Info om klessalget

Søndag 15. november klokken 11:00 skal jeg, Erica, Anna og Aurora ha klessalg! Vi er fire spente jenter som har grublet og planlagt denne dagen lenge, og håper derfor selvfølgelig på å treffe så mange som mulig av dere da ♥ Enten dere kommer innom for å shoppe, hilse på eller ta bilde – er dere hjertelig velkommen. Kommer til å bli så hyggelig å møte dere, og få et lite innblikk i hvem som leser bloggen min faktisk er. 

Salget vil foregå på Let’s Dance som ligger i Fjorgata 1. Det er et stort og flott danselokalet som vi har leid for anledningen, vi var og sjekket det ut i dag og guuuri – det her kommer til å bli bra! Køen vil være innendørs – vi vil jo ikke at noen skal stå ute og fryse i midten av november. Vi blir å selge klær, sko og tilbehør i alle størrelser og merker, både billige merker og noe litt dyrere. Absolutt alt skal bort, så prisene blir snille! Jeg vet at jeg og jentene kommer til å selge klær som vi egentlig ikke har lyst til å selge, så du vil garantert finne noe du liker. De 30 første som kommer vil få Goodiebag med noe snacks oppi, og ellers vil de som venter i kø få seg digg smoothie (og kanskje noe mer) av Kvikk som skal ha et lite “stand”. 

PS: Vi tar kun kontanter! Personlig har jeg ikke et problem med om noen vil “vippse”, men da snakker jeg kun for meg selv. Hovedsakelig tar vi kun kontanter!

Aurora kan nesten ikke vente med å ha klessalg 😉

Kommer DU, da?? ♥

20 kommentarer

Siste innlegg