Ny vinterjakke

Heii! Endelig fredag, den har jeg brukt til å sove på sofaen – as always. Hver fredag feirer jeg med å kunne powernappe på sofaen uten dårlig samvittighet. Så har Karen vært på besøk og krøllet håret mitt med den nye krølltangen min, den er faktisk den beste krølltangen jeg har vært borti. Jeg har aldri orket å krølle håret mitt tidligere, rett og slett fordi jeg ikke orker å bruke 2 timer på å krølle også er håret like flatt 1 time etterpå – men denne funket helt utrolig bra! Skal skrive om krølltangen enten senere eller i morgen.

Har egentlig ikke følt behov for en ny, dyr jakke etter at jeg kjøpte Canada Goosen for akkurat 1 år siden, samvittigheten min sier at det er galskap å bruke så mye penger på et plagg. Men på en annen side så synes jeg vi her i Nord-Norge (spesielt) er unnskyldt, vi bor jo faktisk nesten på Nordpolen, og bruker vinterjakker nesten året rundt (!). Så jeg vil påstå at det er verdt pengene, for man vil jo ha en varm og samtidig fin jakke, og de blir jo ikke akkurat hengende i skapet. Til dere som sier det er tull å kjøpe dyre jakker som Cananda Goose osv: Det synes jeg absolutt ikke! Det er en helt annen kvalitet på jakken, og ikke minst holder den varmen som bare pokker. Kan faktisk ikke skjønne hvordan jeg har overlevd tidligere, sist vinter har vært den varmeste noensinne!

Såå.. Ja.. For et par dager siden kjøpte jeg meg altså èn til vinterjakke. Den er mer feminin enn Canada Goosen (jeg har Expedition) og litt kaldere vil jeg tro, så den vil bli mer brukt på de mildere dagene og de dagene jeg vil være mer pyntete. Det er et nytt merke de har fått inn på M.A.S som heter “Canadiens”, så det er foreløpig ikke så mange her i byen som har den. Den kostet 6500kr, ganske dyr, men veldig fin og jeg er så langt utrolig fornøyd!


Er faktisk blitt så kjølig allerede her i Nord at jeg fikk tatt den i bruk allerede i dag :) Vet ikke om jeg skal juble eller gråte over det da, men.. 


Føler meg så feminin i den, i motsetning til Goosen!

Hva synes dere? Fin ja? :)

Vil du bli hårmodell?

// Innlegg i samarbeid med blogg.no og L’Orèal 

Konkurransen jeg skal fortelle dere om nå er faktisk ganske kul, faktisk så awesome at jeg hadde flydd i taket om jeg hadde vunne den selv! Men jeg tenkte å ikke melde meg på (selv om det frister), og heller la 2 av dere få en større sjangse, og få en “aller jenters drøm” gå i oppfyllelse :)

L’Orèal har en konkurranse gående på Facebook hvor man kan få muligheten til å bli den nye modellen i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss. Konkurransen går ut på at man må laste opp et bildet av seg selv på Facebooksiden, så er det om å gjøre og få flest “likes”. De med flest “likes” blir vurdert av en jury, hvor 2 stikker av med seieren og får bli den nye modellen for Costume Creme Gloss. Vinnerne vil bli sendt til Stockholm, hvor de får være med på en profesjonell fotoshoot med dyktige stylister, frisører, make-up artister og ikke minst en av Nordens beste frisører. 


Casting Creme Gloss er en toningsfarge uten ammoniakk som frisker opp din naturlige farge og gir masse glans, varer i 6-8 uker og finnes i 27 forskjellige varianter. 

Nedre aldersgrense er 16 år, men da må du ha samtykke av dine foresatte. Konkurransen avsluttes 15. september, så trykk inn HER og meld deg på! 

Endelig min tur å være russ

Jeg har aldri vært en av de som har gledet seg enormt mye til russetiden, telt ned år og dager. Har heller ikke spart penger siden jeg begynte første året på videregående eller eventuelt vært villig til å åpne sparekontoen for å ha råd til den kuleste russebilen (vet det er veldig mange på sørlandet som gjør alle disse tingene, men vi i Nord er litt mer avslappet på dette området, og vi har heller ikke buss, men bil). Har faktisk tenkt tanken på å IKKE være russ, så da skjønner dere kanskje hvor lite ivrig jeg har vært på russetiden. Men nå som vi går siste året på Salg, Service og Samferdsel – har det selvfølgelig vært mye snakk om russetiden. Må innrømme at jeg er blitt revet med, så nå gleder jeg meg faktisk helt sykt mye!! 

Vi er en jentegjeng på 6 som skal ha russebil sammen. Vi har allerede funnet en eventuell bil vi skal kjøpe, ikke så alt for dyr heller, så dette kan faktisk ikke bli annet en jævlig fantastisk! Gleder meg faktisk helt villt til å pimpe opp bilen så det blir en skikkelig jentebil, få på russebuksen og feste villt i 17 dager ++. Vår russetid varer fra 1. – 17. Mai + noen arrangementer i forkant. Vet at dere i sør starter mye tidligere enn oss, når er det egentlig deres russetid starter? 


I dag var russeservice på skolen for prøving av klær, sånn at folk fikk finne riktige størrelser osv. 


I år skal jeg være blåruss, men gleder meg til å bli rødruss til neste år når jeg går påbygging, det er jo den fineste russen!! haha. 

Flere som er russ i år? :)

Wonderstruck by Taylor Swift

Hei!

I samarbeid med blogg.no og Elizabeth Arden har jeg fått i oppdrag om å informere dere om en kul konkurranse for bloggere. Taylor Swift har kastet seg på trenden blant kjendiser, og laget sin egen parfyme, kalt Wonderstruck. Jeg har fått den tilsendt selv, den lukter fantastisk godt. Har faktisk fått flere komplimenter for den allerede! 

Hele 50 heldige bloggere kan vinne, og alt du trenger å gjøre er å lage et innlegg på bloggen din om hvorfor du burde vinne, samt legge ved embedkoden. For å legge til embedkoden går du på fanen “kode” og skriver inn “sw 12 ws” før du publiserer innlegget. Etter det må du fylle ut et skjema som du finner HEEER. Veldig enkelt og greit, og jeg tror vinnersjangsene er ganske store! Fristen for å melde seg på er 2. september. Den er enda ikke å finne i butikk, så det er jo litt kult å være først ute!? Lykke til ♥

 

 

sw12ws

Haulaus

Ja, da var helgen endelig over (for et par dager siden da..) og skolehelvette slått inn for alvor. Endelig, faktisk. Helgen har bestått av alt for mye fyll og skallebank, men klager ikke på det, har hatt det alt for morsomt. Som jeg sikkert ikke har rukket å fortelle dere (i og med at jeg bortprioriterer denne bloggen stadig vekk, jeg er så slem som glemmer dere av..), så har det vært Døgnvill denne helgen. Døgnvill er en festival her i Tromsø med kjente artister, god stemning og masse tilreisende fra hele Nord-Norge kommer for å oppleve alt dette. Kjente og bekjente, masse haulause mennesker som kommer for å lage en stor folkefest i byen rett og slett. Det er faktisk obligatorisk å legge fra seg alt av hemninger og handle vinmonopolet tomt for prosenter hvert år når det er Døgnvillhelg, så jeg er unnskyldt. 


Vin er alt for hyggelig


Britt Inga (?). Klarte aldri å huske hva hun het, men husker jeg synes hun var sykt trivelig.


Løfter meg bare opp ja

Nå føler jeg meg 100% klar for å ta fatt på et nytt skoleår, måtte det bli det beste! Og kanskje skjerpe bloggingen? Vi får se. 

First day of school

Første skoledag var ikke særlig krevende, satt bare og hørte på en lærer som ønsket oss velkommen osv. Kjenner at jeg ikke gleder meg litt en gang til å starte opp igjen, men det er bare å knipe tenna sammen. Etter skolen dro jeg i banken for å høre om hvilke muligheter jeg har for å spare mest mulig, for om et par år har jeg planer om å kjøpe egen leilighet. Er så glad for at jeg har den muligheten i så ung alder, så nå framover gjelder det bare og spare mest mulig.

Det som var tungt var selvfølgelig det å stå opp tidlig, så jeg sovnet selvfølgelig tvert av på sofaen når jeg kom hjem. Bra jobbet, Tuva.. Så må jeg nok skuffe meg selv igjen, for jeg “må” ut en tur i dag. Er som kjent for alle i Nord-Norge, Døgnvill her i helga, som da vil si at det er mye folk og god stemning, kjentfolk fra hele Nord-Norge som tar turen for å få med seg festivalen. I tillegg er det studentuke, så det kan ikke bli annet en god stemning. Forhåpentligvis masse nye, kjekke mannfolk i byen haha! Skal begynne og gjøre meg klar for kvelden, får jeg det ikke for travelt poster jeg antrekk før jeg springer avgårde. 


På skolen idag, Mariell gjør seg klar for bilder


Fine Kristina


Meg og samboeren, Mariell. Sååå klar for skolen liksom x))

Dere!! Jeg og Therese tok gelenegler i Florida, og det er jo sånn 3 uker siden så de ser selvfølgelig helt jævlig ut, i tillegg har de blitt gule av solen. Vet man kan ta etterfyll, men det gidder jeg ikke siden de ser helt jævlig ut, så vil egentlig bare få de av (har uansett revet av to, som forresten var sykt vondt). Noen som vet om jeg må gå til profesjonelle for å få de av eller om det finnes en annen måte? 

Litt lei

Siden jeg skal være barnevakt for tantegullet mitt i kveld og dermed ikke kan dra ut på byen (Really?? Må ha slått meg i hodet når jeg sa ja til å være barnevakt på en LØRDAG!!), så måtte jeg bare ta en tur ut i går. Var egentlig helt vanvittig dårlig på byen, men med herlige jenter og litt alkohol i blodet blir det alltid en suksess likevel. Vorset er som regel mye hyggeligere enn byen, for på byen splittes alle, så jeg må heretter slutte og stresse så med å komme meg ut. Jeg har ikke vært 18 år i mange måneder, men jeg savner faktisk å dra på hjemmefest! Greit for dere å vite liksom. 


Dagens kjærringråd: Om strømpebuksa ryker er det bare å knyte den!


Glaaad jente


Nydelig modellpose


Standard pose. Kjolen er fra Nelly, koster 299kr, dere finner den HER!


Fineste Mettemooor 


Britus i godsiget

Selv om jeg koset meg masse må jeg helt ærlig innrømme at jeg er ganske lei av å drikke meg full og dra på byen, tror jeg er nødt til å finne meg en kjæreste som kan binde meg fast til sofaen på lørdagskveldene. Jeg har ikke ro i kroppen til å sitte med potetgull og film på skjermen i helgene, tenker alltid litt sånn YOLO! Faen så jeg hater det ordet. Men helt seriøst dere, heretter skal det bli mindre festing og mer trening. Savner de gode treningsrutinene jeg hadde før brystoperasjonen, gleder meg til å finne tilbake til de asap!

Nå skal jeg ligge i fosterstilling i et par timer til før jeg tar tak i dagen. 

Bestilt


Kjøpte meg nye “lakksko” fra h&m i går. Har vært på utkikk etter slike, og disse var perfekt! 299 ,-

Såå har jeg akkurat bestilt meg 50mm f/1.4 USM-objektivet, gleder meg helt vilt til det kommer i posten :) Har ønsket meg dette objektivet lenge, og nå har jeg endelig fått ut fingeren og bestilt det! Da blir det forhåpentligvis fine bilder på bloggen. Jeg har forresten mistet laderen til kameraet mitt (Canon), så hvis noen har en de ikke har bruk så vil jeg gjerne kjøpe den!! Kontakt meg på mail: [email protected] 

Nå skal jeg legge første strøket på siste vinduet, ciao!

Step Up Revolution 3D

(Reklame)

Jeg er vel ikke den eneste som elsker dansefilmer? Ikke bare fordi dansefilmer alltid er søte, underholdene og ikke minst utrolig inspirerende – men det er alltid deilige gutter og vakre jenter som spiller rollene (haha).. Det er absolutt ikke en dårlig kombinasjon! Jeg har sett det meste, alt fra klassikeren Dirty Dancing til Step Up-filmene. Hver gang jeg ser en dansefilm tenker jeg; Hvorfor er ikke jeg en profesjonell danser selv? Haha lol..

For oss som elsker dansefilmer har jeg en gledelig nyhet: I dag 17. August har Step Up Revolution premiere i Norge! Noen som har tenkt å se den? Det har i allefall jeg! Har nettopp sett traileren selv (videoen nederst), og gleder meg ikke mindre etter det! Om du blogger kan du til og med være så heldig å vinne kinobilletter til Step Up, for å være med i trekningen må du lage et innlegg på bloggen din om at Step Up har premiere, samt legge inn HTML-koden som du finner HER. Er ikke så vanskelig som det høres ut som, faktisk utrolig enkelt, reglene står nøye beskrevet 🙂