MENN MED ULIKE HOLDNINGER

Hei! Blow jobs engasjerer visstnok mange – overskriften på innlegget i går har skapt mye trafikk i dag! Over 40 000 har klikket seg innom i dag, tror aldri jeg har hatt så høye lesertall! Vet det er midlertidig, men kult uansett! Som skrevet lo vi av hele situasjonen på lørdag, men det er jo faktisk ikke gøy. Hva får han til å tro at det er greit å spørre om noe slikt? Han kunne heller invitert Lisen med på en kopp kaffe en dag, eller noe annet hyggelig – ikke om å suge pikken hans. Sannsynligheten for og fått et positivt svar tilbake hadde da vært litt større 🙂 

Nå blogger jeg faktisk fra en smålig brisen tilstand, etter å ha vært på vinkurs. Noen ble sittende igjen å drikke opp resten av vinen etter kurset, og “noen” ble tilfeldigvis meg. All den gode vinen kunne ikke gå til spille, det ville vært for dumt! Har vært på danse- og vinkurs i dag, i forbindelse med kadettballet jeg skal på 19. november. Dere har kanskje fått det med dere på snap (tuvaw)? Forresten, noen som har vært på kadettball før? 🙂 Selv visste jeg ikke hva der var, hadde aldri hørt om det engang, men Kadettball er altså det årlige ballet til krigsskolen. Snakk om: der finner man menn med gode holdninger, skal jeg si dere. Utrolig høflige og skikkelige gentlemens, man blir jo nesten sjarmert i senk bare av hvordan de opptrer. Stor stas å bli invitert med på noe slikt! 
 

HALLOWEEN – FLERE BILDER

Som lovet, flere bilder av meg og Lisen fra lørdagens Halloween-feiring: 

Den berømte ølboksen! Dere har kanskje fått med dere videoen til Karolina? Lisen fikk det helt sinnsykt bra til, hun så helt RÅ ut. Om hun fikk mange blikk? Haha, gjett om! Enkelte forbipasserende fikk sikkert nakkeskader, så intenst de glodde. Veldig gøy! Vakten på utestedet kikket på oss og lurte på om vi trengte hjelp, siden vi var “skadet”, og vi bare “ja, til å komme inn her”. Der var det 28 års grense og stengetid, så det var NO GO! HAHA. Lov å prøve seg.. 

Min makeup ble improvisert av Lisen i siste liten, men ble veldig kult da, likevel! Til neste år skal jeg prøve å planlegge et kult kostyme i forveien. Kjenner jeg meg selv rett, blir det ikke å skje til neste år heller – men troen må man ha. Haha! Lisen har akkurat begynt på makeup-skole for å bli makeup-artist – bemerk dere navnet hennes, jeg er bombesikker på at hun kommer til og lykkes! Plutselig er jeg omringet av makeup-artister overalt etter at jeg flyttet til Oslo, bor til og med sammen med to! Det er gøy da, merker at min egen interesse for makeup har økt betraktelig.

Ønsker deg en fin mandag videre  Selv skal jeg på dansekurs og vinsmaking i kveld – følg meg på snap, tuvaw heter jeg 😀 

SUGER DEG FAEN IKKE FOR EN GRATIS KJØRETUR

Jeg har benyttet meg av Uber en del ganger siden jeg flyttet til Oslo. For de som enda ikke vet hva Uber er, så er det et billigere alternativ til taxi som er blitt veldig populært i Oslo. Det er privatpersoner som kjører egne private biler, man kan se bildet av sjåføren, nummer og bilskilt i appen når man bestiller. Alle sjåfører kan få tilbakemeldinger fra kundene sine, og dersom en over tid får dårlige anmeldelser blir sjåføren tatt av plattformen. Uber virker derfor ganske trygt, og det mener jeg fortsatt at det er – ubehagelige situasjoner kan oppstå uansett hva du foretar deg. Men i går opplevde jeg og venninnen min en litt spesiell hendelse etter å ha forlatt Uber’en vi tok: 


 

Kjøreturen var ikke ubehagelig på noe vis, og heller antydet vi ikke at vi ønsket noe mer enn å komme frem til destinasjonen. Vi hørte på musikk og hadde en overfladisk, hyggelig samtale underveis i bilen. Vi takket for turen, og gikk! Få minutter etterpå tikket meldingen inn på telefonen til venninnen min. 

Å få slike meldinger er ikke greit! Jeg og venninna mi lo bare av hele situasjonen i går, men når man tenker over det, så er det JÆVLA ekkelt! Og totalt uakseptabelt! Godt det var oss som ble “rammet”, og ikke noen andre mer sarte sjeler. Spørsmålet er hvem neste han sender meldinger til? 

Nei, kjære deg. Suger faen ikke kuken din for en gratis kjøretur! 

ÅRETS HALLOWEENKOSTYME

RØD LEPPESTIFT OG TO SÅR I ANSIKTET 

Easy as that! Overraskende nok fikk jeg flere blikk og kommentarer på at jeg var kul! KULT at man kan gjøre noe så “enkelt”, og ikke behøver å bruke masse penger på kostyme til Halloween. 

Halloween har aldri egentlig vært min “greie” og jeg hadde derfor ikke planlagt noe spesielt for årets Halloween heller. Så egentlig for meg å boikotte hele greia å bli hjemme, edru og kose meg i eget selskap for en gangs skyld. Men da Lisen, en venninne av meg som studerer makeup, sa hun kunne sminke meg kul hvis jeg ble ut, følte jeg at jeg måtte være med likevel! Kvelden ble helt ok, skal jeg være ærlig – er blitt så sykt party pooper den siste tiden. Drit lei av å drikke alkohol for å bli full, føler jeg kaster bort tiden min! Det er vel bare en fase jeg er inne i akkurat nå. Skal fortelle og vise flere bilder fra kvelden senere, først må jeg få orden på livet mitt akà rommet mitt. 

Kledde du deg ut i går? Fortell! Gøy å høre 😀 

STORFINT BESØK I DAG!

♥ ♥ BESTIE PÅ BESØK I DAG ♥ ♥

Hallo!! Rart det der hvor sykt trang man får til å blogge når man ikke har muligheten, når det alltid ellers er et ork (hehe neida). Som dere sikkert har fått med dere (siden alle bloggere whiner om det) har blogg.no vært nede i dag, og i morgest trodde jeg et bittebittelite øyeblikk at bloggen min var slettet. Panikk, sier du? Etter å ha våknet litt skjønte jeg at det ikke var tilfellet, da jeg ikke kom inn på noen andre blogger heller. Men nå ser det ut til at alt fungerer som normalt, for uten om at statistikken de siste 120 dagene står på 0??? Haha, så trasig det ser ut </3

Men hallo igjen, se hvem jeg har hatt på besøk i dag! Therese, min besteste bestie through all times  Hun er på besøk hos moren sin denne helgen, og da var det plutselig ikke så kjipt likevel å droppe Trondheim-turen jeg hadde planlagt. Utrolig koselig å ha litt kvalitetstid igjen på tomannshånd, sist gang når hun feiret bursdag ble det så knapt med tid. I dag ble det masse, masse tid – i og med at Therese ble stuck i Oslo fordi rotta akà bilen hennes plutselig var punktert, der den stod parkert. Ja, du leste riktig. Punktert! Da var det bare å gi jenta husly til hun fikk hjelp, stakkars. 

Deilig å se at forholdet vårt aldri forandrer seg uansett hvor lite kontakt vi ellers har i hverdagen. Alltid like koselig/gøy å være sammen, mimre tilbake til vår storhetstid på blogg.no, og ellers snakke om livet. Slike venner må man ta vare på som gull og diamanter! Ønsker, ønsker så inn i granskauen at hun skal flytte nedover hun også – tenk da dere om vi kunne blitt blogg-dreamteam-partnere igjen?? Men det ønsket ser ikke ut til å bli oppfylt… Godt etablert som hun er! HAHA. Flott at noen har ting på stell.. 


Ble en tidlig fredagsnachos på oss klokka 15 på lyseste dagen! Vi fikk i alle fall bekreftet at machos smaker like godt – uansett tidspunkt. 


Ikke spør 

Vurderte altså å reise til Trondheim, da jeg egentlig ikke hadde andre planer for helgen, men så konkluderte jeg frem til at jeg heller burde prioritere andre ting. Skolearbeid og å få meg en jobb, for eksempel. Litt halloween-feiring skal jeg vel også klare å presse inn 😉 Savner veldig å ha en liten helge/kvelds-jobb, så tenker å søke litt rundt på sykehjem her i Oslo. Noen forslag til hvor jeg bør søke? 

BROWS IN PROGRESS

(Min behandling er sponset)

Er det lov å si at man er litt stolt over brynene sine? Haha. Jeg trodde ikke at bryna mine hadde så bra potensiale i seg, så må innrømme jeg er litt imponert over dem! You go girls, liksom 😉 Nå er det selvfølgelig MargretheBrow Rehab som skal ha all ære, men likevel… Hihi ♥

Kollasjen viser utviklingen til brynene mine siden første gang jeg var hos Brow Rehab for 5 uker siden! Morsomt å sette bildene opp mot hverandre slik, da ser man jo at det faktisk skjer ting. PS! På første etter-bildet har jeg litt makeup på brynene, men på siste derimot er brynene helt uten sminke! Kult, ikke sant? Jeg blir helt fascinert selv av å se på disse bildene, spesielt når jeg vet at siste bildet er helt uten sminke. 

To behandlinger har jeg hatt hittil, og sist var nå på tirsdag. Helt ærlig er jeg sykt fornøyd med brynene mine allerede, men gleder meg til å se utviklingen videre. De blir bare finere og finere, og fyldigere og fyldigere! 

 Vil dere ha et innlegg om hvordan jeg nå behandler brynene mine hjemme? – Og sminker dem? 

DISSE SKOENE ER SÅ “MEG”

Innlegget inneholder affiliatelenker 

Topp HER // Bukse HER

My new babies!! Altså disse skoene er så “meg” som du får det. Magnus påpekte det med en gang “så sykt dæ de skoan der, Tuva!”. He’s totally right! De er fra Junkyard, direktelink HER


 

Hei mine fineste venner ♥ Jeg må bare si dere noe. Jeg føler meg utrolig takknemlig for at akkurat du bruker din tid på å lese min blogg! Og spesielt takknemlig er jeg ovenfor dere som legger igjen en liten kommentar til meg – det betyr faktisk mye! Bloggingen min har vært helt på tryne ustabil de siste årene, men det gjenspeiler bare meg som person – som dere sikkert nå har skjønt, haha. På grunn av det, forventer jeg faktisk ingenting fra dere. Ikke en eneste kommentar forventer/fortjener jeg, sånn egentlig! Men selv om, så er mange av dere fortsatt her, og heier på meg! Kanskje er ikke jeg trofast, men det er jammen dere! Takk for at dere har troen på meg, for det gir meg tro på meg selv. Lesertallene mine har aldri vært så lave som nå, men vet dere hva? Heller har jeg aldri satt mer pris på de “få” leserne jeg har. Så tusen takk​ ♥ Dere er flotte! 

Ellers! Nok klisj klasj og søte ord, om en liten halvtime har jeg treningsdate med Henriette. Kan ikke sitte her å være sentimental da, vet dere. Her skal det jobbes, den rumpa kommer faen ikke gratis! Verken om du trener den stor eller opererer (hehe). Har vært litt sånn små lat siste 1-2 ukene, men heldigvis er motivasjonen på topp så da er det ingen fare! Helt ok å være litt lat også i blant – det er bare deilig. Skal hive i meg en shake for å få inn ekstra energi, så bærer det avgårde. Hei då! 

BLOGGNORGE

Hvordan eliten i bloggnorge klarer å fremstå livet som så glamorøst og “koselig”, er sikkert for de fleste (inkludert meg selv, som utrolig nok også er på topplista), et interessant spørsmål! Der kjenner ikke jeg meg igjen, ass. Alle vet jo at livet er som en ellevill karusell av følelser, men bloggere er flinke til å fremstille det så muntert og rosa! Bloggere er flinke til å vise at ting er på stell – mye penger, travle dager, reiser verden over, dyre vesker, fine leiligheter/hus, pene barn, søte hunder og så videre. Apropo: hvordan jeg har klart å klamre meg fast på topplista i alle disse år, er faktisk veldig overraskende for meg. Jeg klarer ikke å assosiere meg med resten av gjengen! Livet mitt er en fuckings katastrofe. Type aldri får jeg gjort en brøkdel av hva jeg burde i løpet av en dag. I går dro jeg ut og drakk meg full. Jepp, på en tirsdag! Hvor alkoholiker er ikke det? Faktisk søkte jeg opp “alkoholiker symptomer” her en dag. Type sånn er mitt liv. 

Jeg kunne ha kommet med eksempler i fleng, men det er bare deprimerende.

Glamorøst eller ikke – har satt meg som mål å oppdatere bloggen èn gang om dagen. Det skal jeg klare! Men på dager som denne hvor jeg ligger i senga og blir svimmel av rot rundt meg, samtidig som jeg fryser fordi jeg er for LAT til å gå og kjøpe varmeovn på Clas Ohlson rett borti gata her – ja da innser man hvor ubrukelig man faktisk er. Finnes det håp, liksom? Haha. Jeg må bare le. Hvordan man skal klare å oppdatere en blogg hver dag å vise til et glamorøst liv som ikke eksisterer, virker ganske fjernt da. Men så liker jeg å blogge selv om, så why not. 

Kanskje det er litt av “sjarmen” min da. La meg bare tro på det!

Altså.. Se hvordan rommet mitt faktisk ser ut omtrent 90% av tiden: 

Ikke spesielt bloggete dette nei. Haha. Hvordan i helvete klarer andre bloggere å ha et så strøkent hjem? Skulle tro de ikke eide noen ting – noe de absolutt gjør. Hjelp, hvordan blir man et ryddig menneske? 

Nei NÅ skal jeg kave meg på Rema å kjøpe ei gandis på tilbud! 25kr, folkens – løp og kjøp. OG SÅ RYDDE! Toodles. 
 

DETTE SPISER JEG OFTE TIL LUNSJ

Det virker som at flere av dere ønsker litt “tips” og sånt om lunsj/middag og litt diverse oppskrifter? Det kan jeg prøve å komme med litt nå og da, for jeg tenker at det er begrenset hvor spennende mine enkle retter kan være. Eller er det kanskje bare en bra ting, at det er enkelt? Folk flest liker det jo enkelt, sant? 

SUNT & (VELDIG) GODT!

Jeg er enig i at lunsjen min ikke er kul og spennende at den fortjener 4 bilder, men klarte ikke å bestemme meg. Så det så! Her har dere altså en mer eller mindre typisk lunch jeg kan finne på å lage hvis jeg er hjemme og har god tid og vil kose meg. Sånn som i dag, hvor jeg ikke begynte på skolen før 13:40! Jeg spiser sjeldent lunsj på skolen fordi jeg har så korte skoledager, men det går jo an å ta dette med på skolen også hvis man planlegger litt. 

Speltlompene varmes litt i ovnen, ha på egg, skinke, ost og diverse grønt som befinner seg i kjøleskapet. Og så pesto da, nam nam! Hva jeg har på er det kjøleskapet som bestemmer, så her er det bare å kjøre på! Vurderte kjøttdeig egentlig i dag, men så orket jeg ikke, ville ha maten min ferdig på 1-2-3. 

Utrolig deilig og smakfull lunsj! Jeg elsker speltlomper, bruker det til mye. Både til denne lunsjen, taco, pizza, nachos og faktisk i lasagne også noen gang. 

Hva pleier du å spise til lunsj? 

DET POSITIVE, MEN OGSÅ DET NEGATIVE

Det positive:
Jeg har sittet hjemmefra hele formiddagen og jobbet med matte. Skal prøve å ikke bable for mye om skole på bloggen, vet jo selv hvor sjuukt kjedelig det er å lese om, men likevel vanskelig å la være når skolen blir så altoppslukende. Litt selvskryt: den siste tiden har jeg knekt et par matte-koder og fått på plass mye manglende grunnleggende. Føles så bra! Endelig ser jeg litt lysere på eksamenskarakteren til våren. Målet er jo å få 5! 
Det negative:
Forferdelig stygg uvane de siste to ukene, hvor jeg ikke har klart og kommet meg opp til mattetimene på mandagsmorgenen. Helgen sitter så innmari godt fast i døgnrytmen min! Men det skal ikke fortsette altså – blir så flau over meg selv. Tro om det er derfor jeg ble sittende å regne matte som en superhelt i formiddag 😉 Jeg kan det med å sette plaster på gnagsåret. 


Det positive: 

Henriette takket ja til leiligheten, og bor nå bare 7-8 minutter gåavstand fra meg. HURRA! 
Det negative: 
Stor fare for at det blir flere vinkvelder enn treningsdater på oss to’an.. Hehe. 

Det positive: 
Henriette inviterte meg med på interiørshopping i formiddag, og det passet øynene mine bra etter flere timer i matteboka. Vi gikk og tittet litt i Bogstadveien, før vi begge to kjapt ble sultne på noe digg. Rett på butikken, handlet inn sunn og deilig middag, lagde den sammen hos Henriette og tok en goood porsjon med den beste samvittighet. 
Det negative:
 

Tror dere ikke søtsuget meldte seg? Om man først starter dagen med å skulke og går rundt med litt uggen følelse, så er det fort gjort å fortsette dagen i dårlig spor. Etter min erfaring! Det ble en ny tur på Bunnpris hvor vi handlet hver vår smågodtpose, og angret selvfølgelig like mye begge to etterpå. Burde heller kjøpt frukt og dyppet i mørk sjokolade! 


Det positive: 
Det aller siste av tingene mine fra Trondheim er endelig ankommet Oslo! Der ligger lesebrillene mine også, som jeg så sårt trenger.. Håper nå i alle fall at de ligger der, for er jagguu ikke sikker… Den pakkingen skjedde så fort! 
Det negative: 

Aner ikke hvordan jeg skal få hentet tingene på Postnord OG jeg har så JÆVLIG vondt i øynene. Det verste er at det skjedde så fort og så plutselig. Hodet føles blytungt, sliter med å komme meg gjennom dagen, har vanskeligheter med å fullføre dette blogginnlegget – det er til å bli gal av. Vil bare sove å håpe at det gir seg i morgen, men det gjør jo ikke det. Alt virker super-anstrengende for øynene akkurat nå, bare det å se ut i rommet og bare det å.. være våken! Hva faen skjedde? Jeg så generelt bra for bare noen uker siden bare, jo! Ganske sikker på at det trengs sterkere saker til øynene mine enn de usle, svake lesebrillene mine…. Jævla frustrerende. 

Sorry for noen stygge ord, jeg har prøvd å begrense meg. Hilsen nordlendingen!