JEG LEVER FOR SLIKE DAGER

Hei venner! Denne helgen har vært så innholdsrik og fin, og vil derfor dele litt bilder med dere fra jeg var i parken på lørdag. Gradestokken har vist nesten opp mot 30 grader her i Oslo – herregud så deilig å kjenne solen steke mot huden igjen! Samlet en liten gjeng på verandaen min med en kartong hvitvin, før vi avsluttet dagen i Frognerparken med enda mer vin, latter og pizza. Som Bettina sa: “det er lenge siden jeg har hatt det så her fint og koselig!”.

Jeg lever for slike dager, føler meg så genuint lykkelig når jeg er omringet av venner jeg virkelig setter pris på å ha i livet mitt. Klarte til og med å sole på meg knallrød nese og soleksem (helt jævlig), så det er ingen tvil om at sommeren endelig er kommet. 

Mine venner er de beste ♥
 

NYTT TRENINGSPROGRAM

Nå som alt av obligatoriske festligheter er overstått og jeg skal på ferie med toppidrettsutøveren min om en drøy måned, er det virkelig dags for å legge inn sjettegiret på trening. MYE kan skje på en måned med riktig kost og hard trening, og der har jeg fått hjelp av nettopp toppidrettsutøveren min selv, som har satt opp program til meg. Jeg trenger noe håndfast å forholde meg til om jeg skal klare å komme meg på trening, da motivasjonen i det siste har vært på bånn. Skal få tatt helkroppsbilder i dag som jeg skal sammenligne med om en måned 😀 Gleder meg til å se hva jeg klarer å få til!

I går startet jeg og Magnus dagen med hotellfrokost (♥), før vi slo oss løs på dag èn av treningsprogrammet mitt. En superherlig og tuuung start på dagen, haha. Øvelsene vi kjørte kjennes på rumpa i dag skal jeg si dere, skriver de opp lengre ned hvis noen vil prøve ut samme økta. Kjøøøør på! 

Jeg ønsket fokus på ben og rumpe i programmet mitt, og har derfor 2 harde benøkter i uka av totalt 5 økter.
Feel free too try it out:

Knebøy 4 sett * 10 reps 
Strake markløft 4 sett * 12 reps 
Kabel squat 5 sett * 8 reps 
Hip thrust 5 sett * 12 reps 
Utspark fra maskin – Leg extension 4 sett * 10 reps 
Kickbacks 4 sett * 12-15 reps 

Hva er din absolutt favoritt-øvelse for ben/rumpe?
 

BILDEDRYSS FRA 17. MAI

Heeei! Her kommer jeg litt på etterskudd med å dele bilder fra 17. mai-feiringen. Ja, nåå som alle har sett seg møkk lei 🙂 Det får gå! Bildene er uansett for hyggelige til å la ligge gjemt og glemt i en mappe på Macen uten å se internettets lys. Jeg får dessuten ikke nok av disse bildene! Synes den gode følelsen og fantastiske stemningen den dagen kommer så godt frem i bildene.

– Derfor føler jeg egentlig ikke for å skrive så mye og heller la bildene tale for seg, og det ble ikke akkurat få av dem heller. Har dønn seriøst brukt timevis på å plukke ut disse av over 150 bilder som ble tatt – ubesluttsom, sa du? Eller bare alt for mange fine bilder? Èn ting jeg har lurt på de gangene jeg sliter med å plukke ut bilder: kan det egentlig bli for mange bilder i ett blogginnlegg? Jeg konkluderte også med at 7 bilder av meg og Didrik ble for mange, så klarte til slutt å begrense det til.. 5 – haha!! The struggle is real når jeg nå skal velge ett av dem for Instagram (hjelp!). 

BILDEDRYSS FRA 17. MAI:


Knis!

17. mai´s høydepunkt for oss jenter som har bunad, er selvfølgelig å ta den på og føle oss så vakre som vi gjør i det flotteste plagget vi eier. Heldigvis skal jeg i dåp til mitt lille tantebarn om kort tid, da blir det Tromsøtur og frem med bunaden igjen ♥ Har ikke vært hjemme i nord siden jul og før lillingen ble født, så det skal bli stor stas. Gleder meg!

BEST DAY EVER

Heeei!! Ååh, jeg gråter.. Må dere være et helt år til neste 17. Mai? Herlighet for en hyggelig dag det er, definitivt min nummer 1 favoritt-dag i året. Som alle andre virker det som, haha?? Finnes det noen nordmenn som IKKE liker 17. mai?? Jeg har masse masse bilder jeg har lyst til å dele, må bare først luke ut favorittene. It’s more coming! Vet dere hva? Det er så gøy å blogge litt igjen om dagen. Håper den gleden fortsetter ♥

Årets feiring var ingen unntak, koset meg i selskap med fine venner, min kjekke mann OG digg mat og drikke fra morgen til kveld. Vanskelig å holde en person skjult fra bloggen når man er så hinsides stolt over han – selv om jeg er og har vært sinnsykt skeptisk til å blottlegge mine fremtidige forhold igjen. Det blir så utrolig mye mer sårbart når det blir såpass public. Hvorfor skriver jeg dette? Jo, sikkert for å forberede dere på et kliss klass-bildet i neste blogginnlegg, hehee..

Selvskryt: JEG lagde pavlova for første gang og den ble spist opp så fort at jeg nesten såvidt rakk å smake på den selv ;))) Such a wifey… 

Som sagt: stay tuned for kliss klass og flere bilder!! 

NYTT I SOMMERGARDEROBEN

Hei, dere! Hatt en fin helg? Det har dere som følger meg på snap (tuvaw) kanskje allerede sett at jeg har hatt 😉 Hmm – har jeg funnet kjærligheten på nytt? 

Om et par timer skal jeg til Miko på Avemo for å fylle på vippene til 17. Mai. I år gleder jeg meg skikkelig til nasjonaldagen, blir gøy å feire den for første gang i Oslo. Men skal innrømme at frykten for at noe grusomt skal skje akkurat den dagen, er til å kjenne på. Likevel kan man ikke leve i frykt for at noe kan skje – jeg er jo egentlig ikke redd for selve døden, bare tanken på å etterlate de rundt meg med sorg. 

Over til noe heelt annet! Her kommer innkjøpene mine fra Zara i forrige uke – som lovet! Ser at jeg glemte å ta bilder av èn topp, men det er ingen krise. Deilig å få fylt på litt i sommergarderoben, nå kan finværet bare komme tilbake igjen ♥


Denne søtingen av en topp ble med en gang en favoritt! 249,- 


249,- 


189,- per kjole – gratis det, for en så fin kjole!


499,- Litt dyr denne til å være Zara – glad jeg ikke så på prisen før den var betalt, hehe.


189,- tror jeg. 

Hvilket plagg likte du best? 

MORE CLASSY, LESS TRASHY

Denne uken var jeg og spiste lunsj sammen med Henriette, og hun ville innom Zara etterpå for å titte etter en bukse bare. I det vi entrer butikken skyter jeg ut “Jeg hater egentlig butikker, blir så stresset av det. Finner aldri noe lengre”. Haha, hvem tror dere svidde av mest penger? Jo – hun som aldri finner noe lengre 😉 

– Men til gjengeld er jeg utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte! Foreløpig får dere bare en smakebit, men skal få redigert bildene i løpet av dagen, så poster jeg et aldri så lite innkjøps-innlegg enten senere eller i morgen ♥ Kanskje dere finner litt inspirasjon eller rett og slett bare får lyst til å herme! Zara har så mye fint for tiden, folkens!! Så mange søte skjorter/bluser som passer perfekt for årstiden vi går inn i nå.

189 kr bare for denne elegante, nydelige kjolen ♥

Det jeg mener med overskriften er at jeg har funnet ut at jeg må bytte ut noooen av magetoppene mine med litt mer classy, søte topper og bluser. Hell no – jeg er fortsatt ikke voksen og jeg skal fortsatt embrace denne fortsatt unge, flotte kroppen min i magetopper og høytlivsbukser – men jeg ble jo faktisk tross alt 23 år nettopp. Alt til sin tid og anledning, sier nå jeg ♥
 

OSLO-FAMILIEN MIN

Hei dere ♥ Takk for hyggelige ord på siste bloggpost – dere er faktisk alltid veldig snille mot meg. Og jeg føler dere kjenner meg, dere vet jo mye om meg. Noen av dere forstår og klarer å lese mellom linjene, og det er deilig, for det er ikke alltid man vil si så mye. 

I helgen har jeg hatt besøk av min kjære storesøster, Karen. Det er alltid så godt å ha henne hos meg!! Livet mitt her i Oslo ville gitt betydelig mer mening om hun bare klarer å løsrive seg og flytte nedover – som hun har sagt lenge at hun skal! Still waiting.. Vi har uansett hatt en utrolig fin helg sammen, vært masse ute og fått smake på den tidlige sommeren som har kommet til Oslo. På torsdag hadde Karen bursdag og ble hele 24 år, jeg setter utrolig stor pris på at jeg fikk muligheten i år til å være tilstede for henne på bursdagen hennes. Forrige helg fylte jeg faktisk 23 år – årene begynner fader meg å rase på. Jeg som trodde da jeg var 18 at jeg skulle ha barn når jeg var 22 😉 

Man merker iallfall når man blir eldre at men setter mer pris på de gode menneskene man har rundt seg. Og ikke minst de små, viktige tingene i hverdagen som kvalitetstid med de som står deg nærmest. Jeg har min egen lille Oslo-familie ♥ Mangler bare Karen her. 

Bursdagsbarnet ble hele 24 ÅR!! 

Man blir sykt rusten når man blogger så sjeldent, men jeg skal prøve å oppdatere litt mer denne uken. Vi blogges snart igjen!​

ALT FOR LANG TID

Hei! Vi har allerede kommet til mai måned, den nitriste vinteren er forbi og favoritt-årstiden har smått begynt å flørte med oss. Jeg har snart bodd ett år i Oslo. I juni er det ett år, for å være mer presis. Dette året har vært et av mine mest turbulente år personlig. I mange tilfeller når man blir voksen og mer reflektert, hender det at alt av fortrengte og vonde følelser kommer strømmende tilbake, som et svin vondt bitch slap i trynet på deg. Aldri har jeg tidligere følt meg mer knyttet til mine nærmeste venner, men heller har jeg aldri før følt meg mer rotløs og forvirret i denne verden. Om jeg i det hele tatt skal orke å eksistere mer, har vært tanker som har overkjørt hjernen min. 

Jeg vil ikke gå mer inn på det. Ikke akkurat nå, iallfall. Enja sier at jeg åpner meg mer opp for bloggen, enn hva jeg gjør til for eksempel henne. Er ikke det jævla ironisk? Jeg har begynt å gå til psykolog nå da, så det er en start. Hvorfor jeg skriver dette er vel egentlig bare for å forklare hvorfor jeg er så ustabil og ikke klarer å holde bloggen i livet. 

“Derfor suger jeg pikk” var overskriften jeg fikk lyst til å skrive, haha. Uansett! Søsteren min kommer på besøk til meg i kveld, gleder meg så utrolig mye til det. Vet faktisk ikke om jeg hadde orket å leve uten henne. Hun betyr alt for meg. Vi ses kanskje igjen i morgen ♥♥♥