Info om klessalget

Søndag 15. november klokken 11:00 skal jeg, Erica, Anna og Aurora ha klessalg! Vi er fire spente jenter som har grublet og planlagt denne dagen lenge, og håper derfor selvfølgelig på å treffe så mange som mulig av dere da ♥ Enten dere kommer innom for å shoppe, hilse på eller ta bilde – er dere hjertelig velkommen. Kommer til å bli så hyggelig å møte dere, og få et lite innblikk i hvem som leser bloggen min faktisk er. 

Salget vil foregå på Let’s Dance som ligger i Fjorgata 1. Det er et stort og flott danselokalet som vi har leid for anledningen, vi var og sjekket det ut i dag og guuuri – det her kommer til å bli bra! Køen vil være innendørs – vi vil jo ikke at noen skal stå ute og fryse i midten av november. Vi blir å selge klær, sko og tilbehør i alle størrelser og merker, både billige merker og noe litt dyrere. Absolutt alt skal bort, så prisene blir snille! Jeg vet at jeg og jentene kommer til å selge klær som vi egentlig ikke har lyst til å selge, så du vil garantert finne noe du liker. De 30 første som kommer vil få Goodiebag med noe snacks oppi, og ellers vil de som venter i kø få seg digg smoothie (og kanskje noe mer) av Kvikk som skal ha et lite “stand”. 

PS: Vi tar kun kontanter! Personlig har jeg ikke et problem med om noen vil “vippse”, men da snakker jeg kun for meg selv. Hovedsakelig tar vi kun kontanter!

Aurora kan nesten ikke vente med å ha klessalg 😉

Kommer DU, da?? ♥

Going blonder today

Frykten for å forandre min egen hårfarge har blitt betydelig mindre de siste par årene, men likevel har jeg ikke turt og gått hele veien. Jeg har så lyst til å oppleve og være BLOND! Det er bare noe jeg er nødt å prøve ut, jeg driter i om håret blir slitt (det sier jeg nå, hehe). Jeg kan ikke dø som brunette uten å vite hvordan det er og leve som blondine og vite om utsagnet blondes have more fun er sant – om jeg kler å være blondine er en annen sak. Vi får se!

Om en time sitter jeg i frisørstolen og forteller frisøren at hun skal kjøre på med masse striper i håret mitt. Jeg blir nok ikke helt blond i dag, men ett skritt nærmere. Dette blir spennende! Gleder meg til å vise dere resultatet senere ♥


Utspekulert, eller bare veldig smart?

Så deilig at jeg har bildene fra shooten å vise på en travel dag som denne. Viser dere bare noen bilder nå, så kan jeg spare resten til en annen dag jeg trenger bloggmateriale. Er jeg utspekulert, eller bare veldig smart? Begynte ikke på jobb før kl. 12.30 i dag, stod tidlig opp og hadde planer om å lage meg god frokost, dusje og blogge før jobb. Sistnevnte rakk jeg da ikke, nøyt omeletten min litt for lenge. Har jobbet en del på dagsenteret i det siste i stedet for sykehjem, og det er langt ifra like fysisk tungt. Jeg er derfor ikke like sliten etter jobb som jeg er etter ei vakt på sykehjemmet, får til og med nok energi til overs for å dra på trening. Så det skal jeg nå! 45 minutter spinning – let’s go! 

Håper dere liker bildene ♥

Foto: Nmpfoto (Nandita Myre Paulsen)
Make-up: Caroline Sivertsen
Hår: Kristel Myran

Fullt hus – endelig fred å få

Hei på dere, så deilig det er å være “tilbake”! Beklager for sløv oppdatering den siste uken, men kjente jeg måtte få alt av besøk ut av hus først for å klare og fokusere på mine egne ting. Både jeg og Vegard har hatt besøk i helgen. At rot rundt deg skaper rot i hodet, kan jeg bekrefte. Bloggrutinene må på plass igjen, mailboksen må tømmes og jobb på sykehjemmet må også prioriteres. Ikke minst må jeg informere dere om klessalget asap, for nå er det jo plutselig bare to uker igjen (15. november er datoen dere må holde av, mer info om sted osv. kommer i morgen). Hjelp! Jeg må begynne og vaske klærne I DAG, helst i går.

Dette innlegget blir noe rotete med usammenhengende tekst og bilder men jeg må bare få det ut før jeg kan fortsette. Bilen min er endelig på plass i Trondheim, og med på lasset fikk jeg etterlengtet tid med mine to søstre, i en hel uke. De dro hjem først i ettermiddag og det ble plutselig veldig ensomt, men ganske godt også med litt husfred igjen, haha. Vi er kanskje blitt “voksne”, men jeg skal love dere at vi kan krangle (og sloss) som små drittunger fortsatt.. Bare flaks at telefonen min overlevde helgen. 


Min vakre søster, Karen. Hun er vel egentlig den fødte bloggeren i familien om jeg skal si det selv, det har jeg tenkt mange ganger. 


Elsker dere ♥


At the airport.. Sooo busy! Første gang jeg noensinne har reist kun med håndbagasje, faktisk. 


Fast regime med Upper Crust baguette på flyplassen, så godt!


Beautiful norwegian nature 


Drivin’ like a hero! Kjørte strekningen i sommer men hadde glemt hvor langt Tromsø-Trondheim faktisk var, trodde i fire timer at det bare var èn time igjen til Trondheim. Jeg kjørte mesteparten av veien, egentlig fordi jeg føler meg mest trygg når jeg selv er bak rattet. Spesielt i min egen bil 🙂

Lørdagen dro vi på vorsspiel til Anna, etterfulgt av en bytur! Det ble en herlig blanding av nordlendinger og trøndere og stemningen ble selvsagt meget good! Therese var også her i helgen som dere kanskje vet, og det var selvfølgelig koselig å se henne også igjen. Tipper at jeg ikke blir å dra hjem til Tromsø før til jul, så det er fint at venner/familie gidder å ta seg bryet med og komme på besøk hit også i blant, hihi. 

Vi blogges mer i morgen, jeg trenger litt me-time nå!

Behind the scenes video

Hei! Vel hjemme i Trondheim og her er det fullt hus. Vegard har besøk av en kompis og jeg av mine to søstre. Koselig med masse besøk! Må utnytte tiden med søstrene mine best mulig mens de er her, ser de jo ikke så ofte lengre.. Straks skal vi dra inn til byen for å ta sol og kjøpe inn alkohol for kvelden, først må vi bare få opp hun yngste som har det desidert beste sovehjertet i familien. Der er det snakk om bestikking og lurerier for å ha sjans til og få henne opp, haha – ikke alle er like opptatte av å utnytte tiden. I kveld er det konsert med Wiz Khalifa og Asap Rocky, men vi er usikre på om vi skal være noen kjedelige kjerringer eller ung og hipp å dra på konsert. 

Dere skal få se resultatet av shooten snart, men først vil jeg vise ett par til behind the scenes bilder og VIDEO! Synes videoen ble så kul, har sett den flere ganger selv allerede. Det er flinke Marte Kittang som filmet underveis i shooten ♥ Det er jeg glad for, for det er jo utrolig gøy å se tilbake på!

Foto: Nmpfoto (Nandita Myre Paulsen)
Video: Marte Kittang
Make-up: Caroline Sivertsen
Hår: Kristel Myran

Risky roadtrip

Heipådeg! Nå sitter jeg i bilen sammen med mine kjære søstre. Tok fly til Tromsø igår for å kjøre bilen min hjem til Trondheim. Så nå venter en laaaang kjøretur. Tenkte det ville være koselig med selskap i bilen, men hittil har jeg allerede fått en flaske i bakhodet – hva blir det neste? Hvis dere ikke hører lyd fra meg i løpet av morgendagen, bør dere melde meg savnet!

Sliten etter shoot – behind the scenes

Nå er jeg helt tom etter nok en lang, men utrolig fin dag med jobb og fotoshoot! Fotoshooten jeg var på i kveld ble mye gøyere enn jeg først så for meg, og det lille jeg har sett av resultatet ser utrolig kult ut! Så gøy! Jeg er bare vant med å ta bilder av meg selv jeg, så fotoshoot blir litt skummelt til og med for meg, haha. Jeg var på Norsk fotofagskole hvor jeg ble fotografert og stylet av utrolig flinke og inspirerende elever, jeg skal fortelle og vise flere bilder i morgen. Nå er jeg alt for sliten, håret mitt er fylt med hårspray og ansiktet lengter etter å få bort sminken. Reiser til Tromsø i morgen formiddag og må opp tidlig for å pakke.. 

⋅ Behind the scene pictures ⋅ 

Gleder meg til å vise dere resultatet av shooten i morgen ♥ 

Bloggere+penger+silikon=jounarlisters drøm?

Rosabloggere+penger=silikon er blitt et kjent fenomen. Dere aner ikke hvor mange ganger lokalavisen i Tromsø har kontaktet meg angående puppene mine, og jeg tenker bare: Seriøst? Hvem faen bryr seg om livet til en helt normal tenåring som tilfeldigvis har operert puppene sine? Helt bestemt trodde jeg aldri at puppene mine og jeg skulle være ett tema hos en nettavis, hvor Ulf på 56 år klikker seg innom hver dag. Journalister er minst like avhengige av klikk som det bloggere er, for å holde jobben gående. Overtekstene skal være dramatiske og innholdet like så. Derfor trodde jeg aldri jeg skulle gjøre det jeg gjorde i går.

Etter jobb dro jeg på intervju med Rachel Nordtømme som jobber for Adresseavisa, hvor intervjuet handlet om temaet jeg egentlig ikke er så begeistret over å bli intervjuet om – selv om jeg har bloggen om det flere ganger. Kroppspress, silikon, min opplevelse før, underveis og etter. For meg føles bloggen utrolig privat, jeg glemmer hele tiden at den tvert imot er det! Her kan jeg i det minste utdype meg selv og formidle de ordene jeg velger å formidle. Jeg VET at jeg er i en posisjon til å påvirke unge jenter, og det er det som gjør det litt skummelt med å være så åpen om ting.

Jeg tror likevel intervjuet ble greit! Rachel er en av de svært få journalistene som har klart å overtale meg til og stille opp på noe som helst, kanskje fordi jeg tenker at hun som journalist vet hvordan det er å være på andre siden av “bordet”. Intervjuet var laid back, hvor vi spiste middag og pratet som “venner”, mens hun tok opptak i stedet for å skrible ned i notatblokk. Jeg var og er fortsatt skeptisk til saken – uansett skal jeg få lese gjennom den først.

Føler meg som Shakira med krøllene! Var de ikke fine?? Jeg har bare sovet med rotfletter 🙂 

Kommer rett fra jobb og stresser litt, for nå skal jeg på en photoshoot som jeg egentlig ikke vet noe om, haha. Snakk om kontraster i hverdagen, assa! Kyss og klem fra ei som for første gang har latt seg lure av en journalist, og som muligens angrer allerede. Tjohei!

Ukens leserspørsmål: nippelpiercing

Jeg tenkte å ha en fast spalte i uken som jeg kaller “Ukens leserspørsmål”, hvor jeg tar for meg ett eller flere spørsmål – alt ettersom hvor mye dere lurer på. Da kan jeg komme med mer utfyllende svar på spørsmålene deres, i stedet for bare et kort avsnitt i kommentarfeltet. I dag skal jeg svare på spørsmål jeg har fått om nippelpiercingen min! “Tidligere har du skrevet at du har piercing i ene nippelen, kunne du skrevet et innlegg om det? Om det var vondt og ta den, om du har hatt problemer med betennelse og om det er sant at nipplene blir større av
 det?”

Jeg glemmer det ofte av selv, men det stemmer at jeg har piercing i den ene nippelen! Den tok jeg i desember i fjor, etter å ha beundret nippelpiercingen i tre måneder, til ei jeg var i Cabarete med. Mange synes det er suuperharry og det kan jeg skjønne, for jeg synes vel ironisk nok litt det samme selv, haha. Venner rundt meg tattoverer seg i hytt og pine og siden jeg foreløpig ikke er så begeistret for tattovering på egen kropp, måtte jeg finne på noe annet “crazy”. Så da ble det piercing i nippelen på meg! Aller mest for gøy!

Det å ta piercingen var ikke særlig vondt – trodde det skulle være ganske så mye verre! Nå høres jeg sikkert helt forstyrret og gal ut, men jeg liker å utforske min egen smerteterskel. Det har fristet og tatt en tattovering, kun fordi jeg er nysgjerrig på smertene (er det sykt sært??). Det verste med alt rundt piercingen var i ettertid, når jeg glemte den av og håret satt seg fast i dusjen og jeg rykket til. Auuu!! Eller når den satt seg fast i klærne, da kunne det føles ut som at hele nippelen revnet. Har hørt at piercing i nipplene er stedet hvor det gror tregest, og det kan jeg bekrefte. Husker ikke hvor lenge, men frustrerende lang tid tok det i hvertfall før det grodde skikkelig. Ingen merkbar forskjell på størrelsen på nippelene, nei. Og jeg har en helt ordinær stang som på bildet, om du lurte på det også. 


Bildet er ikke av mine pupper, det er hentet fra Google. Når man googler “nippelpiercing” dukker det forresten mange udelikate bilder opp som ikke samsvarer med virkeligheten – i mitt og i de fleste tilfeller, vel og merke. På Google er det mange skrekkeksempler som dere ikke må bli skremte av.

Nå er den nå der og jeg tenker eller merker aldri til den. Eller, jo.. Kan irritere meg over den de gangene jeg går uten BH i trange topper, da kan den nemlig skimtes åpenbart gjennom. Jeg må bruke en tykk sportsbh på trening, hvis ikke er det ikke bare niplene mine allmennheten er (u)heldige og får se. Men ellers er jeg ganske fornøyd/likegyldig til at den er der, uansett hvor harry enkelte måtte mene at det er. Ønsker jeg å ta den ut er det uansett null stress, søsteren min tok ut piercingen og hullet var grodd igjen dagen etter. 

Flere som har nippelpiercing? 
Hva vil dere ha svar på i neste “ukens leserspørsmål”?

Resultatet av min “bli-ny-uke”

                                                                                                                                                                                Sponset behandling 

Mye beauty-snakk for tiden, men så har dette vært en “bli-ny-uke” for min del. Jeg fikk plutselig et kick og bestemte meg for å babe meg litt opp, så da ble det påfyll av vippeextension og juvaderm i leppene, gitt. Skulle egentlig også til frisøren men det utsatte jeg – må jo ha noe å se fram til også, hihi. Grunnen til at jeg egentlig utsatte er fordi jeg må tenke mer over hva jeg vil med håret mitt neste gang. Det er så mye som frister, alt handler bare om å tørre. Aldri har jeg tatt noen dristige valg i frisørstolen, tenker at tiden kanskje er inne for det..??

Nå er jeg klar for ALT, bare fem minutter med faoundationkosten og jeg er klar for dagen. Må tegne på litt bryn også, da. Etter to behandlinger er jeg allerede rukket og blitt farlig avhengig av vippeextension! Men herregud for en deilig avhengighet det er, jeg føler meg alltid fresh og “klar” for en ny dag. Mine vipper er sponset, men det er med stor glede jeg kan anbefale Anne Lise som driver iCandy, videre til dere og mine venninner her i Trondheim. Har fått så mange komplimenter for vippene mine, både av venninner og Anna (som jeg vil kalle en “vippe-ekspert”, etter så mange år), og det er selvfølgelig veldig gøy! 

Dette er Anne Lise! Hun er utrolig hyggelig å være hos – ikke bare fordi jeg får fine vipper av henne men dama er koselig. Jeg har ingen planer om å bytte henne ut, hihi! Hun holder til i Klæbuveien 205. 

Har dere noen spørsmål om vippeextensions er det bare og spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan. Anne Lise vil sikkert hjelpe om det kommer noen spørsmål jeg ikke kan svare på. På Facebook-siden til iCandy kan du også stille spørsmål, se før/etterbilder, info om pris og timebestilling ♥