#fml

BOOOM! Plutselig eksploderte det i skolearbeid! Fikk litt panikk da jeg plutselig innså alt som skulle og skal gjøres på skolen framover, så nå har jeg ikke annet valg enn å sitte med nesen ned i boka #fml. Fikk enda mer panikk da jeg oppdaget at prøven vi har i morgen i sosiologi er på hele 4 kapittler, og ikke 3 som jeg trodde først #motivasjonplutseligborte.. Har kommet meg gjennom ett kapittel, så her er det bare å henge i, for her er det ingen tid å miste xD Trøster meg med cola og sjokoladepudding :’)

Vel, ja. Tenkte bare å stikke innom å si hei og forklare mitt lille fravær, i motsetning til tidligere hvor jeg bare har “stukket av” uten å gi ei forklaring. Jeg blir så superstressa av dette!! Hjelp. Når denne prøven er unnagjort så er det særemne som står for tur #hurra. Hahah, jajajaja, kommer sterkere tilbake. Helg i morgen ♥

Tits and ass

Livet er så snill med meg for tiden! Jeg trives så godt i leiligheten med Vegard og jeg tror det er det som ligger i grunn for at alt er så fint. Jeg har en bra døgnrytme, jeg kommer meg opp om morgenen, jeg synes det er gøy å blogge igjen, og jeg har begynt å trene igjen og bare det gir meg masse glede. Humøret mitt kan altså svinge i likhet med en gravid kvinne, så jeg håper bare den positive energien holder seg oppe lenge! Salget gikk også supert i dag, men enda litt igjen – så det kan hende jeg legger ut noe her på bloggen, da jeg så det var noen som ønsket det?

Dro sammen med lillesøsteren min for å trene bein rett før stengetid på SATS, så det ble ei veldig effektiv og intens økt. Ikke bare er jeg i dårlig form styrkemessig, men kondisjon har aldri vært min greie – så jeg går der og hiver etter pusten mellom settene, haha.. Sykt deilig å kjenne at svetten renner og at rumpa brenner. Hovedfokuset mitt er å få bygd opp rumpa EN DEL framover, sånn at jeg har både tits og ass, og ikke bare tits. Ser litt deformert ut nemlig.. Vegard kaller rumpa mi for “planken” for tiden!!! Hyggelig kjæreste…

Lengre ned ser dere hvilke øvelser vi kjørte i dag. Min favorittøvelse for rumpa er hip thrust, den går rett på rumpeballene!!Treningstopp og tights.

Ønsk meg lykke til i gymmen i morgen. HELLO GANGSPERRE!

Verdens eldste turner

Torsdager er fine dager, for da begynner jeg sent på skolen. Da får jeg tid til en god frokost, blogg og surfing på nett. Har også funnet fram en god del mer klær som skal selges i dag. Wohoo! :)

Kom over en sykt trivelig video som jeg bare må dele med dere. Ei 86 år gammel dame som har drevet med turn hele livet, og fortsatt holder på!! Som tidligere turner selv trodde jeg faktisk ikke at det var fysisk mulig å drive med turn som 86-åring.. – og nettopp fordi jeg er tidligere turner, synes jeg videoen var ekstra koselig å se. Prøv å se for deg din egen bestemor svinge seg rundt som denne dama gjør?? Hahaha!

Fant fram noen gamle bilder fra min egen turnkarriere, som riktignok sluttet da jeg var 12 år, ikke 86 år:


Min aller første konkurranse med min aller første turndrakt! Herregud, husker hvor skummelt jeg synes det var, men også veldig stolt! Tror jeg var 7 år her. Jeg gikk forresten på apparatturn, hvis noen skulle lure. Holdt på fra jeg var 6-7 år til jeg ble 12 år. På det tidspunktet var jeg helt utbrent. Jeg hadde ikke mer energi, som jeg i dag tror skyldtes alt for lite mat i forhold til alle timene jeg trente om dagen. En solid six-pack hadde jeg også, som antageligvis aldri vil få se igjen :’)


Meg nr. 2 fra venstre. Disse jentene har jeg tilbringt MYE tid sammen med ♥


Haha, er jeg lett gjenkjennelig?

Hadde et lite comeback for 3-4 år siden, hvor jeg trente et halvt års tid med troppen. Det ble ikke helt det samme. Jaja! Fint å mimre litt :)

It’s more left

Heeei! Gøy at dere likte forrige innlegg! Ironisk nok tenkte jeg faktisk “ågud, for et kjedelig innlegg, skal jeg gidde og publisere det..”.

Da var klessalget unnagjort og omtrent halvparten av klærne er blitt solgt unna! Så sykt DEILIG! Meeen halvparten er igjen, og Marlene foreslo at vi skulle fortsette i morgen. Spent på om det blir å komme noen da? Håper på det! Fortsett mye fint igjen, blant annet en kjempefin Victorias secret bikini som dessverre ikke egner seg for store silikonboobs, på grunn av for mye push up. Midt oppi all denne ryddingen av klær har jeg rett og slett blitt kvalm av å tenke på hvor mye penger alt sammen er verdt. Det ligger flere 10-talls tusen kroner i alle disse klærne jeg prøver å kvitte meg med. Og det verste av alt er at klesskapet mitt fortsatt inneholder en solid mengde med klær. Skal uten tvil roe ned shoppingen framover, dere må bare kjefte på meg hvis det blir for hyppige innkjøps-innlegg her på bloggen, haha!


Fine bikinien min </3


<3

Vi fortsetter altså salget i morgen! :) Adressen er fortsatt Tønsnesveien 15 (Tromsdalen, gult hus), klokken 18:00. Vi tar både kort og kontant ♥

Mat, mat, mat

Man vet man er flyttet hjemmefra når man blir like overlykkelig over å høre at det er 50% på hele Spar, som om det er 50% på hele BikBok. Så gjett hvor jeg har vært? På storhamstring på Spar. Butikken skal legges ned, så alt skal bort. Helt fantastisk spør du meg! Nå har vi to stappfulle frysere, et oppfylt kjøleskap og mye mer, til rett over 1000-lappen. To ting er i allefall sikkert, og det er at mat er ufattelig dyrt i Norge, og derfor fråtser nordmenn til seg mat som er på tilbud. Enhver person som skal kjøpe sin første hvitost med sine egne penger vil få bakoversveis. Toalettpapir og hvitost er det som svir mest i lommeboka, hele 100 kr for en Norvegia. Det er nesten så man vurderer å droppe osten på pizzaen og slutte å gå på do.

Køen gikk seriøst gjennom hele butikken. Tror det tok en times tid, så Vegard stilte seg bare rett i køa mens jeg gikk rundt å shoppa. Genialt, hihi! Masse, masse mat <3<3<3 Forresten; Jeg føler meg gammel! Første gang jeg har blogget et innlegg som kun handler om mat.


Meg i nuet med sjokispudding. Måtte unne meg det på butikken siden jeg får så sssinnnsssykt søtsug i uka mi. Helt villllt faktisk! Nå må jeg bokstaveligtalt skynde meg litt, enda litt jobb å gjøre før klessalget kan starte og ikke minst må tryne få en gjennomgang i sminkebøtta… Kom, kom! Tønsnesveien 15 (gult hus, i Tromsdalen). Fra 18:00 og utover!!

Minner om klessalget i morgen

I dag er en skikkelig drittdag som helst bare kan bli ferdig. Mensen er kanskje ikke noe man snakker høyt om på blogg, men realiteten er at vi alle jenter hater det like mye – spesielt hvis man får det på skolen, helt uforberedt, og selvfølgelig ingen tamponger innen rekkevidde. Da har man rett og slett ingen andre alternativer enn å stappe trusa full av dopapir å håpe på at det skal holde til man rekker å komme seg hjem. Det eneste positive med mensen er at man vet at man ikke er gravid.

Utenom mensen er jeg ellers bare så sinnsykt trøtt, meeen jeg har ikke tid til å være trøtt, for nå som middagen er fordøyd skal jeg bortover til Marlene for å gjøre klart til klessalget i morgen. Remember? Håper så mange som mulig av dere kommer, for både jeg og Marlene har flere søppelsekker fulle av klær som forhåpentligvis skal bli solgt unna. Vi har størrelser ifra XS-L og vi tar både kort og kontant.

Time and place: Tønsnesvegen 15 i Tromsdalen (gult hus) klokken 19:00. Kommer du? :):)

Girly girl

Halla! Føler egentlig at livet mitt er så A4 som det overhode går ann å bli, og spør meg selv derfor ofte om hvorfor i alle dager jeg har så sinnsykt mange trofaste lesere som følger meg, uansett hvor mange dager, uker eller måneder jeg er fraværende på bloggen. Dere kommer alltid tilbake og det fortjener jeg egentlig ikke så dårlig blogger som jeg har vært – men jeg setter veldig stor pris på det ♥♥♥ Snart kommer det nytt design også, så det blir jo ganske forfriskende.

Èn av mine faste samarbeidspartnere er Junkyard. Jeg blir alltid superglad når det kommer en pakke fra de, de har så mye fint og dødsbra utvalg!! Vet at mange av dere også digger junkyard, så en ny konkurranse hvor dere kan vinne gavekort høres vel ikke feil ut? Skal se hva jeg får til :)

Denne gangen var jeg litt “vågal” og valgte en knæsjrosa genser fra SVEA. Personlig er jeg ikke noe “rosajente”, velger som regel alltid andre farger hvis det er mulig, men fresht med litt rosa også da!


Her ser det ut som æ står og venter på bussen, klar for å ta opp busskortet fra lomma, haha! :’)


I tillegg til Timberlandsene mine så er UGGs et MUST uansett hva folk måtte mene om disse “tøflene”. Junkyard er dessverre utsolgt for Uggs akkurat nå.

Til slutt må jeg tipse dere om at Junkard har salg på en stor mengde varer for tiden, så hvis du vil spare mange penger lønner det seg å shoppe nå :)

Videoblogg svar på spørsmål

Tja.. Under ser dere hvorfor jeg aldri kunne ha vært med på “Bloggerne” eller hvilket som helst TV-program. Jeg er så ukomfortabel foran kameraet! Føles bare helt unaturlig for meg å sitte og “snakke” til et kamera, derfor jeg videoblogger sånn èn gang i året. Synes nordleninger generelt høres sykt care ut når vi snakker, har noe med tonefallet vårt og gjøre – og jeg er i allefall ikke noe unntak, haha. Høres ut som at jeg gir faen i alt og bare “tjaaa, vet ikke, bryr mæ egentlig ikke..”. I tillegg er jeg litt hangover og sliten, altså ikke helt på mitt beste, så litt unnskyldt? Vær snill med meg ellers blir jeg lei meg og tørr aldri å videoblogge igjen :(:(

Uggs på byen

Helluhellu! På søndager er det litt ekstra slitsomt å ha en blogg, spesielt hvis man har vært ute dagen før. Heldigvis husket jeg på å ta bilder før jeg ble for beruset. Jeg var i bursdag i går hos Marte som ble 20 år – lucky bitch! Nei NÅ begynner jeg å lengte skikkelig etter å bli 20 år, jeg var såå misunnelig på de jentene i bursdagen som var over 20 og kunne dra på alle andre uteplasser enn Rogers (eneste uteplassen for 18-åringer i Tromsø)…

Koste meg masse på vorset da, og vinen gikk som alltid rett i fletta på meg. Rogers er så sykt harry uansett, så jeg vurderte faktisk et lite øyeblikk om jeg ikke bare skulle bytte ut de skyhøye skoene med uggs, hahaha! Men uggs på byen er vel litt drøyt upassende, selv for Rogers å være, men jeg vedder på at ingen hadde reagert på det uansett. Gårsdagens antrekk:


Topp og skjørt fra Bik Bok.

Vegard er og spiller fotballkamp så jeg vurderte å bruke alenetiden på å lage en videoblogg?? Kanskje begynne og svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden, eller har dere noen andre ønsker?

Beste minner fra 2013

♥ Året startet med at jeg ble kjæreste med Vegard, nærmere bestemt 11. januar. Vi hadde kjent hverandre i et par år og holdt på i et par måneder før vi ble sammen, men husker hvor sykt rart og skummelt det var i begynnelsen. Kjæreste liksom. Hadde aldri hatt kjæreste før og husker jeg egentlig ble sykt stressa av tanken. Følte meg litt yolo der og da og tenkte bare på hvordan i helvete dette skulle gå. Det tok litt tid å vende seg til “kjærestetilværelsen” og man må lære seg å tilpasse seg den andre personen. Man har ikke lengre bare seg selv å tenke på og det var helt nytt for meg. Men det har jo gått over all forventning og vi har fått det bare bedre og bedre med tiden. Vi har lært hverandre å kjenne på en helt ny måte og jeg kan være meg selv 100% rundt han. Føles veldig fint!

♥ At jeg bestod teorien for billappen fortjener en egen post. Jeg var så nervøs for å stryke!! Men jeg bestod heldigvis med glans på første forsøk med bare 2 feil! Da så jeg lyset i enden av tunnelen og lappen var ikke langt unna, hurra!

♥ Da var det på tide å begynne og tenke på BIL! Jeg skulle kjøpe min aller første bil og med stor innflytelse fra min storebror endte jeg opp med en BMW 1 serie coupe. Gullet mitt befant seg i Oslo, så da var det bare å fly ned og hente henne hjem. Jeg hadde fått oppkjøringsdato men hadde riktignok ikke tatt lappen enda, så Vegard måtte kjøre hele veien hjem. Jeg var SÅÅÅ sjalu, jeg ville kjøre jeg også, haha! Men det var en fin tur, og sinnsykt deilig følelse å ha kjøpt sin første bil. Jeg har aldri vist dere bilen min før, så ja her er den:


Skal vise dere flere bilder en annen dag, må bare få vasket henne først, hihii.

♥ Noen uker etter bestod jeg oppkjøringen og hadde ENDELIG billappen!!! 16. april 2013 var den store dagen, bare nesten 1 år etter jeg fylte 18 år.. Å få lappen må være den beste følelsen i verden, og i allefall når man har en så deilig bil stående klar for og kjøres. Det var en helt sykt deilig og RAR følelse å sette seg i bilen å kjøre, helt alene, for aller første gang. Skulle være tøff å skru opp anlegget på fullt med bass og hele pakken, men i begynnelsen kunne jeg faktisk ikke høre på høy musikk i bilen, ble så ufokusert og kjørte alt for fort da, haha. Har faktisk ikke tatt bussen en eneste gang etter jeg fikk lappen og trives GODT med det, hihi!

♥ Det neste høydepunktet i 2013 var å dra til Tyrkia med Vegard. Vi var der i to uker og koste oss MAKS! Beste kjæresten, masse sol, varme, god mat, kos og litt alkohol – ikke mer å si om det.

Ser ut til at de beste høydepunktene var på starten av året, for nå kommer jeg ikke på noe mer som er verdt å nevne. Utenom at jeg fikk skoleplass kanskje, det ble jeg veldig glad for. Trykk gjerne på liker-knappen hvis dere likte innlegget, så kanskje jeg lager et om hva jeg ser fram til i 2014 :)