Girly girl

Halla! Føler egentlig at livet mitt er så A4 som det overhode går ann å bli, og spør meg selv derfor ofte om hvorfor i alle dager jeg har så sinnsykt mange trofaste lesere som følger meg, uansett hvor mange dager, uker eller måneder jeg er fraværende på bloggen. Dere kommer alltid tilbake og det fortjener jeg egentlig ikke så dårlig blogger som jeg har vært – men jeg setter veldig stor pris på det ♥♥♥ Snart kommer det nytt design også, så det blir jo ganske forfriskende.

Èn av mine faste samarbeidspartnere er Junkyard. Jeg blir alltid superglad når det kommer en pakke fra de, de har så mye fint og dødsbra utvalg!! Vet at mange av dere også digger junkyard, så en ny konkurranse hvor dere kan vinne gavekort høres vel ikke feil ut? Skal se hva jeg får til :)

Denne gangen var jeg litt “vågal” og valgte en knæsjrosa genser fra SVEA. Personlig er jeg ikke noe “rosajente”, velger som regel alltid andre farger hvis det er mulig, men fresht med litt rosa også da!


Her ser det ut som æ står og venter på bussen, klar for å ta opp busskortet fra lomma, haha! :’)


I tillegg til Timberlandsene mine så er UGGs et MUST uansett hva folk måtte mene om disse “tøflene”. Junkyard er dessverre utsolgt for Uggs akkurat nå.

Til slutt må jeg tipse dere om at Junkard har salg på en stor mengde varer for tiden, så hvis du vil spare mange penger lønner det seg å shoppe nå :)

26 kommentarer

Siste innlegg