First day of school

Første skoledag var ikke særlig krevende, satt bare og hørte på en lærer som ønsket oss velkommen osv. Kjenner at jeg ikke gleder meg litt en gang til å starte opp igjen, men det er bare å knipe tenna sammen. Etter skolen dro jeg i banken for å høre om hvilke muligheter jeg har for å spare mest mulig, for om et par år har jeg planer om å kjøpe egen leilighet. Er så glad for at jeg har den muligheten i så ung alder, så nå framover gjelder det bare og spare mest mulig.

Det som var tungt var selvfølgelig det å stå opp tidlig, så jeg sovnet selvfølgelig tvert av på sofaen når jeg kom hjem. Bra jobbet, Tuva.. Så må jeg nok skuffe meg selv igjen, for jeg “må” ut en tur i dag. Er som kjent for alle i Nord-Norge, Døgnvill her i helga, som da vil si at det er mye folk og god stemning, kjentfolk fra hele Nord-Norge som tar turen for å få med seg festivalen. I tillegg er det studentuke, så det kan ikke bli annet en god stemning. Forhåpentligvis masse nye, kjekke mannfolk i byen haha! Skal begynne og gjøre meg klar for kvelden, får jeg det ikke for travelt poster jeg antrekk før jeg springer avgårde. 


På skolen idag, Mariell gjør seg klar for bilder


Fine Kristina


Meg og samboeren, Mariell. Sååå klar for skolen liksom x))

Dere!! Jeg og Therese tok gelenegler i Florida, og det er jo sånn 3 uker siden så de ser selvfølgelig helt jævlig ut, i tillegg har de blitt gule av solen. Vet man kan ta etterfyll, men det gidder jeg ikke siden de ser helt jævlig ut, så vil egentlig bare få de av (har uansett revet av to, som forresten var sykt vondt). Noen som vet om jeg må gå til profesjonelle for å få de av eller om det finnes en annen måte? 

83 kommentarer

Siste innlegg