BEFORE AND AFTER BROW REHAB

Sponset behandling

Hola, mine venner! Som jeg skrev, var forrige uke min “bli-ny-uke”. Da var det hår og bryn som stod på prioriteringslisten. Det trengs etter en sommer med mye sol – hår og sånt blir i alle fall nedprioritert hos meg på sommeren. Men nå er høsten kommet for å bli, og da er det på tide å ta tak!

Èn av de tingene jeg gledet meg til med å flytte til Oslo, var å besøke Brow Rehab! Haha ja faktisk, jeg gledet meg skikkelig til det. Alle som liker å oppdatere seg på sosiale medier som blogg/Instagram, har vel hørt om Brow Rehab? De er blitt superpopulære på de to årene de har eksistert, og det er ikke så rart – “Brows on fleek” er noe alle vil ha i disse dager. Bryn utgjør så utrolig stor forskjell! Men de bryna er ikke så lett å forstå seg på, jeg har i hvert fall ingen peiling på hva slags form eller farge som passer mitt ansikt. Da er det helt fantastisk digg å få hjelp av en profesjonell. Jeg ble SÅ fornøyd med mitt resultat, og det bare etter èn behandling ♥

Herregud, se den forskjellen da! Mitt utgangspunkt var ganske så bra i følge min behandler, Margrethe (instagrammen hennes), så nå gleder jeg meg til å se hvor flotte brynene mine kan bli etter å ha vokst ut enda mer. Jeg skal tilbake på oppfølgingstime om en liten måned. Behandlingen som ble gjort på meg heter brynsløft. Den innebærer voksing (for å fjerne hår/dun rundt hele brynet, derfor jeg er litt rød på bildet), farging og forming med pinsett for perfekt resultat. Om du ikke har spesifikke ønsker, finner jentene på Brow Rehab den perfekte fasongen til ditt ansikt. Selv hadde jeg ingen peiling, så Margrethe ordnet brynene etter hva hun mente passet mitt ansikt. Jeg ble overraskende fornøyd, hadde ikke forventet så bra resultatet på første behandling! Behandlingen tar ca. 45-60 minutter, og personlig synes jeg den var behagelig og avslappende, haha. Gleder meg til å dra tilbake ♥

 

JEG TRENGER NY HEADER

Happy news, guys!! Jeg sendte akkurat en melding til hun som har lagd blogg-designene mine tidligere, og spurte om hun har tid/lyst til å lage meg et nytt. Håper hun kan, for nytt design, det trenger vi her, sant!? Jeg blir dårlig selv av å gå inn på bloggen min, og sånn kan det selvfølgelig ikke være. Nytt design/header gir alltid en ny blogg-boost, og det er ikke feil det heller. Selv om blogg-motivasjonen faktisk er på topp om dagen, og tenker at jeg skal dele enda mer med dere i fremtiden. Angrer litt på at jeg ikke har vært mer aktiv de siste årene, for det har egentlig foregått mye i livet mitt som kunne ha vært blogget om og vært “arkivert”. 

Bildet over er det jeg tenker å bruke i min nye header, så om du har lyst til å prøve deg på å lage header må du GJERNE gjøre det ♥ Send det til meg på mail: [email protected] De beste forslagene vil bli postet her på bloggen med credz og link og alt. 

BURSDAGSFEIRING AV BESTIE

♥ BIRTHDAY GIRL 
 

Jeg har hatt veldig hjemlengsel til Tromsø en stund nå. Ikke rart, da jeg faktisk ikke har vært hjemme siden påsken. Da Therese inviterte til bursdagsfeiring denne helgen var det bare å bestille flybillett, jeg måtte selvfølgelig være med å feire snuppa mi! Therese og jeg har et unikt vennskap. Selv om vi møtes alt for sjeldent, vet jeg at hun alltid vil være en av mine nærmeste venner. Jeg savner henne masse, vi var jo med hverandre hver eneste dag gjennom ungdomsårene. Man så oss alltid sammen! Fun fact: jeg hadde aldri startet opp bloggen hadde det ikke vært for Therese. Vi gjorde hverandres blogger populære, og det hadde aldri vært like gøy uten henne. Hadde nok heller ikke orket… haha!

Ellers var det SÅ godt å være en liten tur hjemme i Tromsø! Bare det å se høye fjell, skog og sjø samtidig, gjorde godt for sjela mi. Møte familien, venner og å spise god, hjemmelaget mat er gleder man setter sånn pris på når man har flyttet langt hjemmefra. Oslo er spennende, gøy og sjarmerende på sin måte, men Nord-Norge er helt spesielt. Jeg synes faktisk synd på dere som ikke har opplevd Nord-Norge! Det er skremmende mange nordmenn som ikke har vært nord for Trøndelag, og vet dere? – Den mest fantastiske naturen finner du der. Vi er heldige som bor i Norge, herregud for et vakkert land vi lever i.  

Jeg blir litt sentimental av å være hjemme, det vekker både gode og onde følelser og minner. Jeg kunne ikke tenkt meg og bodd der akkurat nå, men veldig fint å komme på besøk, for så å dra igjen. De fleste føler det kanskje litt slik om hjemplassen, når man har flyttet derfra? 

MIN MÅTE Å TAKLE KJÆRLIGETSSORG PÅ

Takk for snille og oppløftende tilbakemeldinger på forrige bloggpost ♥ Det gjør meg gladere enn dere sikkert tror! Det er godt å ha kommet til det punktet hvor man endelig innser at man ikke kan fortsette å håpe på at et forhold kan reddes. Man har egentlig skjønt det lenge, men så er det ikke så lett å innse og akseptere at sånn er det faktisk blitt. Nå er det bare meg! Jeg må bli min egen sjef og jeg må bli glad i å være “bare” meg.

Jeg er bra nok på egenhånd. Jeg klarer alt på egenhånd!

Hvordan har jeg så langt taklet kjærlighetssorgen? Hittil har jeg vært gjennom to “faser”, vil jeg si. I første fase var jeg helt gæren – jeg drakk og festet mange dager i uken rett etter at jeg kom til Oslo. Mye alkohol, jeg var ute på byen, moret meg, ble kjent med nye mennesker og flørtet litt. Bare fordi jeg kunne! Det var godt og det trengtes der og da, men nå kjenner jeg meg litt ferdig med all den festingen. Alkohol og festing gjør meg utslitt, og det er ikke en livsstil jeg trives med i store mengder. Den fasen jeg er inne i nå, er å ta vare på meg selv ♥ Både innvendig og utvendig. 

Jeg har trent mye de siste ukene. Spist sunt. Stått opp tidlig. Vært på skolen. Trening er for meg den mest effektive måten for å føle meg bra, og ikke minst for å få tankene over på noe annet. Huden, håret, neglene og generelt hele meg har vært preget av alt som har vært, både følelsesmessig og all festingen jeg har bedrevet med. Men nå er det nok!! Så denne uken har vært min “bli ny-uke”, og guriii så deilig det er. 
 


Uken min begynte i frisørstolen hos Hendrix Hair på Frogner, og en bedre start på uken kunne jeg umulig fått! Jeg gliser enda over det “nye” håret mitt, det er så deilig å føle seg litt fresh igjen. Alle screenshotene jeg fikk på snapchat(tuvaw) av håret mitt, tyder på at flere også likte det ♥

Håret mitt… var en katastrofe! Flaut å si, men sist jeg gjorde noe med fargen var i desember. En solid ettervekst hadde grodd frem og håret var mildt sagt solbleket og gult etter sommeren. Ikke særlig flatterende, og jeg har lenge gått med håret oppsatt konstant på grunn av det. Heldige meg har inngått samarbeid med Hendrix Hair (behandlingen er da altså sponset ja), og på mandag var det Anita som behandlet håret mitt. Sprudlende og søt dame som tok utfordringen med et smil! Jeg har ekstremt mye hår, og jeg vet at frisører blir litt slitne bare av å se på det, haha. 


 

⋅ HÅRET MITT FØR ⋅

Irriterende kunde som jeg er, visste jeg ikke egentlig hva jeg ville når jeg kom inn i salongen. Tviholde på det lyse og friske det opp, eller gå tilbake til mørkt hår?? Jeg tror jeg savner litt mørkere hår, men så har jeg jobbet så lenge med å få det lyst at jeg må jo bare kjøre på litt til! Det er ikke “bare” å gå fra mørk til lys – i hvert fall ikke hvis du bryr deg om håret ditt. Men Anita tok vel egentlig avgjørelsen for meg, og det passet meg ypperlig – ubesluttsom og vanskelig som jeg er.. Jeg valgte bare å stole på henne, og det gjorde jeg heldigvis rett i. Hun tynnet først ut håret masse, før hun satte i gang med striping i både lyse og litt mørkere farger. 


 


HENDRIX HAIR FROGNER 
Adresse: Oscars gate 32
Timebestilling: 22 55 49 08
Min frisør: Anita – instagram: @anita.hair


Jeg elsker håret mitt nå ♥ Nå har jeg oppnådd den blondfargen jeg har ønsket meg lenge. Jeg er liksom skikkelig blond, men samtidig ikke. Håret ser så “naturlig” blondt ut som det går an, altså med tanke på hvor mørk jeg faktisk er naturlig. Anita klarte å få til en fantastisk fin overgang fra den mørke etterveksten og til det lyse. Det var rene luksusen å dusje i dag, håret føltes så lett og deilig ut etter og fått tynnet det ut også. Nei assa.. jeg er så fornøyd! 

PS: Anita skal åpne Hendrix Hair i Drammen! Regner med noen ble glade nå? Etter planen skal dørene åpnes 1. november. Gøy, gøy!!
 

DERFOR FLYTTET JEG TIL OSLO

Nå bør jeg egentlig spise før jeg skriver til dere. Blodsukkeret er så lavt, i tillegg har det vært en dag med mange rare følelser. Jeg har fått bekreftet det jeg trengte å få bekreftet for å komme meg videre i livet. Sånn på ordentlig. Det har vært mye spekulasjoner, spørsmål og antagelser rundt hvorfor jeg flyttet til Oslo, og om jeg er singel. Som dere vet har jeg vært i et forhold i snart 4 år, og denne personen har betydd alt for meg. Jeg trodde faktisk at han var den rette, jeg ga han hjertet mitt og tenkte at jeg en dag skulle få barn med han. Har du noen gang følt deg avhengig av et annet menneske? Så avhengig at du tror at du ikke klarer å leve uten han/henne? Så avhengig at humøret ditt avhenger av en annen person? Har du elsket noen så høyt at du ikke kan forestille deg at det går an og elske noen andre på samme måte?

Jeg har vært, og er fortsatt, i en sårbar situasjon. Kald og tøff på utsiden, men på innsiden fryktelig sårbar. Jeg gikk med tårer i øynene som en idiot gjennom Bogstadvegen i stad. Øynene mine glinset mot bakken mens jeg prøvde å tørke tårene ubemerket, og håpet på at ingen forbipasserende skulle legge merke til meg. Jeg sliter med å skrive om det fordi det enda er sårt, og jeg opplever hele tiden ups and downs. Det er vanskelig, men det går bedre! Som dere skjønner så kan jeg bekrefte at jeg er singel, og det er også derfor jeg flyttet til Oslo. 

SÅNN! Det var deilig å få ut. Nå kan jeg komme meg videre på ordentlig. Oslo har tatt meg bra i mot, men føler meg samtidig litt lost og ensom her i verden. Prøver å finne meg selv igjen og en ny lykke i hverdagen, hva enn det betyr.. ♥

MIN SAMBOER OG BESTEVENN

(Den countoringen var obviously ikke ment for blits… Whatevah!!)
 

Processed with VSCOcam with b1 preset

Enja og jeg har kjent hverandre siden vi var 7 år gamle, da vi begynte omtrent samtidig på turn. Vi fant hverandre fort og ble straks uadskillelige. Vi var bestevenner! Gutter var (og er fortsatt) selvfølgelig hovedtemaet og største fokus når vi var sammen, og i en periode når vi var 14 år, var vi forelsket i samme gutt samtidig. Ingen av oss fikk han, og det var kanskje like greit 😉 Enja var den venninnen jeg var på første ordentlige fest sammen med, hvor vi drakk oss fulle på to øl og hang med gutter som var 5-6 år eldre. Ekstremt shady tenker jeg i dag, men for to fjortiser var det stor stas og som den største selvfølge i verden. Vi var jo så voksne og modne for alderen, vet dere. På festen var det andre jenter, men de var også en del år eldre enn oss. De mislikte (selvfølgelig, tenker jeg nå) at vi var der, og ga stygge blikk – og vi forstod selvsagt ikke hvorfor, haha. Ikke særlig populært blant de eldre jentene da guttene “deres” var mer opptatt av to fjorten år gamle jenter, enn hva de var av dem. Men vi elsket oppmerksomheten! Heller ikke så merkelig at våre foreldrene grøsset seg i fortvilelse hver gang vi var sammen. He-he. 

Enja og jeg hadde lite kontakt gjennom videregående og årene etter. Det bare ble sånn, vi bodde langt fra hverandre og fant hver våre venner. Møttes nå og da, og det var superhyggelig de gangene vi møttes. Litt som bekjente, egentlig. Vi har vel strengt tatt ikke “kjent” hverandre på en del år nå, men det viser seg at ekte vennskap aldri falmer. Enja strakte ut en hånd i sommer da jeg trengte det, og det endte opp med at vi, ganske så pussig, ble samboere. – Og bestevenner på ny! Det er som om vi aldri har vært “borte” fra hverandre, for alt bare klaffer. Mest sannsynlig hadde jeg aldri flyttet til Oslo om det ikke var for henne, jeg hadde nok blitt igjen i Trondheim.. Nå merker jeg at dette høres ut som en love story, men fader så glad jeg er i Enja. Hun har stilt sånn opp for meg i denne vanskelige perioden at.. Jeg tror ikke hun vet selv hvor mye det faktisk har hjulpet meg! Jeg mener, bare det å ha henne rundt meg ♥

Det er nå jeg skal avslutte med; gleder meg til mange fine år sammen i fremtiden, Enja. Hahaha <3<3<3 

ROMMET MITT

God kveld! Blogglysten er faktisk veldig bra om dagen, bare synd at jeg føler meg helt forjævlig lite bloggete utseendemessig. Siden jeg flyttet til Oslo har jeg helt ærlig bare drukket, festet, spist på meg litt ekstra mage/lår og hygget meg i det fine været, og det har naturligvis gått utover alt som heter velvære. En blogger bør jo alltid se smashing ut, sant? Jeg er ikke helt der! Etterveksten min ser ut som en hatt på hodet, vippeextensionene mine er long gone, jeg har øyenbryn all over, sprukne negler, sliten hud and the list goes on. På toppen av det hele fikk jeg mensen i dag og det blir jo bare verre og verre med årene(?). 

Denne uken skal jeg ta tak i noen av disse “problemene” mine, og håret er førsteprioritet! Så da lurer jeg på; hvem frisør/frisørsalong er best i Oslo? Stakkars håret mitt, det har ikke blitt farget siden desember og ikke blitt klipt siden påsken, så jeg trenger noen som kan ta seg av det gule Gygrid-håret mitt snarest. 

Jeg har ikke øyet for interiør og den slags, men jeg lovet jo for det om å vise dere soverommet mitt! Jeg klarer å se selv at det sikkert er mye som kunne blitt gjort for og fått det mer personlig og hyggelig, men virkelig, jeg har ikke peiling. Gardinstangen og gardinene hang der fra før av og først vurderte jeg å fjerne det, men da får jeg jo ikke sove om natten!? Haha. Vinduet er så mye penere uten da.. 

VELKOMMEN INN PÅ SOVEROMMET MITT! 

Jeg elsker rommet mitt ♥ Type alt dere ser er fra IKEA. Jeg ankom Oslo med èn koffert, så det bar strake vegen rett på IKEA andre dag. 

 

HVOR I OSLO BOR JEG?

Først nå skjønner jeg hvorfor alle Oslo-girls har bablet så fælt om de store, flotte vinduene som man kan sitte i, i de gamle, fine leilighetene i bygårdene her i Oslo. Disse bildene over strevde jeg voldsomt med for å få tatt, med stativ på skjevt gulv og selvutløser-fjernkontroll med dødt batteri – men en annen dag skal jeg med hjelp få tatt finere bilder. Jeg virkelig elsker leiligheten vår! Og beliggenheten, den hyggelige balkongen, innredningen i leiligheten og alt. Har fått flere spørsmål fra dere om hvor jeg bor, og allerede uten at jeg har nevnt et ord om det, ser jeg at flere har gjettet helt riktig. Haha, hva faen?! Det freaker meg faktisk helt ut. Hvordan i all verden vet dere det? 

Jeg kan jo like gjerne bekrefte det da! Jeg bor på Majorstuen, nærmere sagt rett ved Bogstadveien. Jeg visste ingenting om verken området eller leiligheten før jeg flyttet hit, jeg bare tok sjansen og flyttet. Heldigvis trives jeg utrolig godt, og selv om jeg ikke kjenner til andre områder i Oslo like godt, kunne jeg for øyeblikket ikke tenkt meg og bodd et annet sted. Jeg har absolutt alt jeg trenger i type gåavstand, og apropo det å gå… Aldri før har jeg gått så mye som det jeg har gjort siden jeg flyttet hit! Har kjøpt gnagsårplaster for første gang i mitt liv, for å si det sånn.

Nå føler jeg meg veldig hjemme i leiligheten og på rommet mitt. Det mangler kanskje noen bilder og slikt på veggene, men så lenge jeg har seng og alle klærne mine på plass så er det hjemme nok for meg, haha. Som dere skjønner har jeg ikke fått satt et så personlig preg over rommet mitt, men tenkte for det om å vise dere bilder ganske så snart. Både av rommet og leiligheten. Dere liker jo det, sant? 

EN SISTE SMAK AV SOMMER


EN SISTE SMAK AV SOMMER ♥

Vi er i september allerede jo?! Og så er Oslo fortsatt så utrolig fin og varm. Det er helt fantastisk! Jeg nekter å bruke bukser, og suger til meg og nyter hver eneste lille varmegrader – for man vet jo at høsten kommer som et slag i trynet tidsnok. Jeg gruer meg sånn til høsten, men kanskje den ikke er like sur og lang her i Oslo, som den er i Tromsø? Jeg håper ikke det. Kanskje jeg får ro i sjela og klarer å prioritere viktige ting også da, for nå vil jeg bare være ute å ha det gøy i finværet. 

Jeg må skryte litt! Jeg badet faktisk i Norge her om dagen for første gang på sikkert 10 år! Haha, er ikke det helt idiotisk? Jeg har nemlig fått for meg at det er helt uaktuelt å bade i kalde Norge, men til mitt forsvar er det faktisk helt umenneskelig kaldt å bade i Nord-Norge. Og det er jo det bitende kalde havet jeg er vant med. Men hallo, det var jo sinnsykt deilig! Riktig nok ble jeg dyttet uti første gangen, men så hoppet jeg frivillig to ganger etterpå 😉 So proud!