Mensen, kviser og sånn

Hei mine beste venner <3 TUSEN TAKK for massevis av tips i innlegget under. Har plukket opp masse ideèr allerede, og enda har jeg ikke fått satt meg ned og lest gjennom kommentarene skikkelig. Føler meg super priviligert som har dere, som hjelper meg alltid når jeg er i “nød”. Vegard synes også det er kult!


Ansiktet mitt har fått et skikkelig mensenutbrudd med et par deilige kjøttkake-kviser på haken, men det skal ikke sette en demper på humøret. I kveld skal jeg ut på byen! Wihuuu, det blir gøøy!! Har jobb tidlig på søndag, så da blir det torsdagsfylla i stedet. Har ikke vært ute i Trondheim på en torsdag før, men har hørt at torsdager er ganske bra? Noen som vet om noen utesteder som har brae priser på drikke i dag?

Før var jeg ute hver bidige lørdag, i tillegg til at vi ofte dro ut på torsdager også. Det var livet mitt i Tromsø. Ikke et liv jeg savner akkurat, jeg trives mye bedre med å dra ut litt sjeldnere som nå. Også blir det jo så mye gøyere da når man først drar ut! Flere som skal ut i dag? 😀 I Trondheim?


Ved andre øyekast så jeg at jeg faktisk ser full ut her, hahaha. 

Nå skal jeg fylle opp glasset mitt, sette på høy musikk på badet og ta et skikkelig dypdykk i sminkevesken. Spørs om det går, men skal gjøre et realt forsøk på å kamuflere kviseutbruddet mitt. Bare for å få det sagt, så synes jeg faktisk ikke det er flaut med kviser, det er jo så menneskelig som du kan få det! Irriterende, ja – men jeg tenker ikke på kviser som noe ekkelt. Vet at kviser sliter på selvtilliten til mange, og jeg håper bare dere det gjelder vet at det ikke er andre enn dere selv som synes kvisene dine er ekkel. Eller.. Nå lyver jeg – noen synes kviser er ekle, men bare drit i dem. 

Jeg får kviseutbrudd hver måned like før menstrusjonen er på vei, og når de endelig begynner å gå bort tar det bare en liten uke før neste blødning er på vei.. Blir aldri kvitt dem! Nok om kviser og mensen, vet ikke hvorfor jeg skriver dette en gang. SKÅL! 

Kjipeste stua ever??

Kjære dere.. Jeg trenger litt desperat hjelp her! Stuen vår er en så trasig og grå plass å være, at jeg blir litt nedfor bare av å være her. Problemet er bare at jeg har NULL peiling på interiør og farger. Jeg vet ikke hva jeg selv liker en gang – haha… Lyse eller mørke farger? Sølv eller gull? Duse eller sterke farger? Hvilke farger kan kombineres uten at stuen ser ut som et volkanutbrudd? 

Innredningen ble gjort av tre gutter før jeg flyttet inn, så det går mest i kalde farger som grått og blått (typisk guttefarger?). Jeg vet i hvertfall at jeg ikke liker for kalde farger! Planen var egentlig at jeg og Vegard skulle finne oss en ny leilighet nå til våren, derfor har jeg/vi ikke orket å investere i så mye nytt. Men nå er planene endret, vi skal bli boende her og da må hjemmet vårt få litt mer sjarm og bli mer hjemmekoselig <3 
 


                                                  STUEN VÅR SLIK DEN SER UT NÅ:


Nytt stuebord er det første jeg tenker. Bordet vårt er så blast og det samler seg bare rot under. Nye pynteputer i freshere farge i sofaen og veggene trenger sårt et par fine bilder eller noe annet dekorativt. 


Ny TV-benk hadde også gjort seg gitt.. 


Noen som vil kjøpe bildet? BILLIG! 


Prøvde meg på litt interiørshopping i går da.. Og det var da jeg innså at jeg trenger alvorlig hjelp. Disse to putene ble med meg hjem fra Bohus. De var jo så sjuuukt fine der de lå i butikken, men i det øyeblikket de havnet hjemme i sofaen ble de grå og blass!! Åååå… (derfor lappene henger på, vurderer å bytte de)

                                                                                   1. Her // 2. Her // 3. Her (adlinks) 

Har tittet på stuebord på Ellos, og fant tre jeg synes var fine. Passer disse bordene inn hjemme hos oss tror du? Eventuelt hvilket? 

Ellers håper jeg noen kan komme med litt generelle interiørtips til den trasige stuen vår? Hvordan kan vi få det mer koselig? Vi eier leiligheten, så her er det ingen begrensninger. Male den grå veggen kanskje? Gjerne kom med spesifikke tips, om du vet om et fint stuebord for eksempel: Link gjerne i kommentarfeltet <3 Setter STOR pris på hjelp! 

11 råd til meg selv som tenåring

1. Du skulle aldri begynt å snuse! Det er ikke kult, og det vil bli utrolig vanskelig å slutte. MYE penger har blitt kastet bort i løpet av årene på den teite snusen, og tennene dine er blitt gule. 

2. Fokuser mindre på bloggen og litt mer på lekser. Bloggen vil ikke vare evig, og det er mest sannsynlig ikke den som skal forsørge familien din i framtiden. 

3. Ikke gi opp! Du vil klare videregående en dag du også. Kanskje ikke samtidig som alle andre, men en dag kommer du i mål. – Og det er helt greit!

4. Tuva, du må betale skatt av alle pengene du tjener på bloggen, ellers vil du gå på en skikkelig smell.. 

5. Øyenbrynene dine ser faen ikke ut! 

6. Og du trenger ikke se ut som en bæsj for å være pen! Når folk sier at du “ser helt svart ut” så er det IKKE ment som et kompliment. Alle solariumstimene og barbiedopet du puttet i kroppen har satt sine spor. 

7. Tuva, du trenger ikke å spille på kroppen din for å få oppmerksomhet fra guttene. De guttene som liker deg på grunn av kroppen er ikke skikkelige gutter. De er som regel bare ute etter èn ting, og det vet du innerst inne. Gutter blir heldigvis mer modne med årene de også. De fleste, da. 

8. Ta vare på de gode vennene du har, de som bryr seg og stiller opp for deg når du trenger dem. Ikke bry deg om hva andre mener om vennene dine, så lenge de er greie mot deg skal du bare drite i resten. 

9. Familie er utrolig viktig, og det vil du en dag innse. 

10. Du begynte å feste og drikke alkohol i en tidlig alder, men jeg er stolt over at du satte deg selv så klare grenser når det kom til annen rus. 

11. Til tross for alt bør du være glad for at du utnyttet ungdomsårene dine med å være litt “smågal” og rebelsk. Du hadde det i det minste gøy, du fikk “rast” fra deg, du skapte minner og erfaringer du vil bli glad for i senere tid. Du angrer i allefall ikke som 21 åring, så du vil nok ikke angre på det, noensinne. Plutselig er du voksen og må ta ansvar!

Hvilke råd ville du gitt deg selv som tenåring?

 

Min formiddag i bilder

I dag har jeg faktisk ingenting viktig på timeplanen, verken jobb eller skole – er det ikke typisk å våkne opp med den veeerste hodepinen da? På fridagen sin, sånn uflaks! Proppet i meg en paracet til slutt, så får håpe det blir bedre. 

Min morgen/formiddag i bilder:​


Frokosten min varieres på hele tiden, men slik kan en typisk frokost se ut for meg på en dag jeg har god tid. Ikke noe fancy shit. Jeg elsker brødmat! Bruker honning i teèn i stedet for sukker, smaker mye bedre. 


– Og så prøver jeg å få i meg disse dumme tablettene som har kostet meg et par tusen kroner. Historien bak tablettene: En telefonselger ringte meg for ett års tid siden på en mørk og tung januar-dag, jeg lå trøtt og slapp i sengen og hadde lite lyst på livet. Jeg ble lovet fin hud og mer energi, og vips så lå tablettene i postkassa mi. Så naiv… (ja jeg har sagt opp abonnomentet).

Oii oii oii! Er det en videoblogg?? Så sykt proud of myself akkurat nå. Har så lyst å bli bedre på og lage videoer!! Er dere spente på video eller?

Takk for i dag, bloggen

Hallo bloggen! For en laaang dag dette har vært! Lite søvn og ettermiddagsundervisning er aldri en god kombo på en mandag, og derfor sitter jeg her som en kineser og blogger for dere. Som forventet har det gått ganske hett for seg her på bloggen i dag! Utrolig gøy å lese alle meningene deres, uansett om dere er enige eller totalt uenige. Når jeg hører fra dere er det SÅ mye mer moro å dele av meg selv, og jeg får lyst til å gi enda mer gass fremover. Litt drittslengning må man regne med når man pirker borti noe som er så aktuelt for mange, men majoriteten av leserne mine er heldigvis en superskjønn og fornuftig gjeng <3 

Mange ubesvarte spørsmål i kommentarfeltet, og ikke overraskende, er det mange om trening. Jeg er ingen personlig trener, men jeg har mine styrkeøvelser som jeg synes funker bra. Under kategorien “trening” finner man litt av hvert (mange gamle innlegg, så litt usikker på hva som egentlig ligger der), fleste av øvelsene bruker jeg fremdeles, men kan såklart komme med et oppdatert innlegg med litt nye øvelser. Kanskje i morgen 🙂


Deilige kjæresten som aldri vil bli tatt bilder av, men jeg vet at han egentlig liker det. Litt. Hehe 😉

Jeg og Vegard orket ikke å lage middag i dag, så vi endte opp med kinesisk på Hong Kong. En bortgjemt resturant som ligger bak Valentinlyst, veldig billig og god mat! Ikke sånn superkoselig resturant, men definitivt verdt en take away! 


Fått en del spørsmål om klokka mi! Den er fra Marc Jacobs og er i rosè gull. Liker den veldig godt! Kostet ca. 2500kr. 

Nå kobler jeg av. Vi blogges :*

Trening funker ikke, sa hun som gikk idrettslinja

“Du er LAT hvis du må operere deg til en stor rumpe”, skrev jeg i går og det står jeg for. Her ser man hva ÈN liten måned med seriøs trening og riktig kosthold kan gjøre med en rumpe. Og med mage, rygg og kropp generelt! På dette tidspunktet gikk jeg hardt inn for å bygge muskler, og det ser man at jeg fikk til. 


Rumpa ble både bredere og fyldigere, og “hengerumpe-streken” (eller hva man skal kalle det) mindre synlig. Mindre fett på hoftene og en mer V-form, gir også en illusjon av tynnere midje og større rumpe. 

Genetisk har jeg en helt “vanlig” rumpe, ikke stor men heller ikke den minste. Rumpa mi blir flat hvis jeg trener nada og spiser lite og/eller usunt, akkurat som de fleste andre rumper. “Ta deg en tur på trening, du”, sier Vegard når rumpa mi begynner å bli flat. Og det samme sier jeg til han!! Pleier å se tilbake på disse bildene når jeg trenger treningsmotivasjon, for hvem er bedre å sammenligne seg selv med enn nettopp.. seg selv? Haha. Rumpa mi ser ikke sånn ut nå, men jeg vet i det minste at jeg kan hvis jeg vil 😀 Og det betyr vel bare at jeg ikke vil nok?

PS.. På dette tidspunktet fikk jeg hjelp med kostholds- og treningsplan av PT Lene Hansen. Lærte mye av henne underveis, og nå har jeg kunnskap nok til å trene opp rumpen på egenhånd. 

Operasjoner gir bedre selvtillit

Eller..? Nå må jeg virkelig skjerpe meg for å ikke bli FOR usaklig…

Jeg leste nettopp et blogginnlegg som gjorde meg helt paff, provosert og.. faktisk litt lei meg. Ja, det gjelder blogginnlegget Isabel skrev i dag, og overskriften lyder slik “Jeg legger meg under kniven: Rumpeforstørring”. 

Altså. HJELP? Hva slags verden er det vi lever i? Er det blitt sånn at man skal operere vekk alle “kompleksene” sine? For å liksom få bedre selvtillit? Dette kommer fra en jente som opererte puppene sine som 18-åring: Selvtillit er noe man må jobbe med innenfra, og en operasjon (eller ti) løser IKKE dine problemer! Når jeg skriver “dine”, så snakker jeg ut til alle som ser på operasjoner som veien mot bedre selvtillit, ikke kun siktet mot Isabel. – Tanken bak dette innlegget kommer åpenbart fra hennes blogginnlegg, men jeg synes dette er et tema som er viktig å ta opp. 

Jeg mener at ordet “komplekser” er blitt et så misbrukt ord. Folk har jo såkalte “komplekser” for alt i dag. Jeg mener, det er forskjell på å være mindre fornøyd og å ha et alvorlig kompleks. Få hjelp og heller jobb med deg selv, og du vil oppleve selvtillit en operasjon aldri kan gi deg – i stedet for å unnskylde nok en operasjon med at man har et “kompleks”. 


Hvem er jeg til å snakke som sitter her med to opererte struttepupper som jeg kjøpte som 18-åring, tenker kanskje du? Jeg tok et valg om å operere puppene mine fordi jeg gjerne ville ha litt større pupper, fordi jeg ville føle meg mer komfortabel og feminin med det. Jeg gjorde det for min egen del, og joda, det sier alle som gjør en operasjon, men helt ærlig virker det ikke som at jenter legger seg under kniven for sin egen del lengre. Jeg føler at veldig mange jenter gjør det i dag for å ha noe og vise fram på Instagram/blogg. Rett og slett for å få en form for bekreftelse. Skrev JEG akkurat det? Yes, I did. 

Puppene mine var aldri et såkalt “kompleks”, jeg kunne helt fint ha levd et godt liv med mine naturlige. Jeg opererte meg aldri for å få et bedre selvbilde, jeg så aldri for meg at livet mitt skulle bli noe “bedre” med silikonpupper. Gir dette noe mening, eller virker det helt fjernt? Jeg prøver bare å få fram at ingen operasjoner kan gjøre deg lykkelig. Er jeg mer lykkelig etter at jeg opererte puppene mine, fikk det det meg til å føle meg så mye bedre? Svaret er nei. 

Ikke misforstå, for jeg er fornøyd med valget jeg tok! Jeg er (obviously) ikke i mot kosmetiske operasjoner. Men når det gjelder operasjoner så stemmer det i mange tilfeller at mye vil ha mer, og jeg mener at psyken bør være på plass før en kirurg rører kroppen din. Virker som at flere bruker operasjoner som en slags “terapi”. Høres utrolig slemt ut når jeg skriver det på den måten, men jeg tror det er en brutal sannhet i det. 

I likhet med Isabel er jeg også 21 år gammel, og jeg har også enkelte ting jeg er mindre fornøyd med. Selvfølgelig! Men vet dere hva? Jeg er utrolig stolt over meg selv. Jeg har en helt perfekt kropp, den løfter over 60kg i knebøy og jeg får til ALT jeg vil klare med den. DET gjør meg lykkelig! Komplekser har vi alle, og nye komplekser vil dukke opp helt fram til den dagen du slutter å puste. Man må faktisk lære seg å akseptere seg selv, ellers vil du aldri få kjenne på en indre ro. Det finnes litt viktigere ting å fokusere på i livet enn smal nese, store pupper og rumpa til Kim Kardashian. 

Jeg spurte nettopp kjæresten min: “Hva hadde du sagt om jeg hadde sagt at jeg ville operere rumpa mi større?”, og han svarte kjapt: “HUT deg på trening!”. Rumpen til Kim K kan jeg ikke få gjennom trening, men faktisk en mye finere en som passer perfekt til min kropp. Ikke alle er genetisk anlagt for å få brazilian butt, men ALLE kan trene (og spise) seg til en større bakdel. De som sier noe annet, har aldri prøvd skikkelig. De som blir fornærmet av meg nå, får faktisk bare bli det. 

Klarer ikke helt å la være, litt “usakligheter” helt til slutt: Du er LAT hvis du må operere deg til en stor rumpe. Bruk heller penger på en flink personlig trener og psykologtimer. Jeg tørr å påstå at du garantert vil få mer valuta for pengene av det. Rettere sagt: En langt bedre selvtillit! Det er ingen skam å gå til psykolog bare så det er sagt, det var ikke ment på en stygg eller usaklig måte. Jeg har selv gått til psykolog tidligere. 

Håper dere forstår hvor jeg vil med alle disse ordene.. Prøv og vær litt snill mot deg selv <3 Kosmetiske operasjoner kan være bra for noen, for all del, men det er ikke alltid den beste løsningen. 

WORK WORK WORK

Jobbhelg på meg! Blitt en liten workaholic, jeg. Begynner å bli trygg i jobben min, og da er det automatisk mye gøyere å være på jobb! Men.. Akkurat i dag var det utrolig kjedelig å dra på jobb, for jeg var blitt invitert av Anna med på gratis dagsfylla. Hallo, dagsfylla er livet og hvor digg er ikke GRATIS dagsfylla??! Dagsfylla er kanskje det morsomste jeg vet om! Da har man goood tid og man trenger ikke skynde seg på byen for å få bord og slippe kø, eller skynde seg å bli fullest mulig før baren stenger. Byen stenger så alt for tidlig her i Trondheim, shø!

Prøvde å bytte bort vakta mi, jeg prøvde virkelig, men ingen som ville hjelpe en stakkars sjel.. Så det var bare litt nedtur! DET skal jeg huske neste gang noen spør meg 😉 Neida. Hehe :)<33

Processed with VSCOcam with t1 preset

Kom hjem til hjemmelagd pizza av typen (smakte bedre enn den så ut), han er best! Jobb tidlig i morgen også, så må komme meg i seng. Neste uke skal jeg gi bloggen litt ekstra kjærlighet <3

Oppdatering: Andre laserbehandling gjennomført

PS: Bildene er hentet fra Google, og behandlingen min er ikke sponset

Her kommer en etterspurt oppdatering om laserbehandlingen jeg holder på å gjennomføre. For dere som ikke har fått det med dere, så holder jeg altså på å permanent fjerne all uønsket hårvekst nedentil, ved bruk av Diodelaser hos Hudspesialisten her i Trondheim. Min behandler heter Karen Fostad Lynum. Jeg ønsker å fjerne så mye som mulig, jeg tar bikinilinjen, både foran og bak og egentlig alt utenom selve kjønnsleppene. Kjønnsleppene er for sensitive for laseren, slik jeg forstod det. Såkalt “brasiliansk” tar jeg, selv om det kun står “bikinilinje” som alternativ i menyen hos Hudspesialisten. Karen tar heldigvis alt! 

Jeg har nå gjennomført behandling nummer to og skal fortelle alt om det, men først svar på noen spørsmål:

Pris: 1600kr per behandling (2000kr uten studentrabatt). Prisene varierer mellom de ulike områdene du vil behandle. 
Opplever jeg inngrodde hår av laserbehandlingen? Nei, heller tvert i mot!! Får ofte inngrodde hår av voksing og barbering, ingen/lite inngrodde hår nå. 
Gjør det vondt? Ja det gjør faktisk ganske mye vondere enn hva jeg først tenkte det skulle være! Du blir svett liksom, og trenger kanskje et par pustepauser underveis, haha. Men du kommer deg gjennom det, smertene blir såå verdt det til slutt. 
Kan man barbere mellom hver behandling? Jepp, barbere kan du gjøre, men ikke vokse eller bruk av epilator. Barber deg 1-2 dager før du skal behandles – så du trenger altså ikke la hårene gro før behandling. Noen som tror det 🙂
Hvordan virker behandlingen? Ved behandling passerer en lysstråle gjennom huden og varmer opp pigmentet (melanin) i hårene. Varmen brer seg fra håret til hårsekken og hårroten, og ved tilstrekkelig høy temperatur ødelegges hårroten permanent. Temperaturen bestemmes av laserlysets dose. For å oppnå et optimalt resultat med minst mulig risiko for bivirkninger, justeres dosen i forhold til fargen på hud og hår. Laserens innebygde kjølesystem reduserer temperaturen i huden under behandling. Temperaturen i hårrøttene er upåvirket av kjølingen. Dermed oppnås selektiv hårfjerning og ikke “hudfjerning” – og risikoen for hudskade liten sammenlignet med annet utstyr for hårfjerning. // Siste svaret hentet fra hjemmesiden til Hudspesialisten

FØRSTE BEHANDLING: 
Tok jeg i desember, og den kan du lese mer detaljert om HER. Karen kunne ikke ha så høy styrke på laseren under første behandling, fordi huden min var litt brun og man vet jo heller ikke hvordan huden reagerer på laseren. Likevel opplevde jeg kort tid etter at hårene satt “løst” i huden. Det er meningen at hårene skal falle av etter behandling, og jeg opplevde at jeg kunne “dra” ut hårene helt enkelt med fingrene. En helt fantastisk følelse å se hårene falle av, husker jeg ble så glad over å se at behandlingen faktisk fungererte som den skulle! Var veldig skeptisk til alt sammen først, følte det var litt for godt til å være sant at man kan fjerne hår permanent. 

Hadde lite hår nedentil en periode etter behandling, merket stor forskjell på hårveksten på kjønnsleppene (som ikke var behandlet) og resten. Etterhvert kom hårene ut igjen (helt normalt), og det virket som at alt var tilbake til det normale igjen. Har blitt fortalt at det er helt normalt at det skjer, spesielt etter første behandling. Hårene er i forskjellige vekstfaser, og det er derfor man må gjenta behandlingen flere ganger og vente 2-3 måneder mellom hver gang. 

ANDRE BEHANDLING:
Gjennomførte jeg 5. februar. Supergiret på andre behandling, og fortsatt optimistisk om en så og si hårfri sommer! Denne gangen hadde huden min rukket å blekne enda mer (holder meg unna solarium kun pga behandlingen, føler meg SÅ bleik..), derfor kunne vi denne gangen øke styrken litt på laseren. Tror jeg synes det var litt mindre vondt denne gangen? Hårene mine responderte i allefall enda bedre på laseren denne gangen, og jeg kunne se det komme røyk fra laseren. Det er et godt tegn! 

Hårene skal som sagt falle av naturlig etter behandling, men det har ikke jeg tålmodighet til! Hver gang jeg sitter på do, sitter jeg og drar ut hårene med fingrene, haha. Drar de ut superlett, hårene sitter helt løst! Kommer ingen hårrot med (den er jo svidd bort), som når du vokser eller napper. Merker også denne gangen stoor forskjell på hårveksten på kjønnsleppene og resten, og det liker jeg! 


Behandling nummer 3 blir i april, og jeg gleder meg allerede! Spent på hvordan ting blir der nedentil framover, og om jeg nå etter andre behandling merker en større forskjell på hårveksten. Jeg skal oppdatere dere på det! I følge Karen trenger jeg mest sannsynlig 4-5 behandlinger totalt, så nå er jeg godt i gang. Neste gang tenker jeg å begynne på armhulene også, og der kan jeg ta bilder underveis til dere 😀

Håper dette var til nytte for noen? Spør bare om det er noe mer dere lurer på <3

To til bilder fra shooten


Foto: Nandita/nmpfoto // Make up: Kristine Hidle 

Typisk fredagskveld med Idol på skjermen her hjemme hos oss. Må si det er mange flinke deltakere i år? Jeg er bare innom for å si heeeei, og vise dere to til bilder fra shooten. Hva synes dere om bildene? Selv synes jeg at jeg ser litt bitchy ut, spesielt med den røde lepestiften. Liker bildene selv om, haha.