Om mitt og Therese/tcmn sitt forhold

“Kan du fortelle om vennskapet til deg og Therese, når dere ble venner, hvordan og hvordan dere “har det”?” – Amalie

Sikkert flere som lurer på dette, så velger å skrive et innlegg om det. Har vel egentlig aldri gjort det før, så kanskje på tide?  

Therese begynte i klassen min i 6. klasse, da hun flyttet fra Oslo til Tromsø. Da var jentene i klassen delt opp i to gjenger; “taperne” og “de kule”. Og jeg var liksom i “den kule gjengen”, haha! Var i allefall det vi selv trodde. Therese begynte og henge med “taperne”, så da var jeg alt for kul til å henge med henne. Derfor ble jeg ikke ordentlig kjent med henne før i slutten av 6. klasse/begynnelsen av 7. klasse, om jeg husker riktig. Vi var/er jo naboer også, så etterhvert begynte vi bare å være litt sammen i ny og ned. Vi klikket ikke helt med det første og ble bestevenner på dagen, men etterhvert ble det bare sånn at vi begynte å være sammen daglig. Sånn bygde vi opp vennskapet vårt, og etter kort tid kunne vi kalle oss for bestevenner. Hun er helt spesiell og vi er like på veldig mange områder. Vi har veldig likt syn på det meste, vi har den sykeste humoren, vi begge er veldig gale og spontane, vi er glad i å shoppe, feste, se bra ut og chille. 

Vi bruker faktisk ofte å “krangle”. Eller vi krangler ikke akkurat, men vi kan irritere vettet av hverandre, for vi begge er så forbanna stae. Og noen ganger blir vi leie av hverandre og det blir rett og slett for mye av det gode. Vi liker å ha ting på vår egen måte, og hvis det oppstår at vi ikke er enige om noe, kan det fort skje at jeg hiver henne ut av huset, og hun meg. Det skjer ikke såå ofte da! Mens rett etterpå snakker vi sammen som om ingenting har hendt.  


Vi har et veldig åpent forhold. Vi har ingen problemer meg å si ifra til hverandre om ting, selv om det også noen gang fører til uenigheter, men det er jo sånn det skal være. I love my bff ♥

Svar på noen spørsmål

Hei! Vi har fri nå, så da kan jeg bruke tiden på å svare på noen spørsmål dere har spurt om de siste dagene. Er blitt så dårlig på å svare i kommentarfeltet, så heretter kommer jeg til å samle sammen alle spørsmålene og svare på alle i et eget innlegg. Lettere for oss alle!

Hvorfor går du 1. året om igjen? Pga fravær eller stryk i fag?
– Begge deler. Hadde sykt mye fravær i fjor, og det resulterte i at jeg ikke fikk karakterer i noen fag. Fikk karakter i naturfag og norsk, så egentlig kunne jeg hatt fritak i de fagene i år, men karakterene var så dårlige at jeg velger å ta de opp igjen.  

Synes du det er flaut å gå om igjen, eller mente du at du synes det er flaut å gå med 9’ere?
– Synes det er flaut at jeg var så lat og dum i fjor at jeg må gå om igjen i år. Er litt bittert å tenke på at alle vennene mine går 2. året nå, men sånn er nå det. Synes ikke akkurat at det er flaut å gå med 95’ere, men merkes litt at de er ett år yngre, spesielt guttene, men det er sikkert bare fordi jeg tenker over det. 

Hvilken fagre og str. har du i Canada Goosen?
– Marineblå og i str. xs. Jeg er 1.64 høy.

Er Mariell 95’er?
Nei, hun er like gammel som meg – 94’er 🙂


Yvonne og Celinn – to søte blogglesere jeg møtte i Tyrkia ♥

Endelig er den miiin


Endelig kan jeg slippe å fryse om vinteren! Og endelig har jeg kjøpt jakken jeg har hatt lyst på i to år. Wiii, gleder meg nesten til vinteren! Jaa, vet jeg er litt sent ut ute og at “alle” har Canada Goose, men jeg har liksom aldri klart bestemme meg for om jeg skulle gidde bruke så mye penger på en jakke. Kjøpte den på M.A.S i Tromsø til 6500 kr. Happy!

Konkurranse – vinn lengre hår

Føler at jeg ikke trenger lengre hår, så derfor velger jeg heller å gi FAST-serien bort til en av dere. Det dere må gjøre for å være med, er å like fanpagen min på facebook, og deretter skrive på veggen at dere er med. Jeg kontakter så vinneren for å få adresse osv. Enkelt og greit 🙂


FAST kan dere kjøpe selv her

Konkurransen avsluttes førstkommende fredag (vinneren vil ikke bli annonsert på bloggen, kontakter den direkte på facebook). Lykke til!

Må fortelle dere noe..

Hei! Akkurat spist middag og ligger nå og slapper av i sengen sammen med Karen. Flinke skolepia har selvfølgelig vært på skolen.

Må forresten fortelle dere noe jeg ikke har fortelt dere enda.. Noe som jeg har vært (og fortsatt er) litt flau over, og det er at jeg går 1. året om igjen i år.. Går samme linjen som i fjor – altså Service og Samferdsel. Så nå ligger jeg ett år etter og går nå sammen med 95’erne. Man føler seg litt som en taper, og det er ikke særlig kult, men selvgjort er velgjort. Sånn går det når man tror at skolen er en lek og at man kan ligge hjemme og sove uten å få noen konsekvenser. Men jeg prøver å se positivt på det, for nå kan jeg starte med helt blanke ark. Går heldigvis i klasse med Mariell ♥ Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne i år.


Too cool for schoool, liksom!


Etter skolen dro jeg, Mariell og Karen til byen for å kjøpe noe jeg har ønsket meg i to år, men som jeg endelig har tatt meg råd til. Viser dere senere 😀

Tilbake til gamle vaner

Hello my friends! Har nettopp vært TV-slave og sett både premieren av 71 grader nord og Big Brother. Jeg som egentlig aldri ser på TV, kommer til å bli den TV-slaven heretter.. Etter førsteinntrykket av deltagerne i årets Big Brother, tror jeg det kommer til å bli.. spennende! En god blanding av søte, gale og klysete mennesker! 

Sånn ellers kjenner jeg allerede den vonde smaken av hverdagslivet. Idag måtte jeg til og med ty til en powernap, noe jeg egentlig hadde bestemt meg for skulle være slutt på. Man skal da ikke trenge powernap når man er 17 år gammel?! Og la seg “tidlig” dagen før? Energinivået har vært på null i dag, og dette er den første dagen – dette kan virkelig bli spennende. Håper og tror energien min løfter seg når jeg får begynt med treningen igjen. Humøret er stortsett alltid på topp da! 

Det vanlige kostholdet mitt er faktisk også tilbake, så idag har jeg spist mer enn ellers, så satser også på at jeg legger på meg et par kilo. Karen som ikke har sett meg på en måned, sa at jeg så helt jævlig tynn ut i dag.. Men det ordner seg! Spiser alltid mer om vinteren, siden jeg er mye mer hjemme, og er våken mange flere timer i døgnet enn det jeg er i ferien.

Big Brother premiere i kveld 21:30

Hei! Da var min første skoledag unnagjort, og jeg kjenner det på kroppen allerede. Ikke et godt tegn i allefall! Nå er hverdagen tilbake, og det er både godt og veldig vondt. Akkurat nå savner jeg den følelsen jeg hadde på dette bildet:

Forresten dere, i kveld klokken 21:30 er det premiere på Big Brother på TV2 bliss. Har dere tenkt til å se? Jeg gleder meg til å se hvem årets deltagere er!! Håper det er en god blanding av dumme blondiner med silikonpupper, smartinger, alkiser, klovner, høylytte, oppmerksomhetssyke, egoistiske, rare og spesielle mennesker. Wii!

– Hva ville jeg brukt 1 millioner kroner på (som er premien om man vinner Big Brother)?
– Fornuftig som jeg er, ville jeg ha satt pengene inn på en sparekonto til den dagen jeg virkelig trengte de. Jeg ville ikke sløst de bort på tull og tøys, for det ville jeg angret sterkt på den dagen jeg skal kjøpe meg bolig. Da vil såpass mye penger komme godt med. Men ville nok spandert på meg en bil først 😀 

– Hvem ville du gitt 1 million kroner til, og hvorfor?
– Denne er enkel å svare på – jeg ville fordelt pengene på søskene mine. Rett og slett fordi det er de jeg er mest glad i, og foreldrene mine selvfølgelig, men de har nok penger. 

Innkjøp fra Tyrkia

God kveld! Nå har jeg nettopp sittet og lest alle kommentarene på innlegget under, og jeg synes det er skikkelig bra dere engasjerer dere og kommer med deres synspunkter. Føler skikkelig girlpower, haha! 

I morgen har jeg min første skoledag. Gleder meg faktisk litt, er veldig motivert for skole nå. Gjenstår bare å se om motivasjonen holder seg oppe, noe jeg egentlig tviler på. Jeg er en av de som synes skole er umennesklig tungt.. Men skal gjøre mitt beste! Kan ikke drite meg ut på nytt. 

Her har dere noen flere innkjøp fra Tyrkia. Kjøpte noe mer også, men har rotet det bort i rotet. Viser når jeg har ryddet rommet. Her kan dere se innkjøp del 1 og her kan dere se skoene jeg kjøpte i Tyrkia

“Adidas” gensere. Disse er jeg veldig fornøyd med.


Supersøt kjole som eeegentlig er litt for kort, men måtte bare ha den.


Når jeg gidder skal jeg vise dere bilder fra Tyrkia og en liten “guide” om Side/Tyrkia. Nattasuss ♥

Utilgivelig

Det er noe mange av oss jenter ikke har forstått helt .. Dere vet når man holder på med/er sammen med en gutt, så finner man ut at han vært på en annen jente, og da blir det ofte automatisk sånn at man hater hun andre jenta. Man “legger skylden” på henne, føler seg truet av henne, snakker stygt om henne til alle, ser stygt på henne og kaller henne for ei hore osv. Det blir så feil, for i veldig mange tilfeller er hun like uskyldig som deg i saken. Det er gutten som har gjort deg noe vondt, for det var hans handlinger som han selv valgte å gjøre mot deg. Mange jenter er så utrolig dumme og naive som faktisk tar tilbake drittsekker som ikke fortjener deg, selv etter at sannheten er kommet på bordet, for man velger å legge hatet over på hun andre jenta. Utroskap er noe jeg aldri kommer til å tilgi, for èn gang utro – alltid utro! Det skal man ikke tilgi.

Og i stedet for å gå rundt og hate hun jenta og føle seg “truet” av henne, burde man faktisk ta kontakt med henne og høre hvordan situasjonen er fra hennes side. Da kommer sannheten fram og man trenger ikke gå å være usikker. Da finner man ofte ut at gutten faktisk har lurt begge to. Men selvfølgelig, finnes selvsagt noen crazy bitches som ikke tenker lengre enn til nesetippen og som kun er ute etter å ødelegge, men fremdeles er det gutten som må stå for sine handlinger.

Noen som kjenner seg igjen? 


Det var dagens visdomsord fra meg. Nå skal jeg rydde huset før familien kommer hjem, så skal jeg på jobb. Må se om jeg rekker blogge noe mer før jeg drar.