skal jeg ta det rolig, puste ut og få til et par gode treningsøkter. Trenger virkelig å få utløst litt endorfiner, da humøret har vært skikkelig dritt denne uka. Har vært ganske nedfor og deppa, vært borte fra skolen (og bloggen!) og sliter litt med å se meningen med livet. Det er ikke alltid jeg skjønner hvorfor jeg gidder å leve. Skremmende og sikkert teit å skrive på en blogg kanskje, men hvorfor ikke være ærlig. Jeg vet ikke løsningen på alt, men det jeg i hvert fall vet IKKE funker, er å ligge og synes synd på seg selv.. Selv om det også må være lov, i blant! 

LASERBEHANDLING – RESULTAT SÅ LANGT

Her kommer endelig en update om laserbehandlingen, som det har vært enorm etterspørsel om. Har du ikke fått med deg hva jeg tidligere har skrevet om behandlingen? Anbefaler deg å lese dette og dette blogginnlegget først da. Der finner du svar på mye, blant annet hvordan behandlingen foregår, hvor jeg utfører den, pris og så videre – hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål der, bare spør 🙂 Men les gjerne de bloggpostene først, slik at jeg slipper å gjenta meg selv ♥ Hovedsakelig tenkte jeg nå bare å oppdatere hvordan resultatet er per dags dato og planen videre! Alle blogginnlegg angående behandlingen legger jeg under kategorien “hår”, så da vet du hvor du finner dem.

For ett år siden startet jeg hele prosessen med permanent hårfjerning med laser, både nedentil(alt) og under armene. Synd at jeg ikke kan vise dere før- og etterbilder av musa/bikinilinjen(…), men der tror jeg grensen går for hva dere vil se, eventuelt hva som er lovlig på blogg.no. Så da blir det armhulen dere får se! I den anledning har jeg vært så søt og grei og spart hår i ca. 3-4 dager, for å vise dere hvordan det står til. Beklageligvis tok jeg aldri et ordentlig FØR-bilde – dumt, både for min egen del og for at jeg ikke kan vise dere et ordentlig før/etter-bilde. Det er skikkelig urutinert av meg, det beklager jeg! Så bildene under er altså hvordan hårveksten min er i dag, etter to behandlinger. 

Når det er sagt, så var hårveksten nedentil mitt “problemområde”, og hovedårsaken til at jeg i det hele tatt ønsket permanent hårfjerning – en hårfri armhule er for meg bare en ren luksus og utrolig deilig!

HÅRVEKSTEN MIN I ARMHULEN ETTER TO LASERBEHANDLIGNER: 
 

HØYRE ARMHULE: 

 

ARMHULER – RESULTAT SÅ LANGT OG PLANEN VIDERE: 
Hårveksten der har aldri vært ekstrem eller langt over gjennomsnittet, vil jeg si. Men likevel valgte jeg å sette i gang behandling der også, etter to gjennomførte behandlinger nedentil. Rett og slett fordi jeg var såpass fornøyd med resultatet så langt der nede, at jeg like greit kjørte på under armene også. Så nå har jeg altså tatt totalt fire runder med laser nedentil, og totalt to under armene. 

Angrer sånn på at jeg ikke tok før-bilder… Men sånn er det! Etter to behandlinger vil jeg påstå at hårveksten er minket med ca. 30%. Det er jeg veldig fornøyd med, da man uansett ikke kan forvente å bli 100% hårfri! Det gjelder uansett hvilket området på kroppen. Nå føler jeg ikke en trang til å barbere hver dag/annenhver dag, slik jeg ofte gjorde før. Foreløpig planlegger og forventer jeg å ta to behandlinger til, for å ende opp med det resultatet jeg ser for meg å være fornøyd med! Stresser ikke voldsomt med det, men skal prøve og få gjort èn ny behandling før 2016 er omme – og da skal jeg selvfølgelig oppdatere dere og gi dere ferske bilder og sammenligne disse med! 

VENSTRE ARMHULE: 

NEDENTIL – RESULTAT OG PLANEN VIDERE: 
Mitt “problemområde”.. Jeg er så glad for at jeg etter mange år med grubling og vurdering, bestemte meg for å starte prosessen! Hårveksten der nede har plagd meg i flere år, spesielt de siste årene da det begynte og forverres. Alle aktiviteter som innebar å gå i bikini var ubehagelig å bli spontant invitert med på, for det måtte nemlig planlegges! Denne sommeren derimot, var fantastisk! Badet og hadde det gøy uten å tenke på om bikinitrusa var stor nok. Det har vært jævlig deilig! 

Hittil har jeg, som nevnt, gjennomført fire behandlinger der nede. Vil påstå at hårveksten har minket med ca. 40-50% +/-. Varierer litt fra området til området. Forventer ikke å bli 100% hårfri, det kan jeg ikke forvente heller og det er heller ikke et mål. Litt hår gjør meg absolutt ingenting, det blir uansett bare bagateller i forhold til utgangspunktet. Her også tenker jeg to behandlinger til etterhvert, for å oppnå det jeg ser for meg som ønsket sluttresultat. 
 


Håper dette innlegget ga svar på hva dere har lurt på ♥ Jeg anbefaler å ta laser til deg som har kraftig, sjenerende hårvekst og vil gjøre noe med det. It’s all worth it! Min roomie tok sin aller første behandling i går, etter og hørt om hvor fornøyd jeg er og sett mitt resultatet (hun vet heller ikke hvordan utgangspunktet var). Jeg har tatt alle mine behandlinger hos Hudspesialisten i Trondheim – har enda ikke gjort research og bestemt meg for hvilken klinikk jeg skal gå for her i Oslo. Tips meg gjerne, om du vet om noen flinke? Et kriterium er at de må bruke diodelaser, det er den typen laser som funker best (etter min research og hva jeg har blitt anbefalt). 

PS: Laserbehandlingen er ikke sponset. Har betalt den selv. 

FUCK YOU, NÅ GIDDER JEG IKKE MER!

Og DER sa Macbook-laderen “god helg og fuck you, nå gidder jeg ikke mer;)”. That bitshh…. Har forstått en stund at dagen nærmet seg (se bare på den, haha), men alltid like gørrkjedelig å bruke 849kr på ny lader!! Føler jeg kjøper ny hvert år… Dyr i drift, denne macen.

Senere i dag tenker jeg å skrive en oppdatering om laserbehandlingen, som utrolig mange har ønsket – sååå da er det bare å komme seg på trikken ned til Eplehuset da….

KJOLE TIL BALLET, HJELP!

YES, folkens – nå skal dere høre! Her sitter jeg, 16 dager igjen til ballet og kjoleløs! Tuva i et nøtteskall, vet dere.. Høyst sannsynlig må jeg i tillegg rekke å få lagt opp kjolen, men før det må jeg FINNE kjolen og få bestilt den fort som fyy. Jada, har bare hatt sånn 2 måneder på meg. 

Tenker å bestille i hvert fall to av kjolene under for å være på den sikre siden – litt kjipt å bestille èn og så ser den helt ræv ut når jeg putter den på kroppen min! Spørsmålet er bare…. hvilken av disse 93820 (18) kjolene skal jeg gå for? Hvor mye hud er innafor å vise på et kadettball? Er det lov å vise hud i det hele tatt? Rygg? Utringning? Er for eksempel nr. 1 og 7 for sexy? Er svart kjole kjedelig i en slik anledning? Dere ser jo, halvparten av kjolene jeg har funnet er svart/mørk. Det eneste jeg vet, er at jeg ikke vil ha en typisk “prinsesse-ballkjole”. 

                 (ADLINKS)


1. HER // 2. HER // 3. HER 


4. HER // 5. HER // 6. HER 


7. HER // 8. HER // 9. HER 


10. HER // 11. HER // 12. HER 


13. HER // 14. HER // 15. HER 


16. HER // 17. HER // 18. HER 

Hvilke(n) er din favoritt? Hjelp meg, kjære lesere!
Har du kanskje en av kjolene, og kan fortelle meg om den er fin på?