STORFINT BESØK I DAG!

♥ ♥ BESTIE PÅ BESØK I DAG ♥ ♥

Hallo!! Rart det der hvor sykt trang man får til å blogge når man ikke har muligheten, når det alltid ellers er et ork (hehe neida). Som dere sikkert har fått med dere (siden alle bloggere whiner om det) har blogg.no vært nede i dag, og i morgest trodde jeg et bittebittelite øyeblikk at bloggen min var slettet. Panikk, sier du? Etter å ha våknet litt skjønte jeg at det ikke var tilfellet, da jeg ikke kom inn på noen andre blogger heller. Men nå ser det ut til at alt fungerer som normalt, for uten om at statistikken de siste 120 dagene står på 0??? Haha, så trasig det ser ut </3

Men hallo igjen, se hvem jeg har hatt på besøk i dag! Therese, min besteste bestie through all times  Hun er på besøk hos moren sin denne helgen, og da var det plutselig ikke så kjipt likevel å droppe Trondheim-turen jeg hadde planlagt. Utrolig koselig å ha litt kvalitetstid igjen på tomannshånd, sist gang når hun feiret bursdag ble det så knapt med tid. I dag ble det masse, masse tid – i og med at Therese ble stuck i Oslo fordi rotta akà bilen hennes plutselig var punktert, der den stod parkert. Ja, du leste riktig. Punktert! Da var det bare å gi jenta husly til hun fikk hjelp, stakkars. 

Deilig å se at forholdet vårt aldri forandrer seg uansett hvor lite kontakt vi ellers har i hverdagen. Alltid like koselig/gøy å være sammen, mimre tilbake til vår storhetstid på blogg.no, og ellers snakke om livet. Slike venner må man ta vare på som gull og diamanter! Ønsker, ønsker så inn i granskauen at hun skal flytte nedover hun også – tenk da dere om vi kunne blitt blogg-dreamteam-partnere igjen?? Men det ønsket ser ikke ut til å bli oppfylt… Godt etablert som hun er! HAHA. Flott at noen har ting på stell.. 


Ble en tidlig fredagsnachos på oss klokka 15 på lyseste dagen! Vi fikk i alle fall bekreftet at machos smaker like godt – uansett tidspunkt. 


Ikke spør 

Vurderte altså å reise til Trondheim, da jeg egentlig ikke hadde andre planer for helgen, men så konkluderte jeg frem til at jeg heller burde prioritere andre ting. Skolearbeid og å få meg en jobb, for eksempel. Litt halloween-feiring skal jeg vel også klare å presse inn 😉 Savner veldig å ha en liten helge/kvelds-jobb, så tenker å søke litt rundt på sykehjem her i Oslo. Noen forslag til hvor jeg bør søke? 

24 kommentarer

Siste innlegg