trenetrenetrene

God kveld blogglesere!
Har nettopp kommet hjem fra en herlig treningsøkt på SATS sammen med søsteren min. Var ikke mange som hadde valgt å bruke fredagskvelden på å trene i dag, siden treningssenteret var veldig tomt. Men ingenting er bedre enn å ta en hard økt med musikk på ørene å bare la svetten renne nedover ryggen. For en gangs skyld så skal man heller ikke tenke på hvordan man tar seg ut da heller. Skal man trene, så skal man trene. Treningssenteret er ingen sjekkeplass for min del, for når jeg er der så er jeg ikke akkurat på mitt beste. Jeg blir veldig fort rød i ansiktet når jeg trener, så vil ikke akkurat bli sjekket opp eller sjekke opp noen da. Men smak og behag, noen kommer jo med full maske, å går bare rundt å strutter med stumpen. Også er det jo selvfølgelig ett par svære bøse-jævler som står å glor med haka nede på knærne.


Og nei, dette er ikke et "Se på meg jeg står i BH-bildet". Synes detter er et fresht og sporty bilde som ble tatt på tromsdalstinden (høyt fjell) når vi var på klassetur der.

Hva trener du?
Er du like glad i å trene som meg?

Kulda dreper meg

Heihei!
Fy faen det er kaldt ute i dag! Det er så kaldt ute at snørret mitt fryser til is. Når jeg gikk av bussen så sprang jeg for harde livet for ikke å fryse ihjel, men da jeg kom hjem var det minst like kaldt inne. For når man er alene hjemme så glemmer man jo av sånne foreldre ting, sånn som å fyre i peisen. Første jeg gjorde var å skru på alle ovner i huset og fyre opp peisen, så nå sitter jeg helt inn til peisen og prøver å tine av meg frostskadene jeg fikk bare av å gå fra bussen og hjem. Herlige nord-Norge sier jeg bare! Hvis du liker å hakke tenner og fryse skinka av deg året rundt, så anbefaler jeg at du flytter til Tromsø.


Kulda gjør sånn at du ikke kan gå i akkurat de klærne du vil, uten å fryse levra av deg.


I like big buts and I cannot lie!

Jeg sminka mi nydelige Nora i dag på skolen. Se så fin hun er/ble.

   
Jeg elsker å eksprimentete med sminke og prøve ut forskjellige ting. Sminke er artig, og hvis man bruker det på en ordentlig måte så fremhever du din vakkre sider. Det er ikke så veldig mye som skal til for å føle seg bedre med litt sminke:)

Har forresten fått noen spørsmål om jeg kan vise noen "skjønnhets tips". Helt ærlig så har jeg ingen spesielle skjønnhets tips, så hvis det er noe dere lurer på så må dere bare spørre, så kan jeg svare så godt jeg kan:)

Videoblogg: Jeg viser frem sminken min/anbefaler sminke

Dere aner ikke hvor j****g lei jeg er denne videoen nå! Har brukt flere timer på den, selv om det ikke ser sånn ut. FORDI, først og fremst så stod jeg å sminket meg UTEN å filme. Så da oppdaget jeg jo ikke det før jeg var ferdig med å sminke meg. Deretter var det masse styr med moduset på kameraet og batteriene gikk da til slutt tom for strøm, great! Så måtte leite huset rundt etter nye batteri, som jeg da fant til slutt i fjernkontrollen. Da var jeg passelig lei og irritert, så ser ikke akkurat så veldig blid ut på filmen. Men når jeg endelig hadde fått filmet alt og redigert det, SÅ ville ikke videoen laste seg opp på windows movie maker. Dette skjedde utallige ganger, så jeg måtte redigere filmen hele tiden på nytt i håp om at det skulle funke til slutt. Endeliiig ville windows drittmaker sammarbeide med meg, så her har dere videoen. Håper dere elsker den, helt seriøst!

Har du noe å anbefale meg?

EDIT: solpudderet mitt er ikke fra lancome, men guerlain

sure kunder

Heihei!
Har nettopp satt stumpen godt ned i sengen og nyter synet og lukten av mitt nyvasket rom. Har så klart vært på skolen i dag, og jeg har faktisk funnet ut at matematikk ikke er så aller verst bare man gidder. Man får bedre selvtillit når man gjør sitt beste og får ting til. Jeg har bestemt meg for at fra nå av skal jeg begynne å tenke litt mer på skolen fremfor alt annet som suser gjennom hodet mitt. For hvis jeg skal kunne velge fra øverste hylle om hva jeg vil gå til høsten, så må jeg få fart på sakene, og karakterne må opp ett par hakk! Angående videregående, så er jeg helt sinnsforvirra. Jeg ANER ikke hva jeg skal velge, og fristen er om en måned?!?! HELP ME! Allmenn er ikke et alternativ en gang..

Etter skolen var jeg på jobb, og jeg jobber på Burger Man (flere som har spurt). Jeg har alltid irritert meg over de grinate kassekjærringene som nesten bjeffer til kundene når de snakker til de. Synes fremdeles det er irritende, men fy så mange sure og uforskammede kunder det er som kommer for å kjøpe seg mat. Noen av de som kommer skulle man trudd at de så et ekkelt krypdyr, og at de har muggen ost under nesen, så mye som de rynker på nesen. Da er det ikke alltid like lett å være smilende-glad servitør. Men så har man jo alltid de kundene som smiler og sier hei og hade. De er utrulig koselige.
Marte, Therese, meg og Johanne på skolen!

Konkurransen finner dere HER, og spørsmålsrunden finner du HER!

En anbefaling og en IKKE anbefalingMaybelline Pulse perfection vibration mascara
Som jeg viste dere på ukens innkjøp videoen min for ett par dager siden, så har jeg kjøpt meg denne vibreringsmascaraen fra maybelline. Jeg er kjempe fornøyd med denne mascaraen, for man får lange vipper som gir et åpent og våkent blikk. Den klumper seg heller ikke. Som jeg sa i videoen så har yndlingsmascaraen min lenge vært denne fra Lancome:

Denne er jo mye dyrere enn den fra Maybelline, MEN jeg synes faktisk at Maybelline mascaraen er minst like bra!! Så det er helt supert for min del.

Slik ble vippene mine!


H&M sine løsvipper
Kanskje det bare er jeg som suger i å sette på løsvipper, men det ble ikke noe fint! Og jeg har de på enda, for jeg får de nemlig ikke av. Hvis jeg mister øyenvippene mine pågrunn av disse, så skal jeg saksøke H&M. Ikke kjøp disse!


Her har jeg bare løsvipper på venstre øyet.

Hva synes du om anbefalingen og IKKE anbefalingen min?

Hva synes du om tenåringer som fester?

Jeg ser rundt meg nå at så og si alle på min alder har begynt å dra på fest i helgene å drikke saft å spise boller (alkohol som det vanligvis heter). Enkelte drikker sprit som om at de skulle vært fattige barn i Afrika som ikke har smakt vann på flere dager. Og havner som regel over doskålen før barne-tv har begynt. De lyver til foreldrene om hvor de er, og sier at de er på kino eller at de skal sove over hos en venninne. Foreldrene går på den "hvite" løynen, for de tror jo ikke noe sånt om den søte jenta deres. Men til slutt blir man alltid busted, og da er ikke leken så morsom lengre.

Sikkert mange som kjenner seg litt igjen i denne "historien", som jeg trur er ganske normal hos de fleste tenåringer som skal på fest for første gang. Men hva synes dere egentlig om at tenåringer på min alder begynner å feste? (jeg blir 16 år i april) Synes du at foreldrene skal begynne å godta det da? Si din mening om saken, det kan bli gøy å lese. MIN mening er at det er bedre at man kan kunne ha et åpent forhold med foreldrene å være ærlig. Greit, det er ikke alt foreldre har godt av å vite, men dere skjønner. Da får de tillit til deg, og da blir ting enklere. Det er jo bedre at foreldrene vet at du er på fest, enn at du lyver å havner opp i stivasjoner du ikke vil være i, fordi du ikke turte å ringe foreldrene dine for å be de om å hente deg.

Jeg har fått noen spørsmål i spørsmålsrunden om jeg fester mye og om jeg drikker. Nei jeg fester ikke mye, men en gang i blandt sammen med venner, og ja da drikker jeg. MEN jeg har aldri drukket med så drita at jeg ikke har vist hvor jeg var. Har aldri mistet kontrollen, og jeg kjenner alltid når kroppen min har fått nok.
Legger med dette syke bildet

pc’en min, miss you!

ååneei, faen! Drev å lastet opp to videoblogger, men så TOK foreldrene mine pc'en i fra meg, fordi jeg ikke har ryddet rommet i dag. Som jeg har lovd nå i 2 uker (så det er jo litt forståelig). Men uansett jeg trenger pc'en min nåå! Sitter nå å skriver dette innlegget fra en drittpc som vi har i huset, bare for å få ut litt sinne. Jeg får ikke babyen min tilbake før jeg har ryddet rommet, så nå skal jeg rydde romme med en eneste gang, for pc'en må jeg ha når jeg våkner i morgen. Det er fire ting jeg er avhengig av, og det er: Iphonen, kameraet, mat og den siste er? JO MIN KJÆRE PC:(
Er du like avhengig av pc'en som meg?
Velg 5 ting du IKKE kan leve uten?
Denne stasjonære dritten har kun bilder fra dinosaurus-tidene, så dette innlegget blir et bæseinnelgg fra meg. God natt!

Jeg var hos kirurgen i dag..

Halla!! uff, for en lang og slitsom dag det har vært i dag. Jeg var hos min fastlege i dag og snakket litt om diverse saker. Jeg følte at han mislikte mitt utseende sterkt, for han så på meg med blikk som jeg helst ikke vil se igjen. Dette synes jeg var direkte ubehagelig og krenkende. Til slutt så henviste han meg rett til en profosjonell kirurg som han selv kalte det. Nettopp fordi han mente at jeg trengte ett par små justeringer i ansiktet. Jeg tenkte ikke så mye over dette, så jeg gikk med på hans råd. Kirurgen var veldig hyggelig, og operasjonen gikk smertefritt og fint. Hva synes du om mitt nye ansikt?


Jeg er veldig fornøyd! Dette er bare en time etter opperasjonen, så var enda litt hoven må dere huske på!