EF Reunion Party

Hei! Da var man hjemme etter ett døgn i hovedstaden. Ett hektisk, men veldig morsomt døgn! Vimsehuene klarte selvfølgelig å miste flyet, så da var vi nødt til å bestille nye flybilletter og vente 4 timer på neste fly. Vi tenkte selvsagt ikke på at det var søndag og at alle skulle reise, så køene var milelange overalt. Hadde ikke servicen til Norwegian vært så elendig hadde vi fint rukket flyet. Skal ikke gå mer inn på dette, men Norwegian burde virkelig revurdere hvem de ansetter. Første kriterie burde kanskje være at de forstår norsk på en norsk flyplass!

Som dere vet var vi på EF reunion party på lørdagen! Det er kanskje noe av det morsomste jeg har opplevd! Så masse herlige og imøtekommende folk har jeg aldri vært borti! Alle fortalte om hvor de hadde vært på språkreise, hva de opplevde, og anbefalte oss hvor vi burde reise. Etter Reunion Partyet fikk jeg bare enda mer lyst til å dra på språkreise, men ble egentlig bare mer usikker på HVOR! Men fikk i allefall intrykk av at uansett hvor vi velger å reise vil vi få en opplevelse og venner for livet! 

Jeg og Therese tenker mest på å reise til USA, enten Florida eller California. Har også litt lyst til å reise til Australia.. Hmm, vi må tenke litt mer på saken. Gleder meg uansett hvor det blir! Ååååh, tenk å tilbringe 4 uker i USA/Australia med så masse herlige ungdommer! Sol, varme, shopping og masse uforglemmelige opplevelser!

Vi tok masse bilder. Morsomt at så mange ville ta bilder med oss ♥

Noen av dere blogglesere som skal på språkreise til sommeren? I såfall, hvor?

91 kommentarer

Siste innlegg