Change in plans

Når bloggkongen ringer og spør etter super-nanny (meg såklart), må man bare slippe alt man har i hendene, droppe alt av planer, og si “JA, klart jeg kan!”. For en ære, få være i bloggkongens crib, spise av hans bestikk, få servert hjemmelaget pizza av bloggkongen selv og ikke minst få passe den nydelige sønnen. Åh, for en ære! Så da ble altså planene endret fra party hardy til super-nanny Tuva. Viktig å stille opp for bloggkollegaer!


Pizzaspising, bloggmøte, bloggbilder og chicktalk før Eivind stakk avgårde på jobb.  


Om dere har lest bloggen til Eivind vet dere at han er sykelig opptatt av trening, så jeg måtte selsagt ta en “Eivind” å vise frem gunsan. Var absolutt ikke meningen å få deg til å se liten ut, Eivind!


Eivind mener jeg er småfeit, så han ga meg litt fat burn-tabeletter :OOO


♥ Konrad ♥

Fikk ikke leiligheten..

Ojj da, så mye klokken er, kvelden allerede! Jeg og Therese har vært og shoppet inn nødvendighetene til i kveld, blir en liten tur ut (som på hjemmefest). Skal ta det litt rolig i dag, kan ikke få hangover i morgen når vi skal trene. Er så gira på trening, hadde egentlig sykt lyst til å trene i dag, men det rakk vi dessverre ikke. Haha, har enda gårdagens sminke på, så skal straks inn i dusjen, sminke meg på nytt, lage mat og gjøre meg klar for kvelden. 

Og ja, forresten.. Vi fikk ikke leiligheten :( Så om noen vet om en leilighet til leie her i Tromsø med tre soverom som ligger nogenlunde sentralt (dvs. ikke Kvaløya, Hamna eller Kroken), så si ifra! Da er vi tre jenter som blir veldig glade :) 


Therese på sitt fresheste


Frokost. Spennende bilde.


Babe

HAHAHA! På grunn av disse bildene kræsjet vi faktisk i en jævla betongstolpe… Bra og heller ta bilder av seg selv i stedet for å følge med på veien.. Snx!

Shopping i klesskapet til Karen

Siden Karen var så bitch å bare stakk fra meg, utnyttet jeg anledningen til å shoppe litt i klesskapet hennes. Røsket bare med meg noe i full fart siden jeg hadde det litt travelt, neste gang får jeg ta enda mer mohahah! Karen har så sykt mye klær, og ikke minst fine, hun burde helt seriøst startet å blogge. Elsker at vi bruker ca. samme størrelse :)

Forresten, noen som har et middagstips? Utenom pizza og taco, takk!

Bikini til sommeren

Heeei og GOD PÅSKE!! 

Er hos Therese nå, vi har laget mat og sitter nå og snakker om hvor mye vi gleder oss til sommer, sol, og mest av alt FLORIDA :) Før sommeren og Florida må jeg/vi gå til innkjøp av noen fine bikinier, så har sett litt på Nelly. Synes utvalget var helt greit, har mest lyst på Victoria Secret-bikini (selvfølgelig), men det skal jeg vente med å kjøpe til vi kommer til Florida. Fant i allefall 6 veldig fine og billige, fra Nelly.com. 


Grønn finner du til 140 kr HER // Gul finner du til 259 kr HER // Rød finner du til 140 kr HER


Gull finner du til 140 kr HER // Lilla/rosa finner du til 329 kr HER // Rosa finner du til 179 kr HER (annonselenker)

Hvilken likte du best?

Krysser fingrene

Heeei! Visningen var egentlig litt “skummel”, var fire andre voksne par der, så forhåpningene er små, men vi krysser alt vi har for at vi får den! Altså, vi er jo noen søte og snille jenter som trenger et sted å bo.. Hehe. Leiligheten var minst like fin i virkeligheten, og FOR en utsikt! Utsikt er ikke vanligvis noe som opptar meg spesielt mye, men går ikke ann å unngå når den var så utrolig fin. Så for meg alt sammen, grillkos og øl på verandaen om sommeren, solnedgang og idyll fra morgen til kveld. I tillegg er leiligheten perfekt for bloggbilder, lys og fin (haha, bloggere as..). Drømmer meg helt bort! Vi får forresten vite i morgen om vi får den, skriiiker om vi ikke får den 🙁

Nå er jeg på besøk hos Raade og Karen, bare at Karen er ikke her. Jeg skulle som nevnt sove her i natt, men neida, det kunne jeg plutselig ikke. Snille søsken jeg har. De skulle plutselig ha besøk av både venninne og kjæreste, så lille, stakkars meg er det ikke plass til. Så skal snart hjem… å gjøre lekser… alene.. uten hjelp. BITCH!


Raade har vært snill og lagd meg mat da. 


OG holdt privatkonsert for meg. Hva faen, hvem EIER en jævla saksofon liksom!?

Er på visning på verdens fineste leilighet

Hei! Når jeg poster dette innlegget er jeg på visning på verdens fineste leilighet (som vi har råd til) som dere ser på bildene under. Haha, grunnen til at jeg poster det akkurat NÅ mens vi er på visning, er fordi jeg ikke ville at noen andre skulle vite om visningen før det var for “sent”. Mohaha!

Det stemmer, jeg skal flytte ut :) Skal flytte ut sammen med Mariell og Ida, og det kommer til å bli utrolig spennende og bra – tror og håper jeg. Håååper virkelig vi får leiligheten, den er perfekt på alle mulighe måter. Tre soverom, stort kjøkken, stor stue, parkering, sentralt og ligger nært matvarebutikk, rimelig leiepris ++. 

Bilder av leiligheten fra annonsen på Finn.no:


Vi kommer til å krangle om dette soverommet… Jeg BETALER de omså hvis jeg får det!

Hva synes dere, nydelig ja?? Å GUD, jeg DØR hvis vi får den, men sjangsene er sikkert ikke store. Hvem vil vel leie til tre 18-åringer? Men heldigvis røyker vi ikke, har ikke dyr, fester aldri, jobber, går på skole og er kjempeseriøse, så de burde absolutt velge oss 🙂

Full timeplan

God dag mine fine, fantastiske, søte, snille, slemme, kule, dumme og smarte lesere. GOD DAG TIL ALLE!! 

I dag er en bra dag med strålende vær og ei veldig blid Tuva – men en veldig stressende dag. Full timeplan, det liker jeg, men vet ikke når jeg får tid til dere midt oppi alt. Egentlig ikke så ofte jeg har stappfull timeplan, men ordentlig oppdatering kommer i allefall i kveld. Dagen består av: Skole til halv 4, rett hjem å hente treningsklærne for så dra og trene med Therese, rett på visning (det skal jeg fortelle mer om senere. Det er forresten det jeg siktet til når jeg sa at jeg skulle gjøre noe superspennende i dag), spise, så masse skolearbeid. Tror jeg skal sove hos Karen i natt sånn at hun kan hjelpe meg med skolearbeidet, haha.


Har vært på lunsjdate med Therese nettopp. Dro på Knoll og Tott as usual! Beste baguetten i byen, min favoritt er kylling og bacon, naammmm!


Fine øyne


Ble du sulten? MEHE


Sexy


Moppabilen <3 Og Therese :S

Tok fine outfitbilder til dere, men når jeg la de inn på Macen ble halvparten av bildene helt svarte, why?! Har skjedd flere ganger, LITT irriterende.. Men får bare ta nye etterpå da, men her har dere en liten smakebit:


You like?

Musikk

Mildt sagt irriterende at blogg.no ikke vil fungere når jeg faktisk har lyst til å blogge, men finallyyy! Tenkte egentlig å poste et innlegg om epilatoren som dere har spurt mye om, men det får jeg heller bare ta i morgen, for nå skal jeg på besøk til Therese en tur sånn at hun kan lære meg hvordan man bruker iMovie, sånn at det kanskje kan bli noen videoblogger i fremtiden. Eller nei glem det, det skal jeg ikke, hun vil ikke ha meg på besøk sier hun.. Men innlegget om epilatoren kommer for det om i morgen. Og i morgen skal jeg forresten noe annet superspennende, men hva det er får dere heller ikke vite før i morgen haha :) 

Her har dere noen sanger jeg hører mye på at moment: 

Hører på ganske mye mer og forskjellig, plukket bare ut noen tilfeldige. Kan lage flere slike innlegg om det er ønskelig? Digger alle disse i allefall :) Hvilke er dine favorittsanger for tiden? 

Look alike??

Har fått flere kommentarer på at jeg ligner på Kristin fra Paradise Hotel. Kan faktisk si meg enig i at vi kanskje har noen likehetstrekk, ligner kanskje litt? Synes hun er en pen og kul dame, og det er jo jeg også, så ;) Haha! Hva sier flertallet, ligner vi?

Synes det er gøy å høre hvem dere mener jeg ligner på, det skjer hele tiden. Har blant annet fått høre at jeg ligner på Sandra Bullock, Aylar Lie og Viktoria Eriksen fra The Blacksheeps (hun trommisen) + mange flere jeg ikke husker i farten. 

Svar på spørsmål

Hadde en liten spørsmålsrunde på fanpagen min på facebook siden jeg kjeder meg og ikke har noe spesielt å blogge om. På fanpagen skriver jeg mye kødd som sikkert noen av dere synes er artig å få med seg, so you know what to do, push the like-button! Så her kommer noen av svarene, resten kan jeg ta i morgen. 

Hva er det første du kommer til å gjøre når du blir 18? – Dra ut på byen og sikkert drikke meg så drita at jeg ligger over doskåla på selveste dagen. Jeg har bursdag på en søndag, så når klokken slår 12 er det rett ut på byen! Therese mener jeg skal leie lokalet og feire bursdagen (siden hun ikke kan bli med ut på byen HAHA), så kaaanskje jeg gjør det, men tviler. 

Hvorfor videoblogger du nesten aldri? – Fordi jeg suger skikkelig på det. Både det å stå foran kameraet og redigering. Sorry! Men skal prøve og “vende” meg til det, øvelse gjør mester. Og så må jeg få noen til å lære meg med iMovie eller hva det heter for noe. 

Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? – Det er faktisk ingen kroppsdeler jeg er 100% fornøyd med – enda. Jeg er perfeksjonist fra helvete når det kommer til min egen kropp. Det er ikke sånn at jeg er misfornøyd altså, for jeg vet at jeg har en ganske slank og trent kropp, men den kan bli mye bedre. Om jeg skal nevne noe, så må det bli rumpa, magen og ryggen. 

Synes du fortsatt det er gøy å blogge? – Det går veldig opp og ned. I dag synes jeg det er gøy, men sikkert ikke i morgen. Haha, skjønner!? 

Favorittparfyme? – Bruker ikke parfyme så ofte, pleier heller å smøre kroppen inn i en body lotion med god lukt. Synes det er mye diggere! Men når jeg bruker litt parfyme, bruker jeg en av disse:

Hvordan har du det? – Takk som spør ♥ Jeg har det helt greit. Jeg har utrolig humørsvingninger hele tiden, ene øyeblikket elsker jeg livet mens i neste vil jeg bare dø. 

Hva er det beste med å blogge? – Alle leserne, tilbakemeldingene, opplevelsene jeg får fra og av bloggen, pengene og sponsorgavene. Der var jeg ærlig! 

Favorittbutikker? – Bik Bok, H&M, Gina Tricot og Zara. De to siste har vi ikke, sucks to be me.

Hvem blogger har du mest kontakt med (utenom Therese)? – Egentlig ingen. Har jo både snakket og møtt mange av toppbloggerne, men ingen jeg har jevnlig kontakt med. 

Hva skjedde mellom deg og Therese da dere ikke var så gode venner?
 – Vi har alltid vært venner, men var en lang periode hvor vi så og si aldri var sammen med hverandre, skle fra hverandre pga ulike venner og sånt. Men jeg visste at det ble å ordne seg 🙂

Hva synes du om Boyfriend den nye sangen til JB? 

DEILIIIIIG!