Varme føtter i vinter

Hei jenter! Heeeelt greit med noen timer fri midt i skoledagen, da rekker jeg å dra hjem og spise, slappe av, og til og med blogge! Fint å rekke dagslyst for en gangs skyld, for nå blir det bare mørkere tidligere og tidligere på dagen. Har tenkt på å kjøpe meg en ekstern blits eller hva det heter? Kan ingenting om akkurat det, men det skal visst fungere veldig bra, eller? Noen med peiling som kan anbefale det til meg? Jeg har et Canon kamera. 

Vil vise dere mine nye, fantastiske vintersko fra Junkyard. ELSKER DEM! Farvel til UGGS og kalde, våte føtter! De er supergode, varme og helt vanntette, så det er et kjempepluss for min del som kun bruker hvite kortsokker året runt. Til en forandring skal det bli deilig med tørre og varme føtter denne vinteren. Ikke minst synes jeg de er sykt fine ♥ Disse kommer til å bli brukt MYE!


Du finner de HER til 1499 kr. 

Samtidig vil jeg vise dere min nye comfye chillebukse, også fra Junkyard. Har faktisk lenge ønsket meg en grå “stoffbukse” som er tight nede i leggene, så denne ble jeg veldig glad for! Stoffet er litt stivt i begynnelsen, men former seg mer etterhvert. Sitter kjempefint på ♥ Dere finner den HER til 449 kr. Genseren jeg har på meg er fra Bik Bok, kjøpte den i går. Elsker for så vidt den også, hihi!

Gladnyhet! Jeg har en rabattkode til dere hos Junkyard. Om dere skriver inn “tuvaw” når dere betaler så får dere 20% på hele kjøpet. Rabatten gjelder t.o.m morgendagen :) Kanskje man skal begynne med julegavene?

41 kommentarer

Siste innlegg