Ny vinterjakke

Heii! Endelig fredag, den har jeg brukt til å sove på sofaen – as always. Hver fredag feirer jeg med å kunne powernappe på sofaen uten dårlig samvittighet. Så har Karen vært på besøk og krøllet håret mitt med den nye krølltangen min, den er faktisk den beste krølltangen jeg har vært borti. Jeg har aldri orket å krølle håret mitt tidligere, rett og slett fordi jeg ikke orker å bruke 2 timer på å krølle også er håret like flatt 1 time etterpå – men denne funket helt utrolig bra! Skal skrive om krølltangen enten senere eller i morgen.

Har egentlig ikke følt behov for en ny, dyr jakke etter at jeg kjøpte Canada Goosen for akkurat 1 år siden, samvittigheten min sier at det er galskap å bruke så mye penger på et plagg. Men på en annen side så synes jeg vi her i Nord-Norge (spesielt) er unnskyldt, vi bor jo faktisk nesten på Nordpolen, og bruker vinterjakker nesten året rundt (!). Så jeg vil påstå at det er verdt pengene, for man vil jo ha en varm og samtidig fin jakke, og de blir jo ikke akkurat hengende i skapet. Til dere som sier det er tull å kjøpe dyre jakker som Cananda Goose osv: Det synes jeg absolutt ikke! Det er en helt annen kvalitet på jakken, og ikke minst holder den varmen som bare pokker. Kan faktisk ikke skjønne hvordan jeg har overlevd tidligere, sist vinter har vært den varmeste noensinne!

Såå.. Ja.. For et par dager siden kjøpte jeg meg altså èn til vinterjakke. Den er mer feminin enn Canada Goosen (jeg har Expedition) og litt kaldere vil jeg tro, så den vil bli mer brukt på de mildere dagene og de dagene jeg vil være mer pyntete. Det er et nytt merke de har fått inn på M.A.S som heter “Canadiens”, så det er foreløpig ikke så mange her i byen som har den. Den kostet 6500kr, ganske dyr, men veldig fin og jeg er så langt utrolig fornøyd!


Er faktisk blitt så kjølig allerede her i Nord at jeg fikk tatt den i bruk allerede i dag :) Vet ikke om jeg skal juble eller gråte over det da, men.. 


Føler meg så feminin i den, i motsetning til Goosen!

Hva synes dere? Fin ja? :)

59 kommentarer

Siste innlegg