Om mitt og Therese/tcmn sitt forhold

“Kan du fortelle om vennskapet til deg og Therese, når dere ble venner, hvordan og hvordan dere “har det”?” – Amalie

Sikkert flere som lurer på dette, så velger å skrive et innlegg om det. Har vel egentlig aldri gjort det før, så kanskje på tide?  

Therese begynte i klassen min i 6. klasse, da hun flyttet fra Oslo til Tromsø. Da var jentene i klassen delt opp i to gjenger; “taperne” og “de kule”. Og jeg var liksom i “den kule gjengen”, haha! Var i allefall det vi selv trodde. Therese begynte og henge med “taperne”, så da var jeg alt for kul til å henge med henne. Derfor ble jeg ikke ordentlig kjent med henne før i slutten av 6. klasse/begynnelsen av 7. klasse, om jeg husker riktig. Vi var/er jo naboer også, så etterhvert begynte vi bare å være litt sammen i ny og ned. Vi klikket ikke helt med det første og ble bestevenner på dagen, men etterhvert ble det bare sånn at vi begynte å være sammen daglig. Sånn bygde vi opp vennskapet vårt, og etter kort tid kunne vi kalle oss for bestevenner. Hun er helt spesiell og vi er like på veldig mange områder. Vi har veldig likt syn på det meste, vi har den sykeste humoren, vi begge er veldig gale og spontane, vi er glad i å shoppe, feste, se bra ut og chille. 

Vi bruker faktisk ofte å “krangle”. Eller vi krangler ikke akkurat, men vi kan irritere vettet av hverandre, for vi begge er så forbanna stae. Og noen ganger blir vi leie av hverandre og det blir rett og slett for mye av det gode. Vi liker å ha ting på vår egen måte, og hvis det oppstår at vi ikke er enige om noe, kan det fort skje at jeg hiver henne ut av huset, og hun meg. Det skjer ikke såå ofte da! Mens rett etterpå snakker vi sammen som om ingenting har hendt.  


Vi har et veldig åpent forhold. Vi har ingen problemer meg å si ifra til hverandre om ting, selv om det også noen gang fører til uenigheter, men det er jo sånn det skal være. I love my bff ♥

78 kommentarer

Siste innlegg