Kjoler fra Gossip

God kveld!

Har vært en stressende dag på jobb, så veldig godt å komme hjem å dusje og legge seg under dyna. Skal se gårsdagens episode av Fristet, før jeg tar kvelden. Deilig! Skal ikke røre noe voksenbrus i helgen, skal bare slappe av. Levra og kroppen har bare godt av det!

Dere har spurt litt om kjolene jeg kjøpte i Oslo. De er fra Gossip, som ligger inne på Arkaden, IKKE Byporten. Skrev feil i innlegget! Gossip ser litt ut som en trashy horebutikk alà Leather Man, men de hadde flere fine kjoler bare man ser seg rundt. 

Dere ville se begge kjolene på:


799 ,- per kjole, om jeg husker riktig. 

Begge har innlegg i puppene, så puppene mine ser veldig mye større ut i begge to, for dere som lurte. Så ikke la dere lure, It’s all fake! – Hvilken likte du best?

Work all day

God morgen! Vi har høstferie her oppe i nord, så har ikke vært på skolen idag. Sov helt til klokken 14.00, så da var det bare å hive i seg mat og på med klærne, for nå skal jeg på jobb helt frem til 23.30. Har forhåndsskrevet noen innlegg, men får se hva jeg rekker å poste idag. Fredager pleier å være veldig stressende på jobb! Resten av helgen skal jeg bare slappe av, ikke noe stress hit og dit, så satser på at det blir bra oppdatering på bloggfronten.  

Ha en fin dag! 

Blogglivet ass

Hei!

Beklager for dårlig oppdatering, men har tatt meg en ærlig pause. Godt med noen dager fri hvor blogging ikke opptar hjernen konstant. Har heller ikke tatt noen bilder – har man bloggfri, så har man bloggfri! Kameraet veier forresten sykt mye og tar hele plassen i veska! Helt utrolig tungvint jobb vi har, vi bloggere!

Igår var jeg på Back 2 School! Men har dessverre ikke bilder fra det heller, for turte ikke dra med meg kameraet. Dårlig blogger, i know!


Ole har fått lappen, wiii! Gratulerer Olepusi ♥

Fikk verdens hyggeligste overraskelse i posten idag ♥

Ikke si jeg er dum som legger ut adressen min. Om noen absolutt vil oppsøke meg for å drepe meg kan de bare søke meg opp på gulesider. 


Rart å tenke på at noen bryr seg så mye om meg at de sender meg brev i posten! Tusen takk Veslemøy ♥ Verdens beste lesere!


Nå skal jeg se gårsdagens episode av Fristet, så blogges vi etter det! Noen som forresten melder seg frivillig til å godkjenne alle kommentarene mine? Aff, blogglivet ass!

Må takke for alle stemmer i Define-konkurransen ♥ Men jeg hadde ikke lest reglene grundig nok, og der stod det tydeligvis at man måtte være 18 år for å delta, så da måtte jeg dessverre si ifra om det :/ Regler er dessverre regler! – Og nei, jeg har ikke extensions til dere som påstod det i kommentarfeltet 🙂

Norges vakreste hår – Define-konkurranse

Bruker aldri å få leserne mine til og stemme på meg slik at jeg vinner konkurranser, for det er råttent gjort mot alle andre deltagerne – men i dette tilfellet føler jeg faktisk at jeg fortjener det litt. Var en leser som tipset meg om konkurransen, så tenkte den var noe for meg. 

Define har en konkurranse på Facebook hvor de skal kåre Norges fineste hår, du kan selv melde deg på HER. Om du er interessert er det bare å klikke inn og lese om konkurransereglene. Førstepremien er et cover for bladet Kamille og du blir Defines neste hårmodell.


Dette er bildet jeg brukte. Du kan stemme på meg her!

Stem på meg kun hvis du synes håret mitt er fint og synes jeg fortjener det ♥ Konkurransen handler ikke kun om antall stemmer, for det er en jury som bestemmer hvem som vinner blant de som har flest stemmer fra de forskjellige fylkene. 

Tusen takk på forhånd til alle som stemmer ♥ 

BLÆ


<3 SKOLE <3

Blæææ SKOLE!!! Nå kjenner jeg at hverdagen begynner å bli tung. Det er pga været! Er iskaldt ute. Vil hjem 🙁 Skole er så lite givende når man har lærere som kunne vært hentet ut fra 50-tallet. Hvorfor har man bare lærere som er er 40 år +++? 

Elsker forresten denne sangen:  
Ja, jeg vet at sangen ikke kom ut igår, men like fin for det om. ♥ Adele ♥ 

Trekker ut vinnere av Nelly-linkekonkurransen idag, så følg med! 

Haters make me famouuuus

(Dette skjedde ikke på EF partyet) 

Noen av dere spør om hva som skjedde i Oslo som var “mindre hyggelig”. Vel, egentlig vil jeg ikke rette noe oppmerksomhet rundt det, for det er akkurat det de ønsket, vil jeg tro. “Skal dere blogge om dette? Hahaha!”, og lignende fikk vi høre hele tiden, på en veldig stygg og ubehagelig måte. Så enkelte sitter vel og ler av at jeg i det hele tatt nevner det nå. I tillegg var mange veldig stygge med oss fordi vi er nordlendinger, og dreiv og etterlignet dialekten på en hånlig måte. Jaja, haters make me famous! 

Og JA, selvfølgelig skal jeg blogge om det ;););) ♥ BLOGG ♥

Men skjønner nå hva andre bloggere mener med at de får mye dritt slengt etter seg fordi de er bloggere. Har lest mye om det på de fleste andre store blogger, men har aldri kjent meg igjen – før nå. For har aldri opplevd maken her i Tromsø. Enten er folkene snillere her, eller så er jeg veldig naiv. Jeg hører i allefall aldri noen snakke stygt om meg pga bloggen her hjemme i Tromsø (Haha, nå sitter sikkert noen Tromsøfolk og ler av meg, og tenker “Du skulle bare visst drittkjærring”). Glad er jeg for det, for det vi opplevde i Oslo var ikke greit! 

For en ting er i allefall sikkert; denne bloggen har ikke forandret meg på noen som helst måte. Jeg tror ikke at jeg er kjendis eller noe, selv om jeg vet at veldig mange vet hvem jeg er pga denne bloggen. Men går ikke rundt og tror jeg er noe. Her i byen er jeg akkurat den samme Tuva som før jeg opprettet denne bloggen. 


Bloggærneee 😉

Er viktig å være sterk og ikke la noen knekke deg. Stygge kommentarer og drittslenging på gaten vil ikke være grunnen til at jeg slutter å blogge, den dagen jeg gjør det.  

EF Reunion Party

Hei! Da var man hjemme etter ett døgn i hovedstaden. Ett hektisk, men veldig morsomt døgn! Vimsehuene klarte selvfølgelig å miste flyet, så da var vi nødt til å bestille nye flybilletter og vente 4 timer på neste fly. Vi tenkte selvsagt ikke på at det var søndag og at alle skulle reise, så køene var milelange overalt. Hadde ikke servicen til Norwegian vært så elendig hadde vi fint rukket flyet. Skal ikke gå mer inn på dette, men Norwegian burde virkelig revurdere hvem de ansetter. Første kriterie burde kanskje være at de forstår norsk på en norsk flyplass!

Som dere vet var vi på EF reunion party på lørdagen! Det er kanskje noe av det morsomste jeg har opplevd! Så masse herlige og imøtekommende folk har jeg aldri vært borti! Alle fortalte om hvor de hadde vært på språkreise, hva de opplevde, og anbefalte oss hvor vi burde reise. Etter Reunion Partyet fikk jeg bare enda mer lyst til å dra på språkreise, men ble egentlig bare mer usikker på HVOR! Men fikk i allefall intrykk av at uansett hvor vi velger å reise vil vi få en opplevelse og venner for livet! 

Jeg og Therese tenker mest på å reise til USA, enten Florida eller California. Har også litt lyst til å reise til Australia.. Hmm, vi må tenke litt mer på saken. Gleder meg uansett hvor det blir! Ååååh, tenk å tilbringe 4 uker i USA/Australia med så masse herlige ungdommer! Sol, varme, shopping og masse uforglemmelige opplevelser!

Vi tok masse bilder. Morsomt at så mange ville ta bilder med oss ♥

Noen av dere blogglesere som skal på språkreise til sommeren? I såfall, hvor?

Gårsdagens antrekk

God morgen! Kvelden igår var veldig morsom! Møtte masse hyggelige folk og blogglesere (og noen mindre hyggelige), skal fortelle mer og vise bilder senere. Elsker bloggleserne mine <3

Nå har vi akkurat vært og spist hotellfrokost (♥), og må nå hive oss rundt med pakkingen. Rommet ser helt jævlig ut. Alt innholdet av koffertene er kastet ut over hele rommet, hahaha! Jenter assss! Men må seriøst begynne og pakke nå så vi rekker flyet, så snakkes hjemme i Tromsøøø!

Tok ikke outfitbilder igår, så måtte drege på meg strømpene og kjolen nå for å knipse bilder, så ser litt dau ut med gårsdagens sminke og ødelagte strømper. Men dette hadde jeg på meg igår i allefall:


Kjole/Gossip – Sko/Fikk i gave, så vet ikke – Blazer/H&M – Strømper/Kondomeriet

Elsker den nye kjolen min!