Fullt hus – endelig fred å få

Hei på dere, så deilig det er å være “tilbake”! Beklager for sløv oppdatering den siste uken, men kjente jeg måtte få alt av besøk ut av hus først for å klare og fokusere på mine egne ting. Både jeg og Vegard har hatt besøk i helgen. At rot rundt deg skaper rot i hodet, kan jeg bekrefte. Bloggrutinene må på plass igjen, mailboksen må tømmes og jobb på sykehjemmet må også prioriteres. Ikke minst må jeg informere dere om klessalget asap, for nå er det jo plutselig bare to uker igjen (15. november er datoen dere må holde av, mer info om sted osv. kommer i morgen). Hjelp! Jeg må begynne og vaske klærne I DAG, helst i går.

Dette innlegget blir noe rotete med usammenhengende tekst og bilder men jeg må bare få det ut før jeg kan fortsette. Bilen min er endelig på plass i Trondheim, og med på lasset fikk jeg etterlengtet tid med mine to søstre, i en hel uke. De dro hjem først i ettermiddag og det ble plutselig veldig ensomt, men ganske godt også med litt husfred igjen, haha. Vi er kanskje blitt “voksne”, men jeg skal love dere at vi kan krangle (og sloss) som små drittunger fortsatt.. Bare flaks at telefonen min overlevde helgen. 


Min vakre søster, Karen. Hun er vel egentlig den fødte bloggeren i familien om jeg skal si det selv, det har jeg tenkt mange ganger. 


Elsker dere ♥


At the airport.. Sooo busy! Første gang jeg noensinne har reist kun med håndbagasje, faktisk. 


Fast regime med Upper Crust baguette på flyplassen, så godt!


Beautiful norwegian nature 


Drivin’ like a hero! Kjørte strekningen i sommer men hadde glemt hvor langt Tromsø-Trondheim faktisk var, trodde i fire timer at det bare var èn time igjen til Trondheim. Jeg kjørte mesteparten av veien, egentlig fordi jeg føler meg mest trygg når jeg selv er bak rattet. Spesielt i min egen bil 🙂

Lørdagen dro vi på vorsspiel til Anna, etterfulgt av en bytur! Det ble en herlig blanding av nordlendinger og trøndere og stemningen ble selvsagt meget good! Therese var også her i helgen som dere kanskje vet, og det var selvfølgelig koselig å se henne også igjen. Tipper at jeg ikke blir å dra hjem til Tromsø før til jul, så det er fint at venner/familie gidder å ta seg bryet med og komme på besøk hit også i blant, hihi. 

Vi blogges mer i morgen, jeg trenger litt me-time nå!

9 kommentarer

Siste innlegg