Full timeplan

God dag mine fine, fantastiske, søte, snille, slemme, kule, dumme og smarte lesere. GOD DAG TIL ALLE!! 

I dag er en bra dag med strålende vær og ei veldig blid Tuva – men en veldig stressende dag. Full timeplan, det liker jeg, men vet ikke når jeg får tid til dere midt oppi alt. Egentlig ikke så ofte jeg har stappfull timeplan, men ordentlig oppdatering kommer i allefall i kveld. Dagen består av: Skole til halv 4, rett hjem å hente treningsklærne for så dra og trene med Therese, rett på visning (det skal jeg fortelle mer om senere. Det er forresten det jeg siktet til når jeg sa at jeg skulle gjøre noe superspennende i dag), spise, så masse skolearbeid. Tror jeg skal sove hos Karen i natt sånn at hun kan hjelpe meg med skolearbeidet, haha.


Har vært på lunsjdate med Therese nettopp. Dro på Knoll og Tott as usual! Beste baguetten i byen, min favoritt er kylling og bacon, naammmm!


Fine øyne


Ble du sulten? MEHE


Sexy


Moppabilen <3 Og Therese :S

Tok fine outfitbilder til dere, men når jeg la de inn på Macen ble halvparten av bildene helt svarte, why?! Har skjedd flere ganger, LITT irriterende.. Men får bare ta nye etterpå da, men her har dere en liten smakebit:


You like?

30 kommentarer

Siste innlegg