HVOR I OSLO BOR JEG?

Først nå skjønner jeg hvorfor alle Oslo-girls har bablet så fælt om de store, flotte vinduene som man kan sitte i, i de gamle, fine leilighetene i bygårdene her i Oslo. Disse bildene over strevde jeg voldsomt med for å få tatt, med stativ på skjevt gulv og selvutløser-fjernkontroll med dødt batteri – men en annen dag skal jeg med hjelp få tatt finere bilder. Jeg virkelig elsker leiligheten vår! Og beliggenheten, den hyggelige balkongen, innredningen i leiligheten og alt. Har fått flere spørsmål fra dere om hvor jeg bor, og allerede uten at jeg har nevnt et ord om det, ser jeg at flere har gjettet helt riktig. Haha, hva faen?! Det freaker meg faktisk helt ut. Hvordan i all verden vet dere det? 

Jeg kan jo like gjerne bekrefte det da! Jeg bor på Majorstuen, nærmere sagt rett ved Bogstadveien. Jeg visste ingenting om verken området eller leiligheten før jeg flyttet hit, jeg bare tok sjansen og flyttet. Heldigvis trives jeg utrolig godt, og selv om jeg ikke kjenner til andre områder i Oslo like godt, kunne jeg for øyeblikket ikke tenkt meg og bodd et annet sted. Jeg har absolutt alt jeg trenger i type gåavstand, og apropo det å gå… Aldri før har jeg gått så mye som det jeg har gjort siden jeg flyttet hit! Har kjøpt gnagsårplaster for første gang i mitt liv, for å si det sånn.

Nå føler jeg meg veldig hjemme i leiligheten og på rommet mitt. Det mangler kanskje noen bilder og slikt på veggene, men så lenge jeg har seng og alle klærne mine på plass så er det hjemme nok for meg, haha. Som dere skjønner har jeg ikke fått satt et så personlig preg over rommet mitt, men tenkte for det om å vise dere bilder ganske så snart. Både av rommet og leiligheten. Dere liker jo det, sant? 

11 kommentarer

Siste innlegg